تارا فایل

پاورپوینت استفاده از مولتی آنزیم ناتوزیم پلاس در تغذیه گاوهای شیری و پرواری


استفاده از مولتی آنزیم ناتوزیم پلاس در تغذیه گاوهای شیری و پرواری

مقدمه

بررسی منابع
آنزیمهای خوراکی برای دام
سطح آنزیم

مکانیسم عمل

پاسخ دام به آنزیم (گاوهای گوشتی – گاوهای شیری – بره ها)
عوامل موثر در میزان تاثیر آنزیم

اثرات قبل از مصرف خوراک
اثرات شکمبه ای

بررسی منابع
آنزیمهای خوراکی برای دام ( مولتی آنزیم همان آنزیمیت نیست!!!)
آنزیمهای تجاری مورد استفاده در صنعت تغذیه دام محصولات تخمیر باکتریایی می باشند.
(Lea و همکاران، 1998؛ Gashe و همکاران، 1992؛ Considine و Coughlan، 1989)

محصولات آنزیمی برای نشخوارکنندگان با منابع قارچی (عمدتاً تریکودرماباکتگیبراتیوم، آسپرژینوس نایجر و آسپرژیلوس اوریزا) و باکتریایی (اغلب گونه باسیلوس) می باشند.
Pendleton) و همکاران،2000 )
اغلب محصولات آنزیمی تجاری قابل دسترس که برای نشخوارکنندگان در نظر گرفته می شوند برای کاربردهای بغیر از خوراک دام تولیدمی شوند،زایلاناز وسلولاز بصورت وسیع در صنایع غذایی، کاغذ و خمیرکاغذ، نساجی ، سوخت و صنایع شیمیایی ، مورد استفاده قرار می گیرند.
(Bath و Hazlewood، 2001)
بیشتر DFM غیرباکتریایی متشکل از عصاره تخمیری آسپرژیلوس اوریزا، محیط کشت ساکرومیسس سرویسیا یا هر دو می باشند.
Martin) و همکاران، 2000)

بررسی منابع
مکانیسم عمل (اثرات قبل از مصرف خوراک)
بکاربردن آنزیمها در خوراک باند شدن آنزیم به سوبسترا را تحریک کرده که پایداری آنزیمها در مقابل پروتئولیز را بالا می برد. Nsereko) و همکاران، 2002)

افزایش آزاد سازی قندهای محلول می شود Krause) و همکاران، 1998؛ Gwayumba و همکاران، 1997).

محلول شدن NDFو ADF نیز بروز تغییرات ساختاری در جهت بهبود هضم
White) و همکاران، 1993)

آزاد شدن قند از خوراک، از محلول شدنNDF و ADF ناشی می شود. این مسئله با مشاهده افزایش در بخش محلول و نرخ هضم in situ هماهنگ است.
(Feng و همکاران، 1996؛ Hristov و همکاران، a1996؛ Dong و همکاران، 1998؛ Hristov و همکاران، b1998؛ Yang و همکاران 1999)

شرکت آریا فرآورده پاسارگاد
22774375-021

بررسی منابع
مکانیسم عمل (اثرات شکمبه ای)
افزایش ظرفیت هیدرولیتیکی شکمبه به دلایل زیر:
– افزایش اتصالات باکتریای Colombatto) و همکاران، 2006؛ Eun و همکاران، 2007؛ Wang و همکاران، 2001)
– تحریک جمعیت میکروبی شکمبه Trichard) و همکاران، 1996؛ Nsereko و همکاران، 2002)
– اثر سینرژیسمی با میکروارگانیسمهای شکمبه Kung) و همکاران، 2002؛ Colombatto و همکاران، 2003)

به عنوان مثال : استفاده از یک سلولاز قارچی باعث افزایش تعداد باکتریهای شکمبه میشود. (Newbold و همکاران، 1993).
قارچهای بی هوازی و کلستریدیوم ها برای هیدرولیز ساختارهای پلیمری دیواره سلولی به آنزیمهای چند ساختاری
وابسته اند که این آنزیمها توسط استفاده از آنزیمهای خارجی تامین میشود.(Flint و همکاران، 1998)

اثرات خالص : افزایش فعالیت آنزیمی در کل دستگاه گوارش

اثرات هیدرولیز مستقیم بافتهای گیاهی و پایداری در شکمبه (Mcallister، 2000)

A – B بدون آنزیم
C – D دارای آنزیم

اثرات آنزیم های تجزیه کننده الیاف بر روی ساختار دیواره سلولی علوفه یونجه

A – B بدون آنزیم
C – D دارای آنزیم

اثرات آنزیم های تجزیه کننده الیاف بر روی افزایش میکروبهای تجزیه کننده سلولی باگاس نیشکر

بررسی منابع
مکانیسم عمل (اثرات قبل از مصرف خوراک)
غلظت سطوح متوسط آنزیم باعث ایجاد حفرات و شکستگیها در ساختار سلولی کاه گندم می گردد.

بر گرفته از :(Mcallister، 2000).

معرفی ناتوزیم پلاس
فعالیت آنزیمی

معرفی ناتوزیم پلاس
ویژگیهای محصول:
1- میزان کم مصرف
2- چگالی بالا بدلیل انتخاب مناسب کریر و در نتیجه بهبود خاصیت Mixing
3- محلول در آب
4- برخورداری از آنزیمهایی که تشدید کننده اثرات مشترک میباشند
4- محدوده اثر وسیع بر روی انواع مواد خوراکی رایج در تغذیه دام (By Products)
5- مقاوم به 85 درجه حرارت مرطوب، بمدت 3 دقیقه
6- بسته بندی مناسب
7- محصول کشور استرالیا، دارای استاندارد بین اللملی GMP و مجوز رسمی سازمان دامپزشکی کشور

اثرات ناتوزیم پلاس
1- افزایش تولید شیر بسته به مراحل مختلف شیردهی
2- افزایش مصرف خوراک در نتیجه افزایش قابلیت هضم (اهمیت در گاوهای تازه زا)
3- افزایش درصد چربی شیر
4- جلوگیری از تداوم اسیدوز تحت بالینی
5- بهبود قابلیت هضم و ارزش غذایی فرآورده های جانبی و ضایعات مورد استفاده محلی
6- بهبود مشکلات فحلی و افزایش پذیرش اسپرم
7- تامین فسفر، کلسیم و منگنز کافی از منابع خوراکی برای دام
8- جلوگیری از انباشتگی چربی (گاو شیری و گاو پرواری) بدلیل آنزیم لیپاز
9- عدم مشاهده بقایای مواد خوراکی در مدفوع و افزایش اندیس مدفوع
10-بهبود ضریب تبدیل و افزایش متوسط وزن روزانه در گاوهای پرورای
11- بهبود یکنواختی گله گاوهای پرورای
12- بالانس ارزانتر جیره با استفاده از ضایعات برای گاوهای پرواری و شیری با تکیه بر تولید بهینه

نتایج برخی تحقیقات علمی
دانشگاه تبریز
دانشگاه فردوسی مشهد
نتایج خارجی

دانشگاه تبریز
مقایسه میانگین ضرایب قابلیت هضم مواد مغذی تیمارها از نظر تاثیر آنزیم in vivo
1- دیواره سلولی 2- دیواره سلولی منهای همی سلولز

حروف غیر مشترک در هر سطر بیانگر تفاوت معنی دار (P<0.05) است.

دانشگاه فردوسی مشهد
تولید روزانه و درصد ترکیبات شیر(%)


تعداد صفحات : 15 | فرمت فایل : .ppt

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود