تارا فایل

پاورپوینت در مورد انواع کمپراتور


این پاورپوینت به معرفی و بررسی انواع کمپراتورهای اندازه‌گیری صنعتی می‌ پردازد. محتوای ارائه شامل توضیحات درباره کمپراتورهای مکانیکی، نوری، بادی، الکتریکی و فشاری، و روش‌ های مختلف استفاده از این ابزارهای دقیق در اندازه‌گیری و کنترل کیفیت است.

کمپراتور

مقدمه

کمپراتورها ابزارهایی حیاتی در اندازه‌گیری دقیق و کنترل کیفیت در صنایع مختلف هستند. این دستگاه‌ها با بزرگنمایی تغییرات کوچک در ابعاد قطعات، امکان تشخیص خطاهای ناچیز را فراهم می‌کنند. در این پاورپوینت، با انواع مختلف کمپراتورها آشنا خواهیم شد و کاربردهای هر یک را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

کمپراتورها به دسته‌های مختلفی از جمله مکانیکی، نوری، بادی، الکتریکی و فشاری تقسیم می‌شوند. هر نوع کمپراتور بر اساس مکانیزم‌های متفاوتی عمل می‌کند و برای کاربردهای خاصی مناسب است. برای مثال، کمپراتورهای مکانیکی برای اندازه‌گیری‌های ساده و قابل اعتماد استفاده می‌شوند، در حالی که کمپراتورهای نوری برای بزرگنمایی بیشتر و دقت بالاتر مورد استفاده قرار می‌گیرند.

کمپراتور

تعریف کمپراتور یا مقایسه کننده ها : دستگاهی که تغییر مکان کوچک را آنقدر بزرگ می نماید تا قابل مشاهده باشد را کمپراتور می گویند که توسط آنها می توان خطاهای ناچیز قطعات را تا دقت زیادی به دست آورد .

نکته : توجه نمایید با کمپراتورها اندازه اسمی قطعات قابل اندازه گیری نیست و فقط می توان خطای اندازه نسبتا استاندارد را به دست آورد .

تاریخچه کمپراتور ها

اولین وسایل اندازه گیری نوری در سال 1922 توسط جیمز Hartness ، مدیر عامل شرکت ماشین سازی J&L اختراع شد. در این طرح از سایه جسم که بر روی صفحه نمایش چند متر دورتشکیل می شد تشکیل شده بود . با پایان این دهه ، کمپراکتور های نوری رومیزی است یکپارچه به اندازه کافی کوچک و قابل حمل و نقل را طراحی و ساخته شد .در دهه۱۹۳۰ شرکت J&L تحت رهبری Josef Stalin رکود بزرگ صادر کننده نوری به اتحاد جماهیر شوروی راکسب کرد که بیشتر برای صنایع تولید قطعات تیغ صورت تراشی ، مسواک ، دندان پزشکی ، قالبهای بطری و غیره در آن زمان کاربرد داشتند.

در دهه ۱۹۴۰و بحبوحه جنگ جهانی دوم از وسایل اندازه گیر نوری جهت فرستادن موشک ها -خودرو و صنایع ساخت هواپیما استفاده های شایانی شد .وسایل اندازه گیر کم کم باپسشرفت خود دقت وسایل را نیز بالا بر د . مکانیزم این کمپراکتور ها به صورت آنالو گ بود تا اینکه در دهه ۱۹۷۰ اولین دستگاههای اندازه گیری دیجیتال اختراع شد .و در دهه ۱۹۹۰ نیز این وسایل این با ر با برنامه هایی خاص تو سط کامپیوتر کنترل و استفاده می شد .

فهرست عناوین
تعریف کمپراتور
تاریخچه کمپراتورها
ویژگی‌های کمپراتور
انواع کمپراتورها
کمپراتورهای مکانیکی
کمپراتورهای مکانیکی نوری
کمپراتورهای بادی
کمپراتورهای الکتریکی
کمپراتورهای فشاری

کمپراتورهای مکانیکی
میکروکاتور
سیگما کمپراتور

میکروکاتور و طریقه کار آن
کمپراتور سیگما و طریقه کار آن
کمپراتورهای نوری مکانیکی
کمپراتورهای بادی
کمپراتورهای فشاری
کمپراتورهای نوع فشاری (Back-Pressure)
کمپراتورهای نوع سرعتی (Flow-velocity pneumatic comparator)


تعداد صفحات : 17 | فرمت فایل : پاورپوینت

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود