تارا فایل

گزارش کار طراحی آموزشگاه راهنمایی و رانندگی



1-شرح کسب و کار:
این پروژه شامل یک آموزشگاه رانندگی است که این آموزشگاه شامل دو مرحله کاری است یکی شرایط و ضوابط آموزشگاه رانندگی مجری طرح جهت صدور گواهی آموزش در آموزشگاه و دیگری نحوه اجرای آزمون های صدور گواهینامه می باشد
این آموزشگاه شامل مدیر یا قائم مقام آموزشگاه ،افسر راهنمایی و رانندگی ، متصدی آموزشگاه و مربیان آموزشگاه می باشد اکنون این دو مرحله را در آموزشگاه رانندگی را بررسی می کنیم.
الف-صدور گواهی آموزش در آموزشگاه رانندگی :
هنرآموزبه آموزشگاه مراجعه می کند و درخواست شرکت درکلا سهای آموزش تئوری و عملی می دهد .متصدی ثبت نام ، بعد از طی مراحل ثبت نام فرد در آموزشگاه کارنامه ی آموزشی وی را صادر می کند و در کارنامه ی آموزشی وی ساعاتی که هنراموز باید آموزش ببیند را مشخص می کند و حضور فرد در کلاسهای آموزش تئوری و عملی با در دست داشتن کارنامه ی آموزشی صورت می گیرد .
بعد از طی هر ساعت آموزش تئوری و عملی هنرآموز کارنامه ی آموزشی توسط مربیان آموزش تئوری و عملی تایید می گردد. پس از تکمیل دوره های آموزشی ، آزمون عملیاز هنراموز در سطح شهر به عمل می آید که این آزمون یا توسط مدیر آموزشگاه و یا توسط مربی منتخب آموزشگاه صورت می گیردو اگر در ازمون عملی(شهر)موفق گردد گواهی آموزش از سوی مدیر آموزشگاه صادر می گردد در غیر این صورت با توجه به اشتباهات هنراموز دوره ی تکمیلی آموزش بین 2 تا 4 ساعت صورت می گیرد و مجددا از او آزمون می گیند تا موفق به دریافت گواهی آموزش گردد.
ب-نحوه ی اجرای آزمایشات رانندگی در آموزشگاه های رانندگی مجاز صدور گواهینامه:
مرحله ی ثبت نام جهت شرکت در آزمایشات جهت صدور گواهینامه با در دست داشتن گواهی آموزش که توسط آموزشگاه مجاز صدور گواهینامه صورت گرفته است،انجام می شود و متصدی ثبت نام با در خواست مدارک لازم جهت ثبت نام و
درخواست ارائه ی گواهی آموزش،مراحل ثبت نام او را انجام می دهدو کارتکس مخصوص آزمایش را صادر می کند و به مهروامضا مدیر آموزشگاه تائید می شودو ابتدا آزمون تئوری از هنر آموزان که توسط افسر راهنمایی و رانندگی در آموزشگاه مجاز گرفته می شود در صورت قبولی نتیجه ی آزمون در کارتکس آزمایش ثبت می شود و هنرآموز مجاز به گذارندن آزمون عملی می شود و در صورتی که در آزمون تئوری مردود شود مجددا امتحان تئوری تکرار می شود.
آزمون عملی، در سطح شهر توسط افسر راهنمایی و رانندگی برگزار می گردد و در صورتی که در آزمون عملی موفق شود کارتکس آزمایش جهت تکمیل پرونده در نزد افسر راهنمایی باقی می ماند و در غیر این صورت کارت آزمایش با ثبت نتیجه ی مردودی درآن به هنر اموز بازگردانده می شود و آزمون عملی تکرار می گردد و مرحله ی آخر تکمیل پرونده است، زمانی که موفق به گذراندن آزمون عملی شود تکمیل پرونده هنراموز انجام می شود.

بخش اول نحوه ی ثبت نام:
1-مدارک مورد نیاز برای ثبت نام در اموزشگاه رانندگی برای صدور گواهی آموزش :1-مبلغ مورد پرداخت 2- کپی شناسنامه(داشتن حداقل 18 سال تمام) 3-دو قطعه عکس 4*3
2-مدیر یا قائم مقام آموزشگاه قبل از ثبت نام هنرآموز با رعایت ممنوعیت های ثبت نام جزئیات و مراحل مختلف آموزش و ضوابط شرکت در کلا سهای آموزشی را به هنرآموز تفهیم و یک نسخه کتبی آنرا در تابلوی اعلانات نصب می نماید.
3-در صورت تکمیل مدارک مدیر آموزشگاه ضمن عقدقرارداد با هنرآموز اعم از ساعاتی که دوره ی آنرا (متضمن نرخ،ساعات آموزشی و مشخصات طرفین)در دو نسخه تنظیم کرده و یک نسخه آنرا در دفتر آموزشگاه و نسخه دوم را تسلیم هنرآموز می نماید.
4-ثبت نام او در سیستم کامپیوتر توسط متصدی ثبت نام
5-پایان

تنظیم کارنامه ی آموزشی (فرم شماره 3)
1-برای کسانی که ثبت نام را به پایان رسانده اند .کارنامه ی آموزشی صادر می شود که با در دست داشتن این کارنامه می تواند در کلاسهای آموزش عملی و نظری شرکت نماید.
2- ساعات خالی آموزش آئین نامه و اموزش عملی توسط متصدی ثبت نام به هنرآموز معرفی می کند.
1-2-نوع ماشین در آموزش عملی پرسیده می شود.
2-2-نوع مربی (خانم یا آقا) پرسیده می شود.
3-2-نوع ماشین مورد آموزش پرسیده می شود.
3-در صورتی که به توافق برسند ساعات آموزش عملی که شامل 20 ساعت آموزش عملی و اموزش تئوری که 10 ساعت است در کارنامه ی آموزشی ثبت می شود.
4- کارنامه ی آموزشی به مهر و امضای مدیر آموزشگاه می رسد.
5-ساعات آموزشی عملی و تئوری توسط متصدی ثبت نام در کامپیوتر ثبت می شود.
6-کارنامه ی آموزشی در اختیار هنرآموز قرار می گیرد.
7- پایان

آموزش(بخش سوم):
1-حضور هنرآموز با در دست داشتن کارنامه ی آموزشی برای شرکت در کلاسهای آموزش آئین نامه و عمل طبق برنامه ی تنظیمی در آن صورت می گیرد.
2- آموزش آئین نامه توسط مربی فنی یا افسر رانندگی در سالن مخصوص آموزش آئین نامه در آموزشگاه رانندگی تشکیل می گردد و بعد از تشکیل کلاس کارنامه ی آموزشی به تایید افسر راهنمایی و رانندگی می رسد.
3- آموزش عملی توسط مربیان آموزشگاه رانندگی صورت می گیرد و بعد از گذراندن هر ساعت آموزشی کارنامه ی آموزشی به تایید مربی آموزشگاه می رسد .
4- آموزش آئین نامه که شامل 10 ساعت تئوری و 20 ساعت عملی است به تایید می رسد و تا پایان کلاسها صورت می گیرد.
5- پس از گذراندن ساعات آموزشی ، فرم مخصوص آموزشی که مبتنی بر گذراندن 20 ساعت آموزشی و 10 ساعت تئوری است اقدام نماید.

آزمون جهت صدور گواهی آموزش:
1-آموزشگاه مجری طرح موظف می باشد پس از طی مراحل آموزش نظری و عملی نسبت به ارزیابی مهارت از هنراموزان جهت صدور گواهی آموزش اقدام نماید.
2- سنجش مهارت از هنرآموزان توسط مربیان منتخب و یا تایید مربی و یا توسط مدیر آموزشگاه صورت می گیرد.
1-2-این سنجش می تواند توسط فرد مشخص شده و یا مربی در ساعت آخر آموزش صورت بگیرد.
3-در صورتی که در سنجش و آزمون عمل موفق شوند گواهی آموزش و مهارت هنرآموزان متقاضی صادر میگردد و در اختیار هنرآموز قرار می گیرد و پایان .
4- در صورتی که فرد موفق به گرفتن تاییدیه گواهی آموزش نشود با تشخیص مدیر آموزشگاه ملزم به گذراندن دوره تکمیلی 2 تا 4 ساعت می باشد که مبلغ آن به صورت نیم بهاء پرداخت می شود .
1-4- مدیر آموزشگاه فرم مربوط به تکمیل آموزش را تنظیم و تایید می نماید(فرم شماره 5)
2-4-در صورت قبولی در آزمون تاییدیه ی آموزش به مرحله ی آزمون می رود.
3-4- در غیر این صورت دوره ی تکمیلی آموزش صورت می گیرد که مبلغ هزینه و ساعات آن برعهده ی خود هنرآموز است تا موفق به گرفتن تاییدیه خواهد نمود.
4- نتیجه سنجش و مهارت نظری در دفاتر مربوطه ثبت و نتیجه ی آن و صحت ان را مدیر آموزشگاه با مهر و امضاء تایید خواهد نمود.
5- اعتبار گواهی آموزش از تاریخ صدور به مدت یکسال است.
1-5- هر گاه گواهی آموزش مفقود یا ضایع گردد مدیر آموزشگاه می تواند با توجه به تاریخ اعتبار آن نسبت به صدور المثنی اقدام و در دفاتر ثبت نماید.

ثبت نام برای صدور گواهینامه:
هنر آموز با ارائه مدارک زیر برای صدور گواهینامه میتواند در آموزشگاه ثبت نام نماید:
1.اصل شناسنامه عکس دار
2.سن متقاضی 18 سال تمام
3. 4 قطعه عکس4*3 با زمینه روشن
4. وضعیت نظام وظیفه (برای هنر آموزان مرد)
5. فیش واریزی به 40000 ریال به نام وزارت کشور
6. فیش واریزی به 10000 ریال به حساب وزارت دارایی
7. معرفی به یکی از پزشکان متخصص طرف قرار داد آموزشگاه
8. در هر یک از مراحل آزمون در صورت مردودی واریز 10000 ریال به حساب وزارت کشور
9.ارائه گواهی آموزش صادره از آموزشگاه رانندگی(حتماً برای ثبت نام صدور گواهینامه ،باید گواهی آموزش صادره از آموزشگاه را داشته باشد).
پس از تکمیل هر یک از مدارک فوق و گرفتن نتیجه ی چشم پزشکی ،متصدی ثبت نام مدارک را در اختیار مدیر آموزشگاه قرار می دهدو مدیر کارتکس مخصوص آزمایش راصادر می نماید.

آزمون تئوری:
آزمون آیین نامه افراد بیسواد بدین صورت است که بعد از گذراندن دورههای آموزشی و اخذ گواهی آموزشی از آموزشگاه رانندگی ،باید در واحد صدور پروانه رانندگی راهور استان ها انجام گیرد.(یعنی در آموزشگاه آزمون تئوری افراد بی سواد انجام نمی گیرد .
در آموزشگاه دو افسر مشغول فعالیت هستند که آزمون آئین نامه توسط آنها صورت میگیرد و در صورت قبولی هر یک از افراد در آزمون در کارتکس آنها ثبت میشود در غیر این صورت آزمون مجدد صورت میگیرد(هفته ی بعد) و فرد مذکور باید مبلغ 10000 ریال به حساب وزارت کشور واریز نماید.

آزمون عملی:
بعد از گذراندن آزمون تئوری ،آزمون عملی توسط افسر راهنمایی ورانندگی صورت میگیردو در صورت قبولی در آزمون عملی (شهر)نتیجه ی قبولی در کارتکس آزمون ثبت می شود، کارتکس در اختیار افسر دیگر قرار میگیرد تا مرحله ی بعد که صدور گواهینامه است انجام گیرد در غیر این صورت (مردودی) ،آزمون مجدد صورت میگیرد.(هنر آموز حتما باید مبلغ 10000 ریال را به حساب وزارت کشور واریز کرده باشد.)

تکمیل پرونده:
روزها ی مخصوصی برای تکمیل پرونده مشخص شده است که هنر آموز در صورت قبولی در آزمون عملی باید در روزها ی مشخص شده مدارک خود را جهت تکمیل پرونده خود تحویل دهد. همچنین هنر آموز باید مبلغی را به شماره حسا ب های عنوان شده جهت صدور کارت ،هزینه پستی وتمبر مخصوص گواهینامه واریز کند.پس از صدور گواهینامه پایه ی 2 توسط آموزشگاه،کارت گواهینامه از طریق پست ،به آدرس هنر آموز ارسال میشود.

گزارش چشم انداز:
مقدمه -1
، آشنایی با مسائل و مشکلاتی است که در حال حاضر برای کارکنان و افراد ذینفع در یک vision هدف از تهیه گزارش] 1-1-هدف
سیستم آموزشگاه رانندگی موجود می باشد لذا جهت شناسایی کارکرد های نرم افزار در دست تولید جهت مکانیزه شدن این سیستم و
[تسریع و دقت در انجام وظایف و شناسایی امکانات قابل تاسیس برای آموزشگاه رانندگی این گزارش تهیه شده است
-2-1-تعاریف و شرح واژه های تخصصی
3-1-منابع و مراجع
2-تعاریف
[ نیاز به فردی جهت معماری اولیه نرم افزار – استفاده از فرد یا افرادی جهت برنامه نویسی سیستم] 1-2-فرصت های کسب و کار
2-2-شرح مسئله:
با توجه به درخواست روز افزون افراد جهت آموزش رانندگی و درخواست گواهینامه و عصر ارتباطات ، تسریع در انجام عملیات و مکانیزه شدن این سیستم ضروری به نظر می رسد ، همچنین با وجود این نرم افزار امکان ثبت نام از طریق اینترنت که از بسیاری از جهات ساده می باشد فراهم می آید.
مسئله این است که
هنرآموزان، کارکنان آموزشگاه
که تاثیر می گذارد بر
ثبت نام از طریق اینترنت ، آگاهی از صدور گواهینامه،وضعیت هنرآموز در سیستم
یک راه حل موفقیت آمیز می تواند

3-2- شرح موقعیت محصول یا نرم افزار
در اختیار کلیه کارکنان و موسسان آموزشگاه راهنمایی و رانندگی قرار می گیرد.
این محصول برای
ثبت اطلاعات هنراموز در سیستم ، ثبت نام از طریق اینترنت ، وضعیت آموزشی ، تعداد ساعات گذراندن دوره
که
سیستم آموزشگاه راهنمایی و رانندگی همکاران سیستم
نام محصول
رافع سیستم ، برادران رانندگان
محصولات مشابه
قابلیت پشتیبانی در تمامی مراکز استان ها و شهرستان ها خدمات پس از فروش تا 6 ماه
محصول ما

3-شرح کاربران و افراد ذینفع
موقعیت فعلی سازمان در بازار تجاری خود %60 است و مدیریت] 1-3-شرح ویژگی های تجاری کسب و کار
سازمان علاقه مند است این موقعیت را به%90برساند و با مکانیزه شدن این سیستم و به کارگیری نرم افزار مخاطبین
بیشتری به این مرکز مراجعه کرده و سرعت و دقت سیستم در سازماندهی هنرآموزان و پاسخ گویی صحیح و دقیق
[مراجعین بیشتر خواهد شد

[پرسنل آموزشگاه ، مدیر و متصدی آموزشگاه ، هنرآموزان ، مراجعین] 3-3- افراد ذینفع
مسئولیت ها
شرح
نام
مدیریت کاربران و هنرآموزان تعاریف پایه و کلی

مدیر آموزشگاه
ثبت نام هنرآموزان – نتایج آزمونها و…

متصدی آموزشگاه

[مدیر آموزشگاه، متصدی آموزشگاه، متصدی ثبت نام ، هنرآموز ، مدیر سیستم] 3-3-کاربران
در حال حاضر یک فرد مسئول ثبت نام هنرآموز، یک فرد مسئول تنظیم ساعات آموزشی و برنامه ریزی] 4-3-محیط کاربران
30 طول می کشد در این محیط جهت تمرکز کامل بر وارد کردن min می باشد و این کار حداکثر با شرایط کامل بودن مدارک
اطلاعات هنرآموز می بایست حتی الامکان پرسنل این آموزشکاه گوشی های همراه خود را خاموش کنند در این سیستم از یک
.[بانک اطلاعاتی) جهت ذخیره ی اطلاعات هنرآموزان نیاز است استفاده شود) نرم افزارپایگاه داده

با توجه به مراجعین جهت ثبت نام و درخواست گواهینامه نیاز است که] 5-3-نیازهای کلیدی و اصلی کاربران و افراد ذینفع
اطلاعات از حالت دستی به حالت نرم افزاری در آمده و اطلاعات هنرآموزان دریک بانک اطلاعاتی بطور دائم ذخیره شود این
linkکار در آمارگیری هنرآموزان هم موثر است در حال حاضر این مسئله از طریق این نرم افزار که به یک بانک اطلاعاتی
است حل می شود و هنرآموزان نیاز دارند تا در صورتی که نمی توانند بدلیل مسافت طولانی خود را به آموزشگاه برسانند .از
طریق اینترنت به راحتی ثبت نام کرده و کد لازم به آن ها اختصاص داده شود و اطلاعات آن ها بعد از مدیریت متصدی ثبت نام
. [وارد بانک اطلاعاتی این آموزشگاه شود

راه حل های پیشنهادی
راه حل فعلی
اولویت
شرح نیاز

این محصول با ایجاد یک محیط گرافیکی جهت استفاده ی کلیه ی آموزشگاه های راهنمایی و رانندگی و] 4-نمای کلی محصول
دارای گزینه های متنوع برای استفاده ی پرسنل و ایجاد یک پایگاه داده جهت ثبت اطلاعات هنرآموزان و قابلیت جستجوی سریع
. [و…..نرم افزاری مناسب جهت دقت و سرعت بخشیدن به امور یک آموزشگاه راهنمایی و رانندگی می باشد
در آموزشگاه باید به ازای هر پرسنل یک کامپیوتر وجود داشته باشد تا با نصب این نرم افزار متصدی ] 2-4-فرضیات و وابستگی ها
. [و پرسنل بتوانند کار خود را بصورت کامپیوتری و با دقت بیشتری انجام دهند
با توجه به معماری نرم افزار و شرکت چند برنامه نویس در تهیه ی این نرم افزار و هزینه ی پشتیبانی] 3-4-هزینه و قیمت نرم افزار
. [و نگه داری و استفاده از این محصول می با شد، میباشد
4-4-حقوق کاربری و نصب
[use case model کشیدن] 5-قابلیت ها و امکانات نرم افزاری
:Use Case Model.1.

مورد کاربرد زمانی آغاز می شود که متصدی ثبت نام قصد تعریف مشتری یا ویرایش اطلاعات قبل را داشته باشد..a
متصدی ممکن است یکی از موارد زیر را انتخاب نماید:b
حداقل اطلاعات لازم در این قسمت ، نام مشتری ، شماره شناسنامه ، نام پدر ، کد ملی ،] ورود اطلاعات مربوط به هنرآموزجدید.c
"تعریف هنرآموزان"{ نام حداکثر 20 کاراکتر و کد ملی 10 رقمی است } [محل صدور ، آدرس را وارد نماید
ذخیره کردن اطلاعات وارد شونده{ شماره هر هنرآموز حتما" باید در هنگام ذخیره کردن تولید شود " تعریف هنرآموزان".d
"تعریف هنرآموزان" [متصدی باید برحسب شماره ی هنرآموز کلیه ی مشخصات مشتری را جستجو نماید] جستجوی یک هنرآموز.e
"جستجوی هنرآموز"
در صورتی که اطلاعات ] مورد کاربرد زمانی به پایان می رسد که متصدی قصد خروج از فرم تعریف هنرآموز را داشته باشد.f
[ذخیره نشده باشد سیستم باید پیغام مناسبی را به کار ببرد

.2
در این فرم شماره ی هنرآموز وارد] مورد کاربرد زمانی آغاز می شود که متصدی ثبت نام قصد ثبت نام هنرآموزی را داشته باشد.a
می شود که سایر مشخصات آن باید در فرم تعریف هنرآموز موجود باشد و شماره ی هنرآموزی با شماره ای که وارد می شود یکسان
. [باشد و در صورتی که شماره ی فیش واریزی وارد شود هنرآموز ثبت نام شده است
متصدی ممکن است یکی از مراحل زیر را انجام دهد:.b
{شماره ی هنرآموزان حداکثر 10 [که حتما باید سایر مشخصات او در فرم تعریف هنرآموز موجود باشد] ورود شماره ی هنرآموز.c
"هنرآموزان" ، "فرم ثبت نام"{ رقمی است
در صورتی که شماره ی فیش واریزی وارد نشود از هنرآموز ثبت نام به عمل نمی آید و ] وارد کردن فیش واریزی هنرآموز .d
"فرم ثبت نام"[مشخصات او ذخیره نمی شود
"جستجوی هنرآموز" [متصدی باید برای شماره ی فیش واریزی او را جستجو کند] جستجوی هنرآموز.e
اگر اطلاعات وارد شده ذخیره نشده ] مورد کاربرد زمانی پایان می پذیرد که متصدی قصد خروج از فرم ثبت نام را داشته باشد.h
. [باشد حتما پیغام مناسبی مبنی بر ذخیره ی اطلاعات ورودی صادر نماید

.3
در این حالت متصدی باید از ] مورد کاربرد زمانی آغاز می شود که متصدی ثبت نام قصد صدور فرم ثبت نام را داشته باشد ..a
شماره های هنرآموزانی که قبلا تعریف شده و شماره ی فیش واریزی نیز مشخص شده است را در این فرم وارد کند و کلیه ی .[اطلاعات او را دریافت نماید و فرم ثبت نام را چاپ نماید
متصدی ممکن یکی از موارد زیر را انتخاب نماید:.b
متصدی می تواند شماره ی هنرآموزی را وارد نموده و کلیه ی اطلاعاتی را که قبلا در فرم های ]. ورود شماره ی هنرآموز c
[تعریف هنرآموز و ثبت نام وارد کرده را مشاهده نماید و اگر شماره ی وارد شده وجود نداشته باشد پیغام مناسبی را صادر نماید
"فرم ثبت نام" ،" تعریف هنرآموزان"
متصدی می تواند مشخصات هنرآموز از جمله نام ، نام خانوادگی ،تاریخ تولد و شماره ی ملی و] چاپ مشخصات هنرآموز.d
"فرم ثبت نام"، " تعریف هنرآموزان" [شماره ی شناسنامه را چاپ نماید
مورد کاربرد زمانی به پایان می رسد که متصدی قصد خروج از فرم صدور فرم ثبت نام را داشته باشدe.

4.
در این فرم مدیر سیستم ] مورد کاربرد زمانی آغاز می شود که مدیر سیستم قصد ورود به فرم تعاریف پایه و کلی را داشته باشد..a
. [می تواند تعاریف پایه و کلی سیستم را تعریف نماید و اینکه نتایج کدام فرم روی فرم دیگر تاثیر می گذارد را مشخص می کند
مدیر سیستم میتواند یکی از مراحل زیر را انجام دهد:.b
اگر درفرمی تعریفی وجود داشت که مدیر سیستم تشخیص دهد که این تعریف در این سیستم] تغییر بعضی تعاریف در سیستم.c
"فرم تعاریف پایه و کلی". [نیست ونیاز به تغییر در آن سیستم است
با گسترده شدن نیازها ، نیاز به تعریف جدیدی در بعضی از فرم ها احساس می شود که مدیر ] ایجاد بعضی تعاریف در سیستم.d
. [سیستم میتواند این تعاریف را در آن فرم ها تعریف نماید
در این هنگام اگر مدیر ] مورد کاربرد زمانی به پایان می رسد که مدیر سیستم قصد خروج از فرم تعاریف پایه و کلی را داشته باشد .e
. [سیستم ، اطلاعات جدید را ذخیره نکرده باشد پیغامی اعلام گردد

.5
مورد کاربرد زمانی آغاز می شود که متصدی آموزشگاه قصد تنظیم ساعات آموزشی هنرآموز را داشته باشد..a
متصدی آموزشگاه ممکن است یکی از موارد زیر را انتخاب کند:.b
متصدی باید این امکان را داشته باشد که ساعات خالی آموزشگاه را مشاهده نماید که شامل ساعات] جستجوی ساعات خالی آموزشگاه.c
" جستجوی ساعات خالی". [خالی آموزش تئوری و آموزش عملی است
متصدی باید قادر باشد ساعات آموزشی و همچنین اطلاعات راجع به آن ساعات اعم ] ورود ساعات خالی آموزش مربوط به مشتری.d
"فرم تنظیم ساعات اموزشی". [از نوع مربی و نوع ماشینی که در آن ساعات حالی است و رزرو نشده است را ثبت نماید
ذخیره کردن اطلاعات وارد شده"فرم تنظیم ساعات آموزشی"، " جستجوی ساعات خالی".e
مورد کاربرد زمانی به پایان می رسد که متصدی قصد خروج از فرم تنظیم ساعات آموزشی را داشته باشد.f

6.
مورد کاربرد زمانی آغاز می شود که متصدی آموزشگاه جهت ثبت نتایج آزمایش هنرآموزان یا اطلاع از وضعیت آزمایش آن ها .a
وارد فرم نتایج آزمایش می شود ."فرم ثبت نتایج"
[متصدی باید بتواند با وارد کردن کد عضویت هنرآموز وارد صفحه ی شخصی او شود] وارد کردن نتایج آزمایش هنرآموز.b
{نتایج آزمایش ها از جمله چشم پزشکی ، نتایج نظام وظیفه ، نتیجه آزمون عملی و تئوری هر کدام تا 20 کاراکتر می باشد}
"فرم ثبت نتایج"
ذخیره کردن اطلاعات"فرم تنظیم اطلاعات"c.
"فرم ثبت نتایج"[متصدی باید بتواند نتایج آزمون تئوری و عملی جدید را در صفحه ی هنرآموز ثبت کند] ویرایش اطلاعات .d
"فرم ثبت [متصدی باید بتواند در صورتی که در آزمون عملی قبلی هنرآموز قبول نشده شماره فیش را ثبت کند] ثبت شماره فیش.e
نتایج"
[در صورت ذخیره نکردن اطلاعات از متصدی سئوال شود] مورد کاربرد زمانی که متصدی فرم را می بندد به پایان می رسد.f
"فرم ثبت نتایج"

7.

مورد کاربرد زمانی آغاز می شود که متصدی جهت تنظیم کارنامه آموزشی فرم کارنامه اموزشی را باز می کند."فرم کارنامه .a
آموزشی"
[متصدی باید با دادن کد عضویت هنرآموز واردصفحه ی مربوط به او شود] ثبت کردن تعداد ساعات آموزش تئوری و عملی.b
."فرم تنظیم کارنامه"{ تعداد ساعات آموزش تئوری و عملی ، تعداد ساعات باقی مانده، امضا ، هر کدام تا 10 کاراکتر }
ذخیره کردن اطلاعات وارد شده."فرم کارنامه آموزشی".c
"فرم کارنامه آموزشی" [متصدی باید بتواند ساعات گذرانده شده را به ساعات قبلی اضافه کند] ویرایش اطلاعات.d
در صورت ذخیره نکردن اطلاعات ] مورد کاربرد زمانی که متصدی آموزشگاه فرم کارنامه آموزشی را می بندد به پایان می رسد ..e
"فرم کارنامه اموزشی"
[هنگام خروج از متصدی جهت ذخیره کردن اطلاعات سئوال شود

.8
مورد کاربرد زمانی آغاز می شود که متصدی آموزشگاه جهت تنظیم ساعات آموزشی و اطلاع از خالی بودن ساعات آموزش .a
آموزشگاه و نوع ماشین و مربی ، فرم تنظیم ساعات آموزشی را باز می کند."فرم تنظیم ساعات آموزشی"
کاربر باید بتواند از طریق دادن کد عضویت هنرآموز وارد صفحه ی مشخص ] وارد کردن زمان اختصاص یافته به هنرآموز.b
{وارد کردن حداقل تاریخ ، ساعت شروع و پایان ضروری است هر کدام تا 8 کاراکتر یا رقم}"فرم تنظیم ساعات آموزشی" [او شود
ذخیره کردن اطلاعات وارد شده"فرم تنظیم ساعات آموزشی".c
متصدی باید بتواند شود بر حسب مشخصات هنر آموز ، تعداد ساعات آموزش دیده چه تئوری ،چه] ویرایش اطلاعات ثبت شده.d
"فرم تنظیم ساعات آموزشی" [عملی را ثبت کند همچنین در صورت تعویض نوع ماشین و مربی باید بتواند آن ها را ویرایش کند
متصدی باید بتواند در صورت انصراف هنرآموز از وقت تعیین شده ، زمان اختصاص داده شده را پس بگیرد ] انصراف دادن هنرآموز.e
"فرم تنظیم ساعات آموزشی" [و جزء ساعات خالی آموزشگاه به حساب آورد
در صورتی که در زمان بستن فرم اطلاعات ذخیره] مورد کاربرد زمانی که متصدی فرم تنظیم ساعات را می بندد به پایان می رسد.f
"فرم تنظیم ساعات آموزشی" [نشده باشد قبل از خروج از متصدی سئوال شود

———————————————————————————————————–

——————————————————————————————————————————–

———————————————————————————————————————————

فهرست مطالب
1-شرح کسب و کار: 1
بخش اول نحوه ی ثبت نام: 3
تنظیم کارنامه ی آموزشی (فرم شماره 3) 6
آموزش(بخش سوم): 9
آزمون جهت صدور گواهی آموزش: 11
ثبت نام برای صدور گواهینامه: 14
آزمون تئوری: 17
تکمیل پرونده: 21
گزارش چشم انداز: 23
مقدمه -1 23
-2-1-تعاریف و شرح واژه های تخصصی 24
3-1-منابع و مراجع 24
2-تعاریف 24
2-2-شرح مسئله: 24
3-2- شرح موقعیت محصول یا نرم افزار 25
3-شرح کاربران و افراد ذینفع 25
4-4-حقوق کاربری و نصب 28


تعداد صفحات : 61 | فرمت فایل : word

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود