تارا فایل

طرح توجیهی پرورش مرغ گوشتی به ظرفیت 10000 قطعه




بسمه تعالی

طرح توجیهی پرورش مرغ گوشتی
به ظرفیت 10000 قطعه

مالک طرح :
آقای حسن جهانتیغ

محل اجرا :
گالیکش _ جاده عرب بوران

خلاصه طرح :
کل سرمایه گذاری طرح : 1320682000 ریال
سرمایه گذاری جدید طرح : 1280682000 ریال
سهم الشرکه بانک در مشارکت مدنی : 760000000 ریال
سهم الشرکه نقدی متقاضی : 408072000 ریال
سود دوران مشارکت : 102600000 ریال
ساختمان وتاسیسات : 868702000 ریال
ماشین آلات و تجهیزات : 299380000 ریال
پرسنل : 85476000 ریال
هزینه جاری : 853253000 ریال
استهلاک : 73373000 ریال
ارزش تولیدات : 1134600000 ریال
سود تسهیلات : 5/13 %

عملیات طرح :
شامل:
1ـ ساختمانها و تاسیسات هزینه های مورد نیاز طبق جدول شماره 1
2ـ تجهیزات و تاسیسات و هزینه های مورد نیاز طبق جدول شماره 2
3ـ پرسنل شاغل در طرح طبق جدول شماره 3
4ـ هزینه های جاری طبق جدول شماره 4
5ـ تولیدات طرح طبق جدول شماره 7
6 – پیش بینی حساب سود و زیان طبق جدول شماره 8
تامین مواد غذایی مورد نیاز مورد نیاز مردم به خصوص در کشورهای جهان سوم به یکی از مهمترین مسائل آن کشورها تبدیل شده است . با توجه به افزایش روز افزون جمعیت جهان و نیز افزایش سطح بهداشت و کاهش مرگ ومیر و نیاز روز افزون آدمی به مواد غذایی سبب شده است تا بشر به دنبال منابع غذایی دیگر و جدید باشد که یکی از این منابع گوشت طیور می باشد . از مهمترین مسائلی که سبب رشد چشمگیر صنعت پرورش طیور گشته است ارزش غذایی بالای گوشت طیور ، کم بودن افت پس از کشتار ، سالم وبهداشتی بودن گوشت طیور ، قابلیت هضم وجذب بالا ، سرعت رشد سریع ، صرفه جویی در جایگاه و زمین و برگشت سریع سرمایه می باشند .
هدف از اجرای این طرح گردش سرمایه در کشور ، ارز آوری ، تولید و بهره وری ، تامین بخشی از پروتئین حیوانی مورد نیاز کشور ، خودکفائی در زمینه تولید گوشت سفید و استفاده از نیروهای جوان و متخصص جهت استحصال گوشت مرغ طی 5 دوره پرورش جوجه یکروزه می باشد .
مقدمه :
روند رو به افزایش جمعیت کشور ایجاب می کند که تولیدات متناسب با نیاز های غذایی بهبود و افزایش یابد ، که در این راستا نقش تولیدات گوشت سفیدبر همگان روشن است .بدیهی است گوشت مرغ به سبب مزیتهای فراوانی که دارد به عنوان منابع تامین پروتئین می تواند در کشور مطرح و نیاز عمومی را در این زمینه مرتفع نماید.
هدف اصلی این طرح استحصال بخشی از تولیدات گوشت مرغ استان طی 5 دوره پرورش جوجه یکروزه در سال می باشد که جوابگوی بخشی از سرانه مصرف پروتئین در استان خواهد بود . همچنین این قبیل طرح ها سبب اشتغال تعدادی از افراد و تامین معیشت خانوارهای آنها می باشد و کود تولیدی حاصله نیز در خصوص تقویت اراضی زراعی دارای استفاده می باشد .
خلاصه طرح :
با توجه به اینکه پرورش مرغ گوشتی نسبت به پرورش سایر حیوانات و طیور دارای امتیازات و خصوصیات منحصر به فرد می باشد ، لذا فعالیت در این رشته دارای صرفه اقتصادی بوده و به پاره ای از امتیازات به شرح زیر اشاره می گردد :
– نسبت ضایعات در گوشت مرغ در مقایسه با سایر دام ها کمتر است ، به طوری که در گوشت گوسفند ضایعات حدود 50 % و در مرغ حدود 25 % است .
– کوشت مرغ از نظر هضم و جذب بهد از گوشت ماهی بهتر از سایر پروتئین ها است .
– پرورش مرغ به آسانی امکان پذیر است و در محیط محدود تعداد زیادی را می توان پرورش داد .
– سرعت رشد مرغ نسبت به سایر دام ها بیشتر است به طوری که یک جوجه به وزن حدود 50 گرم بعد از 6 تا 8 هفته به حدود 40 برابر وزن خود خواهد رسید .
– ضریب تبدیل جیره غذائی به گوشت در مرغ نسبت به سایر دام ها بالا بوده به طوری که در مرغ های اصلاح شده این ضریب 2 تا 2/2 و در گوساله و گاو بین 6 تا 9 % متغیر است .
توجیه فنی طرح :
نکات ویژه در بررسی فنی طرح های نیمچه گوشتی شامل مدت روشنایی ، فضای لازم جهت نگهداری نیمچه ها ، حرارت لازم ، تهویه و میزان خوراک و جیره غذایی مناسب ، میزان املاح مجاز موجود در آب مصرفی ، واکسیناسیون و جلوگیری از آلودگی محیط سالن ها می باشد.
الف ) روشنایی : شدت نور در دو هفته اول بایستی به مقدار 4 وات برای هر مر مربع از سطح سالن پرورش در نظر گرفته شود و پس از دو هفته بایستس این مقدار روشنایی را کم نمود تا در هفته های آخر به میزان 2 وات در هر متر مربع کاهش داد . مدت روشنایی در 3 روز اول 24 ساعت و ازروز چهارم تا کشتار حداکثر 22 ساعت در نظر گرفته می شود .
ب ) فضای لازم جهت نگهداری و پرورش : فضای لازم با توجه به سن آنها متغیر است که بایستی میزان سطح مورد نیاز را جهت افزایش راندمان تولید و ضریب تبدیل مورد تاکید قرار داد . برای جوجه های یکروزه تا 8 هفته در هر متر مربع از سالن 16 تا 20 قطعه در نظر می گیرند و برای جوجه های 8 هفته تا 12 هفته در هر متر مربع 10 تا 12 قطعه نیمچه در نظر گرفته می شود .
ج ) حرارت لازم : تامین حرارت لازم در واحد های پرورش نیمچه گوشتی نقش مهمی را ایفاد می کند . گرما به وسیله مادر مصنوعی با سوخت گاز یا برق و یا به وسیله بخاری برقی ،نفتی ، گازوئیلی و هیتر تامین می شود . میزان درجه حرارت مناسب برای جوجه ها در سنین مختلف متغیر و بر اساس جدول ذیل می باشد :
سن جوجه
درجه حرارت سطح بدن جوجه
درجه حرارت در ارتفاع 1 متری کف سالن
1 تا 3 روزگی
35 درجه سانتیگراد
28 درجه سانتیگراد
4 تا 7 روزگی
32 درجه سانتیگراد
26 درجه سانتیگراد
هفته دوم
28 درجه سانتیگراد
24 درجه سانتیگراد
هفته سوم
26 درجه سانتیگراد
20 درجه سانتیگراد
هفته چهارم
24 درجه سانتیگراد
18 درجه سانتیگراد
هفته پنجم
22 درجه سانتیگراد
18 درجه سانتیگراد
هفته ششم
20 درجه سانتیگراد
18 درجه سانتیگراد
هفته هفتم
18 درجه سانتیگراد
18 درجه سانتیگراد
د ) تهویه : تهویه بایستی طوری فراهم شود که با جریان ملایم همیشه هوای تازه درسالن وجود داشته باشد و بستر را خشک نگه دارد و سبب نوسان درجه حرارت نگردد . مقدار تهویه هوا در سالن های مرغداری گوشتی بایستی معادل 6/3 تا 4 متر مکعب هوا به ازاء یک کیلوگرم وزن زنده طیور در هر ساعت باشد . سرعت هوا برای جوجه های گوشتی نباید از 2/0 متر در ثانیه تجاوز نماید.
ه ) جیره غذایی : تولید گوشت مرغ نسبت به تولید تخم مرغ ساده تر بوده و به سرمایه گذاری کمتری نیاز دارد و به همین دلیل پرورش دهندگان نیمچه گوشتی به مراتب بیشتر از پرورش دهندگان مرغ تخمگذار می باشند .
همانطور که می دانیم برای نیل به هدف اساسی تولید گوشت مرغ تنها نژاد خوب کافی نیست بلکه تغذیه مناسب و شرایط صحیح نگهداری نیز اثر تعیین کننده ای دارد . فرمول های غذایی در نژاد های مختلف و در شرایط متفاوت متغیر می باشد و با توجه به نژاد جوجه یکروزه و شرایط مناطق مختلف و مواد اولیه موجود جیره غذایی مناسب را می بایستی انتخاب نمود
از آنجائی که یکی از اهداف مهم پرورش دهندگان طیور کوتاهنر نمودن زمان پرورش با حداکثر رشد و حداقل هزینه می باشد ، فراهم نمودن جیره غذائی بالانس شده جهت برطرف ساختن نیاز های ویتامینی و معدنی امری اجتناب ناپذیر می باشد ، لذا کنسانتره غذائی طیور که مجموعه ای از مواد اصلی موردنیاز جوجه های گوشتی بوده و با بهره گیری از علم تغذیه و جدیدترین اصول فن آوری تغذیه تهیه گردیده است ، این امکان را به کلیه پرورش دهندگان میدهد تا با مصرف آن و تنها با افزودن غلات و کنجاله سویا حداکثر بهره را ببرند .
یکی از مهمترین مزیت های کنسانتره این است که 2 نوع فرمول برای دوره پرورش در نظر گرفته شده است به نحوی که از نظر میزان پروتئین و انرژی متابولیسمی حداکثر بازدهی را داشته باشد .با مصرف این محصول نیازی به استفاده از ویتامین ها و مواد معدنی چه به صورت محلول در آب و چه به صورت مخلوط در دان نمی باشد .فرمول های ارائه شده صرفا جنبه پیشنهادی را دارند لذا با توجه به قیمت ، کیفیت و میزان دسترسی به مواد اولیه امکان تهیه فرمول های متعدد وجود خواهد داشت . بدیهی است که امکان جایگزینی گندم با ذرت به نسبت دلخواه وجود دارد . لازم به ذکر است فرمول های پیشنهادی را با فرض اینکه میزان پروتئین ذرت و سویای مصرفی به ترتیب 8 % و 44 % باشد تنظیم گردیده است . میزان مصرف کنسانتره آغازین یا Starter 100 کیلوگرم در 1 تن دان و کنسانتره پایانی یا Finisher 100 کیلو گرم در 1 تن دان میان دان و پس دان می باشد .

ماده اولیه
Starter
Grower
Finisher

مقدار درتن
مقدار درتن
مقدار درتن
ذرت
570
548
525
505
645
625
602
585
695
675
655
640
کنجاله سویا
330
342
355
365
255
265
278
285
205
215
625
230
کنسانتره
100
100
100
100
100
100
100
100
100
100
100
100
پودر چربی
0
10
20
30
0
10
20
30
0
10
20
30
آنالیز
انرژی قابل متابولیسم
Kcal/Kg
2780
2810
2850
2880
2870
2900
2940
2980
2930
2970
3000
3040
پروتئین خام
%
5/21
9/21
3/22
5/22
19
2/19
6/19
8/19
2/17
5/17
7/17
9/17
کلسیم
%
1/1
1/1
1/1
1/1
05/1
05/1
05/1
05/1
04/1
04/1
04/1
04/1
فسفر کل
%
62/0
62/0
62/0
62/0
56/0
56/0
56/0
56/0
54/0
54/0
54/0
54/0
فسفر قابل دسترس
%
38/0
38/0
38/0
38/0
34/0
34/0
34/0
34/0
33/0
33/0
33/0
33/0
متونین
%
52/0
52/0
53/0
53/0
45/0
45/0
45/0
45/0
43/0
43/0
43/0
43/0
لیزین
%
28/1
30/1
34/1
36/1
10/1
12/1
15/1
17/1
98/0
1
02/1
03/1
متیونین+سیستین
%
88/0
90/0
90/0
90/0
77/0
78/0
79/0
79/0
73/0
74/0
74/0
74/0
سدیم
%
16/0
16/0
16/0
16/0
15/0
15/0
15/0
15/0
15/0
15/0
15/0
15/0
و ) آب : آب در متابولیسم بدن طیور نقش به سزائی داشته و باعث جذب و انتقال مواد غذایی از دستگاه گوارش به تمام اندام ها و دفع مواد زائد از آنها می گردد .آب مورد نیاز بر حسب سن جوجه متفاوت و حداکثر به 250 سی سی در شبانه روز می رسد که بخشی توسط سوخت وساز کربوهیدرات ها در بدن حاصل می شود . قسمتی نیز توسط جیره غذایی و بخش اعظم آن توسط آب آشامیدنی در اختیار طیور قرار می گیرد . در مصرف آب آشامیدنی طیورمی توان از آب لوله کشی استفاده نمود . لیکن در موقع استفاده از واکسن ها و آنتی بیوتیک هاکه به صورت خوراکی مصرف می شوند بایستی از آب فاقد مواد ضدعفونی و غیر کلردار استفاده نمود .
ز )واکسیناسیون : از آنجایی که در مرغداری های صنعتی پرورش جوجه گوشتی به صورت گله ای انجام می شود و تراکم جوجه در محیط بسیار زیاد است ، کوچکترین سهل انگاری در رعایت بهداشت باعث بروز و شیوع بیماری های مختلف در مرغداری می گردد .بنابراین گذشته از رعایت نکات بهداشتی بایستی به مقوله واکسیناسیون هم توجه خاصی مبذول داشت .گامبورو و نیوکاسل از خطرناکترین و شایعترین بیماری های موجود در منطقه می باشند که با واکسیناسیون قابل پیشگیری و کنترل می باشند . برنامه واکسیناسیون در هر منطقه و در هر واحد متفاوت می باشد .
ح ) نکات مهم قبل از وارد کردن جوجه ها به سالن :
1 – بستر دوره قبل باید کاملاٌ خارج و کف بستر کاملا تمیز و تمامی درو دیوار سالن و وسایل دانخوری و آبخوری تمیز و ضد عفونی شده باشند .
2 – 24 ساعت قبل از ورود جوجه ها بایستی حرارت داخل سالن ها بر حسب نیاز تنظیم گردد .
3 – دانخوری و آبخوری تمیز و به حد کافی در سالن قرار داده شود . درهفته اول از دانخوری سینی جوجه استفاده شده که ارتفاع آن کوتاه و برای جوجه مناسب است . میتوان از کارتن های حمل جوجه نیز به این منظور استفاده نمود .
4 – بخشی از سالن که جوجه ها به آن وارد می شوند بایستی محصور شده تا جوجه ها پراکنده نشوند .
5 – سعی شود جوجه ها در اوایل صبح وارد مجتمع شوند تا کارگران برای مراقبت از آنها فرصت کافی داشته باشند .
6 – اضافه کردن شکر به میزان 8 % به آب آشامیدنی طی 15 ساعت اول ورود جوجه ها باعث بهبود رشد خواهد شد .
سرمایه گذاری طرح و منابع تامین آن
جمع کل هزینه های سرمایه گذاری طرح بالغ بر 1320682000 ریال می باشد که مبلغ 40000000 ریال آن قبلا سرمایه گذاری شده است . مبلغ 408072000 ریال سرمایه گذاری متقاضی و مبلغ 760000000 ریال آن تسهیلات بانکی و مبلغ 102600000 ریال سود دوران مشارکت مدنی می باشد .
هزینه های جاری طرح
صورت ریز هزینه های جاری طرح در 4 منظور شده است .
تولیدات طرح
تولیدات طرح بر اساس پیش بینی های انجام شده سالانه 114000 کیلوگرم گوشت سفید و 100000 کیلوگرم کود مرغی می باشد که شرح دقیق آن در جدول 7 آمده است .
سود آوری و نرخ بازده کل سرمایه گذاری
بر اساس درآمد و هزینه های پیش بینی شده طرح همواره از سال اول سود آور بوده و میزان آن در جدول 8 منعکس است .
نرخ بازده کل سرمایه گذاری طرح نیز حدود 3/21 % است .

کل سر مایه گذاری طرح و منابع تامین آن
ردیف
شرح
سرمایه گذاری قبلی
(هزار ریال )
سرمایه گذاری جدید
(هزار ریال )
جمع (هزار ریال )
1
زمین
40000

40000
2
ساختمان ها و تاسیسات

868702
868702
3
تجهیزات و ماشین الات

299380
299380
4
سود دوران مشارکت

102600
102600
5
هزینه های مقدماتی

10000
10000
جمع
40000
1280682
1320682
نسبت تسهیلات به کل سرمایه گذاری جدید حدود 3/59 % می باشد و نسبت به کل سرمایه گذاری 5/57 % می باشد .

جدول منابع تامین سرمایه گذاری :
ردیف
شرح
سرمایه گذاری قبلی
(هزار ریال)
سرمایه گذاری جدید
(هزار ریال)
جمع
(هزار ریال)
الف- تسهیلات
1
سهم الشرکه بانک در مشارکت مدنی

760000
760000
2
سود دوران مشارکت

102600
102600
ب- سرمایه گذاری متقاضی
3
سهم الشرکه نقدی متقاضی

408072
408072
4
سایر سرمایه گذاری های متقاضی
40000
10000
10000
جمع
40000
128068
1320682

موارد مشارکت مدنی
ردیف
شرح
سرمایه گذاری قبلی (هزار ریال )
سرمایه گذاری جدید (هزار ریال )
کل سرمایه گذاری (هزار ریال )
1
ساختمان ها وتاسیسات

868702
868702
2
تجهیزات و ماشین آلات

299380
299380
جمع

1168082
1168082

منابع تامین مشارکت مدنی
ردیف
شرح
سرمایه گذاری قبلی (هزار ریال )
سرمایه گذاری جدید (هزار ریال )
درصد مشارکت
1
تسهیلات

760000
1/65
2
سهم الشرکه شرکت

408080
9/34
جمع

1168082
100
نسبت کل سهم الشرکه بانک در مشارکت مدنی 1/65 % در نظر گرفته شده است .

ارزش تسهیلات در پایان دوران مشارکت
ردیف
شرح
مبلغ (هزار ریال )
1
مقدار تسهیلات در مشارکت مدنی
760000
2
سود دوران مشارکت مدنی با پیش بینی نرخ 5/13 % و به مدت 12 ماه
102600
جمع درصد فروش تسهیلات در پایان دوران مشارکت مدنی
862600

جدول شماره 1ـ ساختمانها و تاسیسات مورد نیاز طرح
ردیف
شرح
تعداد/مقدار
مساحتM2
مشخصات فنی
ارزش واحد
(ریال)
ارزش کل
(هزارریال)
1
سالن پرورش
1065
دیوار باآجر،سیمان،ماسه، با سیمانکاری داخلی و خارجی ،سقف کاذب، خرپا فلزی و ایرانیت با عایق پشم شیشه وتوری ، کف بتن ونصب در و پنجره و برق کشی
000/500
532500
2
انباردان و محل نصب آسیاب و میکسر
150
دیوار آجری و سیمان ،سقف خرپا فلزی با ایرانیت و کف بتون با فنداسیون ،ارتفاع کنار4متر ،برق کشی و سیمانکاری دیوارهای داخل و خارج و نصب در و پنجره
000/550
82500
3
خانه کارگری
57
دیوار با آجر و سیمان سقف با پوشش ایرانیت و خرپا با سقف کاذب، سطوح داخلی سفیدکاری کف موزائیک ، نصب در و پنجره و سرویس کامل بهداشتی
000/100/1
62700
4
موتورخانه
6
دیوار با آجر وسیمان،سقف با پوشش ایرانیت و خرپا،کف بتن،سیمانکاری سطوح داخلی و خارجی و نصب در و پنجره
000/950
5700
5
حصارکشی
250
دیوار به ارتفاع 2 متر با آجر، سیمان و ماسه با عرض 35 سانتیمتر
000/400
100000
8
محوطه سازی
500
جدول کشی،درختکاری وزیبا سازی محوطه با زیر سازی بتن و روشنایی و لوله کشی آب
000/120
60000
جمع
843400
10
پیش بینی نشده
3%
25302
جمع
868702

جدول شماره 2 ـ تاسیسات و تجهیزات
ردیف
شرح
تعداد/مقدار
مساحت
مشخصات فنی
ارزش واحد
(ریال)
ارزش کل
(هزارریال)
1
حفرچاه و متعلقات آن
1حلقه
حفرچاه نیمه عمق،همراه با الکترو موتور، لوله و شافت و غلاف و پمپ
000/000/50
50000
2
امتیاز برق
1 رشته
40 کیلووات
000/000/35
35000
3
تابلو و ترانس
1سری
برق 3 فازتابلو و ترانس و کنتور و فیوز و سایر متعلقات با 100 متر خط انتقال
000/000/25
25000
4
آسیاب و میکسر و بالابر و اگر
1سری
3تن در ساعت با بدنه والکتروموتور و اگر با طول 50 متر
000/000/25
25000
5
دانخوری اتوماتیک
1 سری
دانخوری زنجیری در 4 خط
000/000/35
35000
6
دانخوری جوجه
150 عدد
سینی پلاستیکی بزرگ
500/4
675
7
آبخوری اتوماتیک
1 سری
آبخوری نیپل در 5 خط
000/000/20
20000
8
آبخوری جوجه
150 عدد
4 لیتری کله قندی
700/3
555
9
هواکش بزرگ
4 دستگاه
مولتی فن 140 با حفاظ و شبکه
000/500/3
1400
10
هواکش کوچک
2 دستگاه
هواکش 100 موتوژن 90 دور
000/500/2
5000
11
هیتر
2 دستگاه
با ظرفیت 100000 کیلو کالری
000/000/13
26000
12
موتور ژنراتور
1 دستگاه
ژنراتور پرکینز 4 سیلندر حدود 48 کیلووات با تابلو و متعلقات
000/000/30
30000
13
منبع آب
1 عدد
ورق سفید با پایه فلزی و نصب و لوله کشی و الکترو پمپ به ظرفیت 5000 لیتر
000/000/8
8000
14
منبع دارو
1 عدد
ورق سفید گالوانیزه 1000 لیتری وصل به منبع هوایی
000/100/1
1100
15
منبع سوخت
1 عدد
ورق سیاه به ظرفیت 20000 لیتر
000/000/7
7000
16
موتورسمپاش
1 عدد
با شعله افکن
000/000/2
2000
17
قپان
1 عدد
500 کیلویی
000/000/2
2000
18
آب گرمکن
1 عدد
90 گالنی
000/000/1
1000
19
کپسول آتش نشانی
2 عدد
12 کیلویی
000/280
560
20
یخچال
1 عدد
12 فوت
000/500/2
2500

جمع
290660
21
پیش بینی نشده
3 %
8720

جمع
299380

جدول شماره 3 ـ پرسنل شاغل در طرح
ردیف
شرح
تعداد
حقوق ماهیانه
جمع حقوق ماهیانه
حقوق سالیانه (هزارریال)
1
کارگر دائم
2
000/550/1
3100
37200
2
کارشناس داپروری
1
000/000/2
2000
24000
3
هزینه بیمه کارگران 23 %
3


14076
4
پاداش پایان سال 2 ماه
3


10200
جمع
85476

جدول شماره 4 ـ هزینه های جاری سالانه طرح
ردیف
شرح
تعداد/مقدار
(ریال)
قیمت واحد (هزارریال)
ارزش سالیانه
(هزارریال)
1
کارکنان طرح
5 دوره

85476
2
خرید جوجه
000/50 قطعه
000/3
150000
3
خرید دان
000/210کیلوگرم
300/2
483000
4
خرید دارو وواکسن
000/50 قطعه
000/1
50000
5
پوشال
000/11کیلوگرم
500
6050
6
هزینه تعمیر ساختمان
5/2 %

21718
7
آب و برق و تلفن و سوخت
5 دوره

20000
8
هزینه تعمیر تجهیزات
5/2 %

7485
9
هزینه بیمه ساختمان و تجهیزات
1000/4

4672
جمع
828401
10
پیش بینی نشده
3%
24852
جمع
853253

جدول شماره 5ـ استهلاک
ردیف
شرح
ارزش (هزار ریال )
1
استهلاک ساختمان
43435
2
استهلاک تجهیزات
29938
جمع
73373

جدول شماره 6 ـ تعداد و تغییرات 000/10 قطعه نیمچه گوشتی طرح
ردیف
شرح
درصد
تعداد در 1 دوره
تعداد در 5 دوره
1
تعداد اولیه جوجه
100
000/10
000/50
2
تلفات تا آخر دوره (هفته8 )
5
500
2500
3
باقیمانده

500/9
47500

جدول شماره 7 ـ مقدار و ارزش تولیدات طرح
ردیف
شرح
1 دوره
5 دوره

مقدار
( کیلوگرم )
ارزش واحد (ریال )
مقدار ( کیلوگرم )
ارزش کل (هزارریال)
1
نیمچه گوشتی زنده
800/22
900/9
000/114
1128600
2
کود مرغی
000/20
60
000/100
6000
جمع
1134600
وزن هر قطعه مرغ در پایان دوره 4/2 کیلوگرم در نظر گرفته شده است .

جدول شماره 8 ـ پیش بینی حساب سود و زیان (هزار ریال )
ردیف
شرح
سال 1
سال 2
سال 3
سال 4
سال 5
سال 6
سال 7
1
درآمد نقدی
1134600
1134600
1134600
1134600
1134600
1134600
1134600
2
کسر میشود هزینه جاری
853253
853253
853253
853253
853253
853253
853253
3
مازاد نقدی عملیات
281347
281347
281347
281347
281347
281347
281347
4
کسر می شود استهلاک
73373
73373
73373
73373
73373
73373
73373
5
سود ناویژه
207974
207974
207974
207974
207974
207974
207974
6
کسر می شود سود تسهیلات
102600
95850
86400
74250
59400
41850
21600
7
سود ویژه
105374
112124
121574
133724
148574
166124
186374
8
برگشت می شود استهلاک
733373
733373
733373
733373
733373
733373
733373
9
نتیجه نقدی عملیات
178747
185497
194947
207097
221947
239497
259747
10
اضافه می شود
سرمایه گذاری متقاضی
408072






11
اضافه می شود
تسهیلات
760000






12
اضافه می شود
سود دوران مشارکت
102600






13
جمع وجوه نقدی
1449419
185497
194947
207097
221947
239497
259747
14
کسر می گردد
هزینه های سرمایه ای
1280682






15
بازپرداخت تسهیلات
50000
70000
90000
110000
130000
150000
160000
16
برداشت سود
10000
12000
14000
16000
18000
20000
22000
17
خالص مازاد نقدی
108737
103497
90947
81097
73947
69497
77747
18
مازاد نقدی انباشته
108737
212234
303181
384278
458225
527722
605469

جدول شماره 9 ـ پیش بینی باز پرداخت اصل و سود تسهیلات (هزار ریال )
ردیف
سال
اصل
سود 5/13 %
جمع اصل و سود
1
سال 1
50000
102600
152600
2
سال 2
70000
95850
165850
3
سال 3
90000
86400
176400
4
سال 4
110000
74250
184250
5
سال 5
130000
59400
189400
6
سال 6
150000
41850
159850
7
سال 7
160000
21600
181600
جمع
760000
481950
1241950

طرح حاضر از لحاظ فنی و اقتصادی موجه و از نظر مالی از سال اول دارای سود آوری کافی می باشد .
عملیات طرح مستلزم 1280682000 ریال سرمایه گذاری جدید می باشد که 760000000 ریال آن در قالب عقد مشارکت مدنی و با نرخ 5/13 % از محل اعتبارات بانکی تامین می گردد و بقیه به مبلغ 408072000 ریال توسط متقاضی سرمایه گذاری می گردد .
تضمین طرح بر اساس مقررات بانک عامل برآورد و در زمان اعطاء تسهیلات از متقاضی اخذ می گردد .

1


تعداد صفحات : 18 | فرمت فایل : WORD

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود