تارا فایل

تحقیق در مورد بشقاب پرنده


1- UFO چیست:
اشیاء پرنده ناشناخته در آسمان: unidentified flying objects
این اشیاء دارای نور افشانی شگفت انگیز، ظاهری متفاوت و دارای فناوری بسیار پیشرفته مافوق تصور بشری است، به جز UFO به این اشیاء Flying saucers "بشقاب های پرنده" و Sky's mysterious objects "اشیاء مرموز آسمان" و نام های دیگر نامیده اند… این نام ها و به ویژه اصطلاح بشقاب پرنده و برداشت مردم از ماهیت و منشا آن در ابتدا توسط مطبوعات عنوان، منتشر و متداول گردید… القای مطبوعات جهان مبنی بر این که بشقاب های پرنده، سفینه های انسان ماورای زمینی اند سبب شد تا محققان فرصت نیابند حقایق مربوط به این شئی پرنده را بررسی و ماهیت واقعی آن ها را آشکار نمایند… اطلاعاتی که در چند دهه گذشته درباره یوفوها جمع آوری شده شامل: عکس، مشاهدات راداری و عینی و اثرهای به جا مانده آن ها بر روی زمین یا محیط اطراف محل فرود آن هاست.
2- مشاهده بشقاب های پرنده در جهان:
اولین مشاهده یوفوها در سالهای 1944و 1943 که به صورت گلوله های نقره ای شناور در هوا که متناوباً روشن وخاموش می شدند گزارش گردید و بعد از وقفه ای دوساله درست در زمانی که فناوری ساخت موشک و هواپیما به مرحله ای رسید بود که امکان سفرهای فضائی را به طور واقعی متصور می کرد، فعالیت یوفوها به طور ناگهانی افزایش یافت… نخستین گروه آن ها در تابستان سال 1946 در آسمان کشورهای اسکاندیناوی مشاهده و گزارش گردیدند… در آمریکا سال 1947 برای اولین بار فردی به نام کنت آرنولد در پرواز با هواپیمای شخصی در آسمان ایالت واشنگتن 9 شئی پرنده به شکل قرص را در حال پرواز دید و بعد از آن تا سال 1952 در آسمان کشورهای اروپائی و آمریکائی هزاران بشقاب پرنده مشاهده شدندکه حدود 3000 مورد آن ها توسط مرکز جاسوسی فنی هوائی آمریکا مطالعه و بررسی گردید مشاهده بیش از پیش یوفوها در کشورهای مختلف جهان در سال 1957 سبب شد تا این سال را سال جهانی بشقاب پرنده نام گذاری کنند به علاوه سال هایی که مشاهده این شئی پرنده در آن ها نسبت به سال های دیگر خیلی زیاد بود "موج بشقاب پرنده" نام گرفت که سال های 1946- 1947- 1950- 1952- 1956- 1957- 1965- 1967 و 1968 جزء سال های موج بشقاب پرنده می باشد.
3- مشاهده بشقاب های پرنده در ایران:
گزارش اولین مشاهدات در ایران بر می گردد به سال های 1332 در شهرستان تکاب، همدان و دیواندره، در سال 1333 در محلات، در سال 1337 بین راه کاشان و اصفهان و مشاهدات بعدی بین سال های 1354 الی 1359 که در این سال گزارش مشاهدات به اوج خود رسید…
4- مراکز تهیه، جمع آوری و مطالعات بشقاب های پرنده:
بدیهی است برای مطالعه و پی بردن به اسرار یک پدیده به مدارک و اسناد کافی نیاز است و مراکز تحقیقاتی و پژوهشی که از این مدارک و اسناد استفاده و پی به حقیقت و درک پدیده ناشناخته می برد، از این رو در کشورهای مختلف جهان این مراکز پژوهشی جهت نمایان کردن اسرار بشقاب های پرنده ایجاد و تاسیس گردید…. نخستین و مجهزترین مرکز تهیه وجمع آوری اطلاعات یوفوها در ایالات متحده آمریکا و زیر نظر مستقیم نیروی هوائی این کشور در سال 1947 تحت عنوان کمسیون علامت تاسیس و آغاز به کار کرد. دومین مرکز مطالعاتی، سازمان تحقیقات پدیده های هوائی درسال 1953 و بعد از آن کمیته تحقیقات ملی پدیده های هوائی درسال 1956 در آمریکا تاسیس شد. ضمناً در کشورهائی نظیر روسیه، فرانسه، انگلستان، ژاپن، آلمان و بلژیک مراکزی تاسیس که همگی زیر نظر مستقیم نیروی هوائی کشورهای مربوطه به تحقیقات راجع به یوفوها پرداختند…
5) سوء استفاده های مختلف در جهان از موضوع بشقاب پرنده ها:
آشنایی مختصر مردم با بشقاب های پرنده، فناوری پیشرفته و سکوت دولت های توسعه یافته در این مورد، اشتیاق مردم را به شنیدن وخواندن مطالب و اخبار درباره بشقاب پرنده را بسیار زیاد کرده بود، این جو سبب شد تا عده ای در صدد سوء استفاده از این موضوع برای سودجویی برآیند به عنوان مثال:
* فروش بیش از چند صد هزار جلد کتاب درباره بشقاب پرنده ها
* احداث خانه هایی به شکل بشقاب پرنده توسط معماران
* ساختن فیلم های سینمایی پرفروش در رابطه با بشقاب پرنده ها
* استفاده علامت تجاری شرکت ها از شکل های بشقاب پرنده
* و جالب ترین سوء استفاده در فرانسه بود که آقائی به نام راال "RAEL" در سال 1973 مدعی شد که با ماورای زمینی ها ملاقات کرده و از آن پس مرتباً با آن ها در تماس است وی ابتدا جنبشی به نام"جنبش پذیرائی از انسان های فضائی" بنیاد نهاد که بعدها به "دین راالی" تغییر نام یافت، در حال حاضر این دین در جهان پایگاه دارد و تا 20 سال قبل حدود 6000 پیرو داشته و در کانادا به عنوان یک دین پذیرفته شد، پیروان این دین موظف به رساندن پیام های دریافتی توسط راال به مردم و جمع آوری اعانه جهت احداث ساختمان سفارت خانه ماورای زمینی ها درکشور اسرائیل و پایگاه های دیگر جهت آن ها می باشند. پیام های دریافتی در 5 جلد کتاب به زبان های زنده دنیا چاپ و منتشر گردیده اند… پیروان دین راالی به وجود خدا معتقد نیستد و بر این باورند که انسان زمینی را ماورای زمین ها به وجود آورده اند…
6) اشکال و ویژگی های بشقاب های پرنده و سرنشینان آن ها:
بشقاب های پرنده صورت هائی از یک شئی با پیچیدگی متغیر است و معمولاً از شکل هندسی کروی مشتق شده و به اشکال دیسک، بیضوی، استوانه ای و مخروطی دیده شده اند. بیشتر آن ها به شکل بشقاب با قطری حدود 5/7 متر و با گنبدی به ارتفاع 5/1 متر در وسط هستند که قادرند به سرعت ابعاد خود را تغییر دهند. آن ها کاملاً مجهز و فاقد بال و چرخ هستند. معمولاً به صورت دسته جمعی پرواز می کنند ولی به صورت انفرادی نیز زیاد دیده شده اند. آن ها گاه در فضا به قطعات کوچک تر تقسیم و در چندین مورد هم قطعات کوچک نورانی به هم پیوسته و شیء واحدی را به وجود می آورند، از عجایب این که قادرند به طور ناگهانی و آنی خود را از نظرها ناپدیدکنند. آرام و بی صدا حرکت می کنند و نامرئی می شوند، قابلیت ساکن ایستادن در هوا را دارند و می توانند شتاب و سرعت بسیار زیادی "20 کیلومتر در ثانیه" را داشته باشند، بشقاب های پرنده با پرواز هواپیماهای شناسائی در روی صفحه رادار ناپدید و به محض فرود هواپیماهای شناسائی روی صفحه رادار ظاهر می شوند… از دیگر ویژگی های آنان نورافشانی آن ها به رنگ های قرمز، زرد و نارنجی می باشد که نور آن ها به راحتی از اشیاء و بدن انسان مانند اشعه X می گذرد.
هر جایی می توانند فرود آیند و دارای یک یا چند سرنشین می باشند، سرنشینان قادر به پروازند، تیر اسلحه به بدنشان اصابت نمی کند و متقابلاً می توانند مشاهده کنندگان را فلج نمایند، هرگز از دستگاه تنفسی خاصی استفاده نمی کنند، لباس آن ها تنگ، براق و یک تکه سرتاسری است و برای اختفای صورت از کلاه مخصوص استفاده می نمایند بشقاب های پرنده در پرواز در ارتفاعات کم یا در روی زمین اثرهایی بر دستگاه های ساخت بشر و محیط اطراف بر جا می گذارند، دارای چنان قدرتی هستند که ایستگاه های رادیوئی، موتورهای احتراق، سیستم های تهیه نیروی الکتریکی و نیز سیستم الکترونیکی سلاح هواپیماهای جنگی را از کار می اندازند. در مواقع نزدیک شدن به هواپیماها سیستم های رادیوئی، راداری و موشکی آنان را از کار می افتد… از توانایی های هواپیماهای مدرن امروزی کاملاً آگاهند و فاصله خود را از توپ های ضد هوایی طوری حفظ می کنند که همواره در خارج از برد موثر آن ها قرار گیرند و مانع قفل شدن رادارهای کنترل آتش می شوند.
7) منشا پیدایش بشقاب های پرنده:
به طور کلی دو نظریه مهم راجع به منشا بشقاب های پرنده در میان دانشمندان و پژوهشگران جهان می باشد:
الف- بشقاب های پرنده سفینه های انسان های هوشمند فضائی و سرنشینان آن ها انسان ماورای زمینی اند.
قبل از بحث درباره این نظریه بایستی به نکات زیر توجه داشت: انسانها نمی توانند منکر احتمال وجود انسان هوشمند دیگر در کیهان باشند زیرا مطالعات نشان می دهد تنها در داخل کهکشان ما چند میلیون سیاره با شرایط مشابه شرایط زمینی می تواند وجود داشته باشد … سن منظومه شمسی حدود 5 میلیارد سال است حال آن که در کهکشان ما ستاره هایی با سن تا 16 میلیارد سال نیز وجود دارند … باید توجه داشت که انسان ها جهت تماس با انسان های احتمالی سیاره های دیگر فعالیت هایی به عمل آورده اند که به ذکر دو نمونه از آن ها می پردازیم:
A – انجام مسافرت های فضائی:
در حال حاضر این کار برای زمینی ها به طور صد در صد میسر نیست یکی از دلایل اصلی آن، فاصله زیاد ستارگان از منظومه شمسی است. برای نمونه نزدیک تر ین ستاره ها فاصله ای بیش از 40000 میلیارد کیلومتر (4 سال نوری) با ما دارند، دلیل دیگر سرعت بسیار کم ما جهت انجام مسافرت های بین منظومه ای است که از حدود 10 کیلومتر در ثانیه تجاوز نمی کند که باعث می گردد مدت مسافرت ها بسیار طولانی شوند و مدت زیاد مسافرت سوخت بیشتر را می طلبد. اگر فرض شود انسان بتواند باسرعت نور (300000 کیلومتر در ثانیه) حرکت کند سوخت مورد نیاز برای رفت و برگشت به ستاره های نزدیک منظومه شمسی حدود 40000 برابر مصرف سوخت یک ساله پر مصرف ترین کشور جهان یعنی آمریکاست … با تمام این تفاسیر چهار سفینه فضایی آمریکا به نامهای (pioneer 1,2) و (voyager 10, 11) بعد از انجام ماموریت هایشان در داخل منظومه شمسی در چهار جهت مختلف، مسیر خارج منظومه شمسی را در پیش گرفتند. حدود 80000 سال دیگر این سفینه ها به فاصله نزدیک ترین ستاره ها به منظومه شمسی خواهند رسید. ضمناً سفینه ها حامل یک صفحه فلزی محتوی تصویر مرد و زن زمینی، چند تپنده جهت نشان دادن محل ستاره ما در منظومه خورشیدی "خورشید" در کهکشان و دیگر اطلاعات می باشند …
B – فرستنده و گیرنده های قوی رادیوئی:
در این روش از طریق ارتباطات رادیوئی که با امواج آن که الکترو مغناطیسی و با سرعت نور جابه جا می شوند انجام می گیرد البته در این روش نیز مشکلاتی وجود دارد از جمله برای مثال: اگر برای ماورای زمینی های واقع در فاصله 5 سال نوری پیامی رادیوئی اعلام کنیم پاسخ آن را 10 سال بعد دریافت خواهیم کرد که در این صورت انجام مکالمه معمولی امکان پذیر نخواهد بود در عوض تنها می توانیم با ارسال علائم رادیوئی در فضا وجود خود را اعلام نمائیم. پروژه اُزما نیز در سال 1960 در رصد خانه رادیوی گرین بانک آمریکا تاسیس و مشغول دریافت های احتمالی پیام های رادیوئی از کیهان می باشد …….. بعد از اتمام این مقدمه بدیهی است فعالیت های زمینی ها برای برقرای تماس با افراد احتمالی جهان بر نظریه افرادی که می پندارند سرنشینان بشقاب های پرنده همان ماورای زمینی هایند و بشقاب پرنده سفینه آن هاست خط بطلان
می کشد. زیرا اگر این پندار درست باشد و ماورای زمینی ها به روی زمین
می آیند چه دلیل دارد که انسان در بیرون منظومه شمسی در به در دنبال آنان بگردد؟ ماورای زمینی ها برای چه اهدافی با طی میلیاردها میلیارد کیلومتر راه به زمین آمده و چرا با قبول رنج همچنین سفری به محض روبرو شدن با زمینی ها می گریزند؟ چگونه از برد سلاح های پیشرفته زمینی ها مطلعند؟ چه طور بخوبی از هوای زمینی تنفس و فشار جوی و نیروی گرانشی زمین را به خوبی تحمل می کنند؟ و دیگر پرسش هایی که با جواب دادن به هر یک از آن ها نظریه یک را رد می کند.
ب- بشقاب های پرنده سلاح های تجسسی و جاسوسی بسیار سری و پیشرفته کشورهای توسعه یافته نظیر روسیه، آمریکا و چند کشور دیگر اروپایی هستندکه اسرار ساخت و استفاده از آن ها آشکار نشده است و پرواز آن ها به منظور انجام آزمایش های پروازی مورد نیاز سفرهای فضائی و دست یابی فوری به اطلاعات نظامی و غیر نظامی کشورهای مختلف جهان انجام می گیرد. ساخت این سلاح ها با پیشرفت فناوری هواپیما سازی و سفینه های فضائی امکان پذیر شده است.
در سال 1944 بعد از پایان جنگ جهانی دوم یک سری کارگاه های مخفی، فوق سری و زیر زمینی واقع در برسلو آلمان همراه با سه دانشمند آلمانی دستگیر و به دست روس ها افتاد … ارتش روس کلیه تجهیزات کارگاه ها و سه دانشمند آلمانی را به طور محرمانه به روسیه منتقل نمودند این سه دانشمند در طی جنگ جهانی با حمایت آلمان های نازی موفق به ساخت جنگ افزاری پدافندی به نام Foo Fighter یا V7 شده بودند، این پدیده قادر به پرواز تا ارتفاع 20000 متری و طی مسافت 40000 کیلومتر بدون توقف "یک دور کامل زمین" بودند که برای اولین بار پروازهای اولیه آزمایشی آن ها با موفقیت روی دریای بالتیک انجام شده بود و به صورت حباب هایی درخشان و اجسام کروی نقره ای شناور در هوا بودند که بمب افکن ها و جنگنده های شکاری متفقین را تعقیب می کردند … روس ها بعد از تجهیز کارگاه هایی با تجهیزات آورده شده از آلمان نازی و به کار گرفتن 3 دانشمند روسی مشغول ساختن V7 های پیشرفته تر گردیدند که بعدها به بشقاب های پرنده یا UFO ها تغییر نام دادند.
از سال 1946 پس از ساختن بشقاب های پرنده توسعه یافته نسبت به UFOهای آلمانی کشور شوروی سابق از آنها برای جاسوسی علیه ایالات متحده آمریکا و اروپای غربی استفاده کرد. در سال 1954 یکی از سه دانشمند آلمانی الاصل به نام دکتر میته miethe معروف به پدر V7 توانست از روسیه یه مصر فرار و از آن جا به ایالات متحده آمریکا پناهنده شد و بدین ترتیب آمریکا نیز به کمک دکتر میته به اسرار سلاح ها قرصی شکل V7 دست یافته وشروع به ساختن UFO نمود.
8) نحوه ساخت و طرز کار بشقاب های پرنده و امکانات خلبانان آن ها:
ملاحظه گردید که آلمانی ها نخستین سازندگان بشقاب های پرنده هستند. ابداع آن ها و طرح پایه ای آن به دو فیزیکدان آلمانی به نام های فوگت Voght ومولر Muller نسبت داده می شود. هر چند نحوه ساخت و کار بشقاب های پرنده مخفی نگه داشته شده و پوشیده از راز است ولی در بحث علمی طرز کار بشقاب های پرنده همواره سخن از دستگاهی است که قادر به خنثی نمودن جاذبه گرانشی زمین می باشد…. در این جا نظریه مهندس Jean Goupil فرانسوی درباره طرز کار بشقاب پرنده ارائه
می گردد:
وی در تشریح نظریه خود یک دستگاه مجهز به سیستم های مولد میدان دافعه گرانشی زمین و جوی در نظر می گیرد، نیروی تولید شده در هر محل برابر با حاصل ضرب جرم بشقاب پرنده در شتاب گرانشی زمین در آن محل است … کاهش چگالی هوا در افزایش ارتفاع، سبب کاهش نیروی فشار هوا و در نتیجه پیدایش نیروی فشارمنفی هوا می شود. در این صورت VFO قادر به افزایش شدیدتر سرعت از پائین به بالا در مقایسه با حرکت از بالا به پائین (به دلیل وجود نیروی فشار مثبت هوا) خواهد بود، از این رو بشقاب پرنده همواره دارای حرکت های رعد آسا عمودی صعودی و فرود ملایم است… اگر چنانچه نیروی قائم با وزن بشقاب پرنده برابر باشد ارتفاع بشقاب پرنده ثابت
می ماند، اگر بیشتر باشد اوج و اگر کمتر باشد سقوط می کند… از طرف دیگر بشقاب پرنده همواره در داخل یک حباب نسبی خلا ایجاد شده توسط سیستم مربوط در اطراف بشقاب پرنده حرکت می کند، در شرایط مذکور صدایی از حرکت بشقاب پرنده شنیده نشده و نیز مانعی جهت جلوگیری برخورد ذرات جو با بدنه بشقاب پرنده و گرم شدن آن به وجود می آید… به علاوه اختلاف زیاد ضریب شکست خلا و جو سبب می گردد تا در زمان فعال بودن سیستم دافعه جوی بنابر شکل حباب و موقعیت مشاهده کننده UFO نامرئی به نظر آید … عمل ترمز بشقاب پرنده به کمک مجموعه ژنراتورهائی ک در جهت عکس کل سیستم اولیه کار می کنند عملی می گردد… ضمناً در گزارش ها آمده است که بشقاب های پرنده از خود تابشی رنگی نسبتاً شدید به قطر چند سانتی متر تا چند متر و طول چند متر تا چندین کیلومتر منتشر می کنند که این تابش قادر به عبور از همه اشیاء می باشد. UFo ها از این نور جهت شناسائی دقیق محل، شناسائی دقیق تاسیسات و دیگر موارد جاسوسی وعکس برداری استفاده می کنند …
موضوع دیگر این است که بشقاب های پرنده زمانی می توانند به خوبی مورداستفاده قرار گیرند که خلبانان آن بتوانند سرعت ها و شتاب های بسیار زیاد و
بی وزنی را تحمل کنند. برای این کار در پشت هر یک از خلبانان مجموعه ای از ژنراتورهای کوچک مولد میدان دافعه یک نواخت و قابل تغییر در جهت و شدت به میل سرنشین برای حجم اشغال شده قرار داده می شود، این میدان تا زمانی که سرعت بشقاب پرنده تغییر نکند به ویژه در حال سکون برابر صفر است ولی هنگام افزایش شتاب موثر واقع می شود. چون سرنشین هنگام شتاب گرفتن UFO داخل یک میدان دائمی می شود که بر هر نقطه بدن او تاثیر می گذارد و در این حال سرنشینان بدون کمترین احساس درد، افزایش شتاب را تحمل می کنند.
در آخر یادآوری این نکته ضروری است که سرنشینان بشقاب پرنده مجهز به سیستم مولد نیروی دافعه قابل حمل اندکه پرواز و شنا ور شدن آن ها را در فضا ممکن می سازد به علاوه پدیده های عدم اصابت گلوله به دستگاه و سرنشینان آن به کمک میدان دافعه قابل توجیه اند…

11


تعداد صفحات : 11 | فرمت فایل : WORD

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود