تارا فایل

تحقیق انواع کف پوش


 فهرست مطالب
کفپوش
فرش موزاییک
کف سازی با سرامیک خرد
کف پوش سنگ
کف پوشهای وینیلی
کف پوشهای فانتزی
کفپوش تایل وینیل گرانیت وینیفلکس
کفپوش رول- هموژن اپتیما
اتصال کف پوشها
انواع کف کاذب
راه پله ها، هویت یک ساختمان
پوشش دیوارها
کف پوش با پارکت چوبی
رشد چشمگیر صنایع تولید کفپوش های چوبی در اروپا
● پوشش های ارتجاعی کف
کفپوش پلاستیکی یا لینولیوم
کفپوش پی . وی . سی
کف پوش های صنعتی
کفپوش سخت صنعتی بر پایه کانیها
موکت
ارموتاپ
BCF ، پلی استر ، پلی آمید و پلی پروپیلن چیست؟

موضوع:
انواع کف پوشها

کفپوش
پوشش سطح فضاها در طبقه همکف پس از اجرای بلوکاژ و در طبقات بعدی پس از مراحل آماده سازی کف از مصالحی مثل موزائیک،انواع سنگ، کاشی سنگ، کاشی سرامیک، پارکت چوبی، مکالئوم، موکت و …. انجام می شود که موزائیک فرش حالتی عمومی برای بیشتر موارد ذکر شده است.
زیرسازی بیشتر مربوط به سازه بنا می شود و هدف از آن ایجاد استحکام لازم برای روسازی یا ایجاد یک بستر محکم برای فرش کف و حفظ روسازی از نفوذ رطوبت می باشد. اما بخش روسازی که در زیر تفکیک شده و توضیح داده شده است، باید خصوصیاتی داشته باشد که عبارت است از:
استحکام و پایداری، مقاومت در برابر نفوذ رطوبت، دوام، مقاومت در برابر عبور صوت و حرارت، مقاومت در برابر مواد شیمیایی و آتش سوزی، زیبایی، نظافت آسان و حرکت بی صدا روی آن.
فرش موزاییک
کف پوش موزاییک، نوعی بتون است که سطح آن ساییده شده و دارای ظاهری خال دار و درهم است که گاهی به صورت ساده ساخته می شود. موزاییک ارزان، با دوام و متداول ترین نوع کف پوش در ایران است. گاهی موزاییک را به شکل درجا و یکپارچه می سازند.در این صورت در سطوح بزرگ با نوارهای شیشه ای، سنگی، پلاستیکی و فلزی درزبندی می شود. از موارد استفاده موزاییک می توان به محوطه سازی و کف سازی پوشش هایی چون لمینیت، موکت های وینیلی اشاره کرد.
این نوع کف پوش به دلیل ظاهر نچندان شکیل کاربرد زیادی در فضای داخلی ندارند مگر در مواقعی که زیبایی کف اهمیت خاصی ندارد مثل کف انبار ها و…
کف سالن ها، اتاق ها، حیاط، پیاده روها و …. با موزائیک فرش می شود. موزائیک در اندازه های مختلف در فرش کردن کف مصرف می شود. در مواردی برای این کار اصطلاحاً (باریکه) 2/1 نیمه، نیمه موزائیک، سه قدی 4/3 موزائیک، کمتر از بعد کامل موزائیک همچنین قسمتی از موزائیک با داشتن سر و ته نیاز است تا کناره دیواره ها را بتوان با ابعاد ذکر شده کاملاً پوشاند.
موزائیک از ترکیب سیمان و ماسه ساخته می شود. روی موزائیک —- داده می شود. بهتر است از استعمال انواع خاص آن که ایجاد گرد و خاک زیاد کف ساختمان می کند پرهیز شود. موزائیک برای زیرسازی کف پوشش های دیگر مانند موکت استفاده می شود.
الف) فرش موزائیک
امروزه در پوشش های کف فضاهای داخلی از انواع سرامیک استفاده می شود. سرامیک نوعی کاشی چهارگوش و مستطیل است که تقریباً مانند کاشی بوده و دارای ابعاد متغیر است و بیشتر در اندازه های 40]40 سانتیمتر با ضخامت 10 میلی متر در کف پوش ها مورد استفاده می باشد.
ب) ویژگی این مصالح
این مصالح نمای شفاف و سطحی حدوداً صیقلی، نه مانند کاشی همراه با زبری نامحسوسی می باشد که خطر سرخوردن را در کف سالن، خصوصاً در سرویس های بهداشتی از بین می برد. روش تهیه این مصالح مانند کاشی بوده و در کارخانجات تولیدی کاشی تهیه می شود. پشت این مصالح اصطلاحاً ضربی است و شیارهایی در آن بوجود می آید که سبب پیوند کامل با ملات خواهد شد.
پ) مشکلات استعمال سرامیک
درزهای سرامیک —– داده نمی شود و بعد از مدتی قابل تمیزکردن نیست. سرامیک سرد است. ضربه سنگین، ترک و لکه باعث ایجاد نمای بسیار زشتی در مجوعه چیدمان سرامیک می شود.
ت) نحوه اجرای فرش سرامیک
1. فرش آن در کف ها مانند اصول موزائیک فرش از دلیل گذاری در چهار طرف بوده سپس فرش متن دلیل ها به شکل قناس همچون اصول موزائیک فرش می باشد.
2. در قسمت هایی که از قناس استفاده می گردد، سرامیک در اندازه لازم توسط دستگاه 'کاشی بر' بریده می شود. در صورت نیاز، بره، بره های کاشی، سنگ سمباده کشیده می شود.
3. نواحی مثلث ها و قناس های بوجود آمده با فرش از قطعات قناس، پر و فرش کامل می شود. پس از این مرحله، نوبت به دوغاب ریزی می رسد که عموماً با خاک سنگ به نسبت 2 پیمانده و پودر سنگ نیز 2 پیمانه و سیمان سفید یک پیمانه انجام می گیرد. پس از دوغاب ریزی سطح کف تمیز می شود.

کاشی نوعی پوشش لعابدار است که به علت پختن در درجه حرارت کافی به حالت نیمه شیشه ای در آمده است. خاصیت جذب آب کاشی کم و مقاومت آن در برابر ساییدگی و فشار و ضربه مکانیکی زیاد است. سرامیک باید جذب آب بیشتر از 2% نداشته باشد. سطح رویه آن ممکن است با لعاب ناهموار در رنگ های متنوع پوشانده شود تا هم ویژگی های سرامیک لعابدار را داشته باشد و هم از لیز خوردن افراد بر روی آنها جلوگیری شود.
کاشی در گذشته توسط دست ساخته می شده و جزء کارهای دستی به شمار می رود و با توجه به ماده اولیه آن (خاک) به لحاظ معنوی ارزش خاصی دارد. از خصوصیات منحصر به فرد کاشی این است که تنوع طرح و رنگ آن در اختیار ماست به همین دلیل است که کاشی در سرزمین های مختلف طرح خاص خود را دارد. همانطور که در ایران کاشی کاری با نقوش اسلیمی زبان زد شده.
به همین دلیل استفاده از این متریال در فضای داخلی می تواند به روح بخشیدن آن فضا کمک کند. اما امروزه این متریال به طور مصنوعی تولید شده و بیشتر استفاده کاربردی دارد تا هنری. از آنجا که بسیار بهداشتی و قابل شستشو است و مقاومتش در برابر رطوبت بالاتر از سایر متریال ها است پوشش مناسبی برای سرویس های بهداشتی است.از خصوصیات حسی دیگر این نوع متریال این است که حسی سرد را القا می کند. شاید صیقلی بودن این متریال به وجود این حس کمک می کند. به همین دلیل است که کارخانه جات کاشی و سرامیک امروزه از طرحایی مثل طرح سنگ و چوب بیشتر استفاده می کنند.

کف سازی با سرامیک خرد
1. سرامیک در اندازه های مربع 2]2، 3]3 و 4]4 سانتیمتر و همچنین مربع مستطیل در اندازه های 3]5/1 و 3]2 و به رنگ های گوناگون ساخته شده و از روی لعاب با رعایت بند به اندازه 2 میلی متر و در مواردی فرم دهی روی کاغذ چسبانده می شود.
2. پس از زیرسازی و اندود ماسه و سیمان با دانه های ریز، بلافاصله قطعات سرامیک نصب شده بر کاغذ از ناحیه پشت و با مرطوب سازی آن در سطح اندود گذارده می شود و با کوبیدن تخته ماله بر سطح آن، نصب قطعات پی در پی، اجرا می شود. پس از 24 ساعت، کاغذ را خیس کرده و از سطح لعاب قطعات سرامیک جمع آوری می شود.
3. مرحله نهایی، دوغاب ریزی بندهای سرامیک، پر کردن و تمیزسازی آن می باشد.
توجه: از این روش امروزه کمتر استفاده می گردد.
کف پوش سنگ
سنگ گرانبهاترین نوع مصالح ساختمانی است. یکی از موارد استفاده آن مفروش کردن کف آشپزخانه و سرویس بهداشتی است. هرچه ابعاد آن بزرگتر باشد قیمت آن نیز گرانتر است. نقش و سختی سنگ های رنگی و تزئینی در ارزش گذاری آنها موثر است. وجودهرگونه لکه، رگه و یا تکر در سنگ های قیمتی باعث کاهش ارزش آن می شود.
کفپوش سنگ به شکل قطعات مربع، مربع مستطیل، ساده، قناس، خفته و راسته و سایر نقوش برای فضاهای راهرو، پاگردهای پله و …. بکار می رود. کفپوش های سنگ عموماً از سنگ های مقاوم و سخت به ضخامت های 5/1 تا 2 و در مواردی تا 3 سانتیمتر انجام می شود.
مشکلات استعمال سنگ
پاک کردن لکه و چربی از روی سنگ به آسانی میسر نیست. سنگ در فضاهای سرد کاربرد چندانی ندارد. از مشکلات دیگر استفاده از سنگ، ایجاد سروصدا به دلیل تماس با وسایل چوبی است. البته این مشکل را می توان با اضافه کردن یک تکه چرم زیر پایه صندلی ها از بین برد. برای مفروش کردن کف اتاق خواب به دلیل سرد بودن، صیقلی بودن و ایجاد اصوات مزاحم معمولاً از سنگ استفاده نمی گردد.
نحوه اجرا
اجرای کفپوش سنگ، مثل موزائیک و سرامیک است. در این روش نیز دلیل —- از قطعات سنگ در شکل تراز و شیبدار انجام شده و با ریسمان کشی بین دو دلیل فرش توسط رج های سنگ در شکل های ذکر شده و در مجموع انواع نقوش دیگر مثل ستاره های چندبر کوچک و بزرگ مورد استفاده است. قابل ذکر است که در پشت سنگ حتماً باید —- سنگ با چسب چسبانده شود تا خطر لق شدن بوجود نیاید. ضمناً با شیار دادن عمیق در پشت قطعات سنگ می توان پیوندی برای ملات و سنگ بوجود آورد. در کفپوش کردن سنگ، دوغاب ریزی از پودر سنگ و خاک سنگ و سیمان سفید در اندازه ذکر شده قبل انجام گرفته و بلافاصله سطح دوغاب ریزی تمیز می شود.
———————————-
سنگ ها اجسام طبیعی سخت شده ای هستند که از یک یا چند کانی به وجود آمده اند. منشا به وجود آمدن سنگ در طبیعت متفاوت است و از این دیدگاه به سه گروه آذرین، رسوبی و دگرگونی تقسیم می شوند. به همین خاطر سنگ ها خصوصیان فیزیکی و ظاهری متفاوتی دارند و بعضی از انواع آنها قابل استفاده در کارهای ساختمانی می باشند. سنگ از عناصر اصلی طبیعت است و هرچه کمتر در شکل طبیعی آن تغییر ایجاد کنیم فضا را بیشتر ارگانیک می کند یعنی حس نزدیکی به طبیعت را القا می کند. به طور کلی سنگ هایی که در کارهای ساختمانی استفاده می شوند به دو بخش سنگ های طبیعی و سنگ های کارخانه ای تقسیم می شوند. در کارخانه های سنگبری انواع سنگ های طبیعی را به قطر چند سانتیمتر برش زده و صیقلی می کنند و یا پس از برش زدن روی آنرا تیشه ای می کنند که این سنگ ها در نما سازی و کف سازی کاربرد زیادی دارند.
نکته: سنگ های ساختمانی که در کف سازی و نما سازی به کار می روند باید بی رگه و یکنواخت باشند، حفره و سوراخ نداشته باشد و سست نباشند، حداکثر درصد وزنی جذب آب آنها نباید از هشت درصد بیشتر باشد، قدرت مقاوت در برابر فشار، ضربه، ساییدگی، یخ زدگی و هوازدگی داشته باشند، به آسانی شکل پذیر باشند و یا فرز دستی در کارگاه قابل بریدن باشد، قابل حمل با نیروی انسانی باشد، رنگ ثابت داشته باشند، سختی آنها کمتر از سه نباشد.
سنگ های طبیعی
سنگ لاشه در هنگام قواره کردن یا استخراج سنگ های قله این نوع سنگ به دست می آید که شکل هندسی و سطح خاصی ندارد. این سنگ بیشتر به رنگ های سبزآبی و خاکستری و اخرا مورد استفاده قرار می گیرد. معمولاً در دیوارهای غیر باربر و زیرسازی ها و کف سازی ها و پر کردن فاصله بین سنگ ها از این سنگ استفاده می شود. کاربرد این سنگ بیشتر برای محوطه سازی و فضای باز عمومی می باشد
سنگ های رودخانه ای (قلوه)

در اثر غلطیدن و برخورد سنگ ها با یکدیگر در مسیر رودخانه ها و همچنین فرسایش آب، سنگ هایی با سطح گرد و صیقلی که گوشه های تیز ندارند ایجاد می شود. این سنگ ها رنگ های متنوعی دارند که کاملاً طبیعی است و از آنها برای سنگ فرش محوطه و گاهی در دیوارهای نمای غیر باربر استفاده می شود.
سنگ بادبر
این سنگ را پس از استخراج در محل معدن شکل می دهند سپس در کارگاه آنرا به شکل هندسی دلخواه در می آورند. ضخامت آن در جهت سر به ریشه کمی کاهش می یابد، حداقل ارتفاع آن 15 سانتیمتر است. از این سنگ در دیوار، سنگ فرش و پله در فضای محوطه سازی استفاده می کنند

.
سنگ های کارخانه ای
این سنگ به علت جلاپذیری، در داخل ساختمان به عنوان کفپوش، قرنیز، پله، وسایل بهداشتی سرویس ها و آشپزخانه و در خارج از ساختمان به عنوان نما و کف پوش حیاط و ازاره دیوار خارجی استفاده می شود.همچنین از آنها به عنوان کف پنجره و کف درگاه نیز استفاده می شود. در صورتی که سنگ دارای حفره های ریزی باشد مانند تراورتن، حفره های آنرا با سیمان سفید و پودر سنگ پر می کرده و بعد ساب می زنند. در مورد سنگ ازاره دیوار یا کفپوش خارجی به علت جلوگیری از لیز بودن با ماشین یا دست، تیشه ای می کنند و یا با عملیات ماسه زنی سطح آنرا زبر می کنند. به وسیله شعله سطح سنگ را پرداخت می کنند و از آن در نمای ابنیه تاریخی استفاده می کنند زیرا سوختگی به سنگ جلوه ای طبیعی می بخشد.

سنگ تراورتن
نوعی سنگ ته نشینی است که از رسوبات آهکی ایجاد می شود. تراورتن ها از مشخصه های مهم چشمه های معدنی هستند. دارای سختی حدود سه هستند و در رنگ های قرمز، لیمویی، گردویی، سفید و کرم یافت می شوند
سنگ چینی
توده های آهکی هستند که به دلیل گرما و فشار دگرگون شده و دوباره متبلور شده اند. معدن های سنگ چینی با توجه به ساختمان درونی سنگ و نوع دانه بندی کریستال های آن با هم متفاوتند. در بعضی از سنگ های چینی، کوارتز نیز یافت می شود که آن گونه از سنگ ها دارای سختی بیشتری هستند. انواع آن عبارت اند از چینی سفید، چینی کریستال و چینی خاکستری.
شیست
این سنگ از نوع سنگ های دگرگون و بیشتر لایه لایه می باشند و معمولاً سیاه رنگ است.این نوع سنگ بیشتر برای سنگ فرش کف استفده می شوند و دارای سیلیس زیادی می باشند
کوارتزیت
نوعی ماسه سنگ دگرگون شده است دارای مقدار زیادی کوارتز، از گرانیت سخت تر است و دارای ظاهری زبر و بلوری است. بیشتر به رنگ های قهوه ای سوخته، سرخ، شیری، زرد نخودی و خاکستری است. در بنا هایی با سبک روستیک کاربرد زیادی دارد.
گرانیت
سنگی آذرین و متشکل از کوارتز، فلدوسپار و میکا است. رنگ آن روشن و به رنگ های صورتی، سفید و خاکستری روشن و سیاه دیده می شود. محکم، با دوام، خشن، جلا پزیر و با درجه سختی پنج تا هفت است. همچنین گرانیت در مقابل هوازدگی بسیار مقاوم است. گرانیت خرد شده برای تهیه بتن، زیر سازی جاده ها و راه آهن به کار می رود. گرانیت تزئینی برای بناهای یاد بود، دیوارها، پله ها و ستون های داخل و خارج خانه استفاده می شود.
مرمریت
نوعی سنگ آهکی رسوبی است که به دلیل داشتن سیلیس بالا به آن سبه گرانیت نیز گویند. سنگی بسیار سخت است زیبا و جلاپذیر و دارای رنگ های متنوع سفید شیری تا سیاه است. با سختی بین سه تا پنج می باشد و در کف پله ها و کف ها و قرنیز ها و درپوش ها استفاده می شود.
مرمر
نوعی سنگ آهکی دگرگون است. معمولاً از نظر علمی ماربل نامیده می شود اما از لحاظ تجارتی به سه گروه تقسیم می شود:
– مرمر های با کلسیم و یا دولومیت بالا که به آن چینی گفته می شود که در مورد آن مطالبی گفته شده است.
– مرمر معمولی که در بازار جهانی به انیکس مشهور است.
– سرپانتین ماربل از هیدرسیلیکات منیزیم تشکیل شده و برای ساخت وسائل تزئینی استفاده می شوند.
بسیاری از مرمر ها در مقابل عوامل جوی دوام خود را از دست می دهند و دارای سختی بین سه تا پنج و نیم هستند. بسیار زیبا و جلاپذیر و شفاف می باشند و نور از آنها عبور می کند. دارای رنگ های سفید، خاکستری، سیاه، سبز، قرمز، زرد و ارغوانی هستند.
کف پوشهای وینیلی
ویژگی های کلی:
– مقاومت بالا در مقابل ضربه
– مقاومت بسیار عالی در برابر ساییدگی و فرورفتگی
– مقاوم در برابر لک
– مقاومت بالا در برابر مواد شوینده و پاک کننده
– مقاوم در برابر آتش سیگار
– مقاوم در برابر پایه لوازم خانگی
کف پوشهای فانتزی
کف پوش رول برای اطاق بچه ، مهد کودک
جاذب ضربه
آنتی باکتریال – کاملا بهداشتی
ضخامت 2 و 3 و5/3
عرض رول 2 و4 متر
کاملا نسوز
کف پوشهای مرمری
بدون آزبست وبدون سرب
مقاوم دربرابراسیدها و بازهای رقیق و چربیها
عایقی خوب برای صدا،گرما،سرما و رطوبت
ضد لغزش
قابل شستشو با انواع شوینده های خانگی ومتداول
کاملا نسوز، در هنگام آتش سوزی مقاوم بوده و از پخش شعله جلوگیری می کند
ضخامت 2 میلیمتر
در ابعاد 25*25، 30*30، 50*50، 60*60 سانتیمتر
کفپوش تایل وینیل گرانیت وینیفلکس
وینیل – گرانیت کفپوش مقاوم و زیبا , مشابه سنگ گرانیت مناسب برای کلیه اماکن اعم از مسکونی , اداری , بیمارستانی و عمومی َ – بدون آزبست و بدون سرب می باشد. – عایقی خوب برای صدا , گرما, سرما, و رطوبت – ضد لغزش – ضخامت 2 میلیمتر – 7سال گارانتی – مقاوم در برابر اسیدها و بازهای رقیق و چربی ها – قابل شستشو با انواع شوینده های خانگی و متداول – کاملا نسوز در هنگام آتش سوزی مقاوم بوده و از پخش شعله جلوگیری می کند.

کفپوش رول- هموژن اپتیما
– بدون نیاز به واکس و گولیش برای طول عمر مفید –

تمیز – پر فروش ترین کفپوش هموژن در دنیا – ضخامت 2 میلیمتر عرض 2 متر – با قابلیت درزجوش شدن – دارای بالا ترین استاندارد کفپوش – 10سال گارانتی – قابل استفاده در اماکن پر تردد اداری, تجاری, بیمارستانی , صنعتی – تقویت شده با لاک پلی یورتال
کفپوش رول (پریموپلاس)
– کفپوش هموژن – عرض 2 متر ضخامت 2 میلیمتر – 10سال گارانتی – مناسب اماکن پر تردد اداری , تجاری, بیمارستانی , آموزشی – با قابلیت درزجوش – با لاک مخصوص پلی یورتال

کفپوش رول ( کانداکتیو)
– تقویت شده با لاک پلی یورتال( تکنولوژی انحصاریtrakett ) – تنها کفپوش کانداکتیو بصورت رول در جهان-با لایه کربن در زیر کفپوش جهت اتصال بهینه به ارت ساختمان – ضخامت 2 میلیمتر عرض 2 متر

کف پوشهای آنتی استاتیک
برای استفاده در اتاقهای کامپیوتر، مخابرات،
صنایع الکترونیک ، اتاقها و راهروهای بیمارستان
مقاومت الکتریکی بالا
در ابعاد 25*25 ، 30*30 ، 50*50 ، 60*60 سانتیمتر
و ضخامت 2 میلیمتر

کفپوش (سوپریم )
– کفپوش آکوستیک جهت کاهش صدا در اماکن عمومی آمفی تئاتر و سالن کنفرانسَ – آنتی باکتریال جهت جلوگیری از رشد میکروب و باکتری مناسب برای بیمارستان ها – تقویت شده با لایه پلی یورتال برای جلوگیری از خش پذیری – قابل استفاده برای استودیو ها , سالن های اداری و اماکن عمومی – ضخامت 2.5 میلیمتر در عرض 2 و 4 متر

کف پوشهای سیلور
دارای ذرات الماسه در سطح کفپوش برای افزایش مقاومت سایشی
آنتی باکتریال جهت جلوگیری از میکروب و باکتری
در عرض 2 و 4 متر
ضخامت 2 میلیمتر
کفپوش ( رول ) ورزشی .
– کفپوش ورزشی عرض 2 متر – دارای لایه محافظ پلی یورتال – ضخامت 4.5 , 6.7 , 8 میلیمتر – دارای استاندارد اروپا – 5 سال گارانتی – با قابلیت درزجوش

اتصال کف پوشها
چسب و واکس
چسب مخصوص کفپوشهای ذکر شده بر پایه رزین امولسیون اکریلیک بوده و کاملا بدون حلال میباشد. برای نصب کفپوش فقط از چسب مخصوص باید استفاده کرد. برای نگهداری و مراقبت از کفپوش از واکس استفاده می شود.
کف پوشهای لامینیت
جلوه ای همانند چوب
مقاوم در برابر سایش، خراش و آتش سیگار
مقاومت بالا در برابر سرما،گرمارطوبت و مواد شیمیایی شوینده
نظافت آسان بدون نیاز به واکس، پولیش و مواد بهداشتی
نصب سریع، راحت و قابل انتقال
تمام گوشه های کفپوش به وسیله اتصال گردشی یا افقی به راحتی و با اطمینان به هم وصل میگردند. این روش به ویژه برای نصب کفپوشها در مکانهای مشکل یا غیرممکن مثل زیر چهارچوب درهاو رادیاتورها قابل استفاده می باشد.
تعمیرات
با سیستم ورودی – خروجی می توان یک پانل را در وسط یک اتاق بدون جمع آوری کل کف تعویض کرد.
کف کاذب
کف کاذب قطعات پیش ساخته ای است که بالاتر از کف سالن و بر روی پایه هایی با ارتفاع یکسان نصب میگردد.
یک تحول بنیادین در مدیریت سیستم تاسیسات برق، مکانیک، و شبکه های رایانه ای و مخابراتی است. کف کاذب با پایه های منحصر به فرد خود امکان هر گونه تنظیم ارتفاع و تسطیح شیب سطحی را میسر می سازد
کف کاذب در هر جایی که نیاز به فضای زیرین کف باشد و یا نیاز به ارتقای ارتفاع کف باشد به راحتی قابل نصب می باشد.
مکان هایی که در آنها از کف کاذب استفاده بیشتری می شود
اماکن صنعتی
•سالنهای نمایش
•رستورانها و کافی شاپها
•سانهای کنفرانس
•استخر ها و حمام ها
•مکانهای آموزشی
•انبارها
•اتاقهای کنترل
•هتلها
•اتاقهای سرور و کامپیوتر
•چاپخانه ها
•مخابرات
•نمایشگاه ها
•اتاق تجهیزات
•آرشیوها و کتابخانه ها
• مراکز
انواع کف کاذب
کف کاذب آلومینیومی
این سیستم که تماما فلزی و از جنس آلومینیوم دایکاست می باشد، از مقاومت بالایی در برابر فشار نیروهای عمودی برخوردار است. این نوع کف کاربردهای متنوعی در فضاهی داخلی مانند دیسپاچینگ ها و سویچینگ ها دارد. این سیستم نیاز به اتصال ارت دارد. در مقایسه با انواع کف، کف کاذب آلومینیومی یکی از گرانترین هاست.
کف کاذب سرامیکی
یکی از متداولترین انواع کف کاذب، کف سرامیک می باشد. پایه ها از نوع پلی پروپیلن و تایل آن از نوع ساندویچ تایل سرامیک-ام دی اف است. با توجه به ساختار مولکولی سرامیک، این نوع کف نیاز به اتصال ارت ندارد.کنترل روم ها، اتاقهای سرور و مراکز مخابراتی موارد استفاده کف کاذب سرامیک هستند.
کف کاذب MDF-HPL
این نوع کف در دفاتر اداری و اتاقهای کامپیوتر که نیاز به سطحی بالاتر جهت عبور کابلها و تاسیسات دارند استفاده می شود. قیمت آن در مقایسه با سایر انواع پایین تر است. ابعاد تایل 60 در 60 بوده وساختار آن نوعی ساندویچ تایل: ام دی اف – اچ پی ال – لترون می باشد. این نوع تایل در طرحهای متنوع عرضه می گردد.
کف کاذب کلسیم سولفات
ساختار ملکولی تایل این نوع کف کاذب ترکیبی از مواد سولفات کلسیم میباشد. از این نوع تایل در مکانهای بسیار حساس نسبت به الکتریسیته ساکن استفاده می شود. این نوع تایل به دوصورت با روکش استیل و بدون روکش عرضه می گردد. قیمت آن به علت وارداتی بودن این کالا، از سایر انواع گرانتر است.
مزایای استفاده از کف کاذب
– ایجاد فضای تمیز و عاری از گرد و خاک برای عبور کابلهای مخابراتی ، کابلهای برق و قدرت ،لوله های تهویه مطبوع ، لوله های آب و فاضلاب و …
– دسترسی آسان به کلیه منصوبات زیر کف کاذب جهت هرگونه تعمیر،تغییر و اضافه کردن تجهیزات
– سبک سازی ساختمان و افزایش مقاومت سازه در مقابل زلزله
مشخصات انواع مختلف کفپوش قابل نصب بر روی کف کاذب
جنس های متفاوت برای کاربردهای مختلف (ضدخش ،آنتی استاتیک ، کنداکتیو و غیره)
ضد حریق (درصورت دور شدن آتش فورا با دود اندک خاموش می شود)
تنوع رنگ و طرح
چسبندگی خوب کفپوش به سطح پانل با استفاده از چسب مخصوص
مقاوم در مقابل مواد شیمیایی متعارف مانند انواع شوینده ها و پاک کننده ها
قابلیت نصب انواع کفپوشهای پلاستیکی ، لاستیکی ، انواع فرشهای موکتی و انواع PVC
– ابعاد : 600*600*38 میلیمتر
– ماشینکاری دقیق لبه ها (به منظور رسیدن به دقت ابعادی چهارضلع قطعه و گونیا بودن دقیق )
– عدم استفاده از لاستیک در زبند در هنگام نصب و عدم عبور هوا از درز پانل ها
– تحمل بارهای استاتیکی و دینامیکی بالا
– وزن کم
– صافی سطح مناسب و دقیق
– سهولت در تعویض و تغییر پانل ها
– پوشش سطوح با هر نوع شکل هندسی توسط برشکاری پانل ها
– امکان نصب دریچه تهویه مطبوع در کف سالن
– امکان جانمایی هر گونه جعبه های استاندارد توزیع برق ، تلفن ، کابل های شبکه و … در کف سالن و در نقاط دلخواه
راه پله ها، هویت یک ساختمان
مبحث دکوراسیون و اهمیت پرداختن به آن، تنها به فضای داخل هر خانه محدود نمی شود. اگر در یک مجموعه آپارتمانی زندگی می کنید، همان طور که برای داشتن مطلوب ترین فضا در داخل چهاردیواری محیط زندگی تان، در انتخاب پوشش های سطوح، لوازم کاربردی و دکوراسیونی و در نهایت، چیدن آنها دقت و بررسی می کنید، دکوراسیون فضاهای عمومی ساختمان را نیز که همزمان به کلیه اهالی ساکن در آپارتمان تعلق دارد مورد اهمیت قرار دهید; زیرا اولین صحنه هایی که نظر بیننده را در وهله اول ورودش به داخل یک ساختمان، حتی با هدف ورود به خانه شما، به خود جلب می کند، شرایط ظاهری و همچنین دکوراسیون آن است. در واقع این مشخصات ظاهری، هویت یک ساختمان و ساکنین آن را نشان می دهد. در مطلب زیر که برگرفته از سایت تبیان است با توجه به میزان اهمیت موضوع و با هدف کمک به هر چه زیباتر و راحت تر شدن محیط ساختمان محل زندگی تان، به ارائه پیشنهادهایی با موضوع معماری داخلی و دکوراسیون فضاهای عمومی می پردازیم. همان طور که می دانید، آپارتمان ها به جهت وسعت، تعدد طبقات و واحدهای هر طبقه، به دو دسته اصلی تقسیم می شوند:
1 ) آن دسته از آپارتمان هایی که دارای طبقات و واحدهای بسیار بوده و به آنها برج و یا مجتمع مسکونی اطلاق می شود.
2 ) دسته دیگر از آپارتمان ها که تعداد طبقات کمتری داشته (معمولا کمتر از 7 طبقه) و در هر طبقه نیز حداقل یک واحد و حداکثر 3 تا 5 واحد وجود دارد. این قبیل آپارتمان ها در شهری مانند تهران و با این جمعیت کثیر، درهر کوچه و پس کوچه ای به وفور دیده می شود. در واقع امروزه درصد زیادی از خانواده ها در اینگونه آپارتمان ها زندگی می کنند. هنگامی که به فضاهای عمومی یک ساختمان اشاره می شود، منظور محیط هایی شامل حیاط، پارکینگ، راهروها، راه پله ها و در برخی آپارتمان ها مکان هایی که تسهیلات ویژه ای مانند استخر، سونا، جکوزی و… در آن واقع شده اند و همچنین در برج ها و مجتمع های بزرگ، فضاهایی هال مانند به نام لابی است.
توجه: فضاهای عمومی مورد نظر در این مبحث، راه پله ها، راهروها و پاگردها در آپارتمان های معمولی هستند.
به طور کلی اولین گام در طراحی دکوراسیون هر مکانی، انتخاب پوشش ها است که در فضاهای یاد شده در فوق، این مسئله به جهت جابه جایی و مشکلات ناشی از اسباب کشی ساکنین، از اهمیت بیشتری برخوردار است، زیرا در این قبیل آپارتمان ها، حتی با وجود سیستم آسانسور در ساختمان، آسانسورها به جابه جایی افراد تعلق دارند و با توجه به محدودیت هایی که برای حمل بار در نظر گرفته شده، جابه جایی لوازم و اثاثیه باید از همین مکان های گذر (راه پله ها، پاگردها و راهروها) انجام گیرد; لذا مهم ترین مشخصه ای که به لحاظ معماری، یک راه پله و پاگرد باید دارا باشد، وسعت کافی برای جابه جایی و حمل بار است.
نکته: براساس استانداردهای معماری ساختمان، در خانه هایی که هر مجموعه از پلکان برای رسیدن به یک پاگرد به موازات دیگری در سطح کمی بالاتر و پایین از آن واقع شده است، عرض پله ها حداقل یک متر، عرض پاگرد حداقل یک متر تا یک متر و 20 سانتیمتر و طول پاگرد حداقل 2 متر و 10 سانتیمتر باید در نظر گرفته شود. ولی در شرایطی که آسانسور در میان پلکان واقع شده و یا چنین فضایی خالی در نظر گرفته شده باشد، وجود پاگردی با طول حداقل 3 متر و 60 سانتیمتر و عرض حداقل یک متر نیاز است.
پوشش دیوارها
با توجه به موارد یاد شده در فوق، به جهت شرایط راه پله ها، بیشترین صدمات در هنگام جابه جایی لوازم مربوط به دیوارهای راه پله ها و پاگردها است; در نتیجه بهترین مواد برای پوشش دیوار چنین مکان هایی، استفاده از سنگ در سطح کلی و یا لااقل نیمه بیشتری از دیوار است. به این ترتیب، در اثر برخورد لوازم با دیوار دیگر ضایعه ای به آن وارد نمی شود. خاصیت دیگری که برای پوشش دیوارهای چنین فضاهایی ضروری است، قابل شست وشو بودن آنها است که در این راستا سنگ علاوه بر مقاومت به راحتی قابل شست وشو نیز است. حال اگر به جهت مصلحت مالی، سازنده یک ساختمان برای پوشش دیوار این فضاها، از سنگ، تنها در قسمت پایین دیوار و یا نیمه آن استفاده کرده باشد، قسمت های باقی مانده باید با رنگ روغنی پوشیده شوند. اگرچه به این طریق مقاومت دیوار حفظ نمی شود ولی لااقل پوششی قابل شست وشو برروی آن قرار می گیرد.
برای کفپوش فضاهای یاد شده نیز سنگ بهترین انتخاب محسوب می شود. زیرا همان طور که در بالا اشاره شد، سنگ هم مقاومت بسیاری دارد و هم شست وشوی آن بسیار راحت است; در صورتی که سرامیک با توجه به آن که، به جهت وجود لعابی برروی سطح آن نسبت به سنگ بهتر پاک و تمیز می شود ولی مقاومت پایین تری داشته و امکان شکستن، ترک خوردگی و لب پریدگی آن به خصوص در هنگام اسباب کشی و برخورد لوازم بسیار وجود دارد. لذا کفپوش مناسبی برای این منظور محسوب نمی شود. کفپوش های چوبی نیز از آنجا که نیازمند مراقبت های ویژه و بیشتر نسبت به سنگ هستند و در واقع دوام زیادی برای استفاده پی در پی و بدون توجه ندارند، توصیه نمی شود.
کف پوش با پارکت چوبی
در قدیم پارکت های چوبی در طبقه همکف پس از بلوکاژ و اجرای بتن ریزی و آماده سازی زیر کار با نصب نئوپان تقسیط پنج رول پلاک سطح زیر کف پوش کاملاً تراز و تخت بوجود می آمد. سپس چسباندن پارکت به نئوپان اجرا می شد که بسیار اصولی است، زیرا خطر جدا شدن در آن وجود ندارد. این شیوه در طبقات فوقانی پس از آماده سازی کف در اندود ماسه و سیمان تخت نیز با مفروش سازی نئوپان و اتصال آن توسط رول پلاک به کف، قطعات پارکت که به شکل نری و مادگی ساخته می شدند به آن چسبانده می شد، اما امروزه سطح زیر کار از بتن ریزی سبک به ضخامت 4 سانتیمتر در شکل کاملاً شمشه ای و تراز و صیقلی سازی سطح آن در کف طبقات اجرا شد.
بعد از این مرحله نصب پارکت های چوبی توسط چسب در ابعاد متغیر و بیشتر در اندازه های 50]50 سانتیمتر در طرح های مختلف خصوصاً 'حصیری و جناغی' توسط چسب اجرا می شود. مرحله پایانی، براق سازی سطح پارکت توسط رنگ های شفاف ضدرطوبت برای تمیز کردن آن با تی کشیدن مرطوب بکار گرفته می شود. در مواردی از رنگ های کیلر و سیلر و همچنین رنگ جلا یا نیم پلی استر و یا تمام پلی استر برای شفافیت و درخشش رگه های چوب بکار گرفته می شود.
توجه:
اگر چسباندن پارکت در همان روش نصب بر سطح نئوپان انجام شود. خطر جدا شدن از سطح زیر کار سیمانی وجود نخواهد داشت. قابل ذکر است که جدیداً پارکت های پلاستیکی در طرح های چوب به بازار آماده که از آن به جای کفپوش های پارکت چوب استفاده می شود. خواص این مصالح اتصال مقاوم تر آن با زیرسازی کف و همچنین نرم تر بودن آن در زیر پا می باشد.
پارکت نوعی کف پوش چوبی است که روی ان موازئیک می چسبانند. روی پارکت را به دلیل مقاومت کم آن در مقابل رطوبت با موادی مانند پولیستید یا پی.وی.سی می پوشانند که بسیار مضر هستند و تماس با آن در صورت برهنه بودن پا غیربهداشتی است. از مشکلات دیگر این کفپوش، آتش زا بودن آن است.
رشد چشمگیر صنایع تولید کفپوش های چوبی در اروپا
با وجودی که صنایع کفپوش سازی در مراحل اولیه رشد و توسعه خود قرار دارند، ولی با این وجود به عنوان یکی از پردرآمدترین صنایع جوان جهان مطرح هستند. این صنعت با تبدیل چوب ماسیو به کفپوش های تزئینی با طرح ها و رنگ های مختلف که از دوام و عمر مفید و طولانی تری نیز برخوردار هستند، مراحل پیشرفت را با سرعت هرچه بیشتری طی کرده و به دوران شکوفایی خود نزدیک می شود
پس از جمع آوری اطلاعات مربوطه، مشخص گردید که میزان تولید محصولات کفپوش مربوط به 20 شرکت عضو "اتحادیه کفپوش های لمینت شده اروپایی (EPLF)" در طی سال 2006 میلادی، در حدود 468 میلیون متر مربع بوده است.
در این دوره پارکت های چوبی مورد استفاده تا حد زیادی مشابه پارکت های امروزی بودند. بسیاری از صنایع پارکت سازی و تولید کفپوش های چوبی نیز می کوشیدند تا توانایی و انعطاف پذیری خود را در زمینه توسعه طرح های نهایی مختلف و بازارپسند افزایش دهند. به موازات همین اقدامات، بسیاری از طراحان در اقدامی جالب، طرح های سرامیکی شکل را با زمینه مرمری و گرانیتی شکل را به صنعت تولید کفپوش های چوبی وارد کردند.
در اواخر دهه 1990، پیشرفت های صورت گرفته در زمینه تکنولوژی رنگ آمیز باعث بروز تحولات مثبت جدیدی در صنعت تولید کفپوش های چوبی لمینت شده گردید، به طوری که در این دوره شاهد ظهور طرح های منحصر به فردی چون "طرح های نقش برجسته"، "طرح های چوب خراشیده" و… بوده ایم. از مهم ترین چوب های مورد استفاده در این دوره می توان به چوب گیلاس، چوب Wenge، بلوط (از نوع روشن)، افرا و راش اشاره کرد. چوب های افرای مورد استفاده در این دوره، غالباً از رنگ و نقش و نگار همگنی برخوردار بودند. این درحالی است که این امر در مورد گونه بلوط متفاوت بوده و چوب های دارای طرح ها و رنگ های متنوع مد نظر قرار می گرفتند. همچنین در این دوران، استفاده از چوب های غیر معمول وارداتی از قبیل هیکوری، زبرانو و بامبو تا حد زیادی افزایش یافتند.
طرح هایی که امروزه در صنعت تولید کفپوش های چوبی لمینت شده، مورد استفاده قرار می گیرند، تا حد زیادی با طرح های مواد طبیعی موجود متفاوتند. طرح ایتالیایی "Terracotta" نمونه بارزی از این نوع طرح های جدید هستند.
● پوشش های ارتجاعی کف
این پوششها ساخته شده از موادی است که شکل خود را حفظ می کند. این نوع کف شامل موادی مانند چوب پنبه، لینولیوم (یک نوع مشمع کف)، لاستیک و کف پوش پلاستیکی می باشد. آنها از سنگ سرامیک، کف های سیمانی و حتی از کف پوشهای چوبی نرمتر می باشند. این بدین معنی است که آنها در زیر پا بسیار راحت هستند و شما می توانید برای مدت طولانی روی آنها بایستید. کف پوشهای ارتجاعی همچنین عایقهای ضد صدای بسیار مناسبی محسوب می شوند و از آنجا که آنها از انواع دیگر کف پوشها نرمتر می باشند به راحتی خراش پیدا می کنند و نباید با اجسام سخت شست وشو شوند. پوشش های ارتجاعی کف به راحتی منقبض و منبسط می شوند که این مساله بستگی به رطوبت و درجه هوا دارد. پس قبل از نصب این نوع کف پوش ابتدا اجازه دهید تا این کف پوشها خود را با محیط و نوع آب و هوا تطبیق دهند و سپس آنها را بر روی زمین نصب کنید
کفپوش پلاستیکی یا لینولیوم
لینولیوم در رایجترین و متنوعترین کفپوش هاست. معمولاً لینولیوم به صورت تکه ای، ورقه ای و در ابعاد مختلف تولید می شود. شکل ورقه ای آن در فضاهای بزرگتر استفاده می شو.د
مشکلات استفاده از لینولیوم
لینولیوم بسیار آتش زا می باشد. اما تولید سروصدا نمی کند. ایجاد الکتریسته ساکن در آن گرد و خاک را جذب می کند و نظافت آن بسیار طولانی می شود.
کف پوش مکالیوم
مکالئوم کفپوشی است که به صورت خشتی 30[30 و به ضخامت 6/1 میلیمتر و رولی آن به ضخامت 5/2 میلیمتر در رنگ ها و طرح های مختلف ساده و حدوداً دون دار و خصوصاً در شکل الیاف چوب 'پارکت‹ و :گرانیت›‹ و مواردی دیگر تهیه می شود. این کفپوش ها برای زیرسازی از مصالح سیمانی صیقلی یا موزائیک ساده توسط چسب چسبانده می شود.
ضمناً امروزه کفپوش هایی از جنس P.V.C. نیز به شکل خشتی و رولی برای مکان های مسکونی و اداری و اتاق های عمل C.C.U و موارد مشابه استفاده می شود. این مصالح نیز توسط چسب به کف چسبانده شده و عموماً قابل شست و شو می باشند.
کفپوش پی . وی . سی
پلی ونیل کلراید با نام اختصاری ( پی . وی . سی ) یک نوع پلیمر ترموپلاستیک است که در صنایع متعددی کاربرد دارد.
به عنوان یک ماده ساختمانی مقرون به صرفه ودارای مزایای متعددی می باشد به طوری که درسالهای اخیر جایگزین مواد ساختمانی سنتی از قبیل خاک رس ، چوب و بتن در بسیاری از مناطق شده است .
از جمله خصوصیات این نوع کفپوش ها می توان به موارد زیر اشاره کرد :
– صد در صد ضد آب
– – نصب سریع وآسان
– – سبک
– – غیر قابل اشتعال
– – مقاومت بالا در مقابل ضربه
– – مقاوم در برابر لک
– – مقاومت در برابر ساییدگی و فرو رفتگی
– – مقاوم در برابر پایه لوازم خانگی
– – تنوع در طرح و رنگ
– مشخصات ظاهری کفپوش :
– نوع کفپوش : تایل
– عرض کفپوش : 15 سانتیمتر
– طول کفپوش : 90 سانتیمتر
– ضخامت : 2 میلیمتر
موارد استفاده :
مصارف خانگی ، اداری ، رستورانها ، هتل ها ، سالن های ورزشی و غیره …
کف پوش های صنعتی
این کف پوش نیز از نوعی PVC بوده و برای مکان های ورزشی و آنتی استاتیک و دارویی به عرض 50 و 100 سانتیمتر به طول 12 متر تهیه شده و به شکل تایل و رول بر سطح زیر کار آماده شده بتنی مسطح چسبانده می شود.
کفپوش سخت صنعتی بر پایه کانیها
کلیه قسمت های یک ساختمان در طی عمرمفید خود درمعرض انواع فرسایش های فیزیکی وشیمیایی می باشند.بدون شک دراین میان محافظت ازسطو ح یک سازه که درمعرض بیشترین عوامل فرسایشی می باشند،حائزاهمیت وامری ضروری است وبه همین دلیل انتخاب مقاوم ترین نوع پوشش همواره مهمترین واقتصادی ترین راه حل می باشد.روش های پلیمری ( اپوکسی، پلی یورتان و… ) با دارابودن کیفیت بسیار مرغوب واجرای آن توسط افرادمجرب وآگاه شرایط فنی لازم را برای محافظت سطوح ساختمان فراهم نموده است. همچنین روکش ها وپوشش های پلیمری بصورت یک کف زیبا ودکوراتیو نیز قابل اجراست..
آرملات
آرملات از گرانول های سخت و طبیعی در شرایط خاص در کارخانه تهیه می شود. آرملات با سیمان و آب و مواد افزودنی مخلوط و ترکیب شده، پس از استقرار میلگرد در قالب و بتن ریزی برای برخی کف سازی ها، این ملات را در ضخامت های مختلف در سطح روی بتن می ریزند. سپس شمشه کش شده و توسط ماله پروانه ای برقی ملات را کمپکت کرده و مسطح می سازد. مرحله بعد، ساب سطح ملات آرملات سخت و مقاوم شده توسط چرخ ساب است که با نقش ریزدانه های سنگ بوجود می آید.
توجه:
آرملات را می توان به طور خشک نیز با سیمان مخلوط کرده، سپس ملات ساخت و روی بتن کشید و سطح آن را صیقل زد. از کف سازی آرملات، می توان برای مکان های مختلف حتی پارکینگ ها و آشیانه هواپیما، صنایع پتروشیمی، پالایشگاه های نفت و گاز، صنایع نساجی و پارچه بافی، صنایع کاغذسازی، داروسازی و … استفاده کرد.
موکت
این مصالح در طرح های ساده، پردازش و با نقوش متعادل در عرض های متفاوت تهیه شده و به صورت چسباندنی یا به طور آزاد و برای کف پوشی فضاهای مسکونی و …. استفاده می شود.
موکت ها در رنگ ها، طرح ها و بافت های متنوعی تولید می شوند. موکت بهتر است از الیاف طبیعی تهیه شده باشد. موکت روی موازئیک چسبانده می شود.
مشکلات استعمال موکت
از جمله معایب موکت، این است که در مقابل حرارت و رطوبت مقاوم نیست. از دیگر معایب آن آتش زا بودن آن است. اما لازم به ذکر است که این کفپوش هیچ سروصدایی ندارد. معمولاً از موکت به دلیل جذب آب و رطوبت در سرویس ها استفاده نمی شود.
ارموتاپ
آرموتاپ شامل مراحل اجرایی به شرح زیر می باشد:
1. زیرسازی
2. پرایمرکشی و سیلیس پاشی در سطح پرایمر قبل از خشک شدن
3. اجرای پله ای در ناحیه میانی با بتونه اپوکسی
4. بکارگیری و اجرای مواد آرموتاپ به اندازه 3 تا 4 میلیمتر در مرحله نهایی که سبب خواهد شد کف سازی مقاوم بوجود آید. این مصالح در مکان هخای صنایع شیمیایی و بهداشتی و مکان هایی که وسایل سنگین و لیفتراک و موارد مشابه در کارخانجات در رفت و آمدی باشند مورد استفاده است. روش اجرایی این کف پوش نیز حدوداً ماندن آرملات می باشد.
چگونه هوای داخل ساختمان مدرسه را مطبوع کنیم؟
عوامل بسیاری می توانند کیفیت هوای مدرسه را تحت تاثیر قرار دهند، از جمله ورود هوا از منابع خارج، سیستم های تهویه، مصالح ساختمانی، فعالیتهای داخل ساختمان، رفت و آمد مردم، چاپگرها و دستگاههای کپی، ماژیک های خشک و مرطوب و مبلمان. بنابراین نظافت کلیه سطوح داخل مدرسه، کفپوش ها، عایق های سقف، دیوارها، پنجره ها، مبلمان و تخته ها هر یک نقش مساوی در کیفیت هوای مدرسه دارند. به عنوان مثال، نظافت کفپوش و موکتهای مدرسه می تواند سبب کاهش گرد و خاک و دیگر مواد حساسیت زا گردد.
در برخی مدارس جهت سهولت نشستن و راه رفتن و نیز ایجاد محیط یادگیری سالمتر، از موکت استفاده می شود که وسیله ای ارزان و کم خرج بوده و نگاهداری آن از طریق استفاده از مکنده ها(جاروبرقی)، تمیز کردن لکه ها و شستن آن دوبار در سال می‏باشد. نظافت صحیح موکت می تواند سبب بهبود کیفیت هوای داخل مدارس شود، زیرا ذراتی که بر روی موکت نشسته اند، نمی توانند دوباره در هوا معلق شده و در نتیجه خارج از هوای تنفسی قرار می گیرند. اما در مدارسی که کف پوشهای سخت مانند سرامیک وسنگ به کار برده شده است، با ورود و خروج دانش آموزان از راهروها و کلاسها ذرات قرار گرفته بر روی آنها دوباره در هوا معلق شده و وارد هوای تنفسی می شوند. همچنین نظافت این گونه کف پوشها با جاروهای خشک، سبب دوباره معلق شدن و پخش شدن ذرات گرد و خاک شده و استفاده از تی های مرطوب و خیس نیز تنها سبب پخش شدن مجدد خاکهای کثیف می شود.
جلا دادن و براق کردن این کف پوشها نیز موضوعی زمان بر است. موکتها تنها نیازمند دو کار اساسی جهت نظافت می باشند: استفاده از واکیوم(جاروبرقی) به طور مرتب و شستشوی آنها به طور دوره ای.
پارکت لمینیت وینیفلکس
بسیار شبیه به کف پوش های چوبی است، اما مانند کفپوش laminate های چوبی تنوع بافت ندارند و تنها مشخصه متمایز کننده آنها رنگشان است .
موقع انتخاب laminateهمانند انتخاب سایر کف پوش ها به یاد داشته باشید که رنگ کف منزل، پس زمینه و فونداسیون کل دکوراسیون شما خواهد بود . اگر مبلمان تیره دارید از کف پوش هایی با رنگ های روشن تر استفاده کنید و اگر مبلمان شما روشن است یک کف پوش با رنگ میانه یا تیره انتخاب مناسب تری خواهد بود .
از نظر ضخامت انواع مختلفی از این کف پوش ها وجود دارد و با در نظر گرفتن بعد مقاومت و داوم بهتر است کف پوش های ضخیم تر را انتخاب نمایید و البته واکس زدن این کف پوش ها را نباید فراموش نمود.
پارکت لمینیت ( کریستال آکوستیک) وینیفلکس
– پشت فوم با فوم مخصوص صدا گیر – مقاوم در برابر سایش و ضربه – عایق گرما و سرما – سهولت در نصب و نظافت

کفپوش رول وینیفلکس
کفپوش پشت فوم به عرض 2 و 4متر – ضخامت 2.5 و 3 میلیمتر – 15 سال گارانتی برای اماکن مسکونی – صدها طرح و رنگ متنوع – کاهش صدا به میزان 18 دسی بل مناسب آپارتمانها – عایق گرما و سرما – نسوز و مقاوم در برابر آتش سیگار

کفپوش الواری ( استریپ )
– کاهش صدا به میزان 8 دسی بل – مقاوم در برابر سایش و ضربه – عایق گرما و سرما – ضخامت 2 میلیمتر – سهولت در نصب و نظافت

کفپوش رول-هموژن وینیفلور پلاس
کفپوش وینیفلور به صورت رول عرض 2 متر مخصوص اماکن پرتردد ,اداری, قسمت های عمومی بیمارستان هاو …. – با قابلیت درزجوش – تولید شده با تکنولوژی پیشرفته

کفپوش رول – هموژن پریموپرمیوم
قابل استفاده در بیمارستان ها , ریکاوری, اتاق های پرستاری داروخانه ها, سالن فیزیوتراپی , اتاق های عمومی , راهروها , اتاق های ملاقات و اماکن اداری می باشد. کفپوش پریموپرمیوم با پوشش پلی یورتال یک کفپوش با کیفیت بالا و هزینه متوسط برای اماکن بهداشتی , بیمارستانی, اداری و به طور کلی عمومی مناسب می باشد. کفپوش هموژن پریموپرمیوم , قابل درزجوش بوده و یک سطح نفوذناپذیر و یکپارچه را ایجاد می نماید. برای طول عمر مصرف این کفپوش بی نیاز از واکس و پولیش می باشد.

کفپوش رول- هموژن اپتیما وینیفلکس
– بدون نیاز به واکس و گولیش برای طول عمر مفید –
تمیز – پر فروش ترین کفپوش هموژن در دنیا – ضخامت 2 میلیمتر عرض 2 متر – با قابلیت درزجوش شدن – دارای بالا ترین استاندارد کفپوش – 10سال گارانتی – قابل استفاده در اماکن پر تردد اداری, تجاری, بیمارستانی , صنعتی – تقویت شده با لاک پلی یورتال

کفپوش رول- هموژن ( امیننت )
– کفپوش امیننت با تکنولوژی IQ – بدون احتیاج به واکس و پولیش برای همیشه – تقویت شده با لاک پلی یورتال – در طرح و رنگ های مختلف – قابل استفاده در اماکن پر تردد

کفپوش رول- هتروژن (سوپریم)
مکان های پر تردد , در معرض فرسایش و خوردگی قرار دارند که این امر محیطی ایده آل برای تغذیه و تکثیر میکرو ارگانیزم ها فراهم میکند و در صورت وجود رطوبت و گرما باکتری و قارچ می تواند با سرعتی بسیار تکثیر پیدا کند . همچنین آنزیمی که به وسیله میکروارگانیزم ها ترشح میشود باعث شکسته شدن , ایجاد ترک , کاهش انعطلف پذیری , کاهش مقاومت در برابر خوردگی و عدم کارایی کفپوش می شود. کفپوش های sanitized با تکنولوژی منحصر به فرد از بوجود آمدن موارد ذکر شده جلوگیری کرده و عاری از آرسنیک , کادمیوم, جیوه و سرب بوده که طبق استاندارد pl 1-49 سازگار با محیط زیست می باشد. کفپوش سوپریم به صورت رول عرض 2 یا 4 متر محصول تارکت محصولی منحصر به فرد برای اماکن عمومی , اتاق ها و سالن های کنفرانس و آمفی تئاتر دارای خصوصیت و طرح و رنگ های متنوع .

کفپوش هتروژن آکوستیک فشرده (تاپیفلکس لیزر )
– کفپوش هتروژن فشرده با طرح حا و رنگ های فوق العاده – بهترین شرایط آکوستیک و مقاوم در برابر فرورفتگی و شایش – همراه با لایه جدید topclean xp pur – بهترین ضریب آکوستیک – مقاومت سایشی و فرورفتگی

کفپوش هتروژن فشرده (اکوستیک)
بهترین کفپوش برای اماکن پر تردد عمومی-طبقه همکف-اورژانس-ورودی-جلوی درب اسانسور
* کفپوش هتروژن با لایه رویی 9/0 میلیمتر
* تقویت شده با لایه پلی یورتان
* فوق مقاوم در برابر سایش وخش
* مقاومت بسیار بالا در برابر لکه
* کفپوش تایل وینیفلکس مرمری
* کفپوش وینیفلکس به زیبایی و دوام سنگ, کم وزن , بدون آزبست, بدون سرب نسوز , ضد لغزندگی , عایق صدا و رطوبت , مقاوم در برابر مواد شوینده, اسید ها و چربی های خانگی , قابل شستشو , با دوام , بهداشتی

کفپوش رول ( رویال ) وینیفلکس
– لایه محافظ در برابر سایش نور آفتاب و چرک پذیری – نسوز و مقاوم در برابر سیگار – برای اماکن مسکونی و اداری کم تردد, کانکس و … – ضخامت لایه محافظ 200 میکرون – عرض 2 متر و ضخامت 1.5 میلیمتر

کفپوش داخل اتوبوس قطار و مترو وینیفلکس
کفپوش داخل اتوبوس , قطار , و مترو باید در برابر لغزش , خش پذیری , آلودگی و آتش سوزی مقاومت فوق العاده بالایی داشته باشد. شرکت ایران کفپوش آماده ارائه مشاوره فنی و مهندسی به شرکت های تولیدی و تجهیز کنندگان اتوبوس, قطار , مترو را دارد.َ
کفپوش محیط آموزشی وینیفلکس
ایجاد یک محیط بهداشتی , بدون آلودگی و خطرات دیگر مانند لغزش و ضربه برای فرزندانمان یک سرمایه گذاری بسیار نا چیز در حفظ سلامتی آنان می باشد. کاهش آلودگی صوتی تواما با استفاده از رنگ و طرحهای شاد و فضایی آرام و جذاب برای فراگیری ایجاد می نماید. کفپوشهای ضربه گیر, آنتی باکتریال , ضد لغزش و مقاوم ایران کفپوش برای این اماکن مناسب می باشد.

کفپوش هتل وینیفلکس
با توجه به استانداردهای متفاوت هتلها و کاربری اماکن مختلفی که در یک هتل وجود دارد قبل از انتخاب موکت , کفپوش و پارکت باید کاربری و تردد هر قسمت هتل بررسی و کارشناسی شود. شرکت ایران کفپوش آمادگی ارائه هر کونه مشاور فنی و طراحی برای پروژه های هتل سازی می باشد.

چمن مصنوعی وینیفلکس
امروزه چمن مصنوعی می تواند 100% مشابه چمن طبیعی باشد و با کیفیت خوب اجرا شود. استفاده از چمن مصنوعی استاندارد, با توجه به مزایای آن در ارتقاء و توسعه کاریرد زمینهای ورزشی امری اجتناب ناپذیر است. شرکت ایران کفپوش با همکاری متخصصان ارئپایی آمادگی دارد انواع چمن مصنوعی با بالا ترین کیفیت بای زمین های فوتبال , تنیس, هاکی, و مصارف چند منظوره عرضه نماید
کف پوش بامبو
کف پوش بامبو یکی از انواع کف پوش های چوبی محسوب می شود. باید توجه داشت که درحقیقت بامبو یک چوب سخت نبوده و نوعی نی می باشد. این نوع کف پوش مزایای زیادی از جمله سختی و استحکام ، مقاومت و ظاهر شیک دارد .
از نظر مقاومت کف پوش بامبو به سختی چوب بلوط می باشد که معمول ترین چوب مصرفی برای کف پوش است، البته ممکن است ظاهر کف پوش بامبو سست باشد اما در اصل بسیار مقاوم است . مهم ترین خصوصیات بامبو این است که نسبت به سایر کف پوش های چوبی کمتر منبسط می شود و از همین رو برای هر نوع آب و هوایی مناسب است .
بامبو به دو رنگ طبیعی بلوند و کهربایی وجود دارد . قطعات کف پوش بامبو می توانند به صورت عمودی یا افقی بریده شوند که ترکیب آنها در حالت افقی بسیار زیباتر می باشد
کنولوژی تولید نخ BCF- پروفسور یوسف اشکنار
امروزه رقابت شدیدی بین تولید کنندگان در صنعت نخ فرش در دنیا به وجود آمده است. اگر نگاهی به گذشته بیندازیم، خواهیم دید که در طی سالهای گذشته پلی آمید ها مصرف رو به کاهش داشته اند و به دلیل گران بودن آن امروزه پلی استرها شانس بیشتری برای ورود و موفقیت در بازار دارند تا پلی آمید، زیرا فرآیند تولید پلی آمیدها گران است. اما تولید نخ BCF از پلی پروپیلن و پلی استر، آسان تر و ارزان تر خواهد بود، به ویژه اینکه ایران یکی از تولیدکنندگان مهم مواد اولیه آن می باشد.
BCF ، پلی استر ، پلی آمید و پلی پروپیلن چیست؟
پلی پروپیلن در سال 1980 وارد بازار شد. نخ پلی پروپیلن در کنار مزایای زیاد و خصوصیات فنی خوبی که دارد معایبی هم دارد که مهمترین آن رنگ پذیری ضعیف آن است. اما به دلیل فرآیند آسان تولید و قیمت ارزان آن روز به روز روند مصرف آن در بازار افزایش می یابد و تمایل به مصرف آن بالاتر است و به نظر می رسد پلی آمیدها حضور پررنگ خود در بازار را از دست خواهند داد. پلی آمیدها در سال 1945 وارد بازار شدند و بعد از آن پلی استر در سال 1960 وارد بازار شد. هر چند که پلی آمیدها دارای خصوصیات خوبی مانند رنگ پذیری بالا، مقاومت سایشی و استحکام بسیار بالا، ضد آب بودن و… هستند. اما به دلیل بالا بودن قیمت آنها در تنها چند کشور محدود استفاده می شوند. نمی توان گفت که پلی آمیدها کلاً از بازار خارج می شوند، چون نیاز به این نوع کفپوش ها وجود دارد. مثلاً در برخی از اماکن شما مجبور هستید از این نوع کفپوش های پلی آمید مصرف کنید مانند هتل ها و مکان های پر رفت و آمد.
بازار همواره به پلی آمید نیاز دارد اما این میزان زیاد نخواهد بود و میزان مصرف آن رو به کاهش بوده و پلی استر و پلی پروپیلن جای آنرا پر کرده اند. امروزه انواع مختلفی از پلی استرها وارد بازار شدند که دارای مزایایی از قبیل رنگ پذیری بالاتر از انواع قبلی خود هستند و بازار خوبی را برای خود پیدا کرده اند.
شاید به نظر برسد به دلیل خصوصیات ضعیف، پلی پروپیلن نباید مورد مصرف قرار بگیرد اما قیمت در بازار امروز، بسیار مهم است و قیمت پائین پلی پروپیلن عامل گسترش مصرف آن است. به ویژه کشور ایران در بخش تولید نخ BCF و مواد اولیه آن دارای مزیت های بسیار زیادی است. به خاطر وجود انرژی و نفت- که ترکیه کاملاً فاقد آن است- ایران شانس بزرگی برای تبدیل شدن به یک کشور قدرتمند در این زمینه دارد.
تولید نخ BCF در ترکیه نزدیک به 1000 تن در روز است. ما در سال چیزی در حدود 350000 تن نخ BCF تولید می کنیم در حالی که این عدد در ایران نزدیک به 80 تن در روز است. ایران مجبور به افزایش ظرفیت تولید خواهد بود. امروز ما مشتریان زیادی از تمام نقاط دنیا مانند برزیل و مراکش و… داریم که از اروپا و ترکیه نخ وارد می کنند. اما این کشورها مواد اولیه کافی در اختیار ندارند و انرژی در آنها گران است و شرایط رقابت آنها سخت خواهد بود

1


تعداد صفحات : 38 | فرمت فایل : WORD

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود