تارا فایل

بررسی برنامه نویسی در Flash


برنامه نویسی در Flash

دستور Stop – Play
در این تمرین می خوا هیم Action های ساده ای همچون Stop و Play را به انیمیشن خود اضافه کنیم تا بدین ترتیب بتوانیم بر روی کار خودکنترل بیشتری اعمال نمائیم .
1. در ابتدا گزینه Window / Common Library / Graphic را انتخاب کنید .
2. حال یکی از این نمونه ها را بر روی صفحه خود قرار دهید (به عنوان مثال نمونه موش را انتخاب کنید ).
3. به فریم 20 رفته وبا فشردن کلید F 6 یک Key frame ایجاد می کنیم وبا نگاه داشتن کلید S hift موش را در امتداد خط افق جابجا می کنیم .
4. در فریم 21 ، F 7 را میزنیم وجهت موش را باکمک گزینه M odify / Transform / Flip Horizontal معکوس می نمائیم .
5. حال به فریم 40 رفته وبا فشردن کلید F 6 موش را به انتهای صفحه کاری خود می آوریم .
6. حال این فریم ها را Motion Tweening می نمائیم .
7. در این قسمت لایه ای مجزا برای B utton ها ایجاد کرده وگزینه Window / Common Library / Button ، راانتخاب میکنیم . در پنجره ظاهر شده واز داخل مجموعه Circle Vcl Button ، دکمه های Gel Right و Gel Pause را انتخاب مینمائیم .
8. حال به سادگی وهمانطور که در فصول پیش ارائه شد میتوانید برای دکمه های خود A ction Scip نویسی کرده وشیئ خود را کنترل نمائید .

Pasive Activity
در این بخش می خواهیم در مورد I nter Activity هائی که می توانید در فلش اضافه کنید صحبت نمائیم .
این تمرین شروع خوبی برای I ssnter Activity های اساسی وپایه است .در این مثال می خواهیم در مورد مفهومی بنام Frame Action صحبت کنیم .

در فلش دو نوع Inter Activity وجود دارد یکی از آنها Pasive Inter Activity است که همان Flash Action است ودیگری همان Inter Activity هائی است که برای Button ها ویا Movie Clip ها ایجاد میکنیم در این تمرین میخواهیم نوع I nter Activity هارا مورد بررسی قرار دهیم .

در این مثال یک حالت ساده از S hape Tweening خواهیم داشت .همانطور که در انیمیشن نهائی خواهید دید یک کره از سمت چپ به سمت راست حرکت خواهد کرد و این عمل یکبار و با کنترل ما صورت می گیرد .
1. ابتدا مراحل ایجاد یک انیمیشن ساده که حرکت کره ای را شامل می شود را به ترتیب و با آنچه که
2. در بخش های گذشته دیده اید انجام دهید . برای رسیدن به هدف خود ساده ترین راه اضافه نمودن یک
3. Frame Action است با ایجاد یک لایه جدید کار خود را آغاز می کنیم .
4. بر روی فریم 20 لایه دوم کلید F 7 را بفشارید حال بر روی این Blanck Key Frame راست کلیک کنید و گزینه Action را انتخاب می نمائیم ومطمئن می شویم بر روی T a b ، Frame Action قرار داریم .
5. حال اگر Option ، Basic Action را دوبار کلیک کنید در گزینه های نمایان شده می توانیم دستور
6. Stop را کلیک کنیم تا همانطور که مشاهده می کنید A ction Scrip To Stop که همین خط ساده است ظاهر شود .
7. حال با اجرای انیمیشن خود میتوانید کار خود را ببینید .

‍Toggle Button
در این تمرین سعی داریم نحوه ساخت Toggle Button یا کلید های دو کاره را به شما نشان دهیم .
در ابتدا می بایست دقت کنید که یان کلید ها را در داخل یک M ovie Clip بسازید زیرا که Time Line آن می بایست مستقل از Time Line اصلی باشد .
1. پس یکNew Symbol از نوع Movie clip میسازیم واز منوی Window گزینه Common Library ، Buttons را انتخاب میکنیم .
2. از داخل مجموعه Circle Vcr Button ،Gel Right راانتخاب میکنیم . وآنرا بر روی محیط کاری خود Drag میکنیم .
3. این اولی مرحله ساخت یک Toggle Button است در فریم 2 ،F 6 رامیزنیم تا دومین حالت این Toggle Button را ایجاد کنیم حال می بایست دکمه Play را با دکمهPause ،Raplase کنیم بررای این کار مجددا به Window / Common Library / Buttons رفته واین بار دکمه Pause را از داخل Library Button به داخل Library خود Drag میکنیم .
4. حال باید بین این ددو دکمه S wap Button کنیم بهمین دلیل بر روی Key Frame کلید میکنیم و از پنل Instance ، بر روی آیکون Swap Symbol که در پایین این پنل قرار دارد کلیک میکنیم (حال در پنجره ظاهر شده می توانید لیست کامل S ymbol های Library خود را ببینید ) .
5. بر روی Symbol ، Gel Pause کلیک میکنیم ودر کنار این عمل یک لایه جدید به فیلم خود اضافه مینمائبم که بتوانیم Action ها را در داخل آن ایجاد کنیم .
6. حال بر رویkey Frame اول لایه دوم راست کلیک میکنیم وگزینه A ction را برای آن انتخاب مینمائیم واز داخل Basic Action گزینه Stop را کلیک میکنیم وهمین کار را برای فریم ابتدائی لایه اول انجام داده با این تفاوت که در B asic Action آن بر روی Go To کلیک مینائیم .
7. حال در قسمت Action Scrip مشاهده می کنیم که دو خط کد داریم به این معنا که اگر نشانگر رها شود به فریم شماره 1 رود . خوب واضح است که شما میتوانید این تنظیمات را به نحو دلخواه تغییر دهید (برای این کار بر روی نوار آبشاری ،T ype در پائین صفحه کلیک کنید و به عنوان مثال نوع N ext Frame را برای آن انتخاب نمائید پس A ction Scrip ما در هنگام رها کردن نشانگر به فریم بعدی می رود ) .
8. در مرحله بعد همین اعمال را برای فریم 2 لایه 2 تکرار می کنیم با این تفاوت که آنرا برای بازگشت به فریم اول واینکه مجددا P lay نشود ( با برداشتن علامت چک از گزینه G o To And Play ) تنظیم میکنیم .
9. حال به Scene1 برگشته و از داخل کتابخانه یک نمونه ا زM ovie Clip ی که ساخته ایم را به محیط کاری D rag می کنیم .
10. حال با لجرای اتیمیشن خود می توانید بک T oggle Button مشاهده کنید .


تعداد صفحات : 9 | فرمت فایل : WORD

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود