تارا فایل

سیستم انتقال قدرت هیدرواستاتیکی


سیستم انتقال قدرت هیدرو استاتیکی
هیدرولیکی یا سیستمهای انتقال قدرت هیدروستاتیکی به دو گروه مدار باز و مدار بسته تقسیم میشوند. در سیستمهای انتقال قدرت مدار باز، کل سیال خروجی از موتور به مخزن باز میگردد. در صورتیکه در یک سیستم انتقال قدرت مدار بسته، بخش عمده سیال خروجی از موتور به ورودی پمپ باز گردانده میشود و میتوان مقداری از سیال را نیز به منظور ایجاد شرائط مناسب درآن ( مانند خنک کاری و یا فیلتر نمودن ) از سیستم مدار بسته خارج نمود. روغن خارج شده از طریق مدار تغذیه پشتیبان جایگزین میگردد.

عیوب سیستم
بسیاری از عیوب در سیستم های هیدرولیک دارای علائم مشابه می باشند. برای مثال افت تدریجی یا ناگهانی در فشار باعث کاهش قدرت یا سرعت سیلندر می شود. گاهی ممکن است سیلندر هیدرولیک زیر بار متوقف شود و اصلاً حرکت نکند. اغلب کاهش قدرت با افزایش صدا در پمپ همراه میباشد، مخصوصاً در زمان هایی که در سیستم فشار سازی می شود و این فشار به پمپ منتقل می گردد. در عیب یابی سیستم های هیدرولیک ساده، اجزاء اصلی شامل پمپ، شیر فشارشکن، شیر کنترل جهت یا سیلندر ممکن است ایراد داشته باشند و لازم است جهت سرویس تکنسین با تجربه اقدام نماید.

اشکالات عمومی سیستم های هیدرولیکی
کمبود فشار
 کمبود دبی
 زوزه پمپ، سر و صدا و ارتعاشات
 حرارت بیش از حد
 حرکات غلط عمل کننده ها
  استهلاک سریع قطعات

عیب یابی
عیب یابی به معنای یافتن مشکل سیستم بوده و باید طی یک روند منطقی جهت شناسایی قسمت معیوب، اشکالات به صورت مشخص لیست شوند.
مراحل انجام عیب یابی
بررسی دستورالعمل تعمیر و نگهداری
بررسی تاریخچه تعمیر و نگهداری
انجام بازدید اولیه
بررسی و تهیه لیست ایرادات مشاهده شده
محاسبات اولیه
تعیین عوامل کلی مشکل
تعیین عوامل اختصاصی بروز مشکل
انجام آزمایشات مختلف

شیرهای پروپورشنال و سروو
 شیرهای الکتروهیدرولیک متداول با سولنوئیدهای AC دارای عملکرد دیجیتالی(0-1) میاشند. به گونه ای که متناظر با وضعیت قطع و وصل سولنوئید، اسپول در یک موقعیت خاص استقرار میابد. برای مثال یک شیر کنترل جهت دو راهه – دو وضعیتی با تحریک سولنوئید در وضعیت کاملا باز یا کاملا بسته قرار میگیرد. این نوع عملکرد دیجیتالی، باعث ایجاد ضربات فشاری و جریانی در مدار هیدرولیک میشود.

در شیرهای پروپورشنال و سروو برای رفع مشکلات فوق از نیروی ناشی از بوبین یک سولنوئید DC یا موتورهای مخصوص استفاده میشود. این شیرها در انواع کنترل جهت، کنترل دبی و کنترل فشار در رنج وسیعی وجود دارند.


تعداد صفحات : 8 | فرمت فایل : pptx

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود