تارا فایل

طرح توجیهی بسته بندی ماست




طرح کسب و کار
(Business Plan)

عنوان طرح

نام و نام خانوادگی طراح :………………………….

محل اجرای طرح :………………
تاریخ:……………………………..

1- بخش معرفی
الف- نام ونشانی متقاضیان
* حقیقی
ردیف
نام و نام خنوادگی
نوع پست /سمت
تحصیلات
تجربه
1

2

3

* حقوقی
نام شرکت
نوع شرکت
تعدادونوع سهام
شماره ثبت
محل ثبت
تاریخ ثبت

* نام ومشخصات سهامداران عمده :
ردیف
نام ونام خانوادگی
سمت
درصد سهام
تعدادسهام
مبلغ سهام

ب- مشخصات محل اجرای طرح :
* استان :.مرکزی
* شهرستان : اراک .
* بخش : مرکزی
* ابعاد ومساحت محل اجرای طرح
زمینی به مساحت 1500 متر مربع
* نزدیکترین شهر وفاصله آن تا محل کسب و کار
اراک – واقع در 25 کیلومتری شهر اراک ..
* فاصله محل استقرارکسب و کار تا جاده اصلی ،نوع راه و جاده مربوطه
در کنار جاده فرعی آسفالته قراردارد.
* امکانات تامین موادو لوازم در محل
شیر از گاوداری های اطراف و سایر امکانات از شهر اراک
* امکانات تامین نیروی کار ماهر در منطقه
.از افراد بومی استفاده می شود.
* ترسیم کروکی زمین محل استقرر کسب و کار

ج- عنوان محصول یا محصولات (کالا/خدمات) و ظرفیت تولید:
ردیف
نام محصول
ظرفیت تولید سالانه
واحد
قیمت فروش کنونی هرواحددربازار
1

2

3

د- میزان سرمایه گذاری :
سرمایه کل
آورده کارآفرین
آورده سهامداران
تسهیلات
65/3062

و- میزان اشتغال زایی طرح (پیش بینی ):
12 نفر
هـ – اعلام محرمانه بودن طرح (در صورت لزوم )
……………………………………………………………………………………………………………………………………….
……………………………………………………………………………………………………………………………………….

2- خلاصه مدیریتی /اجرایی

3- تجزیه و تحلیل صنعت
الف- تجزیه و تحلیل محیطی
* محیط کسب وکار
* با توجه به اینکه محل کسب و کار از شهر فاصله دارد برای کارکنان سرویس رفت وآمد در نظر گرفته شده است و در داخل کارگاه هم امکانات رفاهی مثل غذا خوری و سرویس های بهداشتی تعبیه شده است . کارگران بیمه هستند.
*
* فرهنگ (اعتقادات مذهبی ،فرهنگ مصرف ،آداب و رسوم )
ماست در تقریباً برسر همه سفره ها حضور همیشگی داردو مصرف ماست با غذا تقریباً امری رایج است .تولید ماست پاستوریزه با اعتقادات مذهبی و آداب و رسونم جامعه هیچ گونه تضادی ندارد.
* اقتصاد
شرایط اقتصادی حاکم برجامعه مثل بالارفتن قیمت نهاده های دامی بر قیمت لبنیات تاثیر مستقیم دارد.
تغییرات جمعیتی
رشدجمعیت رشد قابل ملاحظه ای را در صنایع لبنی ایجادمی کند .شیر و فرآورده های آن سهم عمده ای در غذای خانواده ها دارد .
ب- تجزیه و تحلیل بازار
* اندازه بازارو نرخ رشد
ماست جزء اصلی سبدغذایی بسیاری از خانواده ها می باشد .پس بازر آن تمام خانواده ها را دربرمی گیرد. هتلها و رستورانها نیز سهم عمده ای از مصرف را به خود اختصاص می دهند.

* بررسی روندهای بازار
توصیه متخصصان تغذیه به مصرف لبنیات بر میزان مصرف تاثیر بسیار زیادی دارد ازآنجا که ماست منبع غنی کلسیم است در رشد و نمو نوجوانان تاثیر بسیاری دارد و هرچقدر فرهنگ تغذیه با لبنیات دربین مردم حاکم شود نیاز به این محصول نیز بیشتر می شود.
بالارفتن تولید شیر نیز نیاز فرآوری و تبدیل را بیشتر می کند .
* ساختار بازار
بازار یک بازاررقابتی است که هرچقدر تنوع وکیفیت محصول بیشتر باشد در بازار موفق تر خواهیم بود.
* بررسی رقبا
کارخانه پگاه – کارخنمه کالبر و سایر تولیدکنندگان ماست پاستوریزه رقبای ما هستند.

* تجزیه و تحلیل عرضه و تقاضا
با اینکه مصرف ماست پاستوریزه بالااست با کمبود عرضه در بازار مواجه هستیم .

* بررسی فرصت صادرات و واردات محصول

نام محصول
واحد اندازه گیری
سال …..138
سال …..138
سال …..138

مقدر واردات
قیمت واحد واردات
قیمت واحد تولید داخل
مقدار واردات
قیمت واحد واردات
قیمت واحد تولید داخل
مقدارواردات
قیمت واحد واردات
قیمت واحد تولید داخل

آیا به بازار جهانی و صادرات فکر می کنید؟برنامه شما برای ورود به بازار چیست ؟
خیر این محصول فعلاً در بازار داخلی با کمبود مواجه است .
* بررسی قیمت
لبنیات از جمله محصولاتی است که یارانه به آن تعلق می گیرد و قیمت آن یک قیمت مصوب است

ج- تجزیه و تحلیل فنی
* رویه های تولید (وضع موجود)
تصفیه شیرخام – استانداردسازی میزان چربی – افزایش موادجامد – گرم کردن اولیه ،هموژن سازی – انجام عملیات حرارتی در دمای 90 درجه سانتیگراد ،سرکردن تا 43 درجه سانتیگراد- اضافه مکردن مایه و موادافزودنی ،پرکردن آنلوباسیون ،سردکردن و انبار کردن .
* تکنولوژی تولید
تصفیه شیرخام – استانداردسازی میزان چربی – افزایش موادجامد – گرم کردن اولیه ،هموژن سازی – انجام عملیات حرارتی در دمای 90 درجه سانتیگراد ،سرکردن تا 43 درجه سانتیگراد- اضافه مکردن مایه و موادافزودنی ،پرکردن آنلوباسیون ،سردکردن و انبار کردن .
تمام مراحل فوق با ماشینهای مدرن صورت می گیرد.
4- دورنمای شرکت /شرح کسب و کار
* معرفی شرکت
کارگاه تولید و بسته بندی ماست پاستوریزه
* سرمایه گذاران و سهامدارن اصلی
خودم
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

* دیدگاه /چشم انداز
با توجه به اینکه مصرف ماست جزء عادات غذایی مردم است آینده روشنی روبروی تولیدکنندگان است
* ماوریت
تولید و بسته بندی ماست با کمک دستگاههای اتوماتیک و عرضه محصولی سالم و بهداشتی به مردم .

* اهداف اصلی
تولید ماست درجه یک و پاستوریزه – بسته بندی در بسته های با اوزان مختلف ودر بسته های تترا پک – اشتغالزایی- کسب درآم – کمک به بالارفتن سطح سلامت مردم

* راهبردها (تولید/ فروش /خدمات)
در زمینه تولید با استفاده از شیر سالم و با کفیت و بهره گیری از تکنولوژی و اصول علمی محصولی با کیفیت و سالم تولید کنیم و در بسته بندی باروشهای نوین و در حجمهای مختلف برای هرنوع نیاز و سلیقه به مصرف کنندگان ارائه دهیم . در زمینه فروش به سوپرمارکتهای بزرگ و کوچک شهعر می فروشیم یا به رستورانها و هتلها عرضه می کنیم .
* برنامه ها
پس از اینکه مجوزهای ذلازم اخذ شد و کارگاه تولید به وسایل مجهز گردید و کارگران ماهر و زبده به تولید پرداختند قصد داریم عرضه ماست طعم دار را در راس کارها قراردهیم .

5- معرفی محصولات (کالا/خدمات)
* معرفی محصول
ماست پاستوریزه بسته بندی شده
* مزیت های رقابتی محصولات
نوع بسته بندی که در حجمهای مختلف تههی می شود مزیت ماست – تولید محصولات متنوع از ماست – مثل ماست چکیده یا ماست موسیر

* معرفی آمیخته بازاریابی محصول
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

6- برنامه عملیاتی و تولید
* فناوری و روش تولید مناسب
از دستگاههای پیشرفته در زمینه تولید ماست استفاده می کنیم.
* مراحل و فرآیند تولید
تصفیه شیرخام – استانداردسازی میزان چربی – افزایش مواد جامد – گرم کردن اولیه – هموژن سازی – انجام عملیات حرارتی 90 درجه – سردکردن تا43 درجه – اضافه کردن مایه – پرکردن ، آنلوباسیون – سردکردن و انبارکردن
* نمودار فرآیند تولید

* برآورد منابع تولید مورد نیاز برای یک سال

مواد اولیه مستقیم

مواداولیه غیرمستقیم

نیروی کار مستقیم

نیروی کار غیر مستقیم

خدمات فنی

ساختمان

ماشین آلات

تاسیسات

وسایط نقلیه

امکانات ارتباطی

انرژی

سایر موارد

* روش و محل تامین منابع تولید

تامین از
خرید وتملک /اجاره
سایر اطلاعات

داخل
خارج

مواد

خرید

نیروی کار

اجاره

ساختمان

خرید

ماشین آلات

اجاره

تاسیسات

وسائل نقلیه

* مواد اولیه و بسته بندی
شیر – مایه ماست – ظروف یکبار مصرف دراندازه های مختلف – سلفون

* برآورد نیروی انسانی مورد نیاز
ردیف
عنوان پست سازمانی
تخصص یا تحصیلات
تعدادنفر
متوسط حقوق و مزایای ماهیانه
متوسط حقوق ومزایای پرداختی سالیانه
1
مدیر طرح

1
4
48
2
کارمند اداری مالی

1
2
24
3
مدیر تولید

1
3.5
42
4
مسئول آزماشگاه

1
3
36
5
راننده

1
2
24
6
نگهبان و سرایدار

1
2
24
7
کارگر ساده

2
2
48
8
کارگر ماهر

6
2.5
180
9

10

11

12

13

14

* پلان چیدمان پرسنل را در کنار ماشین آلات رسم نمائید.

* برنامه کنترل کیفیت
استفاده از آزمایهای کنترل کیفیت استاندارد در تمامی مراحل تولید و استقرار یک واحد آزمایشگاهی در مرکز
* برآورد فضای مورد نیاز طرح
زمینی به مساحت 1500 متر مربع – خاکبرداری – دیوار کشی – فضای سبز – ساختمانها سردخانه مواد اولیه ومحصول – ساختمان اداری و سرویسها -سالن تولید -ساختمان نگهبانی- و سرایداری )
* برآورد امکانات و تاسیسات مورد نیاز طرح
ردیف
تاریخ
متراژموردنیاز
نحوه خرید یا واگذاری
بهای هر متر مربع
بهای کل
سایر هزینه های مربوطه
مبلغ کل

پرداخت شده
باقیمانده

تسطیح و محوطه سازی
شرح عملیات
متراژمورد نیاز
قیمت هرمتریا تر مربع
قیمت کل
تسطیح و خاکبرداری
560
50000
28
دیوارکشی
100
50000
50
خیابان کشی
100
200000
20
جدول بندی

فضای سبز
50
200000
10
پارکینگ

روشنایی محوطه

جمع

108

ساختمانها
ردیف
نوع ساختمان
تعداد
متراژ
مصالح مورد نیاز
هزینه هرمترمربع
هزینه کل
ملاحظات
1
ساختمان تولیدی
1
360

1.2
432

2
ساختمان اداری
1
60

1.2
72

3
سردخانه مواد اولیه
1
100

1.35
135

4
انبار مواداولیه وقطعات یدکی

5
انبارکالای ساخته شده

6
ساختمان پست برق

7
ساختمان نگهبانی
1
20

1
20

8
موتورخانه
1
20

1.1
22

9
سایر…

جمع کل

681

ابزارآلات و وسایل فنی وآزمایشگاهی
ردیف
اقلام مورد نیاز
تعداد
هزینه واحد(هزارریال)
هزینه کل (میلیون ریال)

تاسیسات
ردیف
شرح تاسیسات
تعداد/مقدار
(واحد)
مصرف سالیانه
هزینه یک واحد
(ریال)
هزینه کل
هزینه حمل و نصب
جمع کل
(میلیون ریال)
ملاحظات
1
حق انشعاب برق

50

2
موتور پمپ آب

25

3
تجهیزات آزمایشگاه

25

4
تاسیات گرمایش و سرمایش

5

5
منبع سوخت

15

6
سیستم تهویه

7
ژنراتور

8
حق انشعاب آب

20

9
حفرچاه وتجهیزات لازم

100

10
احداث منبع هوایی

11
دستگاه تصفیه و مخزن ها

12
تانکرها

13
کمپرسور

14
دیگ های بخار

15
سیستم فاضلاب

16
سیستم اطفای حریق

6

17
سایر

ماشین آلات و تجهیزات
ردیف
نام ماشین آلات و تجهیزات
مشخصات فنی
ظرفیت و قدرت
شرکت سازنده
تعداد
قیمت هرواحد
میلیون ریال
قیمت کل
هزینه های داخلی
قیمت کل

1
ترازوی نوین شیر خام

1
25
25

2
مخزن استیل 800 لیتری

1
15
15

3
الکترو پمپ سانتریفوژی

1
8
8

4
مخزن مبرد و نگهدارنده شیر 2500 لیتری

1
60
60

5
مخزن سه جداره تغلیظ و پاستوریزاسیون 1200 لیتری

2
115
230

6
مخزن تعادل 150 لیتری

1
4
4

7
پاستوریزاتور صفحه ای

1
105
105

8
تجهیزات سیستم مبرد به ظرفیت 000 لیتری

1
110
110

9
دیگ بخار با توان 2000 کیلو گرم بخار در ساعت

1
100
100

10
سیتم تهیه آب گرم بوسیله بخار به ظرفیت 5000 لیتر در ساعت

1
15
15

11
سیستم تنظیم و کنترل

1
7
7

12
شیر فشار شکن با راندمان 8 به 3

1
15
15

13
سختی گیر آب

1
22
22

14
تجهیزات اتاق انکوباتور به ظرقیت 25 متر مکعب

2
125
250

15
تجهیزات سردخانه ( کمپرسور ، کندانشورو اواپراتور)

1
70
70

16
کمپرسور هوای فشرده به ظرفیت 250 لیتر

1
12
12

جمع کل

1048

وسایط نقلیه
ردیف
نام وسایط نقلیه
مشخصات فنی
کشور سازنده
تعداد
قیمت
(سیف /سی انداف)
(ارز)
هزینه های داخلی
(ریال)
قیمت کل
( میلیون ریال)
خرید داخلی
(قیمت کل-ریال)

وانت نیسان

1

12

جمع

90

اداری و کارگاهی
ردیف
شرح وسایل
تعداد
مشخصات فنی
قیمت یک واحد
(ریال)
قیمت کل (ریال)
هزینه حمل و نصب
جمع کل
1
لوازم اداری

12
2
لوازم آشپزخانه

7
3
لوازم کارگاهی

10
جمع

29

موادولیه و بسته بندی
ردیف
موادمورد نیاز
محل تهیه
ظرفیت مورد انتظار
میزان مصرف یک واحد محصول(با توجه به ضایعات عادی)
مصرف کل
واحد
ارزش سیف/
سی انداف با قیمت داخلی
( هزار ریال)
هزینه های داخلی
(ریال)
قیمت کل در کارخانه
میلیون ریال
1
شیر

1050000
لیتر
2.4

2520
2
سطل یکبار مصرف

1600000
عدد
0.15

240
3
سلفون

5
تن
8500

42.5

جمع

2802.5

حقوق و دستمزد مستقیم و غیر مستقیم
ردیف
محل خدمت
تعداد
حقوق و مزایای ماهانه
حقوق و مزایای سالیانه (15 ماه)
بیمه سهم کارفرما
دستمزد مستقیم تولید
دستمزد غیر مستقیم تولید
اداری وتوزیع و فروش
ملاحظات
1
مدیر طرح
1
4
48

2
کارمند اداری مالی
1
2
24

3
مدیر تولید
1
3.5
42

4
مسئول آزماشگاه
1
3
36

5
راننده
1
2
24

6
نگهبان و سرایدار
1
2
24

7
کارگر ساده
2
2
48

8
کارگر ماهر
6
2.5
180

آب و برق و سوخت
ردیف
شرح
واحد
ظرفیت مورد انتظار
مصرف سالیانه
هزینه هرواحد
هزینه کل ( میلیون ریال)
ملاحظات
1
برق مصرفی
کیلو وات ساعت

200000
200
40

2
آب مصرفی
متر مکعب

5000
1500
7.5

3
گاز
متر مکعب

4
گازوئیل
لیتر

5
بنزین
لیتر

3200
1000
3.2

6
نفت
لیتر

حجم کل

50.7

تعمیرات و نگهداری
ردیف
شرح
درصد
مبلغ کل هزینه
1
ساختمان ها
2
15.78
2
ماشین آلات و تجهیزات
5
52.4
3
تاسیسات
5
12.3
4
وسایط نقلیه
10
9
5
وسایل فنی و آزمایشگاهی

6
وسایل اداری و کارگاهی
10
2.9
جمع

92.38

* طرح جانمایی
………………………………………………………………………………………………………………….
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
………………………………………………………………………………………………………………….
7- برنامه بازاریابی
الف- تحقیق و تحلیل بازار
* مشتریان
سوپرمارکتها – هتلها – رستورانها – کارخانه ها – بیمارستانها – پادگانها

* اندازه بازار
چون یک ماده اصلی غذایی را تولید می کنیم که مصرف عمومی دارد عموم مردم مشتری ما هستند

* تخمین سهم بازار فروش
ماسعی داریم یک سوم بازار فروش را به خود اختصاص دهیم.

* ارزیابی آینده بازار
با توجه به فواید بسیار زیاد ونیاز روزافزون مردم به این ماده غذایی آینده روشنی برای بازار این محصول پیش بینی می شود.
* رقابت ،حساسیت ها و تهدیدات
رقابت در صحنه تولید ماست شدید است اما با استفاده از روشهای جدی درتولید و رعایت نکات بهداشتی و استانداردهای تغذیه ای تهدید جدی برای این کار نداریم . ولی نوسانات بازار شیر تهدید مهمی به شمار می رود.

ب- راهبردهای بازاریابی
* قیمت گذاری
قیمت ماست مصوب دولت است .

* تبلیغات
از طریق رسانه های محلی – روزنامه ها و تلوزیون – و درج تبلیغات برروی بسته بندی محصول

* شیوه فروش
ارسال مستقیم به لبنیات فروشی ها و سوپرمارکتها وسایر خریداران
* توزیع
توزیع در سطح شهر با استفاده از ماشینهای سردخانه دار

* خدمات پس از فروش و گارانتی
………………………………………………………………………………………………………………….
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

8- ساختار سازمانی
* تیم مدیریت و منابع انسانی
مدیر کلیدی شرکت چه کسی است ؟در مورد سابقه او توضیح دهید.
خودم
هیئت مدیره و گروه مشاوران شامل چه کسانی هستند؟
یکی از نزدیکانم که فوق لیسانس صنایع غذایی دارد مشاور من خواهدبود.
مشاوران حرفه ای شماچه کسی /کسانی هستند؟(حقوقدان ، مالی و…)
یک حسابدار ورزیده
کارکنان ،عنوان پست سازمانی ،تعداد نفرات وشرح وظایف آنها چیست ؟
ردیف
عنوان پست سازمانی
تعدادنفرات
شرح وظایف
1
مدیر طرح
1

2
کارمند اداری مالی
1

3
مدیر تولید
1

4
مسئول آزماشگاه
1

5
راننده
1

6
نگهبان و سرایدار
1

7
کارگر ساده
2

8
کارگر ماهر
6

* چارت سازمانی شرکت خود را با توجه به تقسیم فعالیت ،وظایف و کارها رسم نمایید.

9- برنامه زمان بندی و عملیات
ردیف
مراحل اجرای کسب وکار
زودترین زمان شروع
زودترین زمان خاتمه
دیرترین زمان شروع
دیرترین زمان خاتمه
زمان شناوری
1

10- ارزیابی و مدیریت خطر پذیری
با توجه به اینکه ماست را نمی توان برای مدت زیادی نگهداشت باید سریع به بازر عرضه گردد ازاین لحاظ همیشه باید بازرسنجی نمود و با توجه به کشش بازار تولید کرد.

11- برنامه مالی
* برآورد سرمایه ثابت
شرح
مبلغ (هزارریال)
زمین
150
محوطه سازی
108
ساختمان سازی
681
ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی
1048
تاسیسات
246
وسایل حمل و نقل
90
وسایل دفتری
29
اقلام پیش بینی نشده(10 درصد اقلام بالا)
117.6
جمع کل
2531.6

* برآورد هزینه های قبل از بهره برداری :
شرح
مبلغ (هزارریال)
هزینه های تهیه طرح ،مشاور،اخذمجوز،حق ثبت ها، قراردادهای بانکی و…
55
هزینه آموزش پرسنل (2%حقوق و دستمزد سالیانه)
7
هزینه راه اندازی تولید آزمایشی (15 روز هزینه های آب و برق ،سوخت و مواداولیه)

جمع کل
62
سرمایه ثابت = (هزینه های سرمایه ای +هزینه های قبل از بهره برداری )
* برآورد هزینه درگردش
شرح
مبلغ (هزارریال)
مواداولیه و بسته بندی
467.08
تنخواه گردان (یک ماه هزینه حقوق و آب و برق و تلفن و سوخت و مواداولیه و…)
63.96
موجودی کالا

جمع کل
531.05
* نحوه سرمایه گذاری
شرح
سهم متقاضی
تسهیلات بانکی

مبلغ
درصد
مبلغ
درصد
سرمایه ثابت
2469

سرمایه در گردش
531.05

کل سرمایه گذاری
3062.65

* برآورد هزینه استهلاک (مبلغ به هزارریال )
شرح
ارزش دارایی
درصد
هزینه استهلاک سالیانه
محوطه سازی
108
10
10.8
ساختمان سازی
681
10
68.1
ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی
1048
10
104.8
تاسیسات
246
12
29.52
وسایل حمل و نقل
90
20
18
وسایل دفتری
29
20
5.8
اقلام پیش بینی نشده

جمع کل
237
* هزینه تولید سالیانه
شرح
مبلغ (هزارریال)
هزینه مواد اولیه و بسته بندی
2802.5
هزینه حقوق و دستمزد
683.4
هزینه انرژی (آب ،برق و سوخت)
50.7
هزینه تعمیرات و نگهداری
92.38
هزینه پیش بینی نشده (5% اقلام بالا)
181.45
هزینه اداری و فروش (1%اقلام بالا)

هزینه تسهیلات مالی (سودیک سال تسهیلات بانکی )

هزینه بیمه کارخانه (2 درهزار سرمایه ثابت)

هزینه استهلاک
237.02
هزینه استهلاک قبل از بهره برداری (20% هزینه های قبل از بهره برداری

جمع کل
4047.45

* برآورد قیمت تمام شده محصول :

= قیمت تمام شده محصول

2563 ریال
* قیمت فروش محصول
3000 ریال
* محاسبه هزینه های ثابت و متغیر:
شرح هزینه
هزینه متغیر
هزینه ثابت
هزینه کل
(هزارریال)

مقدار
درصد
مقدار
درصد

مواداولیه و بسته بندی
2802.5
100

0
2802.5
حقوق و دستمزد
205.02
30
478.38
70
683.4
هزینه انرژی(آب ،برق و سوخت)
40.56
80
10.14
20
50.7
تعمیرات و نگهداری
73.9
80
18.48
20
92.38
پیش بینی نشده
117.94
65
63.51
65
181.45
اداری و فروش
48
100

48
هزینه تسهیلات مالی

بیمه کارخانه

0
5.6
100
5.6
هزینه استهلاک

0
237.02
100
237.02
استهلاک قبل از بهره برداری

جمع کل
3287.93

812.59

4100.51

* فروش کل
(قیمت فروش محصول ×میزان تولید سالیانه )= فروش کل
توجه:فروش به هزارریال محاسبه گردد.

4800 میلیون ریال

* تعیین نقطه سربه سر:

= تولید در نقطه سربه سر
53.7 %

* تعیین درصد فروش در نقطه سربه سر

100× = درصد فروش در نقطه سربه سر

2579.51 میلیون ریال

* سود و زیان ویژه (به هزارریال ):
(جمع هزینه های تولید- فروش کل)=سودوزیان ویژه
.
538.89

* ارزش افزوده خالص و ناخالص :
(هزینه تعمیرات و نگهداری+انرژی +مواداولیه و بسته بندی )-فروش کل = ارزش افزوده ناخالص

1854.42 میلیون ریال
استهلاک قبل از بهره برداری -استهلاک – ارزش افزوده ناخالص = ارزش افزوده خالص
1586.4 میلیون ریال

* بازده فروش
= =نسبت سود ویژه به فروش (بازده فروش )

0.11

* بازده کل دارایی :

= =نسبت سود ویژه به کل دارایی ها (بازده دارایی ها )

0.17
* سرمایه ثابت سرانه
= =سرمایه ثابت سرانه

210.6 میلیون ریال

* سرانه کل سرمایه گذاری
= = =سرمایه ثابت سرانه

255.22 میلیون ریال

* نرخ بازدهی سرمایه
=سرمایه ثابت سرانه

21.8%

* دوره برگشت سرمایه

=دوره برگشت سرمایه

4.6 سال

12- برنامه طرح و توسعه
توسعه و تجهیز کارگاه تولید – تنوع در بسته بندی و تولید ماستهاتی طعم دار با توجه به ذائقه مصرف کنندگان
13- پیشنهادها
………………………………………………………………………………………………………………….
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

30


تعداد صفحات : 30 | فرمت فایل : WORD

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود