تارا فایل

طرح توجیهی کافی شاپ و فست فود 1400



طرح توجیهی فنی، اقتصادی، مالی و بازار کسب و کار

(Business Plan)

عنوان طرح
کافی شاپ و فست فود
مجری طرح
شماره تماس مجری طرح
محل اجرای طرح
تاریخ
18/04/1400

به نام یکتا معمار هستی

مقدمه: 6
وجه تسمیه کافی شاپ 7
روند تاریخی کافی شاپ در دنیا 7
روند تاریخی کافی شاپ در ایران 9
فرهنگ کافه نشینی 10
طبقه اجتماعی کافه نشین ها 10
کارکردهای کافی شاپ ها 11
1/کافی شاپ، مکانی برای تبادل نظر(کارکرد فرهنگی و سیاسی) 11
2/کافی شاپ، مکانی برای گذراندن اوقات فراغت(کارکرد اجتماعی) 12
3/ کافی شاپ فضایی برای اشتغال زایی(کارکرد اقتصادی) 13
کافی شاپ و رابطه اش با سبک زندگی 14
کافه (کافی شاپ) محلی 14
معرفی انواع مختلف کافی شاپ 15
تاریخچه فست فود 16
اولین فست فود دنیا 17
نگاهی به تاریخچه فست فود و غذاهای فست فودی 17
تاریخچه فست فود در ایران 18
معرفی طرح 20
3. توضیح محصول 20
4. بازار، مشتریان، رقبا و روشهای تثبیت موقعیت و بازاریابی 21
توجیه اقتصادی طرح: 22

1.خلاصه طرح 7
2.زمین 23
3.ساختمان سازی 23
4.تجهیزات و ماشین آلات 23
5.تجهیزات فست فود 23
6.تجهیزات پذیرایی 24
7.تجهیزات کافی شاپ 24
8.تاسیسات عمومی و تجهیزات 25
9.وسایل حمل و نقل 25
10.تجهیزات اداری 26
11.هزینه های قبل از بهره برداری 26
12.سرمایه گذاری ثابت 26
هزینه های جاری 27
13.مواد اولیه و نهاده 27
14.حقوق و دستمزد 28
15.هزینه نگهداری و تعمیرات 28
16.هزینه استهلاک 29
17.هزینه سوخت و انرژی 29
18.هزینه های جاری طرح 29
19.هزینه جاری سالیانه 30
20.جمع کل سرمایه گذاری طرح 30
21.پیش بینی درامد سالانه 30
22.پیش بینی مالی طرح 31
23.محاسبه دوره بازگشت سرمایه 31
24.دوره برگشت سرمایه 31
25.نرخ بازدهی سرمایه (درصد) 31
26.محاسبه نقطه سربه سر 32
27.صورت سود و زیان سالیانه تخمینی طرح 33

1.خلاصه طرح
عنوان طرح
کافی شاپ و رستوران
مشاور طرح
پریسا فرشیدفر
محل اجرا
استان خوزستان شهرستان بهبهان خیابان جوانمردی
نوع خدمات ارائه شده
ایجاد اشتغال و کارافرینی،
بازار هدف
داخلی
محل تامین تجهیزات طرح
داخلی
مساحت زمین
253 مترمربع
هزینه جاری سالانه طرح

میزان کل سرمایه گذاری طرح

آورده نقدی متقاضی(40)

تسهیلات بانکی(60)

میزان سرمایه گذاری ثابت

نقطه سر به سردر( 100 %تولید(

نرخ بازدهی سرمایه یا نرخ بازگشت سرمایهROI

دوره بازگشت سرمایه

هدف از اجرای طرح

مدت زمان اجرای طرح از زمان شروع تا زمان بهره برداری :4 ماه

مقدمه:
امروزه شهرنشینی، سبک زندگی خاص خود را می طلبد. سبک زندگی ای که با ارزش ها و هنجارهای خاص همراه باشد. یکی از معیارها و شاخص های زندگی شهر نشینی اوقات فراغت و نحوه گذراندن آن است. به طوری که در سال های اخیر کافی شاپ تامین کننده بخشی از اوقات فراغت افراد خصوصا جوانان بوده است.
تماشای کنسرت ها، فیلم ها و تئاتر ها در فضای کافی شاپ آن را به مکانی برای گذراندن اوقات فراغت و رهایی از روزمره گی ها و عادت واره ها تبدیل کرده است. کافی شاپ تغییر دهنده عادت ها و ذائقه های قدیم است. می توان گفت کافه رفتن به نوعی به یک ذائقه یا سلیقه تبدیل شده است و هر یک از گروه های اجتماعی مکان های خاص و منحصر به فرد خود را می طلبد. به طوری که کافه نشینی به عنوان مکان هایی برای افراد که دارای تشخص اجتماعی هستند تبدیل شده است. مهم تر اینکه خود فرد در زندگی روزمره اش احساس می کند دچار تکرار و روزمرگی نشده است.
امروزه کافی شاپ ها به عنوان نمادی از سبک زندگی مدرن دارای کارکردهایی از قبیل رفع تنش های فکری و روانی، گذراندن اوقات فراغت، اشتغال زایی و ارائه عادت واره ها و ذائقه های جدید هستند. اگر در گذشته کلمه کافی شاپ نامانوس و مبهم به نظر می رسید، امروزه این کلمه بیش از گذشته در میان مردم خصوصا نسل جوان شناخته شده و مطرح است. کافی شاپ ها به دلیل کارکردهای مختلفشان مورد توجه بسیاری از افراد در رده های سنی، شغلی و اجتماعی هستند.
دکوراسیون خاص کافه ها با توجه به ماهیتی که دارند و برنامه ای که در آنها برگزار می شود، ویژگی خاصی به آنها بخشیده است که همین امر در جذب مخاطبان موثر بوده است. در واقع در کافی شاپ ها رمزگانی وجود دارد که باید آنها را درک و بازگشایی کرد.

وجه تسمیه کافی شاپ
از نظر زبان شناختی کافه دارای ریشه ای شرقی است اما معنای ضمنی غیر ایرانی و مشخصا غربی دارد. واژه کافه معادل قهوه نیست بلکه ترجمه و معادل غربی آن است. همنشینی کافه با واژه انگلیسی شاپ معنای غربی و غیر محلی و غیر بومی بودن کافه را تقویت می کند.
قهوه خانه به انگلیسی: (coffeehouse)،کافی شاپ به انگلیسی: (coffeeshop)،یا کافه به فرانسوی: (café) به مکان های مشابهی گفته می شود که در آن ها در درجه ی اول قهوه سرو می شود. یک قهوه خانه ممکن است نوشیدنی های دیگر و وعده های سبک نیز سرو کند. همچنین، بسیاری از قهوه خانه ها در خاورمیانه یا در محله های مهاجران از خاورمیانه در کشورهای غربی قلیان نیز سرو می کنند.

روند تاریخی کافی شاپ در دنیا
مروری بر تاریخچه شکل گیری کافی شاپ نشان می دهد ایده قهوه خانه در قرن 15 میلادی در جهان اسلام به عنوان جایگزینی برای میکده شکل گرفت و بعدها وارد اتریش، انگلستان و ایتالیا شد.این قهوه خانه ها در اروپا به کافه تغییر نام پیدا کردند.نخستین کافه در شهر وین افتتاح شد.
در حال حاضر فرهنگ کافه نشینی در شهر وین، پاریس و لهستان بیش از سایر شهرهای جهان جا افتاده است.این در حالی است که فرایند جهانی شدن باعث شد فرهنگ کافه نشینی به اقصی نقاط جهان سرایت کند. تقریباً در سال ۱۶۵۰ میلادی، قهوه به کشور انگلستان وارد می شد و قهوه خانه ها در شهرهای آکسفورد و لندن تاسیس شدند. در اروپا هم مانند خاورمیانه، قهوه خانه ها به مکانی برای معاشرت، مطالعه و تبادل نظر درباره موضوعات روز بدل شد. یک شباهت دیگر، امکان تبدیل آن ها به مکانی برای اجتماع عناصر نامطلوب و خرابکاران بود.چارلز دوم پادشاه انگلستان قهوه خانه ها را "مکانی برای ملاقات خائنان و نشر شایعات سخیف درباره اعلیحضرت و وزیرانش" معرفی می کرد. در قرن ۱۸، قهوه خانه معروف پاریس، کافه پروکوپ، مشتریان ثابتی همچون مارا، دانتون و روبسپیر داشت که در طول انقلاب فرانسه در آنجا برای انقلاب طرح ریزی می کردند.
قهوه خانه ها از سال 1500 میلادی در خاورمیانه آغاز به کار کردند، با اطمینان صد درصدی نمی توان گفت که مکان اول کجا و چه زمانی افتتاح شده است، اما اسناد نشان می دهد که این مراکز برای اولین بار در اواخر سال 1400 یا اوایل سال 1500 میلادی در مکه افتتاح شده اند.
پس از گذشت چندین سال و حدودا از سال 1512 میلادی کافه ها و قهوه خانه ها به اندازه کافی رایج شدند، اما قهوه خانه ها و قهوه ها توسط خلیفه های وقت ممنوع شدند!! که دلیل اصلی ممنوع شدن آنها این موضوع بود که قهوه خانه ها و کافه ها معمولاً محلی برای نشستن و بحث در مورد سیاست بودند و این مکالمات همیشه از افراد قدرتمند تعریف نمی کرد و در واقع اقتدار آنها را زیر سوال می برد.
از مکه قهوه خانه ها در سال 1529 به وین، دمشق در سال 1534 و قسطنطنیه در سال 1555 راه یافتند، طولی نکشید که این مکان های رواج گسترده ای یافتند زیرا آنها به عنوان مکانی عالی برای مردم برای بیان افکار مختلف در یک اجتماع مفید بودند.
یک قهوه خانه یا کافه در مکه در سالهای 1500 مشخصاً با یک کافه در لندن سال 1684 بسیار متفاوت بوده است و همچنین بسیار متفاوت تر از کافه ای است که شما صبح شنبه قبل از کار به آنجا می روید.
اما در حالیکه زیبایی و جو این موسسات قطعاً دستخوش تغییرات زیادی شده است، اما در واقع کافی شاپ های آن زمان شباهت زیادی به کافه های مدرن امروزی داشته اند!
کافه ها به عنوان محلی برای اخبار توصیف شده بودند، جایی که می توان به آنجا رفت و در آنجا بحث سیاسی کرد و در جریان وقایع روز قرار گرفت، بازی های رایج آن زمان نیز در کافه ها رواج داشت، همانند کافه های برد گیم امروزی!
قهوه خانه ها در آن زمان برخلاف میخانه ها بودند، جوشاندن آب و تهیه نوشیدنی هایی مانند قهوه و چای باعث از بین رفتن بسیاری از باکتری ها می شد، بنابراین کسانی که دنبال زندگی بدون الکل که شما را مست کند، و آب قابل شرب می گشتند به سراغ کافه ها می رفتند.
قهوه خانه ها در آن زمان به عنوان مکان های متانت و آرامش شهرت یافته بودند، جایی که مردم می توانستند مکالمه های خردمندانه داشته باشند، در حالی که یک نوشیدنی خوشمزه و بدون الکل نیز می نوشیدند.

روند تاریخی کافی شاپ در ایران
در ایران در زمان ناصر الدین شاه قهوه خانه به پدیده ای عمومی بدل می شود تا آنجا که در تهران عصر قاجار تعدادشان به مرز 4 هزار و 300 تا 4 هزار و 500 باب رسید.این تعداد برای شهری که حداکثر 250 هزار نفر جمعیت داشت نشان از رونق و اهمیت قهوه خانه در جامعه آن روزگار دارد.
اگرچه قهوه خانه هایی که در آغاز مدرنیته ایرانی شکل گرفتند اکنون فضایی متفاوت از کافی شاپ دارند و امروزه به محلی برای صرف چای و قلیان تبدیل شده اند که به نحوی برای گذراندن اوقات فراغت جوانان محسوب می شود.
اما از زمان قاجاریه به بعد بود که، شاهد ظهور قهوه خانه در فضای شهری بودیم و بعد این قهوه خانه ها تحولاتی پیدا کردند تا به شکل امروزی خود درآمدند، اما کافه ماهیتا پدیده ای متمایز از چای خانه و قهوه خانه است.اگرچه در کافه ها چای هم عرضه می شود و نوشیدنی ها و غذاهای سنتی هم وجود دارد اما این فضاها چای خانه یا حتی قهوه خانه نام گذاری نشده اند.
امروز در تمام جوامع و شهرهای بزرگ کافی شاپ های متعدد و متنوعی وجود دارد. بطوری که می توان گفت امروزه کافه ها بیش از هر چیز با هویت شهرنشینی و زندگی شهری گره خورده اند.
آنچنان که هر چه از حاشیه و روستاهای اطراف به سمت شهرها خصوصا شهرهای بزرگ حرکت می کنیم با تعداد بسیار زیادی از کافی شاپ ها مواجه می شویم. اما کافی شاپ در معنای مدرن آن دارای کارکردهای متعدد در حوزه های مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی است.
فرهنگ کافه نشینی
کافه نشینی مفهومی فراتر از رفتن به کافه، قهوه خانه، چایخانه، کافی شاپ و مانند آن ها دارد و معمولاً به کنشی اجتماعی اشاره دارد که ریشه های آن به سده های هجده و نوزده اروپایی و دوران انقلاب فرانسه و انقلاب های سیاسی این پهنه بر می گردد. کافه نشینی عمدتاً در اقامتگاه افراد نیکوکار و فرهنگی و دارا برگزار می شد؛ که از هنرمندان و اندیشمندان نامدار پشتیبانی می کردند. کلوب های انقلابی در انقلاب ۱۷۸۹ فرانسه را نیز می توان نوعاً آغاز کافه نشینی (شاید سیاسی) دانست؛ یعنی گرد هم آمدن در یک محیط بیرونی، برای سرگرمی و همزمان بحث و گفتگو. این کنش در سده بیستم تا دهه ۱۹۸۰ به شدت رشد کرد و هر بار که جنبش های اجتماعی پدیدار می شد، کافه نشینی هم فراگیرتر می شد. و از دهه ۱۹۶۰ همراه با مفهوم روشنفکری و دیگر شیوه ها به کشورهای دیگر جهان نیز سرایت کرد.
با این همه، از یکی دو دهه پیش، اندک اندک با شیوه های دیگری جایگزین شد که فضا و مکان را به صورت دیگری تعریف می کردند؛ ولی در آنها نیز مسئله بسیار بیشتر از گذران اوقات فراعت با آسایش و بدون اندیشه، ورود سیستم اندیشه و جدل فکری در اوقات فراعت در یک حوزه عمومی بود.
طبقه اجتماعی کافه نشین ها

طبقه اجتماعی کسانی که به کافی شاپ می روند، اکثرا از طبقه متوسط جدید شهری هستند. طبقه متوسط شهری هم مجموعه ای از اصول و ارزش های مشترک شهری را دارد که یکی از آن ها داشتن اوقات فراغت بیشتر و توجه به ارزش های فرامادی است. از این رو کافه ها از جمله فضا های فرهنگی هستند که بسیاری از ویژگی های طبقه متوسط شهری را تامین می کنند.
کافی شاپ فضایی را در اختیار دورهمی های جوانان قرار داده و تعاملات اجتماعی آن ها را افزایش داده است. در واقع کافه ها به نوعی فضا های فرهنگی به حساب می آیند، زیرا بر اساس تفریح، گفت: وگو و نقد استوار شده اند. تشکیل چنین فضا هایی از جمله نماد های سبک زندگی در دوران معاصر است.

تاثیری که گروه های همسال بر یکدیگر دارند بسیار زیاد است. تالکوت پارسونز (از جامعه شناسان آمریکایی) کسی که روی ۳۲۱ گروه هم سال کار کرده معتقد است که تاثیر گروه های همسال به مراتب بیش از هر گروه دیگر است. زیرا جوانان معمولا به دنبال فرار از هر سلطه و زوری هستند و از این رو با گروه های همسالانشان که اعتقادات و افکاری شبیه به خود دارند بیشتر سازگار هستند. از این رو این کافی شاپ ها می تواند فضایی برای پر کردن خلا های عاطفی باشد.

کارکردهای کافی شاپ ها
امروزه کافی شاپ های متعددی با عناوین مختلفی مانند کافه هنر، کافه خبر و… شکل گرفته اند که در کنار برخورداری از دکوراسیون های خاص کلاسیک یا مدرن و ارائه غذا ها و نوشیدنی هایی با اسامی خاص به ارائه محتوا ها و برنامه هایی خاص در قالب های مختلف مانند سخنرانی، معرفی کتاب، خاطره گویی و… می پردازند.
1/کافی شاپ، مکانی برای تبادل نظر(کارکرد فرهنگی و سیاسی)

با توجه به اینکه کافی شاپ ها فضایی برای بحث و گفت و گو هستند و افراد به راحتی می توانند با یکدیگر به تبادل افکار و عقاید بپردازند از این رو می توان محیط و مکان کافی شاپ را فضایی برای رفع تنش های فکری و روانی شهروندان تلقی کرد، این در حالی است که در برخی جوامع برای کافه ها کارکردهای سیاسی وجود دارد و کافه می تواند منشا بسیاری از جنبش های اجتماعی شناخته شود. کافه ها در دهه های اخیر از سال 1370 به بعد همزمان با گسترش همگانی دانشگاه ها توسعه پیدا کردند. خیل انبوه دانشجویان و دانش آموختگان جدید به یک فضای شهری احتیاج داشتند که بتوانند در آنجا هم زبانان خویش را پیدا کرده و با آنها گپ بزنند و درباره چیزهایی که خوانده و نوشته و نیز ارزش هایی که برای آنها مهم بود صحبت و گفت و گو کنند. بخش زیادی از گفت گوهایی که در کافه ها شکل می گیرد به محصولات فکری، هنری، ادبی، فلسفی و دانشگاهی که جوانان در دانشگاه ها مشغول آنها هستند، مربوط می شود.
از این رو کافه ها در یک نگاه کلان فرهنگی بخشی از فرهنگ دانشگاه ها هستند که به نسل جوان دانشجو و دانش آموخته این امکان را می دهد تا در یک فضای عمومی خودش را بازتولید کند کافی شاپ ها خلوتی نصیب انسان می کنند که گاه خانه ها از عهده آن بر نمی آیند. کافی شاپ ها تامین کننده خلوت تضمین شده در مکان های عمومی هستند.
آدم ها در مورد موضوعات شخصی و خصوصی خود حتی با صدای بلند حرف می زنند، گلایه ها و انتقادات خود از رئیس و همکار و دوست را به زبان می آورند. آدم ها گاه در چنین فضاهایی به دنبال سنگ صبور خود می گردند و برای انتخاب های مهم زندگی خود از دوستان و آشنایان مشورت می گیرند.
کافی شاپ ها مقری برای گریز از هیاهوی خیابان های شلوغ و ناهنجاری های ترافیکی و کنارگذاری های فیزیکی آن محسوب می شوند.
2/کافی شاپ، مکانی برای گذراندن اوقات فراغت(کارکرد اجتماعی)

بطور کلی، فراغت به مجموعه ساعاتی از بیداری فرد در طول یک شبانه روز اطلاق می شود که فرد پس از انجام تعهدات شغلی، اجتماعی و خانوادگی در اختیار دارد و می تواند از روی میل و رغبت بطور آزادانه به فعالیتی فردی یا جمعی خود را مشغول کند. فراغت انتخابی و آزادانه است و موجب ابراز وجود و خود شکوفایی فردی می شود و به عنوان تجربه ای درونی به وضع روحی و روانی، گرایش ها، شرایط و تجربه فرد بستگی دارد.
وی افزود: کافی شاپ از ابتدا براساس گذراندن اوقات فراغت جوانان طبقه متوسط شهری شکل گرفت و تداوم یافت. این مکان ها بصورتی شکل گرفته اند که مشتریان می توانند زمان بیشتری را در آن صرف کنند و با غذا و نوشیدنی های مختلف به انجام کار هایی مانند گفت: وگو، مطالعه و… بپردازند.
بعد از قرن ۱۸ که صنعت و تکنولوژی رشد کرد و تکنیک و ماشین به خدمت انسان آمد. نتیجه این شد که اوقات فراغت انسان ها بیشتر شود؛ بنابراین کافی شاپ ها به مکان هایی برای گذراندن اوقات فراغت تبدیل شدند؛ که در آن به گفتگو با یکدیگر می پرداختند.
درست است که کافه رفتن روزانه هم به نوعی تکرار تبدیل می شود و به حالت روزمرگی در می اید اما کافه رفتن مرحله ای بالاتر از سایر فعالیت های روزمره به حساب می آید و افراد با رفتن به آنجا و بحث و گفتگو با دوستان خود احساس رضایت و خارج شدن از روزمرگی می یابند.

3/ کافی شاپ فضایی برای اشتغال زایی(کارکرد اقتصادی)
می توان گفت کافی شاپ فضایی برای کار آفرینی و اشتغال زایی افراد ایجاد کرده است. با در نظر گرفتن این نکته که امروزه نمی توان از رشد و گسترش کافه ها جلوگیری کرد چون نه تنها امری جهانی بلکه اقتضای فرهنگی جامعه نیز است و با رشد و افزایش میزان تحصیلات افراد نیاز به فضایی برای گفتمان و گفت و گو بیش از پیش احساس می شود از این رو ساماندهی و راه اندازی این گونه فضا ها که ابتکارات، معماری ها و نیز برنامه ریزی های لازم خود را می طلبد سبب شده تعدادی از جوانان تحصیل کرده به فراخر رشته هایشان اقدام به راه اندازی کافی شاپ کنند.
این افراد با شناسایی مکان مناسب و خصوصا سلایق و ذائقه های افراد اقدام به این کار کرده و با ایجاد نوآوری های خاص سعی می کنند فضاهای مناسبی را برای بسیاری از افراد فراهم کنند. در خصوص کارکرد اقتصادی کافی شاپ ها ما همواره با معضل بیکاری مواجه هستیم. کافی شاپ ها می توانند هزاران نفر را به کار مشغول کنند و اشتغال زایی ایجاد کند. از این رو با این اقدام می توانند از تعداد بیکاران و در نهایت از میزان آسیب های اجتماعی بکاهند.
از نظر جامعه شناختی، روان شناختی و روان شناسی اجتماعی این کافی شاپ ها باید مورد توجه دولت قرار بگیرند، چون می توانند باعث دلبستگی جوانان به نظام شوند. این امر زمانی میسر می شود که جوانان احساس کنند آزاد هستند و فرقی با کشور های دیگر ندارند؛ بنابراین کافی شاپ ها از بسیاری از جهات می توانند مفید واقع شوند.

کافی شاپ و رابطه اش با سبک زندگی
کافی شاپ ها اگرچه شکل جدید قهوه خانه های قدیم هستند، ولی در کل سبک زندگی جدید محسوب می شوند. با توجه به اینکه تکنولوژی و صنعت سبب تغییر سبک زندگی شده اند. نوع غذا ها و نیز نوع گذراندن اوقات فراغت و سبک زندگی ها هم تغییر کرده بنابراین می توان گفت: کافی شاپ ها از نتایج صنعتی شدن و فنا وری های امروزی هستند.
کافه (کافی شاپ) محلی
در صورت ایجاد صمیمیت همه ما عاشق رفتن به کافی شاپ های محلی خود هستیم، همیشه دیدن باریستای معمولی، درخواست سفارش همیشگی و نشستن با یک فنجان قهوه و شاید یک تکه کیک، قبل از شروع روز بسیار لذت بخش است.
در مناطق مختلف جهان ممکن است کافه هایی با منوی مختلف پیدا کنید، به عنوان مثال، در برخی کافی شاپ ها نوشیدنی های سرد مانند چای سرد سرو می شود، در برخی دیگر شیرینی و تنقلات سرو می شود و برخی از کافی شاپ های قاره اروپا حتی برخی از نوشیدنی های الکلی را سرو می کنند.

با این حال چیزی که در آنها مشترک است این واقعیت است که آنها عمدتا نوشیدنی های گرم و قهوه ارائه می دهند و به شما مکانی برای نشستن و نوشیدن قهوه، استراحت و گفتگوی با دوستان و خانواده ارائه می دهند.

معرفی انواع مختلف کافی شاپ
سبک های مختلفی برای طراحی فضای داخلی و دکوراسیون داخلی کافی شاپ ها وجود دارد که توسط طراحان مختلف در سطح دنیا و ایران طراحی شده اند.

* کافی شاپ برای دانش آموزان (Student cafe): این نوع از کافی شاپ ها که ترند با طراحی نمای ساختمان جدید هستند، جایی برای انجام تکالیف دانش آموزان است که اغلب توسط خود این گروه اداره میشود و تمرینی برای مهارت های شغلی نیز محسوب میشود؛ از آنجا که بیشتر آنها یک استارتاپ محسوب میشوند، طراحی داخلی شان به روش های مقرون به صرفه تری انجام می شود.
* کافی شاپ کار محور(Co-working cafe): این مدل، متداول ترین طراحی کافه در دنیای معاصر است، جاذبه اصلی آن داشتن wi-fi و میزهایی با دسترسی به پریز برق است؛ این نوع کافه برای متخصصان، نویسندگان و یا دانشجویانی مناسب است که می خواهند تغییراتی در محیط کاری خود تجربه کنند.
* کافی شاپ های فضای باز (Sidewalk cafe): این نوع کافی شاپ ها، معمولاً فضای سرپوشیده داشته و در اختیار کارمندان میباشند.
* بیرون بر (Grab-and-Go cafe): این مدل از کافی شاپ ها برای افرادی که پرمشغله هستند و وقت برای نشستن ندارند، بسیار مناسب است، برخی از آنها چند صندلی دارند، اما چندان جذاب نیستند. با این حال می توانید تا سفارش شما آماده می شود، منتظر بمانید.
* کافی شاپ گیم (Game cafe):این نوع کافی شاپ ها، معمولاً در کنار سرو به بازی نیز پرداخته میشود.
* کافی شاپ کتاب: این نوع کافی شاپ ها علاوه بر سرو دارای کتابخانه ای نیز می باشند که افراد علاقه مند به کتاب میتوانند از آنها استفاده کنند.
کافی شاپ هنرمندان: در این نوع کافی شاپ ها بیشتر اهالی اهل هنر به گردهمایی و تبادل نظر در آن می پردازند.
تاریخچه فست فود
فست فود یا غذای فوری تاریخچه ای به قدمت عمر انسان دارد. در دوران کهن انسان ها عادت داشتند گوشت شکار را دودی یا نمک سود کنند و در مسیر های طولانی از آن استفاده کنند، شاید اولین نوع غذای فوری بدین شکل باشد. بعدتر در روم باستان دکه هایی بوده اند که نان و زیتون می فروختند یا درآسیای دور فروش رشته فرنگی روی گاری رواج داشت، و هر یک این موارد می تواند اساس رستوران هایی باشند که امروزه ما به عنوان فست فود می شناسیم.
تمایل ما انسان ها به غذاهای حاضری و یا سریع حاضر شونده ، قدمت دیرینه دارد.

اولین فست فود دنیا
اولین فست فود به شکل امروزی آن در سال 1912 با نام اتومات در نیویورک افتتاح شد. شیوه کار این رستوران به این شکل بود که محفظه هایی با غذای گرم تعبیه شده بود و مشتریان با استفاده از دستگاه های سکه ای اقدام به خرید غذا می نمودند. بعدها در دهه 1940 رستوران های مک دونالد پا به این عرصه نهادند. پاتریک مک دونالد ابتدا از دکه ای شروع به کار کرد و غذای تولیدی اش نوعی استیک با گوشت چرخ کرده بودند. او این غذا را از زادگاه خود بندر هامبورگ به آمریکا آورد و پیش از آن روس ها بودند که این غذا را در هامبورگ با عنوان استیک تارتار سرو کردند.

نگاهی به تاریخچه فست فود و غذاهای فست فودی
اگر نگاهی به منو فست فود ها داشته باشیم شاید پیتزا نسبت به تمامی غذا ها تاریخچه دور و دراز تری داشته باشد. گفته شده در زمان لشکرکشی سپاه ایران در دوره ساسانی و جنگ های امپراطوری ایران و روم، سربازان خمیری را روی سپر هایشان پهن می کردند و روی آن مواد خوراکی و سبزیجاتی به دلخواه اضافه می کردند و در مسیر های طولانی زیر نور آفتاب و در اثر گرما به آرامی پخته می شد.

این غذا در امپراطوری روم به جنوب ایتالیا انتقال داده شد و در آن جا تا مدت ها به عنوان غذای فقرا شناخته میشد تا این که آشپز دربار رافائل اسپوزیتو با اضافه نمودن پنیر و گوجه فرنگی آن را به مشهورترین غذای ایتالیا تبدیل کرد.
از دیگرعناصر تشکیل دهنده غذاهای فست فود سوسیس و کالباس هستند که ابتدا به صورت دستی و سنتی در یونان و روم شرقی رواج داشت، و نوع دیگری از ذخیره سازی برای استفاده بلند مدت از فرآورده های گوشتی به حساب می آمد،و بعدها در چین و هند با اضافه نمودن ادویه جات و ترکیبات دیگر طعم آن را بهتر نمودند.
اما جالب است بدانید ایرانیان در این زمینه نیز استعداد به خرج دادند و پس از جنگ جهانی دوم نوعی از بهترین ژامبون ها توسط دو تن از مهاجرین ارمنی در کارگاه هایی در گیلان و تهران تولید می شد به گونه ای که انگلیسی ها برای صدور چند تن از این نوع سوسیس و کالباس برای سربازان خود با آنان قرارداد بستند.

تاریخچه فست فود در ایران

مشتاقیم برای شما از تاریخچه فست فود در ایران بگوییم. از اولین فست فود های تهران در دهه های ۱۳۲۵ تا ۱۳۵۵ می توان ساندویچ فروشی اختیاری را نام برد که در ابتدای خیابان لاله زار نو، جنب سینما متروپل قرار داشت، بسیار مشهور بود و ساندویچ های کالباس آن از نظر طعم و مرغوبیت نظیر نداشتند . پیش از آن همه رستوران را با چلو خورش و چلو کباب می شناختند و غذای لقمه ای در بین ایرانیان رواج نداشت.
اولین مورد خوردن غذا به صورت لقمه ای یا ساندویچی در بین سربازان قذاق دیده شد که در پاسبانی خانه اعیان و اشراف، بخشی از آبگوشت خود را به صورت گوشت کوبیده نگه می داشتند، لای نان می پیچیدند و در ساعات دیگر می خوردند.
از سال ۱۳۳۲ به بعد، ساندویچ فروشی ها در تهران علاوه بر کالباس و سوسیس و ژامبون، ساندویچ هایی مناسب ذائقه ی ایرانی مانند کتلت، استیک، سالاد اولویه، مغز، مرغ، تغم مرغ و کوکوسبزی نیز ارائه می نمودند.
اولین پیتزافروشی اما با عنوان پیتزا داوود در خیابان نوفل لوشاتو، کوچه لولاگر شروع به کار کرد و بعد تر رستوران پنتری توسط یکی از فارغ التحصیلان دانشگاه پلی تکنیک کالیفرنیا در تهران افتتاح شد و دارای سه نمایندگی در خیابان ویلا، خیابان شاه عباس سابق و مشهد بود. هردو مورد هم اکنون فعال هستند و به مشتریان جدید و قدیم خدمات ارائه می دهند.
در مقابله با موج حملاتی که علیه صنعت فست فود صورت می گیرد، صاحبان این صنعت پُرسود خیلی سعی کرده اند تا عبارت فست فود (fast food) را از ذهن مردم پاک کنند و به جای آن عبارت "رستوران های خدمات فوری" را جا بیندازند، اما مردم در سرتاسر دنیا به این نوع غذا می گویند: "فست فود".

معرفی طرح
این تیم در نظر دارد یک واحد مسکونی به مساحت 235 m2 را به عنوان کافی شاپ و فست فود در خیابان جوانمردی بهبهان راه اندازی نماید. هزینه مورد نیاز بر اساس برآورد انجام شده 980 میلیون ریال پیش بینی می شود.
درآمد مطمئن و پایدار حاصل از فعالیت در صنعت غذا و نوشیدنی، سودی رضایت بخش و البته رو به رشد را در این کسب و کار پیش رو ترسیم می کند. روحیه تنوع طلبی در قشر جوان موجب شده است که براساس آمار، بخش عمده ای از اوقات فراغت و بودجه خود را در مراکز تهیه و توزیع انواع خوراک و نوشیدنی صرف نمایند. جذابیت و تنوع ذاتی محصولات کافی شاپ ها و همچنین غذاهای محبوب فست فودها در عصر حاضرافراد بسیاری را جذب این مکانها کرده است و این مراکز را به یکی از پرطرفدارترین اماکن عمومی در میان جوانان تبدیل کرده است.
تیم پیشنهادی با تکیه بر: سوابق کاری و دوره های آموزشی طی شده، قابلیتهای ویژه و منحصر به فرد در ارائه محصولات، روش های نوین بازاریابی مورد نظر، ظرفیت تنوع دهی به محصولات با استفاده از خصوصیت انعطاف پذیری آن، رضایت خاطر و وفاداری مشتریان خود را تضمین خواهد نمود.
محیطی دلچسب و قرارگیری در مرکز شهر،دسترسی آسان شرایط آن را درجلب و جذب مشتری و فروش مناسب نوید می دهد.
3. توضیح محصول
صنعت غذا و نوشیدنی (F & B) از مهمترین بخش های فعالیت اقتصادی است که دلایل بسیاری نیز بر ادامه رشد آن وجود دارد. در کشور ما ایران از قدیم الایام قهوه خانه ها (که امروزه جای خود را به کافی شاپ ها داده اند) جذابیت و ارزش خاصی میان توده مردم داشته اند. امروزه کافی شاپ ها با ارائه انواع بستنی و شیرینی ها، نوشیدنی های گرم و سرد (به خصوص انواع قهوه) جایگاه ویژه ای نزد مردم به خصوص نسل جوان دارا هستند. این قشر از هر فرصتی برای حضور در این اماکن استفاده کنند. تنوع محصولات کافی شاپ، عدم وابستگی محصولات به تغییرات سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی، ظرفیت و امکان تغییرات و تنوع دهی به علت انعطاف پذیری محصول باعث جذب و گرایش جوانان به عنوان مصرف کننده و افراد توانا برای فعالیت در عرصه تولید شده است. همچنین فست فودها که امروزه جز لاینفک غذاهای مورد علاقه نسل جوان می باشند و افراد بسیاری به خوردن غذاهای فست فودی علاقه نشان می دهند. دلایل اقبال به فست فودها را می توان چنین برشمرد :
1- طعم فست فودها که باب میل بسیاری از افراد است
2- آسان و سریع تهیه شدن فست فودها
3- قیمت نسبتا پایین فست فودها
4- در دسترس بودن فست فودها

4. بازار، مشتریان، رقبا و روشهای تثبیت موقعیت و بازاریابی
محصولات کافی شاپ ها و فست فودها معمولا بین جوانان طرفداران بیشتری دارد. خصوصیت ذاتی این محصولات در تنوع پذیری از دلایل اصلی گرایش نسل جوان به مصرف مداوم آن است و با استفاده از همین ویژگی می توان سلایق مختلف را تامین و راضی نمود. استفاده از روش های خلاقانه در تهیه و ارائه محصول می تواند ضامن رضایت و علاقه مندی مشتریان برای حضور مجدد در کافی شاپ ها و فست فودها باشد. تیم در نظر دارد قبل از افتتاح واحد، اقدام به تبلیغات در وب سایتها و وبلاگهای نوجوانان و جوانان و همچنین نشریات مورد توجه این گروه سنی نماید. تزئینات داخلی مورد علاقه جوانان، راه اندازی سایت برای کافی شاپ و ارائه برنامه های خاص برای جوانان در این سایت، برگزاری قرعه کشی میان مشتریان دائمی کافی شاپ نیز جهت جلب مشتری بکار گرفته می شود. رفتار حرفه ای کارکنان در این کافی شاپ به طور قطع در میان رقبا کم نظیر خواهد بود.

توجیه اقتصادی طرح:
الف- سرمایه گذاری ثابت:

2.زمین
متراژ (متر مربع)
هزینه واحد (ریال)
هزینه کل (میلیون ریال)
235
پول پیش 100000000 اجاره ماهیانه 27000000
424

3.ساختمان سازی
ردیف
شرح
زیربنا (m2)
هزینه واحد ( ریال)
هزینه کل (میلیون ریال)
1
بازسازی و طراحی داخلی
235

600
جمع کل ساختمان سازی
600

4.تجهیزات و ماشین آلات
ردیف
شــرح
تعداد
مشخصات
قیمت واحد(ریال)
قیمت کل

(میلیون ریال)
1
دستگاه های اطفاء حریق
2
کپسول بزرگ
2,060,000
4
مجموع
4

5.تجهیزات فست فود
ردیف
شــرح
مشخصات فنی
قیمت واحد(ریال)
قیمت کل (میلیون ریال)
1
دستگاه گریل ذغالی
60 سانتی مدل GL60
44,500,000
44.50
2
تاپینگ پیتزا
ابعاد : 1500*420*400 میلیمتر
نوع تاپینگ: رومیزی
جنس بدنه: استیل
71,060,000
71.06
3
دستگاه مرغ بریان
ابعاد: 420*900*1450 میلیمتر
70,000,000
70.00
4
سرخ کن رومیزی
دارای2 لگن باشیر ترموکوپل دار
75,000,000
75.00
5
شوتینگ سیب زمینی،شوتینگ همبرگر
مدل SHA1
59,000,000
59.00
6
فر اغذیه 6 کاره
ابعاد دستگاه: 110*80*180 سانتیمتر
تعداد بن ماری: 3 عدد
سایز سنگ: 40*70 سانت
65,000,000
65.00
7
فر پیتزا
صندوقی کنترل مکانیکی مدل FPM13
183,500,000
183.50
8
هات داگ پز
تعداد رول هات داگ: 7عدد در هر پارت
برق مصرفی: تک فاز
ولتاژ: 220 ولت
فرکانس: 50 هرتز
27,000,000
27.00
9
چرخ گوشت
چرخ گوشت 32 تسمه متحرک
90,000,000
90.00
10
میکسر و قالب زن

6,000,000
6.00
11
فریزر
فریزر روی میز کار، بدنه رنگی 100
124,080,000
124.08
12
دستگاه ذرت مکزیکی
دستگاه ذرت مکزیکی شیشه ای
35,000,000
35.00

قالب پیتزا(20عدد)
جنس روحی ضخیم
170,000
3.40

میز برش پیتزا

40,000,000
40.00

خمیر گیر و خمیر پهن کن

40,000,000
800.00
13
کانتر صندوق

37,000,000
37.00
14
تنور گلی سنتی
سایز متوسط
8,000,000
8.00
15
اجاق گاز 6 شعله
مدل COO6
62,500,000
62.50
16
هود
هود دیواری فیلتردار
18,000,000
18.00
مجموع
1,823.16
6.تجهیزات پذیرایی
ردیف
شــرح
تعداد
مشخصات فنی
قیمت واحد (ریال)
قیمت کل (میلیون ریال)
1
میز
15
میزهای مستطیل چوبی
20,000,000
300.00
2
صندلی
60
صندلی چوبی
9,200,000
552.00
3
جا دستمال کاغذی
15
مدل رومیزی F1
470,000
7.05
5
نمکپاش
15

95,000
1.43
9
سینی
8

1,000,000
8.00
12
سفره پاک کن
2
مدل Cube
90,000
0.18
15
یخچال ویترینی ایستاده
1
تک درب مدل KR500-1
80,000,000
80.00
جمع کل تجهیزات پذیرایی
948.66
7.تجهیزات کافی شاپ
ردیف
شــرح
تعداد
مشخصات
قیمت واحد(ریال)
قیمت کل (میلیون ریال)
1
دستگاه آسیاب قهوه
1
آسیاب قهوه باراتزا BARATZA ENCORE
50,000,000
50.00
2
دستگاه قهوه ساز
1

87,500,000
87.50

دستگاه آب هویج گیر
2
آب هویج گیری صنعتی هلال G100
34,500,000
69.00

شو کیک
1
شو کیک رومیزی 2 سینی
19,200,000
19.20
3
اسپرسو ساز
1
اسپرسوساز سنکور مدل SENCOR SES 1710BK
30,000,000
30.00
4
ساندویچ ساز
2
تکنو مدل Te-385
5,500,000
11.00
5
وافل ساز
1
مدلBOUNCY
16,500,000
16.50
6
جام بلور ست 6عددی
6
لاو مدل Mis552
1,230,000
7.38
7
ست فنجان و نعلبکی 12 پارچه
3
تقدیس مدل RL60
950,000
2.85
8
ماگ بلور
30
کاوه مدل وینا
147,300
4.42
9
بشقاب غذاخوری
15
بشقاب تخت هتلی 49 (سفید) چینی زرین سایز 27 (غذاخوری بزرگ)
152,000
2.28
10
سرویس 12 پارچه کارد و چنگال
3
ام جی اس مدل دورتموند ساده
800,000
2.40
جمع کل تجهیزات کافی شاپ
302.53
جمع کل تجهیزات
3,074.34

8.تاسیسات عمومی و تجهیزات
ردیف
شــرح
هزینه کل

(میلیون ریال)
1
کامپیوتر، سیستم ایمنی
15
4
وسایل سرمایشی و گرمایشی(4عدد کولر 24هزار)
720
جمع تاسیسات عمومی و تجهیزات
735

9.وسایل حمل و نقل
ردیف
شــرح
تعداد
هزینه واحد (ریال)
هزینه کل

(میلیون ریال)
1
موتور
2
140,000,000
280
جمع وسایل حمل و نقل
280

10.تجهیزات اداری
ردیف
شـــرح
هزینه کل

(میلیون ریال)
1
تلفـن
10
2
سایر تجهیزات (میز، صندلو.. منشی)
30
جـمع تجهیزات اداری
40

11.هزینه های قبل از بهره برداری
ردیف
شـــرح
هزینه کل

(میلیون ریال)
2
هزینه تهیه طرح، مشاوره، اخذ مجوزها و ثبت تسهیلات
70
3
تهیه طرح طراحی داخلی
50
4
آمــوزش
100
جـمع هزینه های قبل از بهره برداری
220

12.سرمایه گذاری ثابت
شـــرح
هزینه ( میلیون ریال )
زمـین
424
ساختمان سازی
600
تجهیزات مورد نیاز
3,074
وسایل نقلیه
280
تاسیسات
735
تجهیزات اداری
40
هزینه های قبل از بهره برداری
220
جــــمــــع
5,373
پیش بینی نشــده 2%
107
جمع کل سرمایه گذاری ثابت
5,481
هزینه های جاری
13.مواد اولیه و نهاده
ردیف
شرح
مصرف سالانه(کیلوگرم)
هزینه واحد (هزار ریال)
هزینه کل (میلیون ریال)
1
قهوه
200
1,000,000
200

کاکائو
500
700,000
350

شیر
5000
90,000
450

هویج
2000
8,000
16

خامه
1
250,000
0.25

شیرخشک
150
350,000
52.5

شکر
5000
150,000
750

وانیل
1
3,000,000
3

نسکافه- قهوه فوری
200
2,300,000
460

پرتقال
600
120,000
72

موز
800
250,000
200

ژلاتین
20
1,200,000
24

تنقلات(عدد)
5000
20,000
100

نی مخصوص(عدد)
5000
3,000
15

بستنی
5000
200,000
1000

پودر هات چاکلت
50
830,000
41.5

انواع سیروپ
300
500,000
150

پودر وایت چاکلت
150
600,000
90
2
گوشت قرمز
1086
1,250,000
1357.5
3
گوشت مرغ
1500
300,000
450
4
نوشیدنی ها
8176
50,000
408.8
5
پیاز
200
40,000
8
6
فلفل دلمه
150
100,000
15
7
کاورهای یکبار مصرف
2110
18,500
39.035

روغن، نمک، مواد افزودنی
400
70,000
28

ذرت
2500
150,000
375

سوسیس
1200
900,000
1080

کالباس
1200
730,000
876

سس مایونز
500
130,000
65

قارچ
3000
330,000
990

پنیرپیتزا
800
930,000
744

ادویه جات
50
2,800,000
140

نان ساندویچ
15000
10,000
150

خیارشور
1500
320,000
480

گوجه
1500
70,000
105

کاهو وکلم
500
120,000
60

سیب زمینی
5000
50,000
250
8
سایر

301.816
جمع :
11897.40

14.حقوق و دستمزد
ردیف
شــرح
تعداد – نفر
حقوق ماهانه (میلیون ریال)-هر نفر
حقوق کل(میلیون ریال)
4
صندوقدار
1
20
20
5
پیک موتوری
2
10
20
6
آشپز و باریستا
2
50
100
7
کارکنان کافی شاپ و فست فود
2
15
30
جمع حقوق ماهانه
170
حقوق سالیانه (16/4 حقوق ماهیانه)
(12 ماه حقوق-یکماه مرخصی – یکماه پاداش-20% حق بیمه کارفرما)
2788

15.هزینه نگهداری و تعمیرات
ردیف
شـــرح
ارزش دارایی
درصد
هزینه کل

(میلیون ریال)
2
ساختمان
600
10%
60.00
3
تاسیسات و تجهیزات
3,809
12%
457.12
4
وسایل نقلیه
280
10%
28.00
5
تجهیزات اداری
40
20%
8.00
جمع هزینه نگهداری و تعمیرات
553

16.هزینه استهلاک
ردیف
شـــرح
ارزش دارایی
درصد
هزینه کل

(میلیون ریال)
2
ساختمان
600
2%
12.00
3
تاسیسات و تجهیزات
3,809
5%
190.47
4
وسایل نقلیه
280
10%
28.00
5
تجهیزات اداری
40
20%
8.00
جمع هزینه استهلاک
238

17.هزینه سوخت و انرژی
شـــرح
واحد
مصرف سالانه
هزینه واحد (ریال)
هزینه کل

(میلیون ریال)
برق
کیلو وات ساعت
110,000
1,400
154.00
گاز
متر مکعب
65,000
1,550
100.75
بنزین
لیتر
1,000
10,000
10.00
آب
متر مکعب
25,000
6,925
173.13
تلفن و اینترنت
اشتراک و مصرف

8,000,000
8.00
جمع هزینه سوخت و انرژی
445.88

18.هزینه های جاری طرح
شـــرح
هزینه ( میلیون ریال )
حقوق و دستمزد
2,788.00
نگهداری و تعمیرات و استهلاک
791.59
هزینه سوخت و انرژی
445.88
مواد اولیه غذایی رستوران و فست فود و کافی شاپ
11,897.40
جــــمــــع
15,922.86
پیش بینی نشــده 2%
318.46
جمـــــع کل هزینه های جاری طرح
16,241.32

19.هزینه جاری سالیانه
شرح
هزینه (میلیون ریال)
مواد اولیه
11,897.40
حقوق و دستمزد
2,788.00
سوخت و انرژی
445.88
تعمیرات و نگهداری
553.12
پیش بینی نشده جاری (2% موارد فوق)
313.69
اداری و فروش (1% موارد فوق)
156.84
تسهیلات مالی (6% وام سرمایه ثابت)
197.31
بیمه (دو در هزار سرمایه ثابت)
10.96
استهلاک
238.47
استهلاک قبل بهره برداری (20% هزینه های قبل از بهره برداری)
44.00
جمع هزینه جاری سالیانه
16,645.67

20.جمع کل سرمایه گذاری طرح
شرح
هزینه (میلیون ریال)
سهم متقاضی
تسهیلات بانکی

مبلغ
درصد
مبلغ
درصد
سرمایه ثابت
5,480.81
2,192.32
40%
3,288.49
60%
سرمایه در گردش
3,945.50
1,183.65
30%
2,761.85
70%
جمع کل سرمایه گذاری طرح
9,426.31
3,375.97

6,050.33

21.پیش بینی درامد سالانه
شرح
میزان تولید سالیانه(عدد)
قیمت فروش(ریال)
هزینه کل (میلیون ریال)
پیتزا
12000
600000
7200
ساندویچ
13000
400000
5200
ذرت مکزیکی
7000
200000
1400
سیب زمینی
5000
250000
1250
نوشابه وسس
21000
60000
1260
سالاد
10000
150000
1500
قهوه و هات چاکلت
12000
150000
1800
آبهویج بستنی
15000
100000
1500
نسکافه
10000
120000
1200
انواع کیک و ذرت مکزیکی
10000
230000
2300
جمع :
24610

22.پیش بینی مالی طرح
شرح
ملیون ریال
درآمد (فروش)
24,610.00
قیمت تمام شده محصول
15,998.09
سود ناویژه
8,611.91
هزینه اداری و فروش و بازاریابی
1,387.34
سود عملیاتی
7,224.57
استهلاک هزینه های قبل از بهره برداری
44.00
سود ناویژه قبل از کسر مالیات و عوارض فروش و بهره بانکی
7,180.57
مالیات با نرخ 25٪
1,795.14
بهره بانکی و هزینه مالی و بیمه
450.28
سود ویژه
4,935.14

23.محاسبه دوره بازگشت سرمایه
شرح
ملیون ریال
سود ناویژه قبل از کسر مالیات و عوارض فروش و بهره بانکی
7,224.57
مالیات با نرخ 25٪
1,806.14
سود پس از کسر مالیات (سود ویژه)
5,418.43
استهلاک
238.47
جریان نقدی
5,656.90

24.دوره برگشت سرمایه
سال
1.67

ماه
20.00

25.نرخ بازدهی سرمایه (درصد)
57%

26.محاسبه نقطه سربه سر
شرح
هزینه متغیر
هزینه ثابت
هزینه

مبلغ (میلیون ریال)
درصد
مبلغ
درصد

مواد اولیه و نهاده ای تولید
11,897.40
100%

0%
11,897.40
حقوق و دستمزد
975.80
35%
1,812.20
65%
2,788.00
هزینه سوخت و انرژی
356.70
80%
89.18
20%
445.88
هزینه نگهداری و تعمیرات
442.50
80%
110.62
20%
553.12
پیش بینی نشده
270.69
85%
270.69
15%
541.38
اداری و فروش
156.84
100%

0%
156.84
هزینه تسهیلات مالی

0%
197.31
100%
197.31
بیمه

0%
10.96
100%
10.96
هزینه استهلاک

0%
238.47
100%
238.47
استهلاک هزینه های قبل از بهره برداری

0%
44.00
100%
44.00
جمع
14,099.93
2,773.43
16,873.36
پیش بینی درآمد سالانه
1,230.50
100%

0%
1,230.50
نقطه سر به سر تولید
26%

27.صورت سود و زیان سالیانه تخمینی طرح
شرح
سال 1
سال 2
سال 3
سال 4
سال 5
سال 6
سال 7
سال 8
سال 9
سال 10
درصد استفاده از ظرفیت
53%
56%
58%
58%
58%
58%
58%
58%
58%
58%
ارزش فروش خالص
24,610.00
30,762.50
38,453.13
48,066.41
60,083.01
75,103.76
93,879.70
117,349.62
146,687.03
183,358.79
مواد اولیه
11,897.40
14,871.75
18,589.69
23,237.11
29,046.39
36,307.99
45,384.98
56,731.23
70,914.04
88,642.55
حقوق و دستمزد
2,788.00
3,485.00
4,356.25
5,445.31
6,806.64
8,508.30
10,635.38
13,294.22
16,617.77
20,772.22
تعمیرات و نگهداری
553.12
691.40
864.25
1,080.32
1,350.39
1,687.99
2,109.99
2,637.49
3,296.86
4,121.07
سوخت و انرژی
445.88
557.34
696.68
870.85
1,088.56
1,360.70
1,700.88
2,126.10
2,657.62
3,322.03
پیش بینی نشده جاری (2% موارد فوق)
313.69
392.11
490.14
612.67
765.84
957.30
1,196.62
1,495.78
1,869.73
2,337.16
جمع هزینه ها
15,998.09
19,997.61
24,997.01
31,246.26
39,057.83
48,822.28
61,027.85
76,284.81
95,356.02
119,195.02
سود ناخالص
8,611.91
10,764.89
13,456.12
16,820.15
21,025.18
26,281.48
32,851.85
41,064.81
51,331.01
64,163.77
هزینه های اداری و فروش
156.84
196.05
245.07
306.34
382.92
478.65
598.31
747.89
934.86
1,168.58
استهلاک دارایی های ثابت
238.47
238.47
238.47
238.47
238.47
238.47
238.47
238.47
238.47
238.47
سود عملیاتی
8,216.60
10,330.37
12,972.58
16,275.34
20,403.80
25,564.36
32,015.07
40,078.45
50,157.68
62,756.72
بیمه
10.96
13.70
17.13
21.41
26.76
33.45
41.82
52.27
65.34
81.67
هزینه تسهیلات مالی
197.31
197.31
197.31
197.31
197.31
197.31
197.31
197.31
197.31
197.31
استهلاک هزینه های قبل از بهره برداری
44.00
44.00
44.00
44.00
44.00
44.00
44.00
44.00
44.00
44.00
جمع هزینه های غیر عملیاتی
252.27
255.01
258.44
262.72
268.07
274.76
283.12
293.58
306.65
322.98
سود قبل از مالیات
7,964.33
10,075.36
12,714.14
16,012.62
20,135.72
25,289.60
31,731.94
39,784.87
49,851.04
62,433.74
مالیات
1,991.08
2,518.84
3,178.54
4,003.16
5,033.93
6,322.40
7,932.99
9,946.22
12,462.76
15,608.43
سود خالص
5,973.25
7,556.52
9,535.61
12,009.47
15,101.79
18,967.20
23,798.96
29,838.66
37,388.28
46,825.30

6. زمان بندی فعالیت

فعالیت ها
زمان (ماه)

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
1
تدوین طرح

2
سازماندهی تیم و منابع اولیه و مذاکره و تامین مالی

3
اجاره ساختمان و محوطه سازی

4
انتخاب و نصب تاسیسات و ماشین آلات آموزش کارکنان

5
سفارش مواد اولیه تولید آزمایشی

6
تولید در ظرفیت کامل

طرح توجیهی کافی شاپ و فست فود مشاور: پریسا فرشیدفر

2


تعداد صفحات : 33 | فرمت فایل : WORD

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود