تارا فایل

تحقیق برند تولی پرس


بسم الله الرحمن الرحیم

موضوع تحقیق: از صفر تا صد برند تولی پرس

گردآورنده:

تابستان 1398

تاریخچه تولی پرس؛
تولی پرس، یکی از بزرگترین شرکت های تولیدکننده مواد شوینده و پاک کننده در ایران می باشد، که در سال ۱۳۴۳ در شهر تهران تاسیس شد و دفتر مرکزی آن، همچنان در تهران قرار دارد ولی کارخانجات تولیدی شرکت تولی پرس، در استان قزوین مستقر می باشند.
شرکت تولید دارو، که متعلق به خانواده کارآفرین خسروشاهی بود با تاسیس واحدی تحت نام؛ واحد دترجنت، پودر لباس شویی دریا را، در سال ۱۳۴۳ تولید و اولین محموله از آن، با عنوان کاروان دریا، را در همان سال، روانه بازار نمود.
با گسترش تقاضای بازار و لزوم افزایش ظرفیت تولید و تنوع محصولات شوینده، واحد دترجنت تولیددارو، با عنوان شرکت تولی پرس، با ظرفیت سالانه ۷۵٫۰۰۰ تن انواع پودر لباس شویی، به ثبت رسید و در سال ۱۳۵۲ به شهر صنعتی البرز قزوین، انتقال یافت و با تولید محصولاتی از جمله: پودر لباس شویی دریا و تک، پودر ماشین لباس شویی شوما، مایع ظرفشویی جام و آبشار، مایع نرم کننده لباس هاله و سفیدکننده زدا، شروع به فعالیت نمود.
در ابتدای دهه ۶۰ و متعاقب با تقاضای بالای بازار ایران و ظرفیت نصب شده پایین پودر در کشور، شرکت تولی پرس اقدام به افزایش ظرفیت تا ۱۵۰٫۰۰۰ تن پودر، در سال نمود و در سال ۱۳۷۹ با پذیرش و عرضه سهام آن، در سازمان بورس اوراق بهادار تهران، از سهامی خاص، به سهامی عام تبدیل گردید.
شرکت تولی پرس دارای گواهینامه ایزو ۱۴۰۰۱ (مدیریت زیست محیطی)، ایزو ۹۰۰۱ (مدیریت کیفیت در صنعت شوینده)،
ایزو ۱۷۰۲۵ (آزمایشگاه اکرودیته) و در شمار یکصد شرکت برتر ایرانی، قرار دارد.
برند تولی پرس در سال ۱۳۹۲ در دهمین جشنواره ملی قهرمانان صنعت ایران به عنوان یکی از ۱۰۰ برند برتر ایران شناخته شد.
برندی که زمانی حتی در مسابقات فوتبال کشور شرکت می کرد

محصولات و افتخارات تولی پرس:

– تولیدکننده انواع مواد شوینده، آرایشی و بهداشتی.
– دارای بالاترین ظرفیت اسمی تولید پودر در ایران و خاورمیانه (۱۵۰۰۰۰تن در سال)
– اولین دارنده گواهینامه ایزو ۱۴۰۰۱، ایزو ۹۰۰۱ ویرایش ۲۰۰۰ و ایزو ۱۷۰۲۵، OHSAS و لوح حمایت از مصرف کننده در صنعت شوینده.
– از صادرکنندگان اصلی کشور به بیش از ۲۰کشور جهان.
– بزرگ ترین تولیدکننده پودر لباسشویی در ایران با بیش از ۲۶درصد سهم بازار داخلی.
– بازار های هدف: کشور های آسیای میانه، حوزه خلیج فارس، همسایه و آفریقایی.
– صادرات به بیش از ۲۰ کشور جهان.
– تاسیس واحد های تولیدی در کشور های همسایه به منظور جلوگیری از قاچاق کالا های یارانه ای داخلی و پوشش بازار های هدف.
– افزایش فزآینده آمار صادرات در سال ۱۳۸۴.
– تنوع بسته بندی با توجه به فرهنگ و سلایق مصرف کنندگان خارجی.
– دریافت لوح صادرکننده نمونه طی سال های اخیر.

مرگ تدریجی برندی به نام تولی پرس

کارخانه تولی پرس از ۲۷ مرداد ۹۷ به دلیل "مشکل در تهیه مواد اولیه" تعطیل شد. زرآبادی:مرگ تدریجی برندی به نام تولی پرس نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس، درباره مشکلات تولی پرس پس از واگذاری شرکت، توضیحاتی ارائه کرد. https://cdn.icana.ir/d/019/201901105282567296.jpg https://cdn.icana.ir/d/019/201901105282567296.jpg زرآبادی:مرگ,تدریجی,برندی,به,نام,تولی پرس Icana Icana https://static.icana.ir/Fa/IMG/Logo.ico
شرکت تولی پرس تولیدکننده و توزیع کننده مواد شیمیایی، داروئی و آرایشی که تا پایان سال مالی ۱۳۸۹ متعلق به گروه سرمایه گذاری البرز بوده در سال مالی ۱۳۹۰ به بخش خصوصی واگذار شد.
کاهش فروش ۱۴ درصدی شرکت تولی پرس نسبت به سال 90
فروش (درآمد عملیاتی) شرکت، تا پایان سال ۱۳۸۹ و قبل از واگذاری توسط سرمایه گذاری البرز روند افزایشی و صعودی داشته است که پس از واگذاری در سال مالی ۱۳۹۰ کاهش فروش (درآمد عملیاتی) ۱۴ درصدی نسبت به سال ۸۹ را نشان می دهد.
فروش شرکت تولی پرس در سال مالی 91 نسبت به سال مالی ۹۰، ۵درصد کاهش داشت، فروش در سال مالی ۹۲ روند مثبت افزایشی داشته که نشان دهنده افزایش ۲۷ درصدی نسبت به فروش سال مالی ۱۳۹۱ است فروش شرکت در سال مالی ۱۳۹۳ دوباره روند کاهشی و نزولی به خود دیده است که کاهش چشمگیر ۸۱ درصدی نسبت به سال مالی ۹۲ و همچنین کاهش ۲۳ درصدی فروش در سال ۹۴ نسبت به سال 93 را نشان می دهد.

افزایش 93 درصدی هزینه های مالی شرکت تولی پرس نسبت به سال 89
با توجه به افزایش و اخذ تسهیلات مالی هزینه های مالی در سال های اخیر در شرکت تولی پرس افزایش چشم گیری داشت، به هزینه های مالی شرکت در پایان سال مالی ۱۳۸۹ معادل 101،272 میلیون ریال بود که پس از واگذاری در سال ۹۰ با افزایش شدید به مبلغ 195،692 میلیون ریال معادل ۹۳ درصد نسبت به سال مالی ۸۹ رسیده است این روند افزایشی در سال مالی ۹۱ به مبلغ 331،245 و معادل ۶۹ درصد نسبت به سال مالی ۹۰ را شامل شده است.
این روال در سال های مالی ۹۲ و ۹۳ روند کاهشی بسیار محسوسی داشت به طوری که در سال ۹۲ نسبت به سال ۹۱ معادل ۱۹ درصد و در سال ۹۳ نسبت به سال ۹۲ معادل ۹ درصد کاهش داشته است با بررسی بیشتر شاهد افزایش مجدد هزینه های مالی در سال مالی ۱۳۹۴ نسبت به سال قبل یعنی سال مالی 93 معادل ۷۳ درصد و در سال مالی ۹۵ نسبت به سال ۹۴ معادل ۲۰ درصد و همچنین افزایش ۲۵ درصدی در سال مالی ۹۶ نسبت به سال ۹۵ هستیم. اگر فرض بر این باشد که سال ۹۰ را سال مبنا قرار دهیم هزینه مالی نسبت به سال ۹۶ معادل ۲۲۴درصد افزایش داشته است که ریسک بالایی را شامل می شود و باعث کاهش فراوان سود شرکت و همچنین نقدینگی شرکت می شود کاهش نقدینگی شرکت را شامل می شود.
شرکت در پایان سال مالی ۹۶ دارای 539،593 میلیون ریال زیان خالص است که بیشترین علت این زیان هزینه مالی شرکت است.

بازگشت تولی پرس به چرخه تولید
کارخانه تولی پرس که از چند ماه پیش به تعطیلی کشیده شده بود دوباره در چهاردهم مهرماه نود وهفت به چرخه تولید بازگشت.
با راه اندازی دوباره این کارخانه، همه ۴۰۰کارگر آن در دو نوبت کاری دوباره به عرصه کار و تولید بازگشتند.

فعالیت کارخانه "تولی پرس" در استان قزوین بار دیگر متوقف شد
در این کارخانه ۳۷۰کارگر مشغول به کارند که از امروز شنبه (۲۸ مهر ماه نود وهفت) اجازه ورود به محل کارشان را ندارند.
کارخانه تولی پرس که بیش از۴۰ سال از آغاز فعالیت اش در شهر صنعتی البرز قزوین می گذشت از صبح روز چهاردهم مهرماه بعداز یک وقفه حدودا دو ماهه فعالیت خود را از سر گرفته بود.
کارفرما به دلیل توقیف بخشی از محصولات تولیدی شده این کارخانه از سوی یکی از بانک ها، دستور تعطیلی موقت کارخانه را صادر کرده است.
ضرورت ورود دستگاه های نظارتی به مشکلات تولی پرس
تمام مشکلات تولی پرس ناشی از ضعف مدیریت در این کارخانه است و نیاز است برای رفع مشکلات این شرکت، دستگاه های نظارتی ورود کرده و ابعاد موضوع را بررسی کنند.
شرکت تولی پرس و کارگران آن با مشکلات بسیاری دست و پنجه نرم می کنند اما بهره مندی از نام تجاری و سرمایه این کارخانه مانع از آشکار شدن مشکلات شده است
تنها استان قزوین از برند تولی پرس بهره مند نمی شود بلکه منافع آن به کل کشور می رسد.
شرکت تولی پرس پس از واگذاری با مشکلات بسیار روبه رو شد اما به دلیل استفاده از نام تجاری این مشکلات آشکار نشد.
تهیه مواد اولیه یکی از اصلی ترین مشکلات این کارخانه تولید مواد شوینده است که باید با رفع آن، چرخه تولید فعالتر از گذشته باشد.
تامین مواد اولیه و افزایش قیمت متناسب با آن، راه گشای چرخه تولید است.

منابع:
-ویکیپدیا
-خبرگزاری ایلنا
-خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران
-وب سایت رسمی شرکت تولی پرس

پایان


تعداد صفحات : 7 | فرمت فایل : WORD

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود