تارا فایل

نمونه جواب به داوران مقاله فارسی فایل word


جناب آقای …..
مدیر مسئول محترم مجله
با سلام و احترام….

از وقت و حوصله ای که داور محترم برای خواندن و ارائه نظرات صرف نمود، و از زحمات تیم محترم مجله در به ثمر رسیدن این مقاله کمال سپاس را داریم.

با سپاس و احترام
نویسنده مقاله

1- عنوان مقاله اصلاح گردید.
بررسی ارتباط رعایت نکات ایمنی با شدت آسیب های ناشی از سوانح ترافیکی در شهرستان ارومیه
2- کلیه اصلاحات مربوط به چکیده مقاله با توجه به نظر شما داور گرامی تا حد امکان اصلاح گردید و با هایلایت در متن مقاله مشخص گردید.
3- اصلاحات مربوط به بخش نوآوری مطالعه :
باتوجه به آمار بالای تصادفات سوانح ترافیکی در ایران و میزان قابل توجه مرگ و میر، بررسی عوامل مرتبط با آن بسیار ضروری است. بر این اساس سیستم ثبت ملی تروما با حمایت وزارت بهداشت در مرکز تحقیقات تروما و پژوهشهای جراحی سینا وابسته به دانشگاه علوم پزشکی تهران راه اندازی گردید و اساس فعالیتهای خود را بر اقدامات پیشگیرانه تروما و مراقبتهای مورد نیاز بیماران ترومایی متمرکز ساخت[15].
مواد و روش کار مطالعه :
با عنایت به نظر شما داور گرامی اصلاحات خواسته شده تا حد امکان انجام گرفت. پژوهش حاضر یک مطالعه تحلیلی- مقطعی بوده که بصورت گذشته نگر بر روی داده های سیستم ثبت تروما انجام گرفت. درصورتی که، بیمار دچار کاهش هوشیاری بود، اطلاعات بیمار از همراهان نزدیک وی کسب گردید. رانندگان مصدوم که سرپایی درمان شده بودند و نیازی به بستری نداشتند و رانندگان فوتی مربوط به اورژانس در این مطالعه قرار نگرفتند. برای جمع آوری داده ها مطابق با اهداف مطالعه، از یک چک لیست استاندارد که توسط برنامه رجیستری ثبت ملی تروما طراحی شده [15] استفاده گردید. در این چک لیست اطلاعاتی در مورد متغیرهای دموگرافیک (سن، جنسیت) و اطلاعات مربوط به استفاده از وسایل ایمنی خودرو، عوامل رفتاری رانندگان، انواع شکستگیها و آسیبهای ناشی از تصادف و شاخصهای ترومایی (میزان شدت آسیب براساس معیار جهانی مقیاس شدت آسیبISS (Injury Severity Score) و میزان سطح هوشیاری بدو ورود به بیمارستان طبق معیار جهانی مقیاس کمای گلاسکو (GCS (Glasgow Coma Scale)ثبت میگردد. برای تعیین نمره شدت آسیب، بدن مصدوم به 6 ناحیه آناتومیک تقسیم بندی شد که عبارتند از سر وگردن، صورت، قفسه سینه، شکم، اندام فوقانی و اندام تحتانی [16،17]. سپس به هر کدام از اندامها اعدادی در بازه 1 تا 6 اختصاص داده شد که به ترتیب بیانگر سطح آسیب خفیف، متوسط، شدید ولی بدون خطر مرگ، شدید و با خطر مرگ، بحرانی و کشنده بود. مقیاس شدت آسیب ISS)) از تقسیم بندی معیار خلاصه شده صدمات یا AIS (Abbreviated Injury Scale) جهت برآورد شدت صدمات استفاده میکند، سه نمره بالاتر مربوط به نواحی بدن به توان 2 رسیده و با یکدیگر جمع شدند و عدد حاصله مقیاس شدت آسیب نامیده شد که مقادیر آن می تواند بین 1 تا 75 باشد. برای این منظور مقیاس شدت آسیب بصورت خفیف (0-3)، متوسط (3-7) و شدید (≥8) در نظر گرفته شده و کاهش هوشیاری شدید به صورت GCS زیر 8 تعریف شده است [16]. اطلاعات مربوط به استفاده از کمربند ایمنی، خودروی مجهز به کیسه هوا، مصرف الکل، مواد مخدر و مصرف داروهای آرامبخش و خوابآور از طریق مصاحبه با خود بیمار و یا بستگان درجه یک و اطلاعات مربوط به نوع آسیب و سطح هوشیاری از پرونده بیمار در زمان بستری بدست آمده و در رجیستری ترومای ارومیه ثبت می گردد.
در تجزیه و تحلیل داده های این مطالعه از نرم افزار SPSS نسخه 16 استفاده شد. با توجه به اینکه نوع مطالعه تحلیلی- مقطعی بود ابتدا به منظور توصیف متغیرها از فراوانی، میانگین و انحراف معیار استفاده شد. سپس برای بررسی ارتباط متغیرهای سن، جنس، ناحیهی آسیب دیده، سوء مصرف موادمخدر و الکل، مصرف داروهای آرامبخش و خواب آور، استفاده از کمربند ایمنی و کیسه هوا با شدت آسیب از آزمون کای اسکوئر و در صورت نیاز آزمون دقیق فیشر استفاده گردید، سطح معنیداری در آزمونها 05/0در نظر گرفته شد.
4- اصلاحات مربوط به نتایج :
نکات خواسته شده تا حد امکان اصلاح گردید و با هایلایت در متن مقاله مشخص گردید.
5- این تقسیم بندی ها با انچه در روش کار گفتید مغایرت دارد: با تشکر فراوان از نظر شما داور گرامی تقسیم بندی نواحی آسیب دیده بر طبق رفرنس مقالات ذکر گردیده است.
6- اصلاحات مربوط به بحث مقاله:
با سپاس از نظرات مفید شما در راستای بهبود مقاله ایرادات مربوط قسمت بحث نیز طبق فرموده شما اصلاح گردید.
7- چکیده انگلیسی هم طبق فرموده شما بر طبق چکیده فارسی اصلاح گردید.


تعداد صفحات : حجم فایل:16 کیلوبایت | فرمت فایل : WORDx

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود