عنوان تحقیق :
مفهوم شورایاری(محله محوری) در کشور
مقدمه
با تشکیل شوراهای اسلامی شهر و روستا، براساس اصول ششم، هفتم، یکصدم، یکصدویکم، یکصدوسوم، یکصدوپنجم و ششم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، گسترش فکر و عمل شورایی به ضرورتی تاریخی و اجتناب ناپذیر تبدیل شده است. به استناد ماده هفتاد و یک قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور و انتخابات شهرداران مصوب 1/3/1385 و با عنایت به حجم عظیم و گسترده مسایل و مشکلات مختلف شهری در ابعاد کمی و کیفی و خصوصا در کلان شهر تهران، رفع این مشکلات و بهبود شرایط مستلزم تمرکز زدایی و بهره گیری از نظرات و دیدگاه های آحاد مردم و مشارکت واقعی، پایدار، دایمی و نهادینه، تشکیل انجمن ها و سازمان ها و نهادهای مدنی داوطلبانه و مردمی است. در راستای تحقق اهداف فوق و خصوصا اجرای بندهای ششم و هفتم ماده 71 قانون فوق الذکر، شورای اسلامی تهران به موجب این طرح اقدام به تاسیس انجمن های شورایاری در محلات تهران می کند.
انگیزه تشکیل شورای محلات و شورایاری ها:
شوراها یک نهاد مردمی هستند که عملاً نقش نظارتی در محلات و مناطق را دارند و انگیزه تشکیل آنها بستر سازی مشارکت مردم در اداره امور شهر و پل ارتباطی شهرداری با مردم هستند و تدبیر جناب آقای دکتر قالیباف شهردار محترم تهران در اداره امور شهر ، شهروند محوری ، محله گرایی و منطقه محوری می باشد.
با گذشت دو دوره از تشکیل شورایاری ها، حالا بیشتر شهروندان به اهمیت این نهاد در رفع مشکلات محله شان واقف شده اند. شورایاری ها موفق شدند در این مدت پلی باشند میان مردم و دست اندرکان اجرایی شهر. تجربه شورایاری در محله های شهر ما، اتفاقات خوبی به دنبال داشت، شناسایی مشکلات محله از نگاه مردم و اولویت بندی برای اقدام از سوی شهرداری، سبب شده محله ها از آبادانی، سرسبزی و رفاه بیشتری برخوردار شوند.
یکی از دلایل و ضرورت های تشکیل نهادهای داوطلبانه مردمی و محله ای ایجاد بستری برای شکل گیری ارتباط و تعامل سازنده و فراگیر بین ساکنین محدوده های محلی با یکدیگر از یک سو و با تشکل ها و نهادهای مردمی از سوی دیگر است. در صورت برقراری ارتباط و تعامل ضلع سومی نیز تشکیل خواهد شد که آن ارتباط با نهادها و دستگاه های دولتی مسوول محله ای یا فرا محله ای است.
بنابراین از اهداف مهم تشکیل انجمن معتمدین محلات (شورایاری ها)، سازمان های اجتماع محور و سایر نهادهای مرتبط، شکل گیری شبکه گسترده ای از روابط اجتماعی و فرهنگی، ایجاد همدلی و اعتماد، ایجاد حس تعلق شهروندی، ایجاد فضای مشارکت فعال و درگیرانه و در نهایت تشکیل و افزایش سرمایه اجتماعی است. برای حفظ و گسترش این سرمایه لازم است وظایف، تکالیف و حقوق متقابل شهروندان و انجمن های معتمدین محلات رعایت شود. با توجه به اینکه شورایاران خدمتی صادقانه و داوطلبانه ارائه می کنند و هزینه ای برای دولت و مدیریت شهری ندارند در صف اول خدمت با تمامی مشکلات خاص قرار دارند، پس باید به آنها دست مریزاد گفت.
با توجه به نو بودن تجربه شورایاری ها در کشور ما این امر طبیعی به نظر می رسد که در مسیر تجربه، معایب طرح مشخص شود اما مطلب مهم این است که مسوولان محترم و اعضای شورایاری ها به این مساله توجه داشته و سعی در برطرف کردن نقاط ضعف آن کند.
نکته قابل تامل این است که هنوز دولت و نهادهای مختلف از توانایی پتانسیل شورایاری ها به طور کامل استفاده نکرده اند و این سرمایه اجتماعی را تا حدودی نادیده انگاشته اند. شورایاری ها با توجه به نقش ارزنده ای که در پیشبرد اهداف شهری دارند، می توانند بیش از پیش مورد توجه مدیران شهری قرار گیرند.
چنانچه در چند سالی که از عمر شورایاری ها گذشته کمتر می توان این نقش را در فعالیت های آنها مورد توجه قرار داد. لذا شهرداری باید با توجه به حجم مشکلات پیش رو در کلانشهر تهران برای استفاده از ظرفیت ها و توانایی های شورایاران برنامه ریزی مدونی را طرح ریزی کند تا علاوه بر ایجاد یک پارلمان شهری قدرتمند در تهران این پارلمان دارای قدرت اجرایی نیز باشد.
در راستای این هدف شهرداران مناطق می توانند از شورایاری ها برای انتخاب شهرداران نواحی کمک بگیرید البته این موضوع به معنای دخالت شورایاران در عزل و نصب شهرداران نواحی نیست ولی آنان نیز می توانند نقش داشته و پیشنهادات خود را در این رابطه ارائه دهند.
1- شرح وظایف:
اعضاء شورایاری می بایست از قوانین و مصوبات شورای اسلامی شهر تهران مطلع باشند تا مطالبات را با توجه به قوانین منتقل نمایند
2- شناخت وضع موجود:
شورایاری های می بایست بانک اطلاعات محله را تشکیل بدهند و امکانات را شناسایی نمایند – جمعیت ساکن منطقه را بشناسند که چه توانمندیها و چه مشکلاتی دارند
3- فرهنگ سازی:
فرهنگ سازی مشارکت را توسعه می دهد، هزینه ها را کم می کند و از مشکلات اجرایی پروژه ها می کاهد و پروژه ها اثر گذار می شوند
4- تعامل محله ها:
نقاط مشکل ساز محله – اعتیاد – نیازمندان و فرصتها و تهدید ها شناسایی و با استفاده از فرصتها تهدید ها کم اثر و رفع شوند – بین محلات نیز تعامل باشد.
تعداد محلات تهران
در کلان شهر تهران حدوداً 3740 محله وجود دارد که در هر یک از آنها یک شورایاری تشکیل می شود.
تعداد اعضای شورایاری ها
هر شورایاری 10 عضو است. (دارای 7 نفر عضو اصلی و 3 نفر عضو علی البدل است) با احتساب 3740 محله شهر تهران مجموع اعضای شورایاری های شهر تهران 370 نفر است.
علت تشکیل شورایاری ها
درجهت تحقق و اجرای قانون شوراها و تقویت مشارکت هرچه بیشتر شهروندان تهرانی در ساماندهی امور مختلف شهری و جلب همکاری واقعی آنان در ارتقاء کیفیت زندگی شهروندان انجمن های شورایاری شهر وابسته به شورای شهر تشکیل می شود.
ویژگی های شورایاری ها
انجمن شورایاری، انجمنی غیردولتی، غیرمتمرکز، غیر سیاسی، داوطلبانه و مشارکتی و از جهت اقتصادی خودگردان می باشد.
گستره فعالیت شورایای ها
انجمن شورایاری در مقیاس محله سطح شهر تهران فعالیت خواهد نمود.
ویژگی های داوطلبان شورایاری ها
– هر فرد فقط می تواند عضو یک انجمن شورایاری باشد.
– داشتن حداقل 25 سال سن
– داشتن حداقل سواد خواندن و نوشتن
– نداشتن سوء سابقه کیفری
– سکونت در محله مورد نظر به مدت حداقل شش ماه
شیوه اداره شورایاری ها
انجمن شورایاری، انجمنی خودگردان و از این رو می بایست از هر حیث توسط خود اهالی اداره شود. لکن تا زمان کسب خودکفایی از مساعدت های شورای شهر تهران برخوردار خواهد بود.
ارکان شورایاری ها
ارکان شورایاری ها عبارتنداز:
1- انجمن شورایاری
2- گروه های کاری
ستاد هماهنگی شورایاری ها
ستاد هماهنگی مرکب از 5 نفر از اعضای شورای اسلامی شهر تهران و به انتخاب این شورا می باشد.
وظایف ستاد هماهنگی
– ارائه گزارش فعالیت انجمن ها به شورای شهر
– هماهنگی بین انجمن ها
– ابلاغ تصمیمات شورای شهر به انجمن های شورایاری
– پیگیری و اجرای برنامه ها و خط مشی های ابلاغ شده از سوی شورای شهر
– انتقال پیشنهادات و نظرات و طرح های انجمن ها به شورای شهر
– بازرسی در صورت درخواست شورای شهر
– تشکیل ستاد اجرایی
وظایف شورایاری ها
– تلاش در جهت ایجاد محیطی سالم از نظر زیست محیطی با اهداف مبارزه با آلودگی خاک، آب، آلودگی های صوتی و صرفه جویی انرژی در اماکن از طریق همکاری با شورای اسلامی شهر تهران بنا به درخواست آنها.
– ارائه طرح و پیشنهاد برای بهبود وضع سفرهای درون شهری با هدف بهینه سازی حمل و نقل.
– تهیه طرح ها و پیشنهادات در زمینه ایجاد نشانه ها و یادمان های شهری و پیشنهاد نامگذاری معابر، میادین، خیابان ها، کوچه ها و…
– تلاش در جهت فراهم کردن امکانات جهت گذراندن اوقات فراغت جوانان و نوجوانان و گسترش مراکز تفریحی، ورزشی و هنری با هماهنگی دستگاه های ذیربط.
– همکاری با شورای اسلامی شهر تهران برای برقراری آرامش و امنیت شهری و مبارزه با آسیب های اجتماعی و زمینه های جرم خیز.
– همکاری با شورای اسلامی شهر برای معرفی و آموزش حقوق و وظایف شهروندان و مشارکت های مردمی و آگاه سازی همگانی.
– ارائه طرح های پیشنهادی برای خودگردانی اماکن عمومی، تمهید و تدارک زیباسازی و بهینه سازی فضای زیست شهری و کمک به اجرای این طرح ها.
– همکاری در ایجاد فضای سبز و اداره خودگردان بوستان های شهری و یاری رساندان به توسعه و احداث بوستان ها.
– همکاری با شورای اسلامی شهر تهران در جهت توسعه موسسات عام المنفعه و فعالیت های داوطلبانه.
– بررسی شناخت کمبودها، نیازها و نارسایی های اجتماعی، فرهنگی، آموزشی، بهداشتی، اقتصادی، رفاهی و عمرانی.
– تهیه و ارائه پیشنهاد در زمینه های مختلف زندگی شهری.
– تلاش در جهت ارائه تاسیسات عمومی از طریق کار داوطلبانه.
– همکاری با شورای اسلامی شهر تهران در جهت تاسیس انواع انجمن های داوطلبانه در زمینه های امدادی، اجتماعی، ارشادی و تشکیل تعاونی های تولید، توزیع و مصرف ارزاق عمومی.
– همکاری با شورای اسلامی شهر تهران در جهت کنترل قیمت ها و کرایه درون شهری.
– ارائه طرح هایی جهت آموزش برنامه های دفاع غیرنظامی به شهروندان و همکاری با شورا در جهت مقابله و پیشگیری از حوادث غیرمترقبه.
– اقدام در جهت اداره فضاهای عمومی از قبیل دارالتحفیظ، فضای ورزشی، نگارخانه ها و … با موافقت شورای اسلامی شهر و شهرداری.
– همیاریدر اداره اماکن مذهبی و فرهنگی بنا به درخواست دستگاه های ذیربط.
– مشارکت در برگزاری انتخابات مجلس، ریاست جمهوری، خبرگان از طریق همکاری با مسئولین بنا به درخواست مراجع قانونی ذیربط.
– همکاری با اداره راهنمایی و رانندگی در امر ساماندهی ترافیک شهر بنا به درخواست آن اداره.
تبصره 1- وظایف و اختیارات قانونی شورای اسلامی شهر تهران قابل واگذاری و تفویض به انجمن های شورایاری نیست و کلیه پیشنهادات و ارائه طرح های اجرایی برای شورای شهر جنبه مشورتی و در صورت تصویب توسط این شورا اجرا خواهد شد.
تبصره 2- انجمن های شورایاری مستقیما در امور نواحی و مناطق شهری دخالتی نخواهند داشت.
نحوه انحلال شورایاری ها
شورایاری ها در صورت تخلف از حیطه وظایف به تشخیص و پیشنهاد کمیته انضباطی و تصویب ستاد هماهنگی شورایاری منحل می شوند.
شورایاری و مسئولیت متقابل شهروندان
یکی از دلایل و ضرورت های تشکیل نهادهای داوطلبانه مردمی و محله ای ایجاد بستری برای شکل گیری ارتباط و تعامل سازنده و فراگیر بین ساکنین محدوده های محلی با یکدیگر از یک سو و با تشکل ها و نهادهای مردم از سوی دیگر است. در صورت برقراری مطلوب این ارتباط و تعامل ضلع سومی نیز تشکیل خواهد شد که آن ارتباط با نهادها و دستگاه های دولتی مسئول محله ای یا فرامحله ای است.
بنابراین از اهداف مهم تشکیل انجمن معتمدین محلات (شورایاری ها)، تشکل ها، سازمان های اجتماعی محور و سایر نهادهای مرتبط شکل گیری شبکه گسترده ای از روابط اجتماعی و فرهنگی، ایجاد همدلی و اعتماد، ایجاد حس تعلق شهروندی، ایجاد فضای مشارکت فعال و درگیرانه و در نهایت تشکیل و افزایش سرمایه اجتماعی است. برای حفظ و گسترش این سرمایه لازم است وظایف، تکالیف و حقوق متقابل شهروندان و نمایندگان آنها در نهادهای محله ای کاملا تعریف و چارچوب ارتباطی آنها مشخص و شفاف باشد. بدین منظور چارچوب وظایف و حقوق متقابل شهروندان و انجمن های معتمدین محلات (شورایاری ها) به شرح زیر مطرح می شود.
الف) مسئولیت متقابل ساکنین محلات در قبال انجمن های معتمدین محلات (شورایاری ها)
– همکاری با اعضای انجمن معتمدین محلات (شورایاری ها) به عنوان نمایندگان منتخب محاه در امور مختلف محلی
-کمک در معرفی، شناسایی و تعریف و تثبیت جایگاه انجمن شورایاری در محله به طرق مقتضی
– همفکری و مشاوره به اعضای انجمن معتمدین محله (شورایاری) محله در شناسایی مشکلات، پیشنهاد راه حل ها و ارتقاء وضعیت محله
– مشارکت و همکاری در اجرای برنامه ها و فعالیت های تداک دیده شده توسط انجمن های معتمدین محلات (شورایاری ها)
– همکاری با انجمن معتمدین محله (شورایاری ها) در اطلاع رسانی طرح ها، برنامه ها، فعالیت ها و اقدامات انجمن معتمدین محله، در محله
– همکاری با انجمن معتمدین محله (شورایاری ها) در تشکل گروه های کار محله ای و عضویت در این گروه ها نظارت بر کار انجمن معتمدین محله (شورایاری ها)، پرسشگری قاعده مند و منطقی و مبتنی بر طرح مطالبات و نیازهای عمومی محله و با در نظرگرفتن موانع، محدودیت ها و واقعیت ها.
– همکاری با انجمن معتمدین محله (شورایاری ها) در ارائه آمار، ارقام و اطلاعات محله ای، کمبودها، قوت ها، استعدادها و قابلیت های محله
– آشنا شدن با شرح وظایف و عملکرد انجمن معتمدین محلات (شورایاری ها) و تعدیل و منطقی کردن مطالبات متناسب با شرح وظایف شورایاری ها
– حضور در جلسات، نشست ها و برنامه هایی که توسط انجمن های معتمدین محلات (شورایاری ها) در محل برگزار می شود.
– سایر کمک ها و همکاری هایی که بنابر شرایط و امکانات محله می تواند توسط ساکنین محله در راستای پیشرفت و آبادانی محله انجام گیرد.
ب) وظایف متقابل معتمدین محلات (شورایاری ها) در قبال ساکنین محله
– اعتماد و اعتقاد به مردم محله به عنوان پشتوانه اصلی و حمایتی انجمن معتمدین محلات (شورایاری ها)
– تلاش و همت صادقانه و مخلصانه و مستمر در جهت حل مشکلات مردم محله
– انتقادپذیری و توجه به دیدگاه ها و نظارت مطرح شده از سوی ساکنین محله مبتنی بر اصل تکریم ارباب رجوع
– مشارکت دادن ساکنین در نیازسنجی، تصمیم سازی، تصمیم گیری، اجرا، نظارت و ارزیابی برنامه های محلی
– پایبندی به اطلاع رسانی و پاسخگویی به مردم در قبال مسئولیت ها، اختیارات و اقدامات که شورایاری ها پیگیری می نمایند.
– پایبندی به پذیرش و استفاده از مشارکت فعال و آگاهانه شهروندان محله در زمینه های مختلف از طرق مقتضی
– پذیرش نظارت مردمی و لحاظ کردن نظارت و تصمیمات ساکنین محله در برنامه ریزی و تصمیم گیری ها
– داشتن ارتباط مستمر و سازنده با مردم محله از طرق مقتضی و در همه حال
– پیگیری منافع عام مردم محله به جای منافع فردی، خاص یا گروهی و ارتباط با ساکنین بخش ها، خیابان ها و کوچه های مختلف محله
– حضور برنامه ریزی شده در دفتر و یا محل برگزاری جلسات انجمن به منظور دریافت نامه ها، مکاتبات و مراجعات مردمی
– سایر وظایف و اقداماتی که شورایاران بنابر شرایط و امکانات محلی در راستای جذب، گسترش و سازماندهی مشارکت ساکنین محله در قالب شورایاری می توانند انجام دهند.
شورایاری به تفکیک مناطق 22 گانه
در بررسی به عمل آمده در سطح شهر تهران 370، شورایاری مشغول به فعالیت می باشد که بیشترین تعداد شورایاری مربوط به منطقه 2 با 30 شورایاری و کمترین شورایاری مربوط به مناطق 9 و 16 با 6 شورایاری می باشد.
شورای محلات:
انجمن های معتمدین شهر تهران (شورایاری ها)
منشور اخلاقی – حرفه ای اعضای انجمن های معتمدین محلات شهر تهران (شورایاری ها)
اصل اول – وحدت همدلی، گفتگو، تفاهم و همکاری با سایر اعضای انجمن.
اصل دوم – اعتقاد به مشورت، مشارکت در تصمیم گیری ها.
اصل سوم – اجتناب از مسائل تفرقه انگیز، خودمحوری و تک روی و گروه گرایی مغایر با منافع جمعی مردم محل.
اصل چهارم – ارتباط مستمر و موثر با مردم محل و همکاری متقابل با تشکل ها، خیریه ها و گروه های فعال و معتمد محلی.
اصل پنجم – انسجام گروهی، هدفمندی، برنامه ریزی و طرح منطقی و قانونمند مطالبات با توجه به ظرفیت ها و امکانات محدود.
اصل ششم – اعمال نظم فردی، اجتماعی و تقسیم کار متوازن.
اصل هفتم – احساس مسئولیت در قبال رای مردم و اعتمادسازی نزد شهروندان.
اصل هشتم – اجتناب از بهره برداری سوء از موقعیت ایجاد شده به نفع مسائل شخصی و تقدم داشتن منافع محلی بر منافع فردی.
اصل نهم – پرسشگری قانونمند از مسئولین، پاسخ گویی صادقانه به شهروندان و استقلال عمل.
اصل دهم – تلاش برای آبادانی، پویایی و تعالی دینی، فرهنگی، اجتماعی و رفاهی محله.
مهمترین فعالیت هایی که انجمن های معتمدین محلات (شورایاری ها) باید در راس امور خود قرار دهند:
1- شناسایی مسائل، مشکلات محله در حوزه های مختلف عمرانی، اجتماعی، خدماتی، اقتصادی، ورزشی، رفاهی و طبقه بندی آنها، همچنین اعلام حداکثر ده مورد اولویت اول از مسائل یاد شده به ستاد اجرایی جهت پیگیری های لازم.
2- ارائه راه حل های رفع مشکلات و نارسایی های یاد شده در محله به ستاد اجرایی با در نظر گرفتن امکانات و فرصت های موجود در دو سطح خرد و کلان.
الف) سطح خرد: ارائه هر گونه راه حل جهت مسائل و مشکلات که، می بایست پیشنهادی مبتنی بر تعیین سهم مشارکت اجتماعی مردم محله، در حل مسائل یاد شده در برداشته باشد.
ب) سطح کلان: ارائه هرگونه راهکار در حل مشکلات مذکور در هر محله که، می بایست مبتنی بر تعیین سطح تعامل دستگاه های اجرایی ذیربط در حل مسائل و مشکلات یاد شده را در بر داشته باشد.
3- پیگیری مکاتبات اعلامی ستاد هماهنگی شورایاری های شورای اسلامی شهر تهران به ستاد مشارکت های اجتماعی هر منطقه و یا سایر دستگاه های اجرایی ذیربط در خصوص مشکلات و راه حل های ارائه شده توسط انجمن های معتمدین محلات (شورایاری).
4- همکاری جدی با کلیه دستگاه های مسئول در سطح محلات جهت رفع مشکلات و نارسایی های مربوطه بر اساس ظرفیت ها و امکانات موجود.
مصادیق بی انضباطی معتمدین محلات (شورایاری ها)
1- سهل انگاری در انجام وظایف تعیین شده براساس اساسنامه شورایاری.
2- ارتکاب هرگونه عملی که موجب اختلال و بی نظمی در جلسات شورایاری گردد.
3- جعل اسناد شورایاری و سوء استفاده از مهر سربرگ و کارت عضویت شورایاری.
4- هرگونه سوء استفاده از موقعیت فراهم شده در شورایاری، اعم از: بهره برداری شخصی، گروهی، سیاسی و حزبی.
5- سهل انگاری در حذف شورایاری و استفاده نابجا از اعتبارات مالی شورایاری.
6- اعمال نفوذ در شهرداری یا سازمان های دیگر.
7- ارتکاب اعمالی که منجر به محکومیت عضو در مجامع قانونی گردیده و این محکومیت منجر به محرومیت از فعالیت اجتماعی شود.
نتیجه گیری :
گسترش بی رویه و خارج از چارچوب استانداردهای شهری و شهر سازی و معماری در شهر تهران، چاره ای جز توجه به محله محوری به عنوان مکملی در جهت ارتقا سطح حقوق شهروندان برای برنامه ریزان شهر تهران باقی نگذاشته است.محله، رویکرد محله محوری و مدیریت شهری محله ای یکی از موضوعاتی است که به تناوب از سوی شهردار تهران بر آن تاکید شده است.اما این موضوع از ویژگی های خاص خود برخوردار است که تقویت برخی از آنها می تواند گرایش شهروندان در مشارکت در اداره شهر را افزایش دهد. در این میان شاخصه های محله و کارکردهایی که محله به عنوان یک عرصه عمومی در شهرهای ایرانی ایفا می کند، یکی از موضوعاتی است که در گرایش های شهروندان برای حضور در عرصه های عمومی، تاثیرات عمیقی دارد.سال ها پیش مدیران شهر تهران براساس ضرورت و نیازهای شهروندان، این شهر را به 22منطقه تقسیم بندی کردند. در واقع این کار برای اداره بهتر شهر در شرایطی انجام شد که تهران تا این حد گسترش نیافته بود. تغییر شرایط زندگی، نیازها و افزایش جمعیت در بسیاری از مناطق، گستردگی شهر تهران به حاشیه ها و لزوم بازنگری در مدیریت این شهر را موجب شد. طرح انتقال اداره شهرها از منطقه محوری به ناحیه محوری و سپس محله محوری چند سال است که به عنوان راه حلی برای ارائه حداکثر خدمات به حداکثر شهروندان به پروژه ای با اهمیت برای مدیران شهر تهران تبدیل شده است. مدیران شهری معتقدند، رویکرد محله گرایی و ناحیه محوری در کلان شهری نظیر تهران قادر خواهد بود بسیاری از مشکلات در اداره شهرها را از پیش رو بردارد. بر مبنای اعتقاد این دسته از کارشناسان شهری در گذشته تمامی برنامه ریزی ها در ستاد مرکزی شهرداری متمرکز بود اما با تفویض اختیار به منطقه، ناحیه و محله راه حل بسیاری از مشکلات در همان سطح پیدا و ارائه خواهد شد.
منابع:
ـ دبیر شورایاری محله دهکده المپیک(منطقه 22 تهران) ناصر داودی راد .
ـ سایت شهرداری تهران