تارا فایل

پاورپوینت پیاده روی و نقش آن در سلامت انسان



موضوع ارائه :
پیاده روی و نقش آن در سلامت انسان
ارائه دهنده :
…………….

پیاده روی چیست؟
پیاده روی به معنای طی کردن یک مسیر در مدت زمان طولانی، که میزان سرعت آن از دویدن کمتر است. طبق تحقیقاتی که انجام شده، تاثیرات و فواید پیاده روی درسلامتی انسان بسیار زیاد می باشد. علت های زیادی برای این تعریف وجود دارد، که در علوم ورزش اثبات شده است.در هنگام پیاده روی اگر قصد دارید چربی سوزی کنید و به اندام مناسبی برسید مدت زمان پیاده روی را باید افزایش دهید. در 45 دقیقه اول پیاده روی تغییری در روند چربی سوزی اتفاق نمی افتد، بنابراین برای گرفتن نتیجه مثبت باید بیش از این زمان پیاده روی کنید.

یکی از شیوه های زندگی جامعه امروزی که بمنظور ارتقای سلامت و پیشگیری از بیماریهای مزمن باید اصلاح شود فعالیت جسمانی بویژه پیاده روی است. امروزه از هر چهار مرگی که در افراد بالای 18سال اتفاق می افتد سه مورد آن مربوط به بیماریهای مزمن است که با ورزش و فعالیت بدنی قابل کنترل و پیشگیری است.
فعالیتهای بدنی ، بویژه پیاده روی ساده سبب افزایش توانایی ریه ، قلب و عروق و جذب اکسیژن به عضلات می شود که در نتیجه ماهیچه های قلب با قدرت زیادتری منقبض شده و خون بیشتری به اندامهای بدن فرستاده می شود و از رسوب چربی در رگها جلوگیری می گردد .
ما باید باور داشته باشیم که با مقداری تغییر در زندگی و پیاده روی منظم  می توانیم اثرات بزرگی در سلامت فردی و اجتماعی  ایجاد کنیم.
پیاده روی علاوه بر پیشگیری از بیماریها در درمان بعضی از آنها نیز تاثیر بسزایی دارد. لذا توصیه می شود برای حفظ سلامتی خود روزانه بمدت 30-20 دقیقه پیاده روی کنیم.

پیاده روی: ذهن تان را آزاد می کند
یکی از نخستین اثرات مثبت پیاده روی بر سلامتی روحی این است که قدرت رها کردن ذهن را فراهم می کند. در این صورت می توانید به راحتی نسبت به مسائل بیاندیشید و تصمیمات روشنی بگیرید. زمانی که ذهن بشدت درگیر و تحت فشار است، نمی توانید به درستی تصمیم بگیرید و یا اینکه قدرت یادگیری خوب را از دست می دهید. اما زمانی که ذهن آرام و رها باشد مانند این است که از بالا به مسائل نگاه می کنید. به این ترتیب نیز راحت تر نسبت به مسائل اشراف پیدا خواهید کرد. 

پیاده روی: با تنش و فشارهای روحی مبارزه می کند.
همه ما تحت استرس و فشارهای روحی – روانی زندگی می کنیم. بنابراین طبیعی است که به سختی بر احساسات مان مسلط شویم و بدون دلیل مشخصی مدام عصبی و مضطرب هستیم. 

اصول صحیح پیاده روی
1- بهترین زمان پیاده روی در هنگام صبح و قبل از صرف صبحانه است بطوری که سه برابر زمانهای دیگر چربیهای اضافی بدن سوزانده می شود.
2- بعد از پیاده روی حتماً صبحانه میل کنید. آب میوه های حاوی  ویتامین  C مانند پرتغال و لیمو که موجب سوزاندن چربی بدن می شود در صبحانه خود قرار دهید.
3- در هنگام پیاده روی شانه هایتان را محکم نگه دارید تا از افتادگی عضلات جلوگیری کند. قوز نکنید و راست راه بروید.
4- در هنگام پیاده روی از لباس راحت و نخی و کفش ساده بدون پاشنه استفاده کنید.
5- در هنگام پیاده روی مقداری آب به همراه داشته باشید. زیرا آب بدن بعلت تعریق از دست می رود. منتظر نشوید تا تشنه شوید.
6- در صورت احساس خستگی و تنگی نفس و درد سینه  استراحت کنید. 

فواید پیاده روی
1- تاثیرات مثبت مغزی با توجه به مطالعات اخیر تمرینات هوازی سبک، مانند پیاده روی، باعث کاهش ریسک ابتلا به آلزایمر و بهبود سلامت روح و روان می گردد
2- بهبود بینایی اگرچه به نظر میر سد که چشم ها دورترین ارتباط را با پاها دارند، اما از جمله فواید پیاده روی کمک به سلامت چشم ها می باشد
3- جلوگیری از بیماری های قلبی با توجه به گزارش انجمن قلب آمریکا، پیاده روی به اندازه دویدن در جلوگیری از بیماری های قلبی و یا سکته موثر می باشد.
4- افزایش ظرفیت ریه پیاده روی یک ورزش هوازی است که جریان اکسیژن در خون را افزایش و به افزایش ظرفیت ریه، حذف سموم و مواد زاید کمک می نماید

فواید پیاده روی
5- اثرات مثبت برجلوگیری از دیابت
ممکن است باور نکنید اما پیاده روی نست به دویدن به عنوان یک ابزار بسیار موثر در کنترل دیابت نقش دارد. ورزش حساسیت بدن به انسولین را افزایش داده و باعث تنظیم قند خون می شود.
6- بهبود سیستم گوارش ۳۰ دقیقه پیاده روی در روز خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ در آینده را کاهش می دهد 
7- افزایش استحکام استخوان ها و مفاصل این حرکت ورزشی با فراهم نمودن تحرک بیشتر مفاصل، شرایط را برای جلوگیری از دست دادن توده عضلانی و حتی کاهش خطر شکستگی فراهم می نماید
8- ایجاد آرامش در هنگام پیاده روی ترشح هورمون های اندورفین که اثر تسکین دهنده و آرامش بخش دارند افزایش می یابد و به بدن کمک می نماید تا کنترل سیستم عصبی را به دست گیرند و فرد احساس آرامش بیشتری نمایدد

با تشکر از توجه شما


تعداد صفحات : 12 | فرمت فایل : pptx

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود