تارا فایل

پاورپوینت تحلیل دبیرستان هیلانگان-پکن


تحلیل دبیرستان هیلانگان-پکن

معرفی پروژه
دبیرستان هیلانگان با 53050 مترمربع زیربنا در اکتبر سال 2015 و بعد از پنج سال طراحی و پیاده سازی مورد بهره برداری قرار گرفت.
به عنوان یک پروژه تاثیرگذار در نفع جمعی، ساختن این مدرسه نه تنها به پروسه جابجایی جمعیت رو به رشد شهر های قدیمی به شهر های جدید کمک می کند، بلکه توسعه برون شهری سالم تری را نیز ترویج می دهد

هدف طراحی مدرسه
این مدرسه –با توجه به شکاف آموزشی موجود میان شهر و منطقه حومه شهری- با هدف پر کردن این فاصله و ارائه امکانات آموزشی با کیفیتی بالا به ساکنین محلی طراحی شده است.
بهره گیری از نور طبیعی در فضای داخلی کلاس ها

نمای ساختمان از دو نوع متریال متفاوت طراحی شده است
پنجره ها در نمای ساختمان دارای تیپ بندی متفاوت است

این مدرسه به صورت درونگرا دور تا دور یک حیاط طراحی شده است

کانسپت طرح
این مجموعه آموزشی که در منطقه ای مسکونی با تراکم بالا واقع شده و توسط ساختمان های بلند مرتبه احاطه شده است، بیشتر شبیه یک جزیره منفرد به نظر می رسد. بنابراین کانسپت طراحی بایستی با معیار های رایج آموزشی سازگار بوده، منعطف و پایدارتر باشد.
این مدرسه توسط برج های بلند مرتبه احاطه شده است

کلاس های آموزشی دور تا دور فضای راهروها جانمایی شده اند

ترکیب بندی:
سایت یک محدود کننده برای سازماندهی اساسی فضاها است که نتیجه آن قرارگیری 400 متر مربع زمین بازی در غرب سایت و ساختمان های آموزشی در شرق آن است.
ساختمان های آموزشی در شرق
زمین بازی در غرب

ساختمان های آموزشی
زمین بازی

این ساختمان دارای ورودی های مختلفی می باشد.
دسترسی به حیاط از طریق پله صورت می گیرد

این دبیرستان علاوه بر سالن سرپوشیده دارای زمین بازی نیز می باشد
سالن سرپوشیده
زمین بازی
سالن ورزشی مانند ساختمان های دیگر دارای ورودی مجزا می باشد

بررسی درونگرایی
در ارتباط با فضای شهری، درون گرایی ای قوی در این فضا حاکم است و در عین حال تعاملی فعال در داخل فضا در جریان است.
به طور مشابه در این پروژه دو ساختمان آموزشی یک حیاط محصور را شکل می دهند. که ساختار هرکدام از فضاهای آموزشی به صورت ال طراحی شده است.
کلیه فضاهای داخلی باهم در ارتباط

تاثیر حیاط بر فضاهای دیگر
فضای حیاط با عملکرد های اساسی و متعددی –مانند یک تئاتر رو باز، باغچه های سبز، سکو های باز و راهرو های مشترک- آمیخته شده است.
این اجزا دست به دست هم داده و یک هسته ی زنده و پویا در این مجموعه آموزشی خلق می کنند و نه تنها فضا را غنی می سازند بلکه تعاملاتی چند حسی میان فعالیت های متفاوت، افراد و محیط را شکوفا می کنند.

فضای حیاط در داخل زمین اجرا شده است یا به عبارتی شبیه به گودال باغچه در معماری ایرانی می باشد

سازماندهی عملکرد ها
قاعده اساسی در سازمندهی عملکرد ها این است که فضاهایی که عملکرد عمومی تری دارند به حیاط نزدیک تر باشند. سالن ورزشی، تالار کنفرانس، غذاخوری و کلاس های مشترک در قسمت های پایین تر قرار گرفته و تبدیل به قسمت هایی از مجموعه فضای باز شده اند.
در این فضای باز فعالیت های گوناگون انجام گرفته و هرکدام ازاین فعالیت ها موجب تقویت دیگری می شود.
متریال سفید ؛ فضاهای عمومی قرار دارد و متریال آجری فضای آموزشی

دسترسی بین طبقات از طریق آسانسور و پله صورت می گیرد
هر کدام از قسمت های فضاهای آموزش دارای یک دستگاه آسانسور و سه دستگاه پله می باشد

از سویی دیگر، برنامه های جدی مانند کلاس های درس، آزمایشگاه ها و کاربری های اداری در قسمت های بالاتر قرار گرفته اند، تا در عین داشتن ارتباط بصری با حیاط از فضایی نسبتا ساکت تر برخوردار شوند.
کلاس های درس، آزمایشگاه ها

تعامل میان مجموعه و شهر به جای قطع ارتباط با ساختمان های بلند مرتبه ی محیط، راهکاری مثبت برای پاسخ به آن ها برگزیده شده که شامل ارتباطی در خور مجموعه با محیط متنوع اطراف است.
بهره گیری از نورگیرهای سقفی یا آتریوم

ارتباط بصری
دو سیستم فضایی برای مرتبط ساختن مجموعه و شهر در نظر گرفته شده است.
این سیستم ها ارتباطات بصری و یا فضایی متعددی را میان مدرسه و محیط شهری ایجاد کرده اند -به طوری که هر یک جایگاه خود را به خوبی حفظ کنند.

مصالح با توجه به محدودیت های بودجه، طراحان از استفاده از مصالحی همچون آجر و روکش سنگ که گرانقیمت نبوده اما در طول زمان استهلاک دارند اجتناب نموده اند. در نتیجه، مصالحی ساده، طبیعی و ماندگار همچون چوب و رنگ انتخاب شدند.
مصالح چوب و رنگ

رنگ اخرایی در پاسخ به زمینه ی شلوغ منطقه انتخاب شده و برای مشخص نمودن فضا های عمومی رنگ سفید مورد استفاده قرار گرفته است.

در داخل مجموعه اجرای رنگ های زنده به عنوان راهنمای واحد عملکردی مختلف مورد استفاده قرار گرفته است. این رنگ ها نمادی از کاراکتر و اهمیت فضا ها بوده و به فضای داخلی انرژی و نشاط می بخشند.
رنگ اخرایی
فضا های عمومی رنگ سفید

پایداری بهره گیری مناسب از زیرزمین برای جبران محدودیت های سایت ضروری است. تامین نور کافی برای عملکرد های زیرزمین یک چالش بوده و به عنوان راه حل، نور طبیعی از طریق حیاط شناور، فضای باز اشتراکی و پنجره هایی با طراحی خاص به زیرزمین راه یافته است.
نور یکی از عناصر مهم در این طراحی بوده و پلی برای اتصال زیرزمین و فضای باز روی زمین می باشد.

https://pooyano.com/school-with-open-space-beijing-n61-high-school-huilongguan-branch-eijing-insititute-of-architectural-design-6th-division/
https://www.archdaily.com/782854/school-with-open-space-beijing-n61-high-school-huilongguan-branch-eijing-insititute-of-architectural-design-6th-division
https://www.pinterest.com/pj42_2002/beijing-no161-high-school-huilongguan-school/


تعداد صفحات : 31 | فرمت فایل : ppt

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود