تارا فایل

طرح توجیهی شستشو و دانه بندی شن و ماسه




بنام ایزد منان

طرح توجیهی ، فنی ، اقتصادی ، مالی

طرح :

شستشو و دانه بندی

شن و ماسه

مشخصات کلی طرح
عنوان
شستشو و دانه بندی شن و ماسه
ظرفیت طرح
288.000تن
مواد اولیه
مخلوط از معدن
محل تامین ماده اولیه
معدن ثبت شده
محل اجرای طرح

بررسی بازار
میزان مصرف سالانه داخلی
0 تن
میزان واردات
تن در سال
میزان صادرات
تن در سال
پیش بینی میزان صادرات
0
تولیدات داخل استان
2.700.000 تن
مباحث اقتصادی طرح
اشتغال (نفر)
20
تعداد روز کاری در سال
300
مساحت زمین (متر مربع)
20.000
قیمت فروش محصول (تن)
30.000 ریال
فروش سالیانه
8.400.000 هزار ریال
سرمایه ثابت
6.124.164 هزار ریال
سرمایه در گردش
977.000 هزار ریال
نقطه سر به سر
39%
دوره برگشت سرمایه
3.2
بازده سرمایه
31%
تسهیلات بانکی سرمایه ثابت
4.838.089هزار ریال
تسهیلات بانکی سرمایه در گردش
664.360 هزار ریال
چکیده طرح:

فصل اول

* مقدمه

* تعریف،ویژگیها ومشخصات فنی محصول

* بررسی بازار وقیمت فروش محصول

* استاندارد محصول

* بررسی کالاهای جایگزین

مقدمه

مصالح ساختمانی در حقیقت ابزار دست معماران و مهندسین می باشند . در نقشه های ساختما نی هر خطی علاوه بر نمایش حد و حدود بنا، بیانگر مصالح مشخص و از بیش تعیین شده ای بوده و مجموعه خطوطی که عناصر ساختمانی را شکل می د هند بیانگر همنشینی گروهی از مصالح در کنار یکدیگر می باشند . برای مهندس معمار همانگونه که انتخاب مصالح مناسب برای تبلور جلوه های ظا هری ساختمان از اهمیت خاصی بر خوردار است ، مناسبت آنها با کاربری ساختمان ، شرایط بر پایی، دوام در برابر شرایط اقلیمی و محیطی، توان و تخصص و البته مسایل اقتصادی نیز حائز کمال توجه می باشد .
به نکات فوق ، تاثیرات متنوع فیزیکی، شیمیایی و الکترو شیمیایی آنها بر یکدیگر اضافه می شود. همین طور با توجه به ویژه گیهای هر مصالح ممکن است تغییرات اندک ولی تعیین کننده ای در ساختمان لازم باشد. انتخاب برخی از مصالح موجب پیش بینی های خاص در جهت حفظ آنها در شرایط اقلیمی و محیطی مورد نظر می شود و دا شتن ا طلاعات کامل و جامع در مورد مصالح ساختمانی و تنوع آنها موجب انتخاب بهترین خواهد شد .
برای دستیابی به حداقل قابل قبول خصوصیات هر یک از مصالح که در شرایط خاصی به کار می رود ، روش های آزمایشگا هی ویژه ای پیش بینی شده است . گروه کارشناسان در مراکز تحقیقاتی
بر اساس نتایج آزمایشها ، مدارک و شواهد ، حدود قابل قبول را مشخص می نمایند .
موسسات استاندارد در سراسر دنیا به منظور تنظیم نمودن دستورا لعمل های آزمایشگاهی و حدود قابل قبول ، فعالیت می کنند . در ایران موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی این وظیفه را بانجام می رساند . در مباحث فنی زمانی که استانداردهای داخلی تکافوی نیاز مهندسین را نکند، از نتایج تحقیقات سایر موسسات معتبر تحقیقاتی و استاندارد کشورهای پیشرفته صنعتی استفاده می شود.
در بعضی از کشورها وظیفه تنظیم استاندارد های مرتبط با صنعت ساختمان را موسسات مستقلی انجام می دهند .
برای بررسی ویژه گیهای مصالح ساختمانی ، خصوصیات آنها را در گروه های زیر تقسیم بندی می کنند :
– خواص فیزیکی – خواص مکانیکی
– خواص شیمیایی – خواص کاربردی
– خواص معمارانه – هزینه ها و مسائل اقتصادی

تعریف ، ویژه گیها و مشخصات و کاربرد محصول

تعریف : مواد با دانه بندی 1 تا 2 میلی متر ماسه نامیده می شود . و مواد درشت تر از 2 میلی – مترشن نامیده می شود .شن و ماسه هر دو از مصالح پایه ای ساختمانی می باشند ، که با توجه به نوع دانه بندی در تهیه ملات های مختلف کاربرد دارد .

ویژه گیها و مشخصات محصول :

دا نه های سنگی به دو دسته دانه های درشت یا شن و دانه های ریز یا ماسه تقسیم می شود .مصالح سنگی (شن و ماسه ) در مجموع حدود 3/2 تا 4/3 حجم بتن را اشغال می کند .
60 تا 70 درصد از کل دا نه های شن و 30 الی 40 درصد دانه ها را ماسه تشکیل می دهد . مرز اندازه شن و ماسه ، الک استاندارد نمره 4 ا ست که اندازه بعد آن 16/3 اینچ یا 76/4 میلی متر است . دانه های عبوری از الک نمره 4 ، ماسه و دانه های مانده روی الک نمره 4 ، شن هستند .
به عبارت دیگر ، دانه های ریزتر از 76/4 میلی متر را ماسه و بزرگتر از 76/4 میلی متری را شن می نامند .با کمی تقریب در کارگاه ، دانه های ریزتر از 5 میلی متر ماسه و بزرگتر از 5 میلی متر شن محسوب می شود . قابل توجه است که دانه های ماسه ای باید از 075/0 میلی متر بزرگتر باشند .

مشخصات شن و ما سه ( دانه ها ) :

1- دانه ها باید کاملا تمیز یعنی عاری از گل و لای و دیگر ناخالصی های شیمیائی باشند ، چنانچه دانه ها در محل نامناسب در مجاورت برگ درختان یا کود دپو شده باشند ممکن است به مواد شیمیائی نظیر نیترات ها آلوده شوند .
میزان گل ولای مجاز برای دانه های شن حداکثر یک درصد است . همچنین میزان گل و لای مجاز برای دانه های ماسه حداکثر 3 % است ، مشروط بر آنکه بتن تحت سایش باشد .در صورتی که بتن تحت سایش نباشد ، میزان گل و لای مجاز دانه های ماسه ، حداکثر 5% است .
2- دانه ها باید در مقابل سایش مقاوم باشند به خصوص اگر بتن در معرض رفت و آمد و تردد قرار گیرد این مسئله از اهمیت بیشتری برخوردار می شود .
3- دانه ها باید در مقابل اعمال تنش مقاوم باشند .
چون دانه ها نقش اسکلت بندی ( ا ستخوان بندی ) بتن و سیمان نقش چسباننده دانه ها را به عهده دارد ، در صورتی که دانه ها در مقابل تنش مقاوم نباشند زود شکسته و از هم گسیخته می شوند و بتن ساخته شده با چنین مصالحی مقاومت لازم را نحواهد داشت .

دانه های سیلیس دارای سختی 7 تا 8 بوده و جزء مقاوم ترین دانه هائی هستند که در بتن مصرف می شوند . دانه های آهکی دارای سختی 3 تا 4 بوده و اکثرا در ساخت بتن به کار می روند .دانه های گچی و ترکیباتی از گچ و آهک و غیره که سختی کمتری از 3 دارند برای ساخت بتن مناسب نیستند .
4- دانه ها باید در برابر یخبندان مقاوم با شند .
مقاومت در برابر یخبندان به چند عامل بستگی دارد .
الف – تخلخل : هر چه تخلخل دانه ها بیشتر باشد ، مقاومت در مقابل یخبندان کمتر است .
ب – نفوذ ناپذیری دانه ها : هر چه نفوذ ناپذیری دانه ها بیشتر باشد ، مقاومت در مقابل یخبندان کمتر است .
ج – مقاومت کششی دانه ها : هر چه مقاومت کششی دانه ها بیشتر باشد ، مقامت در برابر یخبندان بیشتر است .
دراین خصوص آزمایش استانداردی برای بررسی مقاومت در مقابل یخبندان وجود دارد . به این صورت که ا بتدا دانه ها را از آب اشباع کرده و طبق ضوابط استاندارد آن را به طور متناوب تحت یخ زدن و ذوب شدن قرار می دهند ( با تعداد سیکل مشخص ) پس از آزمایش با مراجعه به جداول مربوطه مشخص می شود که دانه ها از نظر یخبندان تا چه حد مقاوم بوده اند .
بتن در برابر رطوبت قابلیت جذب آب و نشت آب را دارد . بدیهی است با خیس شدن بتن دا نه – های سنگی نیز خیس شده بتن دا نه های سنگی نیز خیس و آب داخل حفره ها در اثر برودت هوا یخ می زند ، افزایش حجم ناشی از یخ زدن آب ، سبب ایجاد تنش های کششی در دانه ها می شود .
در نهایت امکان دارد با یخ زدن و ذوب شدن های متوا لی ، دانه ها خسته شده و بشکنند . لذا مسئله مقاومت دانه ها در برابر یخبندان را باید جهت دانه هایی که در مناطق سردسیر مصرف می شوند ( و یا مناطقی که در معرض یخ زدن و ذوب شدن های مکرر قرار دارد ) با دقت بیشتری کنترل و مورد ملاحظه قرار داد :
5- دانه ها باید در مقابل هوازدگی مقاوم باشند .
گذشت زمان به صورتیکه همراه با تغییرات رطوبت و تغییرات دما باشد ، ممکن است دانه را خرد کند به این پدیده اصطلاحا هوازدگی گویند.
اصولا دا نه ها در مقابل گرم و سرد شدن های متوا لی هوازده شده و خرد می شوند بخصوص اگر دانه ها در معرض تر و خشک شدن های متوا لی نیز قرار گیرند .

سنگهایی که همیشه تر یا همیشه خشک هستند کمتر هوازده می شوند . اما سنگهایی که گا هی تر و گاهی خشک هستند ، به سرعت هوازده می شوند . علت این مسئله تفاوت ضریب انبساط حرارتی سنگ سنگ دانه (شن و ماسه) در حالت تر و حالت خشک است . لذا دانه متناسب با تغییرات مکرر ضریب انبساط حرارتی ، انقباض و انبساط پیدا کرده و مرتبا تحت کشش و فشار قرار می گیرد ، تا اینکه به مرور زمان خسته شده و متلاشی می شود .

شکل و بافت سطحی و ظا هری دانه ها :

دانه های موجود در طبیعت (شن و ماسه ) را از نظر شکل ظا هری به پنج دسته می توان تقسیم کرد :
1- دانه های گرد : دانه هایی هستند که در اثر فرسایش در طبیعت شکل آنها گرد و سطح آنها صاف شده است .
2- دانه های نامنظم : معمولا دارای سطح صاف و صیقلی هستند ولی شکل آنها کاملا گرد نیست .
3- دانه های گوشه دار : دارای سطح صاف نیستند ، همچنین شکل هندسی مشخصی نداشته و اکثرا دارای گوشه های مشخص و تیز هستند .
4- دانه های پولکی شکل : دانه هایی هستند که ضخامت آنها نسبت به دو بعد دیگر آنها کم است .
5- دانه های سوزنی شکل : دانه هایی هستند که طول آنها نسبت به دو بعد دیگر به میزان قابل توجهی بیشتر است .
اصولا در بتن سازی از دانه های گرد ، نامنظم و گوشه دار ( شن و ماسه ) استفاده می شود و به کارگیری دانه های پولکی و سوزنی شکل در ساخت بتن مجاز نیست .
به طور کلی دانه های گرد در مقایسه با دانه های نامنظم و گوشه دار ، در بتن سازی کمترین مصرف سیمان را دارد . زیرا سطح ظاهری دانه های گرد نسبت به سطح ظاهری دانه های نا منظم و گوشه دار کمتر بوده و چون خمیر سیمان می بایست نسبت به سطح ظاهری دانه های نامنظم و گوشه دار کمتر بوده و چون خمیر سیمان می بایست تمام سطح ظاهری دانه را بپو شاند ، لذا این دانه ها به خمیر سیمان کمتری نیاز دارند .

دانه بندی

دانه بندی یعنی نحوه توزیع دانه ها از نظر ابعاد ، دانه بندی مصالح را با یک شاخص به نام منحنی دانه بندی مشخص می کنند .
تعریف : منحنی دانه بندی عبارت است از یک منحنی که نحوه توزیع دانه ها از نظر ابعاد را مشخص کند .
برای تنظیم منحنی دا نه بندی ابتدا شن یا ماسه و یا مخلوط مورد نظر از آنها را انتخاب نموده از الک های ا ستاندارد عبور می دهند . تعداد الک های استاندارد که معمولا اسستفاده می شوند ، 9 عدد می باشد که 5 ا لک در محدوده ماسه ، و یک الک مرز شن و ماسه و 3 الک در محدوده شن است .
– الک مرز شن و ما سه الک نمره 4 ( 4 ( ) بوده که بعد شبکه های آن 76/4 میلی متر است .
– الک های در محدوده ماسه به شرح زیر هستند :

الک نمره 8 36/2 8 (
الک نمره 16 18/1 16 (
الک نمره 30 6/0 30 ( (µm 600 )
الک نمره 50 3/0 50 ( (µm 300 )
الک نمره 100 15/0 100 ( (µm 150 )

– الک های محدوده شن به شرح زیر هستند :

– الک 8/ 3 اینچ 5/9 میلی متر
– الک 4/3 " 06/19 "
– الک 2/1و1 " 1/38 "

به صورت عملی و در ایران معمولا الک 8/3 اینچ را با الک 10 میلی متر ، الک 4/3 اینچ را با الک 20 میلی متر و الک 2/1و1 اینچ را با ا لک 40 میلی متر نام گذاری می کنند .
برای رسم منحنی دانه بندی ، ابتدا مجموعه ای از دانه ها را وزن کرده سپس از روی 9 الک استاندارد عبور می دهند ، آنگاه وزن دانه های مانده روی هرا لک را اندازه گیری کرده و درصد آنها را نسبت به وزن کل محاسبه می نمایند ( درصد مانده ) . مجموع درصدهای مانده روی الک مورد نظر و الک های بالاتر را از 100 کم نموده تا درصد رد شده از ا لک مورد نظر و الک های بالاتر را از 100 کم نموده تا درصد رد شده از الک مورد نظر به دست آید . سپس بر اساس اندازه الک ودرصد
رد شده دانه ها از الک های استاندارد منحنی را رسم می نمایند .

کاربرد محصول :

کارهای ساختمانی و جداول عمده عمده ترین مصرف شن و ماسه را به خود اختصاص داده اند و مصرف هر دو ماده به عنوان اجزا اصلی سیمان پرتلند حائز اهمیت است ، زیرا 60 الی 80 درصد وزنی بتن را تشکیل داده و مقادیر معتنابهی برای جاده های بتنی ، سدها ، فرودگا هها ، کانال های آبرسانی ، لوله های سیمانی ، زیر سازی و دیگر مصارف عمومی مصرف می شوند ا لبته در همه این موارد شن یا ماسه مصرف نگردیده و سنگ خرده شده نیز به مقدار قابل ملاحظه ای به کار گرفته می شود .
در هر صورت شن و ماسه چنان با رشد و توسعه یک کشور در رابطه نزدیک می باشد که مقدار مصرف سالیانه آن بیانگر فعالیت اقتصادی آن کشور به حساب می آید .

بررسی بازار و قیمت فروش محصول :
با توجه به وجود صد ها پروژه ریز و درشت عمرانی در ا ستان، اعم از عمرا نی و صنعتی در حال احداث ، از جمله طرح قطار مشهد – شمال که میلیونها تن شن و ما سه نیاز دارد ، طرح دو بانده کردن محور مواصلاتی مشهد – بجنورد – گرگان ،سدها ، احداث بیش از 500 واحد صنعتی و دامداری و کشاورزی و سدها و …. نیاز احداث چندین واحد شن و ماسه را می طلبد .
قیمت های فروش عمدتا مترمکعبی بوده و متر مکعبی بین 15.000 تا 20.000 ریال به فروش می رسد . هر متر مکعب تقریبا معادل 8/1 تا 2 تن می باشد که در محاسبات هر تن به قیمت 30.000 ریال به فروش می رسد .

بررسی کالای جایگزین :

تقریبا می توان گفت جایگزینی ندارد .

فصل دوم

مطالعات فنی

* تشریح فرایند تولید

* دستگاها وتجهیزات خط تولید

* نیروی انسانی مورد نیاز

* براورد میزان مصرف مواد اولیه

* تجهیزات وتاسیسات عمومی و
مصرف انرژی سالیانه

تشریح فرایند تولید

آماده کردن موا د :

مراحل آمادگی در کارگا ههای تهیه شن ماسه شامل شستشو سرند کردن ، خرد کردن قطعات بزرگتر از اندازه و تصفیه موا د مضر و موا د ریزتر از اندازه دلخوا ه می باشد .
کارگاه در حقیقت ترکیبی از دستگاههای انتقال دهنده ( نوار نقاله ) سرند ، سنگ شکن ها ، دستگا ههای شستشو ( ماسه شور ) و درجه بندی از نظر اندازه و توام با تاسیساتی مانند ا نبار و دستگا ههای بارگیری و غیره می باشد .
اینک مراحل کار و تولید شن و ما سه شسته و سنگ شکسته دانه بندی شده بشرح زیر ارا ئه می- گردد :

1- معدن :
مواد اولیه مورد نیاز از معدن بوسیله لورد بارگیری شده و توسط کمپرسی به محل کارخانه حمل می شود .
2- محل دپو مواد اولیه :
در این مکان مواد اولیه که توسط کمپرسی از معدن حمل شده دپو می گردد ، دپوها باید در لایه های با ضخامت یکنواخت ایجاد شوند .
اقتصادی ترین و مقبول ترین روش تشکیل دپوی مواد اولیه که توسط کامیون به محل آورده می شود اینست که بار کامیون ها نزدیک به هم تخلیه شوند و پخش و صاف کردن دانه ها توسط لودر صورت پذیرد .
علت تاکید بر لزوم دپو کردن مواد اولیه در سطح و پرهیز از بردن مواد به ارتفاع ، بدلیل جلوگیری از پخش غیر یکنواخت و جدا شدن سنگهای درشت از سنگهای ریز و درنتیجه عدم یکنواختی محصول نهایی و ایجاد فشار بر دستگاههای می باشد .

3- تغذیه سیلو :
در این مرحله دپو شن و ما سه به اندازه ظرفیت سیلو توسط لودر بازدهی شده ، باید توجه داشت ، برداشت دانه ها به وسیله لودر از بالا به پائین به گونه ای انجام گیرد که هر بار حاوی قسمتهایی از لایه افقی باشد .

4- سیلو :
سیلوها را می توان با ظرفیت های متفاوت و اشکال گوناگون تهیه نمود لیکن در کل باید دارای شبکه فلزی رویی جهت جدا نمودن قلوه سنگ های بزرگ و نیز شیب قیف گونه ای جهت راهنمایی مصالح به فیدر باشند .

فیدر :

مصالح دپو شده در سیلو را نمی توان مستقیما به نوار نقاله هدایت نمود و جهت اینکار از فیدر استفاده می نمایند ، مقدار باردهی توسط فیدر قابل تنظیم است .

نوار نقاله مادر :

این نوار دارای 20 متر طول و 100 سانتی متر عرض می با شد و مواد اولیه را که توسط فیدر دریافت داشته به سرند شماره یک منتل می نماید .

سرند شماره یک :

این سرند به ابعاد 5/1 * 5 متر و با شیبی مناسب طراحی شده و از یک توری جهت جدا سازی اورسایز ( شن ) از بقیه مخلوط استفاده شده است ، طرز کار آن بدین صورت است که مصالحی که بر روی سرند ریخته می شود ویبره شده و در اثر شیب اورسایز آن از یک طرف به نوار نقاله دیگری منتقل می گردد .

نوار نقاله ساده شماره یک :

این نوار به طول 14 متر و عرض 60 سانتی متر می باشد ( طول آن قابل تغییر است ) و مصالح سرند شده را از سرند به ماسه شور هدایت می کند .

نوار ساده نقاله شماره دو :

این نوار نیز ابعاد نوار شماره یک را دارا ست و اورسایز سرند را به سنگ شکن فکی هدایت می – کند .

ما سه شور حلزونی :

این نوع ماسه شور به ابعاد و انواع مختلف یافت می شود که بسته به نوع کار مورد استفاده قرار می گیرد . در اینجا ماسه شور حلزونی به ابعاد 75/0 * 6 متر در نظر گرفته شده است که دارای یک محور مرکزی می باشد که حول آن مارپیچی به صورت حلزونی تعبیه گردیده است طرز کار آن بدین صورت ا ست که:
مصالحی که توسط نوار به دستگاه می ریزد با چرخش محور و در نتیجه حلزونی ، به سمت بالای ماسه شور هدایت می شود و در حین این عمل با آب موجود در ماسه شور ونیز آبی که توسط لوله از بالای روی مصالح ریخته می شود شسته می گردد .

سنگ شکن فکی :

این سنگ شکن دارای دو فک قابل تنظیم می باشد که اندازه فاصله بین فک ها بسته به نوع مصالح تنظیم می گردد . ظرفیت اینگونه سنگ شکن ها متفاوت بوده و برای مثال می توان 18-12 متر مکعبی باشند و یا بیشتر .

نوارهای نقاله ساده سه و چهار :

ابعاد این نوارها نیز همانند نوار شماره یک بوده ، وظیفه آنها انتقال مصالح شکسته از سنگ – شکن و ماسه شور به سرند شماره 2 می باشد .

سرند شماره دو :

ابعاد این سرند نیز 5/1*5 متر می باشد و دارای سه توری و به اصطلاح سه طبقه است ، طرز کار آن بدین صورت که مصالح شسته و شکسته که توسط نوار بر روی سرند می ریزند ، ویبره شده و با توجه به شیب سرند به نوارها منتقل می گردند .

نوار نقاله ساده شماره پنج :
این نوار نیز در ابعاد 14 متر طول و 60 سانتی متر عرض می باشد و اورسایز سرند به سنگ شکن ماسه ساز انتقال می دهد .

سنگ شکن ما سه ساز :

این نوع سنگ شکن ها به اشکال مختلف ( مخروطی – چکشی ) ساخته می شود و طرز کار آن بدین صورت است که مصالح را از سرند گرفته و پس از خرد کردن آنها را به ماسه تبدیل می نماید .

نوار نقاله ساده شش و هفت و هشت :

این نوارها به ابعاد 14 متر طول و 60 سانتی متر عرض می باشد و جهت انتقال مصالح از ماسه – ساز به سرند و از سرند به محل دپو انتخاب گردیده است .
لازم به ذکر است که نوار هفت و هشت جهت دپو کردن ماسه نخودی در نظر گرفته شده است و در صورت داشتن سفارش بادامی ، می توان مستقیما از نوار پنج محصول را گرفت .

اتاق کنترل و فرمان :

این اتاق دارای تابلو های فرمان جهت روشن و خاموش نمودن دستگاهها می باشد و اغلب بر روی دیوار دپو احداث می گردد .

دپو مصالح :

مصالح تولیدی پس از تهیه در محوطه کارخانه باید دپو شود تا خشک و آماده دپو گردد . دپوها باید از یکدیگر فاصله داشته باشند و در صورتی که ما بین آنها دیوارهایی ساخته شود بهتر می باشد ( منظور فاصله بین دپو ماسه ، نخودی و بادامی است . )

بارگیری :

بارگیری مصالح تولیدی توسط لودر و حمل آن توسط کمپرسی انجام می گردد .

ارائه لیست تجهیزات و ما شین آلات اصلی فرآیند یا خط تولید :

ردیف
نام ماشین آلات و تجهیزات
محل تامین
تعداد
1
فیدر 120 تنی
داخلی
1
2
سیلو "
داخلی
2
3
شبکه کامل
داخلی
1
4
کوبیت مدل 180(سنگ شکن فکی )
داخلی
1
5
سرند ویبراتوری 2 ( 6 متر سه طبقه 120 تنی (درساعت)
داخلی
2
6
ماسه ساز مدل RK 70
داخلی
1
7
ماسه شور حلزونی 12 متری
داخلی
1
8
نوار نقاله با عرض 80 و طول مختلف
داخلی
8
9
مجموعه تابلوی برق
داخلی
1
10
تانکر آب
داخلی
1

برآورد نیروی انسانی مورد نیاز:

ردیف
نیروی ا نسانی مورد نیاز
تخصص و میزان تحصیلات
تعداد
1
مدیر طرح
لیسانس
1
3
کارشناس تولید
فوق دیپلم -لیسانس
1
4
کارمند اداری ،پشتیبانی ، حسابدار
دیپلم تا فوق دیپلم
4
5
کارگرفنی ما هرتولیدی و تعمیراتی
دیپلم – تکنسین
3
6
کارگرفنی نیمه ما هر و ساده
زیر دیپلم
5
7
راننده
زیر دیپلم
4
8
نگهبان و سرایدار و آبدارچی
زیر دیپلم
2
جمع
20

برآورد زیر بنای ساختمانهای صنعتی و غیر صنعتی:

ردیف
شرح
مقدار
واحد
1
سالن تولید و استخر شستشو
200
مترمربع
2
انبار مواد اولیه
0
متر مربع
3
انبار محصول
0
متر مربع
4
ساختمان اداری و سرویس ها
100
مترمربع
5
نگهبانی ، سرایداری
100
متر مربع
6
رختکن ، آشپز خانه ، غذا خوری ، کنترل کیفیت و….
100
متر مربع

– تجهیزات و تاسیسات عمومی وانرژی مصرفی سالیانه

عنوان
شرح
برق رسانی
شبکه داخلی، سه فاز 150kw ، به همراه تا بلو برق و کا بل کشی
آب رسانی
هزینه حفر چاه ، سیستم پمپاژ ، لوله کشی ، 4/3 اینچ
سوخت رسانی
حق انشعاب ، لوله کشی گاز
وسایل گرمایش وسرمایش وایمنی
بخاری،کولر، ،کمکهای اولیه
ارتبا طی
تلفن ثابت 3 خط،همراه 2 خط
اطفاء حریق
کپسول و شیلنگ آتش نشانی

* برآورد مصرف انرژی سالیانه
آب :
انواع آب مورد نیاز در این واحد عبارتند از :
آب مورد نیاز برای تولید (شستشوی ماسه ) :
برای شستشوی هر تن ماسه به 250- 150لیتر آب نیاز است (بسته به نوع ماسه و مقدار گل و لای آن ) ،که در مجموع به حدود 48.500متر مکعب آب برای تولید احتیاج است .
آب مورد نیاز جهت شستشو و آبیاری فضای سبز :
برای آبیاری فضای سبز کارخانه به ازای هر متر مربع فضای سبز 5/1 لیتر در روز آب در نظر گرفته می شود و جهت شستشوی کارخانه نیز سالیانه 3m 600 آب تخمین زده شده است .
آب مورد نیاز جهت آشامیدن ، حمام و آشپزخانه :
موارد فوق به ازای هر نفر 150 لیتر در روز در نظر گرفته می شود . بدین ترتیب چون تعداد پرسنل در سه شیفت برای کارخانه ، 20 نفر پیش بینی شد ه مقدار آب مورد نیاز این واحد جهت مصارف فوق حدود 900 متر مکعب در سال تخمین زده می شود.

شرح
مقدار مصرف (متر مکعب)
آب جهت تولید
48.500
آب مورد نیاز برای آشامیدن و نیاز آفراد
900
آب مورد نیاز برای آبیاری
600
مجموع
50.000

مقدار کل آب مصرفی (متر مکعب) = 50.000 در سال

برق:
الکتریسیته مورد نیاز در خط تولید:

برای این خط تولید برق سه فاز با ولتاژ 380 ولت، با توان kw 150 مورد نیاز است.
ا نرژی الکتریکی مورد نیاز در بخش تولید برای ماشین آلات 100 kw می باشد .

الکتریسیته مورد نیاز جهت روشنایی:

توان لازم برای روشنایی سوله خط تولید ، سوله انبار مواد اولیه ، سوله انبار محصول، سوله تاسیسات برقی و سوله سیستم خنک کننده ، هوای فشرده و سیستم ا طفاء حریق بطورمتوسط w20 به ازاء هر متر مربع در نظر گرفته می شود . همچنین برای ساختمانهای اداری و رفاهی نیز توان مورد نیاز برای روشنایی معادل w 35 به ازای هر متر مربع در نظر گرفته شده است .

ردیف
شرح
متراژ
مقدار مصرف به ازای هر متر مربع
مقدار مصرفKW
1
سالن تولید
200
20
4
2
انبار مواد اولیه
100
15
5/1
3
انبار محصول
0
15
0
4
ساختمان اداری و سرویس ها
100
35
5/3
5
ساختمان نگهبانی و سرایداری و….
100
35
5/3
6
روشنایی محوطه
2500
5
12

جمع
5/24

مجموع مصرف برق به شرخ ذیل می باشد.

شرح
توان کل kw
ماشین آلات خط تولید
100
روشنایی
5/24
سرمایش، گرمایش و تهویه
12
سرویس های جانبی
13
مجموع
150

سوخت گاز طبیعی یا فسیلی:
در این واحد گاز طبیعی یا فسیلی برای گرمایش بکار برده می شود .جهت گرمایش ساختمانها میزان سوخت مورد نیاز برای هر 100 متر مربع ازساختمانها ، 20 متر مکعب گاز طبیعی یا25 لیتر سوخت فسیلی مانند نفت سفید یا نفت گاز در روز است که با توجه به استفاده 150 روز از سال ، میزان گاز مورد نیاز سالانه حدودا m3 15000 بر مبنای گاز طبیعی می باشد .

سوخت خودروها و وسایل حمل و نقل شامل میکسر ها ، کمپرسی ها و وانت نیز در جدول زیر آمده است :

شرح
واحد
مصرف روزانه
مصرف سالانه
آب مصرفی
M3
167
50.000
برق مصرفی
kwh
1200
360.000
سوخت
مصرفی
گازوئیل
lit
200
60.000

گاز
M3
50
15.000

بنزین
lit
20
6.000

فصل چهارم

بررسی های

اقتصادی و مالی

وضعیت تولید داخل استان:

با توجه به اینکه امکان حمل و انتقال شن و ماسه به سایر نقاط کشور به دلیل نوع خاص محصول نمی باشد همچنین نیاز شدید استان به واحد های تولید شن و ماسه به بررسی بازار داخل استان می پردازیم.در حال حاضر 12 واحد شستشوو دانه بندی در استان با ظرفیت تولیدحدودا 2.800.000 تن یا 1.600.000 متر مکعب در سال فعال می باشند.

تعیین مصرف داخلی :
با توجه به اینکه این محصول عمدتا در بخش ساخت و ساز ، اعم از ساختمانی ، راه سازی ، کشاورزی ، معدنی و صنعتی به صورت ماده اولیه بتن کاربرد دارد ، لذا جهت برآورد مصرف آن بایستی به میزان تولید بتن و بالتبع وضعیت ساخت و ساز در بخش های ذکر شده پرداخت .
وضعیت ساخت و ساز در سالهای اخیر در کشور :
برای تعیین پتانسیل مصرف شن و ماسه و در نهایت بتن در بخش ساختمان در کشور ، باید میزان کل زیر بنای ساختمانهای دارای پروانه ساخت در سالهای اخیر در کشور برری گردد . با در نظر گرفتن میزان ظرفیت و تولید کنونی شن و ماسه و بتن آماده در استان ، می توان نیاز به تولید بتن در استان را پیش بینی نمود. در ادامه ، بر پایه گزارشات سالانه بانک مرکزی مربوط به بخش مسکن ، وضعیت ساخت و ساز در سالهای 1385-1376 بررسی گردیده که نتایج آن در جدول زیرارا ئه شده است :

.
(میلیون متر مربع)
سال
سطح زیر بنا در تهران
سطح زیر بنا در شهرهای بزرگ
سطح زیربنا در سایر نقاط شهری
سطح کل زیر بنا در کشور
76
4/7
8/11
17
2/36
77
3/5
4/12
5/18
2/36
78
1/10
1/15
9/18
1/44
79
3/16
3/15
8/17
4/49
80
9/20
5/19
2/18
6/58
81
3/15
8/26
23
1/65
82
6/9
1/29
8/26
5/65
83
7/11
1/20
8/29
6/61
84
10
4/22
2/29
6/61
85
3/11
6/24
9/29
8/65

سطح کل زیر بنای ساختمانهایی که درسال 1381 برای آنها پروانه صادر شده حدود 1/65 میلیون متر مربع بوده است که 1/11 درصد بیشتر از سال 1380 است . از مجموع سطح کل زیر بنای در نظر گرفته شده 5/23 درصد به شهر تهران ، 2/41 درصد به شهرهای بزرگ و 3/35 درصد به سایر مناطق شهری اختصاص داشته است .
شاخصهای اقتصادی بخش ساختمان و مسکن کشور طی سال 1382 با رشدی اندک همراه بود . این روند حاکی از سپری شدن دوران رونق فعالیتهای این بخش و کاهش مشارکت بخش خصوصی در امر ساختمان و مسکن است .
سطح کل زیر بنای ساختمانهایی که در سال 1382 ، پروانه احداث ساختمان صادر شده حدود 5/65 میلیون متر مربع بود که 6/00 میلیون متر مربع بیشتر میزان مشابه در سال 81 بوده است .
رکود حاکم بر بخش ساختمان و مسکن کشور که از سال 1382 در تهران آغاز گردیده بود ، درسال 1383 با تسری سایر شهرهای بزرگ ، به صورت گسترده تری ادامه یافت . در این سال ، آمار پروانه های ساختمانی صادره توسط شهرداریهای سراسر کشور به لحاظ تعداد و سطح کل زیر بنای طبقات ساختمانها کاهش داشت که عمدتاً ناشی از کاهش پروانه های ساختمانی صادر شده در شهرهای بزرگ کاهش یافته و رونق بیشتری در شهرهای کوچک یافته است . با این حال ، همچنان مساحت کل زیر بنای تهران درصد بالایی را از کل سطح زیر بنای کشور تشکیل می دهد .
برای بررسی استفاده از بتن آماده در ساختمان سازی ، سطح زیر بنای کل ساختمانها در کشور را متوسط سطح زیر بنا در نه ساله گذشته در نظر می گیریم که رقمی در حدود 5/54 میلیون متر مربع می باشد . در سال های اخیر با توجه به چندین مورد زلزله که به وقوع پیوسته است کارشناسان معماری تقریبا در بیشتر موارد از سقفهای بتنی استفاده می نمایند و استفاده از تیر آهن و سقف ضربی کاهش قابل ملاحظه ای داشته است. بگونه ای که می توان با گفت در حدود 70% سقفهای ساختمان ها از نوع بتنی بوده و در آن از بتن استفاده شده است.
با فرض اینکه سطح زیر بنا در استان خراسان شمالی حداقل 5/1% کل زیر بنای کشور باشد در این صورت 820 هزار متر مربع سطح زیر بنای استان خواهد بود.
اگر فقط میزان بتن ریزی در سقفها را ملاک قرار دهیم به ازای هر 100 متر مربع به 7 مترمکعب بتن که با قطر 5 سانتی متر اجرا می شود نیاز است.
برای ساختمانهای با اسکلت و فونداسیون بتنی نیز در صورتی که 50 % کل ساختمان های استان را تشکیل دهد به ازای هر 100 متر مربع به 35 متر مکعب بتن نیاز است.
در این صورت سالانه به حدود 480000 تن بتن فقط جهت ساختمانهای مسکونی نیاز است. با در نظر گرفتن طرحهای صنعتی و بخصوص مواصلاتی و …. ، میزان نیاز به شن و ماسه حداقل 5 برابر خوا هد گردید .
با توجه به اینکه حدود 75% بتن را شن و ماسه تشکیل می دهد ، میتوان میزان مصرف آن را برآورد نمود .

تامین مواد اولیه:

مواد اولیه به دو صورت ، لاشه های کوهی و مخلوط رودخانه ای از معادن ثبت شده تامین می گردد .

وضعیت واحد های فعال به تفکیک شهرستان های استان :

– بجنورد : 4 واحد 1.700.000 تن

– شیروان : 3 واحد 530.000 تن

– اسفراین : 3 واحد 390.000 تن

– فاروج : 1 واحد 150.000 تن

– آشخانه : 2 واحد 300.000 تن

– جاجرم : 1 واحد 160.000 تن

ماخذ : آخرین آمار وزارت صنایع و معادن ( مورخه 5/6/86 )

وضعیت جواز تا سیس های صادره تا شهریور 86 در و شهرستان ها :

بجنورد 15، شیروان 6 ، مانه 7، اسفراین 6 ، فاروج 0 ، جاجرم 7

ماخذ : طبق آخرین آمار وزارت صنایع و معادن ( مورخه 5/6/86 )

محاسبات

مالی واقتصادی

پرسشنامه ایجاد واحدهای صنعتی کوچک

1- محل اجرای طرح

منطقه مجاز صنعتی

2- مشخصات متقاضی

نام ونام خانوادگی
نام پدر
ش. ش
تحصیلات
تجربه

3- نوع و میزان و قیمت فروش محصولات تولیدی ( فروش کل )

ردیف
نام محصول
میزان تولید سالیانه
قیمت واحد (ریال)
قیمت فروش(هزار ریال)
1
شن و ماسه دانه بندی شده و شستشو شده
280.000 تن
30.000
8.400.000

4- زمین

مساحت(متر مربع)
قیمت واحد(ریال)
قیمت کل (هزار ریال)
20.000
50.000
1.000.000

ردیف
شرح کار
مقدار کار
قیمت واحد (ریال)
کل هزینه (هزار ریال)
1
تسطیح و خاک برداری
2500 مترمربع
10.000
25.000
2
حصارکشی (دیوار با ارتفاع 2/5
260 متر
350.000
91.000
3
جدول گذاری
150 متر
150.000
22.500
4
خیابان کشی و آسفالت
100
90.000
9.000
5
پارکینگ
0
0
0
6
فضای سبز
100 مترمربع
200.000
20.000
7
روشنایی
50
200.000
10.000
8
سایر
0
0
0
جمع
178.000
5- محوطه سازی

6- ساختمان و ابنیه

ردیف
شرح
مقدار
واحد
قیمت واحد(ریال)
کل هزینه (هزار ریال)
1
سالن تولید (استخر ، فونداسیون و ….)
200
مترمربع
800.000
160.000
2
انبار مواد اولیه
100
متر مربع
800.000
80.000
3
انبار محصول
0
متر مربع
0
0
4
ساختمان اداری و سرویس ها
100
مترمربع
1.000.000
100.000
5
نگهبانی و سرایداری
50
متر مربع
800.000
40.000
6
سایر
50
مترمربع
1.000.000
50.000
جمع
286.000

7- وسایل وتجهیزات اداری وآزمایشگاهی

ردیف
شرح
تعداد
قیمت واحد(ریال)
قیمت کل(هزار ریال)
1
کامپیوتر و متعلقات
2
5.000.000
12.000
2
میز اداری و متعلقات
2
800.000
1.600
3
کمد و بوفه
1
600.000
600
4
اثاثیه و ملزومات اداری


500
5
سایر موارد


500
جمع کل
14.700

8- ماشین آلات و تجهیزات خط تولید

ردیف
نام ماشین آلات و تجهیزات
محل تامین
تعداد
قیمت واحد
( هزارریال)
قیمت کل
( هزار ریال)
1
فیدر 120 تنی
داخلی
1
100.000
100.000
2
سیلو "
داخلی
2
30.000
60.000
3
شبکه کامل
داخلی
1
30.000
30.000
4
کوبیت مدل 180
داخلی
1
300.000
300.000
5
سرند ویبراتوری 2 ( 6 متر سه طبقه120 تنی
داخلی
2

190.000

380.000
6
ماسه ساز مدل RK 70
داخلی
1
420.000
420.000
7
ماسه شور حلزونی 12 متری
داخلی
2
140.000

280.000
8
نوار نقاله با عرض 80 و طول مختلف
داخلی
8
30.000
240.000
هزینه نصب و راه اندازی (5-3 ) % قیمت ماشین آلات
54.300
جمع
1.864.300

9- تاسیسات عمومی و تجهیزات

عنوان
شرح و توضیحات
قیمت (هزار ریال)
برق رسانی
شبکه داخلی و حق انشعاب 150kw
150.000
آب رسانی
شبکه داخلی و حق انشعاب آب ( یا حفر چاه )
40.000
سوخت رسانی
حق انشعاب ، شبکه داخلی یا مخازن ذخیره سوخت
35.000
وسایل گرمایش و سرمایش و ایمنی
بخاری-کولر-کپسول اکسیژن-کمکهای اولیه
30.000
ارتباطی
تلفن ثابت 2 خط و همراه2 خط
9.000
اطفا حریق
کپسول و شیلنگ آتش نشانی

3.000
سایر
0
0
جمع
267.000

10- وسایل حمل و نقل

ردیف
شرح وسایل
وضعیت دارای
مشخصات فنی
تعداد
قیمت واحد (هزارریال)
قیمت کل (هزار ریال)
1
وانت بار
مورد نیاز
نیسان
1
100.000
100.000
2
کامیون کمپرسی
مورد نیاز
بنز
2
650.000
1300.000
3
لودر
مورد نیاز
0
1
850.000
850.000
جمع کل
2250.000

11- مواد اولیه

ردیف
نام مواد اولیه و مشخصات فنی
مصرف سالیانه
واحد
هزینه واحد(ریال)
هزینه کل(هزار ریال)
1
مخلوط
322.000
تن
12.500
4.025.000

12- برآورد هزینه استهلاک

شرح
ارزش دارایی (هزار ریال)
درصد
هزینه سالیانه (هزار ریال)
محوطه سازی
178.000
5%
8900
ساختمان
286.000
5%
14.300
ماشین آلات و تجهیزات
1864.000
10%
186.400
تاسیسات
267.000
10%
26.700
وسایل حمل و نقل
2250.000
10%
225.000
وسایل دفتری وآزمایشگاهی
14.700
10%
1470
پیش بینی نشده( 5% بالا )
243.000
10%
24.300
جمع کل
487.070

13- برآورد هزینه آب، برق و سوخت مصرفی
شرح
واحد
مصرف روزانه
مصرف سالانه
هزینه واحد(ریال)
هزینه کل(هزار ریال)
آب مصرفی
مترمکعب
167
50.000
1000
50.000
برق مصرفی
کیلووات ساعت
1200
360.000
300
10.800
سوخت مصرفی
گازوئیل
لیتر
200
60.000
160
9.600

گاز
مترمکعب
50
15.000
180
750

بنزین
لیتر
20
6.000
1.000
6.000
جمع
77.150

14- بر آورد هزینه تعمیرات و نگهداری

شرح
ارزش دارائی(هزار ریال)
درصد
هزینه تعمیرات سالیانه (هزار ریال)
ساختمان
286.000
2%
5.720
محوطه سازی
178.000
2%
3.560
ماشین آلات و تجهیزات
1.864.000
5%
93.200
تاسیسات
267.000
5%
13.350
وسایل دفتری و آزمایشگاهی
14.700
2%
294
وسایل حمل و نقل
2250.000
10%
225.000
جمع
341.124

15- بر آورد حقوق و دستمزد و نیروی انسانی

ردیف
نیروی انسانی مورد نیاز
تخصص و میزان تحصیلات
تعداد
متوسط حقوق ماهیانه (ریال)
جمع حقوق سالیانه(هزار ریال)
1
مدیر طرح
لیسانس
1
4.500.000
54.000
3
مدیر فنی یا کارشناس تولید
تکنسین – لیسانس
1
3.500.000
36.000
4
کارمند اداری، پشتیبانی ، حسابدار
دیپلم تا تکنسین
4
2.500.000
120.000
5
کارگرفنی ما هر تولیدی و تعمیراتی
دیپلم – تکنسین
4
2.500.000
120.000
6
کارگرفنی نیمه ما هر و ساده
زیر دیپلم
5
2.000.000
120.000
7
راننده
زیر دیپلم
4
2.500.000
120.000
8
نگهبان و سرایدار و آبدارچی
زیر دیپلم
2
2.000.000
48.000
جمع
16

618.000
مزایا و حق بیمه کارفرما در سال به میزان 28%کل حقوق سالیانه پرسنل

173.040
جمع کل

791.040
جمع نیروی انسانی مورد نیاز 20 در 1 شیفت و با 300 روز کاری در سال می باشد.

16- بر آورد سرمایه ثابت:
الف – هزینه های سرمایه ای
شرح
مبلغ (هزار ریال)
زمین
1.000.000
محوطه سازی
178.000
ساختمان
286.000
ماشین آلات و تجهیزات
1.864.000
وسایل دفتری و آزمایشگاهی
14.700
تاسیسات
267.000
وسایل حمل و نقل
2250.000
پیش بینی نشده
146.492
جمع کل
6.006.192

ب- هزینه های قبل از بهره برداری

شرح
مبلغ (هزار ریال)
هزینه های تهیه طرح، مشاوره، اخذ مجوز، حق ثبت قراراداد بانکی (1% هزینه سرمایه ای)
60062
هزینه آموزس پرسنل (1% کل حقوق سالانه)
7910
هزینه های راه اندازی و تولید آزمایشی
50.000
جمع
117.972

سرمایه ثابت = مجموع مقادیر فوق = 6.124.164 هزار ریال

17- برآورد سرمایه در گردش

عنوان
شرح
مبلغ (هزار ریال)
مواد اولیه و بسته بندی
مدت 2 ماه مواد اولیه
812.000
حقوق و دستمزد
2 ماه حقوق و مزایا
130.180
تنخواه گردان
1 ماه هزینه انرژی و تعمیرات و نگهداری
34.856
جمع
977.000

18- نحوه سرمایه گذاری

شرح
سهم متقاضی
تسهیلات بانکی
جمع(هزار ریال)

مبلغ
درصد
مبلغ
درصد

سرمایه ثابت
1.469.799
21%
4.838.089
79%
6.124.164
سرمایه در گردش
312.640
32%
664.360
68%
977.000
جمع کل سرمایه گذاری
1.782.439
24%
5.502.449
76%
7.101.164

19- هزینه های تولید سالیانه

شرح
مبلغ(هزار ریال)
هزینه مواد اولیه و بسته بندی
4.025.000
هزینه حقوق و دستمزد
791.040
هزینه انرژی (آب ، برق، سوخت)
77.150
هزینه نگهداری و تعمیرات
341.124
هزینه پیش بینی نشده تولید (5 درصد اقلام بالا)
261.716
هزینه اداری فروش(1% اقلام بالا)
54.960
هزینه تسهیلات مالی (2% مقدار وام سرمایه ثابت)
94.312
هزینه بیمه کارخانه (دو هزارم سرمایه ثابت)
12.248
هزینه استهلاک
487.040
هزینه استهلاک قبل از بهره برداری (20% هزینه های قبل از بهره برداری)
23.594
جمع کل
6.168.184

20- قیمت تمام شده = تولید سالیانه / هزینه تولید سالیانه
برابر است با 22.030 ریال برای هر تن شن و ماسه تولیدی
21- قیمت فروش هر تن محصول برابر است با 30.000 ریال که معادل 35% سود نسبت به قیمت تمام شده می باشد .

22- محاسبه نقطه
شرح هزینه
هزینه متغیر
هزینه ثابت
هزینه کل(هزلر ریال)

مقدار
درصد
مقدار
درصد

مواد اولیه و بسته بندی
4.025.000
100%
0
0%
4.025.000
حقوق و دستمزد
197.760
25%
593.280
75%
791.040
هزینه انرژی
61.720
80%
15.430
20%
77.150
تعمیرات
255.843
75%
85.281
25%
341.124
پیش بینی نشده
209.373
80%
52.343
20%
261.716
اداری و فروش
0
0%
54.960
100%
54.960
هزینه تسهیلات مالی
0
0%
94.312
100%
94.312
بیمه کارخانه
0
0%
12.248
100%
12.248
هزینه استهلاک
0
0%
487.070
100%
487.070
استهلاک قبل از بهره برداری
0
0%
23.594
100%
23.594
جمع هزینه های تولیدی
4.749.696

1.418.488

6.168.184

درصد در نقطه سر به سر = 39%

هزینه های تولید و مقدار تولید بر اساس 100% ظرفیت محاسبه گر دیده است. در صورتیکه پیش بینی می شود در سال اول معادل 25% ظرفیت،سال دوم معادل 40% ظرفیت،سال سوم معادل 70% ظرفیت وسال چهارم به بعد به ظرفیت اسمی برسد.

23- سرمایه: (هزار ریال)
ثا بت: 6.124.164
در گردش: 977.000
24- سود وزیان ویژه
سود و زیان ویژه = 2.231.816

ارزش ا فزوده ناخالص 3.179.166

ارزش ا فزوده خالص 2.574.124

نسبت افزوده ناخالص به فروش 38

نسبت ا فزوده خالص به فروش 30

نسبت ا فزوده خالص به سرمایه گذاری کل 45

26- سرمایه ثابت سرا نه:
306.208
27- کل سرمایه گذاری سرا نه:
355.058
28- نرخ بازدهی سرمایه:
31%
29- دوره برگشت سرمایه: 3.2

برآورد هزینه های سرمایه گذاری طرح

ردیف
شرح هزینه های سرمایه گذاری
انجام شده
هزینه های باقی مانده
جمع کل(هزار ریال)

شرکت(هزار ریال)
بانک(هزار ریال)
شرکت(هزار ریال)
بانک(هزار ریال)

1
زمین
0
0
1.000.000
0
1.000.000
2
محوطه سازی
0
0
178.000
0
178.000
3
ساختمان
0
0
0
286.000
286.000
4
ماشین آلات و تجهیزات
0
0
0
1.864.000
1.864.000
5
تاسیسات
0
0
0
267.000
267.000
6
ابزار و تجهیزات دفتری و آزمایشگاهی
0
0
14.700
0
14.700
9
وسائط نقلیه
0
0
0
2250.000
2250000
11
هزینه های قبل از بهره برداری
0
0
117.972
0
117.972
12
هزینه های پیش بینی نشده
0
0
146.492
0
146.492
جمع هزینه های ثابت
0
0
1457164
4.667.000
6.124.164
سرمایه در گردش
0
0
312.640
664.360
977.000
جمع کل هزینه های سرمایه گذاری
0
0
.488.424
5.331.360
6.124.164

توجه(( : با توجه به اینکه ماشین آلات حمل و نقل در این طرح در واقع جزو ماشین آلات و تجهیزات خط تولید می باشند جزو آورده بانک قرار می گیرند .

40


تعداد صفحات : 40 | فرمت فایل : WORD

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود