مقدمه
هندبال ورزشی گروهی است که دو تیم شرکت کننده در آن، هر کدام دارای هفت بازیکن هستند، از این هفت بازیکن یک نفر به عنوان دروازه بان جلوی دروازه می ایستد. در ورزش هندبال بازیکنان برای کسب امتیاز باید توپ را درون دروازه حریف جای دهند.
تاریخچه هندبال در جهان
(( هومر)) تاریخ نویس مشهور یونان در کتاب معروف خود (( اودیسه )) از ورزش هندبال با نام (( اورانیا )) یاد کرده است و تصاویر مربوط به این بازی نیز که در سال ۶۰۰ قبل از میلاد روی یکی از دیوارهای آتن قدیم حجاری شده بود که در سال ۱۹۲۶ کشف شد. ((کنراد کخ )) که یک معلم ورزش آلمانی بود.در سال 1890 میلادی هندبال را به صورت جدیدتری با نام(( رافابل اشپیل )) معرفی کرد که از آن پس آن را به صورت هندبال 11 نفری بازی می کردند که شباهت زیادی به یکی از بازی های محلی چک و اسلواکی به نام "هازنا"داشت.
تاریخچه هندبال در جهان
بعد از جنگ جهانی(( هرمان )) رییس فدراسیون هندبال آلمان برای گسترش و تحکیم این ورزش بسیار خدمت کرد.البته (( دکترکارل شلنز)) استاد دانشسرای عالی تربیت بدنی و ورزش برلین که او را پدر هندبال نامیده اند، پیش تر و در سال 1920، مقررات این ورزش را تدوین کرده و آن را در کلاس های خود به مرحله اجرا درآورده بود، لذا پس از او شاگردانش موجبات گسترش این ورزش را در سراسر آلمان فراهم آوردند. در کشور های شمالی به دلیل سردی هوا، برای اجرای این ورزش در سالن، شکل تازه ای به آن داده شد که این امر باعث پیدایش هندبال هفت نفره امروزی شد.
تاریخچه هندبال در جهان
این ورزش بین سال های 1904 تا 1920 میلادی با استفاده از بعضی قوانین بازی فوتبال، در قاره اروپا توسعه بیشتری یافت و به همین دلیل فوتبال اثر بسیاری بر آن گذاشته است. تا سال 1928 از نظر تشکیلات بین الملی نیز هندبال جزو فدراسیون بین الملی دوومیدانی محسوب میشد اما به دلیل اهمیت هندبال این فدراسیون در 8 کنگره خود که در سال 1926 برگزار شد، کمیسیونی برای مستقل کردن آن به وجود آورد و سر انجام در سال 1928 میلادی فدراسیون بین الملی مستقل هندبال با 11 عضو در آمستردام تشکیل شد که (( اوری براندج )) عضو هیات مدیره آن برای گسترش این ورزش کمک های بسیاری کرد.
تاریخچه هندبال در جهان
در همان سال بازی نمایشی در آمستردام انجام شد و در سال 1931 کمیته بین الملی المپیک اجازه داد که این ورزش جزو بازی های المپیک باشد.از سال 1928-1934 تعداد اعضا به 25 رسید.اولین بازیهای رسمی در المپیک در سال 1936 با حضور 11 تیم انجام شد که آلمان و اتریش و سویس مقامهای اول تا سوم را به دست آوردند. در سال 1937 اولین دوره بازیهای دانشجویی در آلمان با قهرمانی آلمان انجام شد.پس از جنگ جهانی دوم فدراسیون قدیمی منحل شد و فدراسیون جدید که تا کنون نیز پایدار است تاسیس شد که البته مقر اول آن در دانمارک و سپس در1950 به استکهلم سویس انتقال یافت . در 1947 اولین دوره داوری در دانمارک بر گزار شد.در سال 1954 مسابقات جهانی هندبال 7 نفره در سوئد بر گزار شد که سوئدو آلمان شرقی و چک و اسلواکی اول تا سوم شدند.
تاریخچه هندبال در ایران
در سال 1344شمسی که دکتر امیر تاش پدر هندبال ایران پس از پایان دوره لیسانس در رشته تربیت بدنی از کشور فرانسه به ایران مراجعت کرد، گفتگو ها و اقدامات اولیه ای را در جهت تاسیس فدراسیون هندبال ایران کرد. از طریق کمیته ملی المپیک شروع نمود.مدارک نیز از فدراسیون بین الملی هندبال گرفته شد تا از این طریق مقدمات پیدایش ورزش هندبال 7 نفره در ایران فراهم شود اما با تغییرات اداری در کمیته ملی المپیک این امر متوقف ماند. در سال 1352 شمسی با توجه به پشتوانه که از نظر تعداد بازیکن و مربی هندبال در کشور ایجاد شده بود سازمان تربیت یدنی وقت به این ورزش توجه پیدا کرد و سر انجام در سال 1354 شمسی فدراسیون هندبال کشور تاسیس گردید و شخصی به نام مهندس هارون مهدوی عهده دار امور آن شد
فواید هندبال
1- اجزای آمادگیهای جسمانی مثل : سرعت ، قدرت ، استقامت ، چابکی و انعطاف پذیری در این رشته ورزشی در حد مطلوب پرورش می یابند .
2- دررشته هندبال آمادگی های روانی و خلاقیت افزایش یافته و قوه ادراک و تصمیم گیری را در فرد در یک سطح بسیار بالا افزایش می دهد .
3- بازی با توپ و استفاده از تکنیک های پیشرفته دراین رشته باعث می شود که در اغلب اوقات بازیکنان ، لذت موفقیت را در اجرای این مهارت احساس می کنند .
فواید هندبال
4- سرعتی که لازمه موقعیت در بازی هندبال است سبب ازدیاد سرعت عمل وعکس العمل در بازیکن می شود
5- ورزش هندبال سبب تقویت عوامل روانی مطلوب مانند : اعتماد به نفس، تمرکز، توجه و خود شکوفایی می شود .
زمین بازی هندبال
یک مستطیل با ابعاد ۴۰ در ۲۰ متر است.
زمین بازی با یک خط عرضی به دو نیمه مساوی تقسیم شده است.
همه خطوط رسم شده روی زمین باید واضح و به یک رنگ باشند.
تمام خطوط رسم شده روی زمین باید ۵ سانتی متر ضخامت داشته باشند. به جز خط دروازه که ۸ سانتی متر پهنا دارد.
زمین بازی هندبال
خط های طولی زمین، خطوط جانبی خط لمس و خط های عرضی زمین، خط های دروازه یا خط های انتهایی نام دارند.
دور تا دور زمین بازی هندبال را باید محوطه ای به پهنای یک متر احاطه کند. این منطقه باید عاری از هر گونه مانع باشد تا هنگام پرتاب توپ ایجاد مزاحمت نکند.
زمین بازی هندبال
توپ هندبال
توپ هندبال توپ، به شکل کروی و جنس آن از چرم و یا مواد مصنوعی است. سطح توپ نباید براق و لغزنده باشد. محیط توپ برای مردان 58 الی 60 سانتیمتر و وزن آن 425 الی 475 گرم می باشد. در بازی های زنان محیط توپ 54 الی 56 سانتیمتر و وزن آن 325 الی 400 گرم است.
مدت زمان بازی در هندبال
زمان بازی هندبال بسته به رده سنی ورزشکاران متفاوت می باشد به طوری که در بازی استاندارد برای افراد بالای 16 سال، در دو نیمه 30 دقیقه ای و یک زمان استراحت 10 دقیقه ای میان این دو نیمه برگزار می شود. برای افراد 12 تا 16 سال، در دو نیمه 25 دقیقه ای و یک زمان استراحت 10 دقیقه ای میان این دو نیمه برگزار می شود. برای افراد 8 تا 12 سال، در دو نیمه 20 دقیقه ای و یک زمان استراحت 10 دقیقه ای میان این دو نیمه برگزار می شود.
قوانین کلی هندبال
1- بازی هندبال توسط دو تیم و در یک تیم رسمی ، هندبال با 12 نفر بازیکن انجام می شود .
2- زمین هندبال دارای طول 40 متر و عرض 20 متر می باشد و در هر نیمه از زمین یک دروازه وجود دارد .
3- وقت بازی برای بازیکنان زن و مرد 16 سال به بالا عبارت است از دو نیمه 30 دقیقه ای با 10 دقیقه استراحت بین آن است .
قوانین کلی هندبال
4- هدف از انجام این بازی عبور دادن توپ از خط دروازه با استفاده از شوت که با رعایت قوانین مربوط توسط دستها انجام می شود ، می باشد .
5- توپ را می توان با پاسهای مختلف ( بالای سر ، سینه و …) ، دریبل ، سه گام و ……. با رعایت قوانین در زمین حرکت داد تا منجر به زدن گل شود ، هر گل در این بازی یک امتیاز محسوب می شود .
خطاهای هندبال
توهین کردن به داور، خطای اکسکلود نامیده می شود که باعث اخراج بازیکن از زمین و محل ذخیره ها شده و بازیکن، دیگر حق ورود به زمین را ندارد.
در صورتی که داور بازیکن خطاکار را با یک دست نشان دهد با دست دیگر در بالای سر و به وسیله دو انگشت علامت 2 راه نشان دهد یعنی بازیکن 2 دقیقه اخراج شده است. بازیکنی که 3 بار 3 دقیقه اخراج شود، کارت قرمز گرفته و حق بازی کردن ندارد ، یا اصطلاحا دیسکا فیله شده است، بعد از دو دقیقه یک بازیکن دیگر می تواند جایگزین بازیکن اخراجی شود.
خطاهای هندبال
در هنگام تعویض، اگر بازیکن زودتر از بازیکن تعویضی وارد زمین شود، مجازات دو دقیقه شامل هر دو بازیکن می شود.
اگر در هنگام زدن پنالتی، پس از سوت داور، بازیکن پنالتی زننده توپ را به زمین بزند، خطا محسوب شده و حق زدن پنالتی از آن تیم گرفته می شود.
اگر بازیکن مدافع در هنگام دفاع، داخل قوس شود و مزاحمت ایجاد نماید خطای پنالتی گرفته می شود.
دریافت توپ
دریافت یکی از مهمترین مهارت های هندبال می باشدکه واسطه اجرای مناسب آن بازیکن توانایی آن را پیدا می کند که بدون از دست دادن توپ و درکمترین زمان تصمیم ها و مهارتهای بعدی خودرا اجرا کند.
هنگام دریافت توپ بازیکن خود را به طرف توپ متمایل می کند. دراین حالت مفاصل ران، زانوها و مچ پا کمی خمیده بوده و شانه ها به جلو تمایل پیدا می کند. دست ها در جلو بدن به شکلی قرار گرفته که بتوان با کف دست توپ را دریافت نمود.
دریافت توپ
الف ) دریافت توپ بلند
دو دست ، با انگشتان باز به طرف توپ کشیده و در این حالت انگشتان شصت و نشانه ، مثلثی را تشکیل می دهند
دریافت توپ
توپ را پس از تماس با کف دست و انگشتان ، همزمان با آوردن دست ها به طرف سینه ، در اختیار می گیریم . همچنین به دست ها در قسمت آرنج کمی زاویه بدهید .
در دریافت توپ بهتر است ، پایی را که جلوتر قرار گرفته همراه بدن به عقب کشیده و درکاستن ضربه ی توپ موفق شویم .
دریافت توپ
ب ) دریافت توپ کوتاه
ابتدا دست ها را می بایستی با انگشتان باز به صورت یک بیل در آوریم که توپ را جذب کند.
جهت انگشتان باید به طرف زمین باشد و انگشتان کوچک دست ها تقریبا یکدیگر را لمس کنند و در حدود پاها توپ را دریافت کرد
دریافت توپ
پاس
رد و بدل کردن توپ بین بازیکنان توسط دست ها ، پاس نامیده می شود. هدف از پاس حفظ و کنترل بازی ایجاد موقعیت مناسب و کسب امتیاز می باشد. در پاس هرچه سرعت به همراه دقت بیشتر باشد در حملات تیمی موثر و نتیجه گیری بهتری را نیز به همراه خواهد داشت.
انواع پاس
پاس پرشی
پاس پشت کمر
پاس دو دستی سینه
پاس دو دستی از پایین
پاس دادن در هنگام ضــــربــدر زدن
پاس ساده از بالا
پاس مــچی
پاس زیر ( از ناحیه کمر و شانه )
پاس هوک
پاس پشت سـر
پاس ساده از بالا
در اجرای این پاس بازیکن توپ را در اختیار داشته سپس آن را از روی سینه با دست برتر خود به بالا وعقب انتقال داده بطوریکه بازو با بدن و بازو با ساعد زاویه 90 درجه تشکیل داده و با گذاشتن پای مخالف به جلو اقدام به اجرای پاس می کند.
دراین حرکت باید از چرخش کمر، کتف، آرنج و مچ دست استفاده شده،دست پرتاپ به دنبال توپ کشیده و دست مخالف به عقب حرکت می کند.
پاس ساده از بالا
پاس مچی
پاس مچ دست که اغلب به مسافت های کوتاه داده می شود ، به خصوص در عقب زمین وقتی که بازیکنان توپ را راحت در بین خود رد و بدل می کنند
پاس زیر ( از ناحیه کمر وشانه)
تکنیک پاس در هندبال عملا پرتاپ کردن توپ می باشد که هرکدام دارای اصول خاص خود میباشد و تفاوتشان در ناحیه ای است که پاس ها از آنجا ارسال می شود. بازیکن حرکت خود را مثل اجرای پاس ساده از بالا شروع کرده وسپس جهت فریب حریف ناگهان مرکز ثقل را پایین آورده، زانوها خم شده و از زیردست حریف اقدام به دادن پاس زیر می کند.
پاس هوک
در سیستم های دفاعی، تعداد بسیار زیادی بازیکن در محوطه حمله وجود دارد و به همین دلیل پاس دادن به بازیکن خط زن مشکل می شود . پاس هوک امکان مناسب برای پاس دادن به بازیکن خط زن است
پاس پشت سر
پاس های که به بازیکن خط زن داده می شوند اغلب پنهانی هستند. پاس پشت سر که به وسیله ی بازیکنان ماهر داده می شود ،یک امکان مناسبی است تا به بازیکن خط زن پاس داده شود.
پاس پرشی
در جریان بازی فقط وقتی می توان به بازیکن خط زن پاس داد که بازیکنان دیگر به وسیله ی حرکات گول زدنی مدافعان را سرگرم کنند . یک امکان ، پاس پرشی از حالتی است که بازیکن پاس دهنده پرتاب به دروازه را نشان می دهد
پاس پشت کمر
در این حرکت بازیکن توپ را توسط پنجه در اختیار گرفته به پشت کمر برده و توسط حرکت مچ دست به سمت داخل آن را به بازیکنی که به موازات خود قرار دارد پاس می دهد.
پاس دو دستی سینه
دراین نوع پاس توپ را بطور کامل جلوی سینه در اختیار گرفته سپس توسط دودستتوپ را از جلوی سینه برای هم تیمی خود ارسال می کنیم.در این حرکت دست هاپس از ارسال باید توپرا همراهی کند.
پاس دو دستی از پایین
برای اجرای این پاس توپ را بطور کامل در جلوی سینه را در اختیار گرفته سپس با باز شدن آرنج ها و حرکت توپ به پایین کمر، توپ را از این ناحیه بصورت دودستی پاس می دهیم.
پاس دادن در هنگام ضربدر زدن
در بازی های تهاجمی تعویض پست های ضربدری اهمیت زیادی دارد . انداختن توپ به دست یار یک فرم مناسب پاس دادن ضربدر زدن است
بازیکنان مطابق شکل 13 در زمین مستقر می شوند و انواع پاس ها را در حالت های مختلف ایستاده ، نشسته ، دراز کش و … انجام می دهند .دو بازیکنA و B با دو توپ مقابل هم می ایستند، نفر A پاس مستقیم به طرف سینه نفرB داده و نفرB در همان زمان پاس قوسی به نفر A می دهد.
پاس دادن در هنگام ضربدر زدن
بازیکنان در گروه های 3 نفری قرار می گیرند، در این حالت نفرات کناریA و Bبه طور یک در میان به نفر وسطC پاس میدهند و سپس دریافت می نمایند. در این تمرین سرعت و عکس العمل نفر وسط قابل توجه است .
پاس دادن در هنگام ضربدر زدن
بازیکنان در گروه های 4 نفری در مقابل دیوار قرار می گیرند . توپ در حال راه رفتن به دیوار پرتاب می شود و بعد از برگشت از دیوار یک بار به زمین می خورد ، و بازیکن دیگر توپ را گرفته و خود به دیوار پرتاب می کند. تمرین را می توان در حال دویدن به دیوار پرتاب کرد و یا با کوتاه کردن فاصله تا دیوار و دریافت مستقیم توپ ، تمرین را مشکل تر کرد .
پاس دادن در هنگام ضربدر زدن
بازیکنان در دو گروه مقابل یکدیگر قرار می گیرند، در این حالت بازیکن صاحب توپ آن را به یار مقابل پاس داده ( انواع پاس ها ) ، خود به دنبال توپ رفته و پشت ردیف رو به رویی قرار می گیرد ، توپ در حالت ساکن دریافت می شود و در حال دو پرتاب می گردد . بعد از چند بار تمرین کردن در این حالت توپ را در حال دو می گیرند .
پاس دادن در هنگام ضربدر زدن
بازیکنان در گروه های 3 نفری قرار می گیرند . در این حالت بازیکن A و Bتوپ را بین خود پاس کاری می کنند . بازیکن A توپ را با پرش به بازیکن C می دهد و جای خود را با بازیکن B عوض می کند .
پاس دادن در هنگام ضربدر زدن
بازیکنان صاحب توپ فرم دلخواه توپ را در حالی که به جلو قدم بر می دارند به بازیکنان خط زن پاس داده ، توپ را پس گرفته به یار پشت سری داده و خود به انتهای ردیف می دوند . کلیه ی پاس ها را می توان با به کار گیری مدافعان در پست های به جلو آمده یال در کنار خط دایره ی دروازه تمرین کرد به طوری که موقعیت های نزدیک به بازی وجود داشته باشند.
دریبل
حمل توپ یا زدن ان به زمین توسط یک دست بوسیله یکی از بازیکنان از نقطه ای به نقطه دیگر را دریبل می نامند.
برای فرار از یار مقابل یا اجرای یک تاکتیک به خصوص توسط بازیکنان از دریبل استفاده می شود. زمان دریبل کردن در هندبال حتما باید از مچ دست استفاده شود و چون مساله سرعت و فرار مطرح است ، بهتر است توپ را در جلو خود به زمین بزنیم تا تسلط بیشتری بر آن داشته باشیم
دریبل
انگشتان دستی که با آن دریبل می کنیم کمی باز باشد .
توپ را در جا یا در حال حرکت به جلو با یک دست به زمین فشار دهیم .
حرکت دست از طرف بالا به پایین باشد .
هدایت توپ از ارتفاع کم انجام می شود .
در حین انجام دریبل دست عمل کننده باید روی توپ قرار داشته باشد بدون آنکه آن را نگه داشت .
دریبل
حرکت دست می بایستی حالت ارتجاعی از آرنج و مچ داشته باشد .
به توپ نباید ضربه زد یا آن را با نوک انگشتان هدایت کرد .
هدایت توپ باید با سرعت دویدن هماهنگی داشته باشد .
در حین انجام دریبل ساعد ، مچ دست و انگشتان عمل حرکتی را در مسیر دلخواه هدایت و نیرویی که لازم است به کار برده شود .
دریبل
شوت
پرتاب سریع توپ به سمت دروازه حریف برای کسب امتیاز می باشد. کسب امتیاز تنها از طریق قراردادن توپ درون دروازه حریف آن هم توسط شوت امکان پذیر است. در هنگام بازی با توجه به وضعیت دفاع و شرایط پیش آمده در زمین از انواع مختلف شوت استفاده می گردد.
انواع شوت
شوت یک دستی از بالا
شوت زیر
شوت شیرجه ای
شوت سه گام
شوت پرشی از پهلو
شوت یک دستی از بالا
برای اجرای این شوت بازیکن توپ را در دست گرفته و پای مخالف دست پرتاب را جلوتر گذاشته و با چرخش کمر به سمت عقب، دست پرتاب نیز تا جای ممکن به عقب برده می شود.در این مرحله وزن برروی پای عقب متمرکز است. سپس با چرخش سریع کمر و با استفاده از قدرت کتف توپ را به طرف خود پرتاب نموده و در این هنگام وزن به روی پای جلو انتقال یافته ودر ادامه بدن کمی به طرف جلو خم می شود. این شوت هم به صورت ثابت و هم در حرکت و بدون پرش انجام می شد.
شوت یک دستی از بالا
شوت زیر
در این نوع شوت بازیکن به جای اینکه توپ را بطور معمول شوت کند. دست را به سمت پایین برده بطوری که بدن نیز کمی به سمت پایین خم شده و حدودا از نزدیک زانوی پای حریف توپ را به سمت دروازه شوت می کند. در مواقعی که حریف بلند قد بود و زدن شوت پرشی از روی سر مشکل باشد ازاین شوت استفاده می شود.
شوت شیرجه ای
این شوت برای بازیکنان خط و همچنین در موقع پنالتی استفاده می شود. در این شوت بازیکن پای مخالف را جلو قرار داده و در موقع پرتاب بدن را به سمت جلو خم می کند و با شیرجه به طرف زمین حرکت کرده و در این موقع قبل از اینکه دست ها تکیه گاه بدن روی زمین شوند،توپ را رها می کند.
شوت سه گام
برای یادگیری این شوت ابتدا بازیکن بدون توپ ایستاده و با توجه به دست پرتاب آموزش سه گام را برای راست دستی ها چپ_ راست _ چپ و برای دست چپی ها راست_ چپ_ راست را تمرین می کنند. بهتر است جای پای فراگیر را در ابتدای علامتگذاری کرده و خود فراگیر با خواندن چپ_ راست_ چپ پرش کرده و تمرین کند. سپس این حرکت با توپ و شوت به طرف دروازه انجام شود.
شوت سه گام
شوت پرشی از پهلو
اصولا از این شوت زمانی استفاده می شوند که مدافع بطور مستقیم مهاجم را دفاع کرده و عملا امکان زدن شوت از روی دست او نباشد. به همین دلیل جهت استفاده از فضای کنار بدن حریف به سمت چپ یا راست خم شده، به شکلی که بتوان توپ را از کنار بدن حریف به سمت دروازده شوت کنیم.
انواع سیستم های دفاعی
سیستم دفاعی 1 : 2 : 3
سیستم دفاعی 1 : 5
سیستم دفاعی 0 : 6
سیستم دفاعی 1 : 2 : 3
1- یک دفاع خوب در برابر تیمهای با دو بغل شوت زن راه دور .
2- استحکام در برابر تغییرات سیستم حمله و ایجاد مزاحمت برای تاکتیکهای برنامه ریزی شده تیم مهاجم .
3- عمق زیاد دفاع (( هربازیکن مهاجم صاحب توپ ، توسط دو بازیکن مدافع پوشش داده میشود))
4- هر بازیکن دارای یک وضعیت هماهنگ با بقیه و ماموریت مشخص است.
5- ضد حمله خیلی خوب انجام میشود
سیستم دفاعی 1 : 2 : 3
6- بواسطه سادگی و اتوماتیکی بودن حرکات ، بازیکنان برای اجرای آن زودتر آماده می شوند.
7- مدافعین در خصوص زمان پوشش و گرفتن توپ از تیم مهاجم ، درک روشن و واضحی دارند.
8- مدافعین در این سیستم بطور مشخص هم امکان دفاع انفرادی را دارند ، هم به دیگران کمک می کنند و هم مورد حمایت دیگران قرارمی گیرند
سیستم دفاعی 1 : 2 : 3
سیستم دفاعی 1 : 2 : 3
سیستم دفاعی 1 : 5
1- بازیکنان عقب زمین نمی توانند در حالت مساعد و در امنیت اقدام به شوت کنند .
2- ایجاد مزاحمت برای تاکتیکهای برنامه ریزی شده تیم مهاجم .
3- بازی با بازیکن خط زن تیم مهاجم خیلی دشوار است . 4- بازیکن دفاع جلو از وضعیت خوبی برای اقدام به ضد حمله برخوردار است .
سیستم دفاعی 1 : 5
سیستم دفاعی 0 : 6
1- کل رویداد حمله در برابر چشمان مدافعان قرار دارد . 2- امکان محدودیت فعالیت بین اولین و دومین خط حمله . 3- روشن بودن وظایف مدافعان . 4- عدم نیاز به فشار جسمی زیاد . 5- ایجاد موقعیت مناسب جهت انجام ضد حمله ، چون می توان حرکات حمله دید و آن را پیش بینی نمود.
سیستم دفاعی 0 : 6
منابع
https://sportforall.ir/2014/handball-technique-vtaktyk/
http://gorjimohammad.mihanblog.com/post/34
با تشکر فراوان از توجه شما عزیزان