ID یاهو خود را از حالت قفل در آورید
ساختار سایت یاهو به گونه ای بنا شده است که در صورتی که شما 12 بار پسورد یک آیدی را غلط وارد کنید آن آیدی تا 24 ساعت قفل میشود و به هیچ عنوان به امکان لوگین به آن وجود نداد. در این ترفند قصد داریم تا با استفاده از خود سایت یاهو این محدودیت زمانی را از بین ببریم و آیدی خودمان را که قفل شده است را از حالت قفل خارج نماییم. دقت فرمایید که آیدی باید برای خودمان باشد چرا که نیاز به وارد کردن پسورد آیدی است.
برای این کار:
کافی است که به نشانی زیر در سایت یاهو مراجعه کنید:
http://login.yahoo.com/config/login?.redir=ORION
حالا یوزر و پسورد آیدی مربوطه را وارد نمایید و روی دکمه Sign In کلیک کنید.
راز و رمزهای بازی های موجود در ویندوز ID یاهو خود را از حالت قفل در آورید
چگونه IP خود را بدست آوریم؟
شما پس از وصل شدن به اینترنت، وارد Command می شید سپس در اونجا IPCONFIG رو تایپ کنید سپس آی پی شما براتون نمایش داده می شه.
در قسمت IP ADDRESS شماره آی پی خود رو خواهید دید
چگونه IP یک سایت رو بدست آوریم؟
شما به Command برید سپس در PING SITE-NAME رو بزنید و بعد آی پی سایت رو می ده.
این آی پی سایت یاهو هست که گرفتم.
چگونه آی پی یک فرد رو وقتی داره با شما چت می کنه بدست آوریم؟
به قسمت Command برید سپس در اونجا فرمان Netstat -n رو بزنید در این قسمت شما قادر خواهید بود هر آی پی که به کامپیوتر شما وصل هست رو نمایش می ده. شما برای اینکه ببینید چه آی پی هایی بهتون وصل هست قسمت Foreign Address رو ببینید.
وقتی به اینترنت وصل شدید و داشتید با کسی چت می کردید در قسمت Foreign Address می تونید آدرس آی پی که بهتون وصل هست همراه با اون پورتی که بهتون وصل هست رو نمایش می ده و در قسمت State هم نشون می ده این ارتباط برقرار هست یا نه.
چگونه کسی که بهتون نامه الکترونیکی می فرستد آی پی اش را بدست بیاوریم؟
وقتی دارید میل رو می خونید به قسمت Header در سمت راست بالا برید، در یاهو که اینطور هست.
بهینه سازی سرعت مودم
برای جلو گیریِ ازDisconnect شدن های بی دلیل و متوالی و همچنین افزایش سرعت مودم و اینترنت(تا حد مکن)، این کاررا انجام دهید.از طریق برنامه ,search فایل system.ini را پیدا و اجرا کنید. پس ازباز شدن ،این عبارت [Enh386] را پیدا کنید و خط زیررا به آن اضافه کنید:
ComXIrqYBuffer=1024
دقت کنید که به جای x،شمارهComی(پورت سریا ل مورداستفاده مودم مثلCom3، Com2و…) راکه مودم ازآن استفاده می کند و به جای Y شماره IRQی(شماره وقفه ای که مودم ازآن استفاده می کند ) مورد نظر را وارد کنید ( این اطلاعا ت را می توانید از Control Panelدر قسمت phone and modem Options بیابید). سپس فایل مذکور را ذخیره کنید و از آن خارج شوید.
در مرحله بعد مجدداً Control Panel را باز کنید phone and modem Options را نتخاب کنید. سپس صفحه ای که نام مودم شما را دربردارد بازکنید وروی کلید properties کلیک کنید. در این حا ل صفحه ای باز می شود که در قسمت اول آن یعنی Modem ، بخش speed
Maximum portرا روی بالا ترین مقدار قرار دهید . در قسمت دوّم (Advanced) نیز روی کلید port setting کلیک می کنیم و در صفحه ای که باز می شود ، مطمئن شوید که گزینه buffer Use FIFO را به حداکثر میزان خود افزایش دهید و Ok را بزنید و خارج شوید.
چگونه ایمیل فارسی بنویسیم؟
نوشتن Email به فارسی و به صورتی که بتوان برای آن راه حلی کلی و جامع ارائه کرد ، تا قبل از آمدن Windows 2000 امکان پذیر نبود. برای نوشتن نامه های فارسی و Chat کردن رایج ترین روش استفاده از زبان Pinglish بود (و چه بسا بتوان گفت هست) . در این روش کلمات فارسی با استفاده از کاراکترهای انگلیسی تایپ می شدند:
Hale Shoma Khoob ast? در مورد وب سایت های فارسی نیز دو روش رایج بود: اول استفاده از فونت هایی که برای هر سایت میتوانست فرق کند . بنابراین شما برای خواندن یک وب سایت فونت مخصوصش را download و نصب می کنید و برای سایت دیگر فونت دیگری را و الی آخر.
روش دوم استفاده از سیستم PDF است که گر چه از نظر نصب فونت و … مشکلات اولی را ندارد ، ولی به خاطر حجیم بودن فایلها معمولاً در اینترنت از آن استقبال زیادی نمی شود. در همین روش می توان به تبدیل مطالب به عکس نیز اشاره کرد ( البته PDF هم به نوعی همین ساختار است ، ولی با امکانات بیشتر ، مثل قابلیت جست و جو درون مطالب PDF شده ، امکان گذاردن link و…). در روش تبدیل مطالب فارسی به عکس با استفاده از نرم افزارهای گرافیکی مطلبی که در آن نرم افزار و یا جای دیگر تایپ شده است ، به عکس با فورمت GIF و یا JPG تبدیل می شود . دراین حالت نیز اگر چه حجم فایل ها به اندازه سیستم PDF حجیم نخواهد بود ولی باز هم حجیم بودن مطالب از مشکلات استفاده از آن است.
در حال حاضر با توجه به سیستم UniCode که شرکت مایکروسافت آن را همزمان با Windows 2000 معرفی کرد ، استفاده از زبان فارسی چه در وب سایت ها و چه در email ها حالتی استانداردتر به خود گرفته است. UniCode که مخفف Universal Code و به معنی کد جهانی است مجموعه ای از بسیاری از زبان های رایج در دنیا و از جمله فارسی را دارد که در صورت استفاده از سیستم عامل ویندوز ، دیگر نیازی به نصب فونت بخصوصی وجود ندارد و کافی است روی آن صفحه right click کنید ، Encoding و سپس UTF-8) UniCode ) را انتخاب کنید.
استفاده از سیستم UniCode علاوه بر تمام مزایای فوق ، یک مزیت دیگر نیز دارد و آن این است که آن سایت بخصوص راحت تر در جست و جوگرهای فارسی ثبت خواهد شد ، چرا که جست و جو گرهایی که خدمات جست و جو به زبانهای دیگر را می دهند ( مثلgoogle.com که از جمله قابلیت جست و جو به زبان فارسی را دارد) ساختار جست و جوی خود را بر اساس سیستم Unicode بنا نهاده اند و بنابراین عدم استفاده از این سیستم سایت شما را از ثبت شدن در این جست و جو گرها باز می دارد. البته همانطور که اشاره شد این سیستم فقط در سیستم عامل ویندوز و مرورگر Internet Explorer کاربرد دارد . بنابراین اگر شما سیستم عامل مکینتاش و یا مرورگر Netscape داشته باشید نمی توانید این گونه صفحات را ببینید. و اما برای نامه نگاری در اینترنت – ارسال و دریافت e-mail نیز همان دو روش که در مورد وب سایت ها اشاره شد کاربرد دارد: یکی استفاده از عکس و دیگری استفاده از سیستم Unicode توصیه می شود. البته در این حالت علاوه بر ایرادهایی که اشاره شد این محدودیت نیز وجود دارد که حتماًٌ باید دارای سیستم عامل windows 2000 و یا windows xp باشید. برای آنکه بتوانید از این سیستم استفاده کنید ابتدا لازم است قابلیت تایپ کاراکترهای فارسی را در ویندوز 2000 یا xp خود تعریف کنید. برای این کار به Control Panel بروید ، Regional , Language Options را انتخاب کنید و زبان فارسی را به مجموعه زبان های مورد استفاده کامپیوتر خود اضافه کنید. از این به بعد در پایین صفحه سمت راست کنار ساعت کامپیوتر شما مربعی ظاهر خواهد شد که درآن FA ( برای فارسی) و یا EN ( برای انگلیسی) ظاهر می شود که با کلیک کردن روی آن می توانید بین این دو زبان سوئیچ کنید.
بعد از آنکه زبان کاراکترهای کامپیوتر خود را فارسی کردید ، کافی است به همان صورتی که مثل همیشه Email می نویسید ، عمل کنید و تنها هنگامی که می خواهید متن نامه را بنویسید از زبان فارسی استفاده کنید. در این حالت مهم نیست که شما از سیستم Web based email و یا نرم افزارهای ویرایشگر مثل Outlook Express استفاده می کنید.
برای خواندن چنین نامه هایی نیز کافی است که محیطی که در آن نامه را می خوانید سیستم Unicode را پشتیبانی کند. بنابراین اگر از سیستم Web based email استفاده می کنید کافی است تا تنظیمات Internet Explorer را به گونه ای تغییر دهید که Unicode را پشتیبانی کند و اگر از Outlook Express استفاده می کنید کافی است تا در قسمت view, Encoding, Unicode را انتخاب کنید. بعدا در این رابطه بیشتر صحبت خواهیم کرد.
چگونه وب سایت خود را در موتور های جستجو ثبت کنم ؟
بعد از راه اندازی وب سایت ، باید کاری کنید که مردم وارد سایت شما شوند.
اولین مرحله برای انجام این کار ثبت وب سایتتان در موتور های جستجو است.
پس از اینکه وب سایت خود را در موتور های جستجو ثبت نام کردید ، بعد از مدتی ، روبوتهای آن کل صفحات وب سایت شما را می خزند ( Crawl ) و به فهرست خود اضافه می کنند. " Indexing " ( این عمل بستگی به نوع موتور جستجو دارد )
بعضی از راه هایی که می توانید به وسیله آنها وب سایت خود را به موتور های جستجو معرفی کنید به شرح زیر هستند :
§ هیچ کاری نکنید!
خود روبوت ها وب شما را پیدا خواهند کرد ، ولی زمان بسیار زیادی طول می کشد تا این کار انجام شود.
§ روش دستی
می توانید شخصا به تک تک موتور های جستجو مراجعه کنید و در قسمت ثبت نام ، اقدام به ثبت سایت خود کنید.
این روش به خوبی کار می کند و البته برایتان هزینه ای هم ندارد ولی مستلزم صرف وقت و انرژی است و مدتی طولانی طول می کشد تا وب سایت شما به لیست مورد استفاده روبوت ها اضافه شود.
§ تقاضای رسمی
بعضی از سرویس ها مثل MSN با دریافت مبلغی ، سریعا شما را به لیست خود اضافه می کنند.
§ دریافت سرویس ویژه
می توانید از سرویس هایی ویژه و مخصوص این کار استفاده کنید. بعض از سرویسها وجود دارند که با دریافت مبلغی ، وب سایت شما را سریعا به تمام موتور های جستجو معرفی می کنند. ( عمل ثبت نام را به صورت اتوماتیک انجام می دهند
آشنائی با امکانات جی میل
آیا تا به حال برایتان پیش آمده است که هنگام نوشتن یک نامه در محیط پست الکترونیک ناگهان به دلیل نامعلومی اینترنت اکسپلوررتان دچار مشکل شده و بسته شود! اگردر جی میل نامه خود را تایپ می کردید نگران نباشید! دیگر نامه ای را که برای تایپ آن کلی زحمت کشیده اید به این راحتی ها از دست نمی دهید. به تازگی امکان جدیدی در جی میل پیش بینی شده است که ذخیره سازی خودکار نامیده می شود و در فاصله های زمانی معینی عملیات ذخیره سازی انجام می شود. (تقریبا چیزی شبیه به ذخیره سازی خودکار در نرم افزار ورد مایکروسافت). در جی میل امکان انتقال لیست تماسها به هر فایل دیگری که مایل باشید وجود دارد و می توانید از لیست آدرسهای پست الکترونیک که در مکان آدرسهای شما در جی میل قرار دارد پشتیبان تهیه کنید و آن را به محیط دیگری مثلا به محیط اوت لوک خود منتقل نمایید. دستیابی به جی میل نیز بسیار آسان شده است.
برای چک کردن میلهایتان از هرصفحه وبی تنها کافیست که بر روی گزینه جی میل در نوار ابزار گوگل – که قبلا آن را به اینترنت اکسپلورر خود اضافه کرده ا ید – کلیک کنید تا مستقیما به صندوق پستی اتان هدایت شوید. همینطور می توانید پیامهای جدیدی که برایتان فرستاده می شود را مستقیما در صفحه شخصی شده گوگل مشاهده نمایید.
و حتی می توانید زمانیکه به اینترنت نیز متصل نیستید با استفاده از امکانی که در گوگل دسکتاپ جدید وجود دارد به صورت آف لاین به جستجو درون پیامهایتان بپردازید. اگر گوگل تاک را هم بر روی سیستم خود نصب کرده باشید به محض اتصال به اینترنت پیش نمایشی از نامه های جدید در صندوق پستی اتان را نشان می دهد. در جی میل شما قادرید آدرس خود را که در قسمت from می آید به دلخواه خود تغییر دهید تا به هنگام دریافت نامه , آدرسی به غیر از آدرس شما در جی میل به گیرنده نشان داده شود.
چرا که به طور معمول وقتی از یک سرویس پست وب استفاده می کنید نامه های ارسالی شما با نام کاربری که با آن وارد سیستم شده اید فرستاده می شود حال آنکه شما می توانید این آدرس پیش فرض را در جی میل تغییر دهید.جی میل همچنین با نرم افزار – Picasa نرم افزار مجانی سازمان دهنده عکس گوگل -نیز همخوانی دارد و به راحتی می توان تا 10 مگابایت فایل تصویری را با استفاده از پیکاسا و از طریق حساب جی میل ارسال کرد.
اینترنت سریع را تجربه کنید!
چگونه اینترنت سریعتری داشته باشم؟ چرا با وجود مودم 56 کیلو بیتی در سرعت کار با اینترنت تغییری حاصل نشده و اطلاعات ، همچنان با سرعت 28800bps رد و بدل می شود . مشکل چیست؟ چرا هنگام اتصال به اینترنت پس از چند دقیقه ارتباط قطع می شود. آیا علت نصب بد مودم است یا سرور ایراد دارد ؟ پرسشهای فوق نمونه هایی از انبوه سوالات شما خوانندگان گرامی است که از طریق نامه یا ایمیل به دست ما رسیده است و تصمیم گرفتیم در این مطلب ترفندهایی را در زمینه ی افزایش سرعت کار با اینترنت ارائه کنیم.
بیشتر کاربران ایرانی اینترنت ، از ارتباط تلفنی ( Dial – up ) بهره مند هستند ؛ یعنی برای اتصال به اینترنت از مودم استفاده می کنند و لذا سرعت ، نقش مهمی در صرفه جویی در وقت و هزینه ی آنها دارد . بخصوص برای کاربرانی که از سرویس های زمانی انترنت استفاده می کنند که هر چه سرعت پایین تر باشد. زمان بیشتر در نتیجه هزینه ی بیشتری صرف خواهد شد .چنانچه می خواهید میزان سرعت اینترنتی خود را بدانید ، کافی است ماوس خود را روی آیکن 2 رایانه کوچک به هنگام اتصال به اینترنت در سمت راست پایین صفحه ی نمایش وجود داردقرار دهید . پس از مدت کوتاهی یک پیغام کوچک نمایان می شود که در آن می توانید سرعت اتصال بهاینترنت ، تعداد بایت فرستاده شده بایت دریافت شده را ببینید.
عوامل بسیاری در کیفیت یک ارتباط اینترنتی موثرند که به اختصار ، آنها را بررسی می کنیم :
مودم – مسلم است هر چه مودم سریعتری داشته باشید سرعت ارتباط شما بیشتر است . برای مثال وقتی از مودمهای جدیدتر مثلاً 56k ) 56 کیلو بیت در ثانیه ) استفاده می کنید . سرعت بیشتری در رد و بدل کردن اطلاعات دارید در ضمن چون این مودمها از درایوها و فناوری به روزتری استفاده می کنند. در تمامی مراحل کار از سرعت بیشتری برخوردارند . در پنجره ی control panel روی آیکن مودم 2 با رکلیک کنید . دکمه ی properties را بزنید حال چک کنید که بالاترین سرعت را برای مودم خود انتخاب کرده باشید . البته توجه داشته باشید این سرعت ، صددر صد همان سرعت نقل و انتقال اطلاعات نخواهد بود . سرعت مودم ISP شما pbs 28800 باشد . مسلماً سرعت ارتباط از 28800 تجاوز نخواهد کرد .
کابل – کابل های نامرغوب ، کیفیت و قدرت سیگنال ها و در نتیجه سرعت را کاهش می دهد . هر چه طول کابلی که به مودم شما را به پریز تلفن وصل می کند کوتاه تر باشد . احتمال وجود نویز ومشکلات انتقال اطلاعات کمتر است . پس سعی کنید از کابلهای کوتاه و مرغوب استفاده کنید . سایر دستگاه ها – اطمینان حاصل کنید که کابل مودم به طور مستقیم به پریز تلفن وصل باشد . وجود دیگر تجهیزاتی چون تلفن ، ماشین پیغام گیر ( Answering Machine ) ، دستگاه دورنگار ( Fax ) و … با ایجاد نویز روی خط از کیفیت و سرعت ارتباط می کاهند .
سیم کشی داخل ساختمان – اگر با رعایت موارد فوق بهبودی در سرعت خط حاصل نشد . احتمال دارد اشکال از سیم کشی داخل ساختمان باشد . سیم اصلی تلفن را که وارد ساختمان شده است بیابید و مودم را به آن وصل کنید اگر سرعت ارتباط شما افزایش یافت بدانید که درست حدس زده اید .
نوع خطوط مخابراتی – سعی کنید مرکز تلفن خود و ISP شما از خطوط دیجیتالی بهره مند باشد . این خطوط کیفیت ارتباط بهتری دارند ؛ چون نیازی نیست اطلاعات مرتباً از دیجیتال به آنالوگ و برعکس شوند .
مسافت – هر چه فاصله شما با مرکز تلفن خود و Isp تان کمتر باشد ، از کیفیت و سرعت ارتباط کمتر کاسته می شود. در واقع ، هر چه این مسافت ها بیشتر باشد . سوئیچ ها و repeater های مخابراتی بیشتری میان انها قرار می گیرد . هر کدام از این دستگاهها ، از کیفیت و سرعت سیگنال ها می کاهد ، این مشکل در مراکز تلفنی قدیمی که از تجهیزات جدید و به روزبهره مند نیستند . مشهودتر است .
اضافه بار – اگر فقط گاهی ( در برخی ساعات شبانه روز ) سرعت اینترنت شما پایین است . اشکال از isp شماست . احتمالاً تعداد کاربران اینمرکز بیش از ظرفیت آن است و پهنای باند کافی برای سرویس دهی به این تعداد مشتری ندارد و این مشکل در ساعات پرترافیک نمایان می شود .
Leased Line – چنانچه از اینترنت زیاد استفاده می کنید و یا برای یک شرکت یا موسسه اینترنت می خواهید ، بهتر است روش دیگری بجز Dial UP را برگزینید . وجو یک ارتباط مستقیم ، مثلاً از نوع Leased Line سرعت و کیفیت بسیار مطلوبتری را برای شما به ارمغان می آورد . البته مسلم است که هزینه ی بسیار بالاتری هم دارد .
در پایان به ذکر برخی نکات تکمیلی می پردازیم :
1- اگر سرعت اینترنت شما در مشاهده سایت خاصی پایین است موارد زیر را در نظر بگیرید : الف . در ساعات کم ترافیک ، بعد از نیمه ی شب به سراغ آن سایت بروید . اگر در آن ساعات ، امکان کار با رایانه را ندارید ( مثلاً خواب هستید ) ، می توانید از نرم افزارهای Offline Browser نظیر HTTrack Website Copier یا Offline Explorer استفاده کنید . و صفحات سایت را دریافت ( download ) کنید و هر زمان که اراده کردید ، آن سایت را به صورت Offline ببینید . ب . شاید سایت مزبور نسخه ی Mirror داشته باشد Mirror در واقع یک کپی از سایت است که روی کارگزار ( server ) دیگری که در یک محل دیگر قرار دارد . اگر این گونه است به سراغ نسخه ی Mirror آن سایت بروید شاید مشکلات قبلی شما مرتفع شود . در صورتی که یک سایت نسخه ی Mirror داشته باشد ، صفحه ای باز خواهد شد که در آن صفحه نشانی سایت های مزبور قرار دارد و یا به طور خودکار به آن سایت راهنمایی خواهید شد .
2- بررسی کنید ISP شما Proxy server داشته باشد . وجود این کارگزار تاثیر بسزایی در سرعت شما دارد . چرا که تعداد زیادی از سایت های پر بیننده را به صورت محلی ( Locally ) در خود نگه داری می کند .
3- هر چه میزان گرافیک سایت بیشتر باشد ، سرعت بالا آمدن آن کندتر است . اگر نیازی به تصاویر سایتها ندارد . آنها را به صورت فقط متن مشاهده کنید . برای مثال در مرورگر IE کافی است از منوی Tools گزینهی یinternt Option را انتخاب کنید . انگاه در پوشه ی Advanced قسمت Multimedia علامت کنار Show Pictures را بردارید .
4- برخی از نرم افزار ها ادعا می کنند کیفیت ارتباط شما را بهبود می بخشند چنانچه مایلید . می توانید از آنها استفاده کنید . تعدادی از آنها سرعت دریافت ( DoWnload ) فایل را افزایش می دهند و برخی دیگر سایتهای مشاهده شده را Cache می کنند ، تا در مراجعات بعدی سریعتر نمایش داده شوند . نرم افزارهایی چون : Netsonic , Tweakmaster , Download Accelerator Plus , Go ! zilla , Flash Get و … وقی سرعت اینترنت بیشتر باشد ، گشت و گذار در وب لذت بخش تر و ارزانتر است .
زبان فارسی در اینترنت
یکی از مهمترین مشکلات کاربران زبانهای مختلف و از جمله کاربران فارسی زبان آن است که وجه غالب حجم اطلاعات در اینترنت به زبان انگلیسی است و برای استفاده بهینه از این اطلاعات نیاز به تسلط به این زبان وجود دارد. از طرف دیگر حجم اطلاعاتی که به زبان فارسی در حال ارایه اینترنت است رو به تزاید است و اگر چه در برابر حجم اصلی اینترنت رقم قابل توجهی نیست ولی در هر حال مواقعی پیش می اید که کاربر به جست وجو به زبان فارسی احساس نیاز پیدا میکند.
معروف ترین ابزار برای این کار استفاده از سایت جست و جوگر google.com است.این سایت در حال حاظر امکان جست و جو برای حدود ?? زبان مختلف را پشتیبانی میکند.برای استفاده از این قابلیت جست و جوگر google .com در صفحه اول ان language tools را انتخاب کنید . در صفحه بعد روی persian کلیک کنید. نکته قابل توجه این است که در محیط جست و جوگر دگمه ها نیز فارسی خواهند شد.در حقیقت شما در همان صفحه اول google.com نیز قابلیت جست و جوی فارسی را دارید. کافی است تا کلمه مورد نظر خود را به فارسی در قسمت جست و جو وارد کنید.
در اینجا مناسب است تا با نحوه تایپ کلمات فارسی در ویندوز اشاره شود.استانداردی که در حال حاظر در اینگونه سیستمها حاکم است سیستم unicode مایکروسافت است .این سیستم
که مخفف universal code است و همزمان با ارایه windows 2000 معرفی شد شما را از نصب فونتهای مختلف بی نیاز میکند.ویندوز هایی که unicode را پشتیبانی میکنند علاوه بر windows 2000 و xp ویندوز ۹۸عربی است که با فارسی ساز پارسا ۹۹فارسی شده است.
در صورتی که کارکتر های فارسی در windows 2000 یا xp شما تعریف شده باشند همانند ویندوز پارسا۹۹ شما در پایین صفحه کنار ساعت مربع کوچکی را میبینید که داخل ان EN برای انگلیسی و یا FA برای فارسی نوشته شده باشد . در صورتی که FA نداشته باشید به این معنی است که کارکتر ها ی فارسی نصب نشده است که برای نصب ان کافی است که به
control panel بروید و regional and language option را انتخاب کنید و زبان فارسی را به مجموعه زبانهای مورد استفاده کامپیوتر خود اضافه کنید.
پس به طور خلاصه تا این مرحله دیدیم که سایت google.com در بانک اطلاعاتی جست و جوگر خود صفحات فارسی را که با استاندارد unicode نوشته شده باشند را اندیس میکندو بنابر این یک کاربر میتواند (به شرط انکه قابلیت تایپ کارکترها با این استاندارد را داشته باشد)در این
search engine به جست و جو بپردازد.این جست وجوگر قابلیت دیگری را نیز دارد و ان تغییر محیط جست و جو(اعم از دگمه ها و کلیدها و راهنما و…)از زبان انگلیسی به فارسی است.
جست و جوگرهای دیگری نیز هستند که صفحات فارسی را اندیس می کنند که از ان جمله می توان به جست و جوگرهای altavista.com و alltheweb.com و lycos.com اشاره کرد.
در altavista.com کافی است که کلمات کلیدی مورد نظر را به فارسی تایپ کنید و مطمن شوید که در قسمت results in گزینه any language انتخاب شده باشد.
همین مورد عینآ در مورد سایت alltheweb.com صدق میکند.
جست و جوگر lycos.com از انجایی که توسط alltheweb.com حمایت می شود نیز این قابلیت را پشتیبانی می کند ولی شیوه نمایش کارکتر های فارسی را به طور کامل پوشش نمی دهد.
در اینجا مناسب است تا به یک قابلیت مشترک سایت های google.com و altavista.com اشاره کنیم و ان قابلیت ترجمه از تعدادی از زبان های رایج دنیا به انگلیسی است که صد البته با توجه به سابقه مدیدی که altavista.com در این زمینه دارد تعداد بیشتری(نه زبان) را در مقایسه با google.com )که قابلیت ترجمه پنج زبان را دارد) پشتیبانی می کند.این قابلیت میتواند در مواقعی که سایت های غیر انگلیسی را مشاهده می کنید به کمکتان بیاید و امیدواریم که هر چه زودتر قابلیت ترجمه online اینترنتی به فارسی و بلعکس فراهم شود.
در پایان نیز از کلیه تولید کنندگان صفحات فارسی در وب دعوت میشود که با رعایت استاندارد
unicode به غنای هر چه بیشتر و راحتی جست و جوی صفحات فارسی کمک نمایند.
حذف ID و تمام اجزای مربوط به آن از سرور یاهو
برای حذف ID از سرور یاهو روی لینک زیر کلیک کنید و Username و Password را وارد کنید و …. فقط یادتون باشه که تمام چیزهایی که به این ID مربوط میشه از بین می رود حتی ممکنه خود ID هم از دست بدین
https://edit.yahoo.com/config/delete_user
آیا من می توانم آدرس IP خود را مخفی کنم؟
آیا در هنگام یک chat معمولی IP شما محرمانه باقی می ماند؟
فرض کنید با YAHOO در حال chat کردن هستید سرور YAHOO به تمام پیغام های فرستاده شده و دریافت شده به وسیله شما دسترسی دارد زمانی که مستقیمآ با شخصی به طور اختصاصی در حال chat کردن هستید دیگر به وسیله سرور YAHOO با او در ارتباط نیستید بلکه یک ارتباط مستقیم بین دو کامپیوتر وجود دارد اکنون هر کامپیوتر به عنوان یک سرور عمل می کند و قسمت کوچکی از این ارتباط به عهده YAHOO است. در این حالت آدرس IP شما ممکن است لو برود و یک ارتباط کاملآ مستقیم برقرار شود.
آیا من می توانم آدرس IP خود را مخفی کنم؟
بله بعضی از فایروال ها این ارتباط دو به دو را مسدود می کنند و YAHOO باید از طریق سرور خودش به IP شما دست پیدا کند ولی برای webcam این روش عملی نیست و شما می توانید به طور غیر مستقیم ( از طریق یک proxy ) به YAHOO Messenger متصل شوید.
صفحه log on را ببندید ( cancel را فشار دهید ) سپس بروید به:
log in"preferences
اطلاعات مربوط به سرور را آن گونه که دلخواه شماست تنظیم کنید.
اگر دوست ندارید IP شما در Buddy List دیگران باشد به سادگی روی IP آنها راست کلیک کنید و Remove Buddy را انتخاب کنید تا خود را از لیست آنها حذف کنید (این هم یکی از راههای لو رفتن IP شما است)
ابتدا از طریق http://edit.yahoo.com وارد سیستم Yahoo شوید (login شوید) سپس به اینجا بروید http://www.delta-knight.com/rem/index.htm
یک آدرس IP چیست؟
یک آدرس پرتکل اینترنت (IP) یک آدرس 32 بیتی (4 بایتی) یکتا است. که هر کامپیوتر در اینترنت می تواند داشته باشد و این هویت هر کامپیوتر را در اینترنت معین می کند و از این طریق اطلاعات به کامپیوتر شما داده می شود و از آن باز خوانی می شود بیشتر کاربران اینترنت که به صورت dial up (شماره گیری از طریق خط تلفن) به اینترنت متصل می شوند تقریباً هر بار که آنها به اینترنت متصل می شوند به وسیله یک IP جدید این عمل انجام می گیرد و تعداد این آدرسها به رنج ISP (سرویس دهنده اینترنت به شما) وابسته است و این یک آدرس IP دینامیک است ارتباطات دائم مانند DSL شانس بیشتری یا شاید بهتر است بگوییم بد شانسی بیشتری برای داشتن یک آدرس IP استاتیک یا دائمی و در نتیجه لو رفتن دارند یک آدرس IP مانند:
205.45.62.124
است.
هر کدام از شمارها می توانند بین 0-255 باشند.
یعنی 4228250625 عدد آدرس IP یکتا می توانید داشته باشید
آنجه در بالا آمد خلاصه بود که فقط برای آشنایی شما دوستان عزیز ذکر شد برای آشنایی بیشتر می توانید به سایت Yahoo یا سایتهای دیکر که در زمینه امنیت فعالیت می کنند مراجعه کنید
چگونه پسورد ID فراموش شده و یا دزدیده شده خود را برگردانیم ؟
اگر شما پسورد ID خود را فراموش کرده اید و یا به این نتیجه رسیده اید که فرد دیگری آنرا تغییر داده است و فکر می کنید دیگر نمی توانید از آن ایمیل استفاده کنید هرگز نگران نباشید زیرا :
شما به سادگی می توانید پسورد جدیدی رابرای ایمیل خود از YAHOO در خواست کنید.
پس برای درخواست پسورد جدید ایمیل همراه با ما مراحل زیر را دنبال کنید .
1)فرض می کنیم ایمیل SetarehSorkh_Test همان ایمیلی است که پسورد آن را فراموش کرده ایم. پس به برای در خواست پسورد جدید مطابق شکل به صفحه یاهو میل(Yahoo! Mail )مراجعه کرده و در قسمت پایین صفحه سمت راست بر روی گزینه Forgot your password کلیک کنید .
حال باید اطلاعاتی که در زمان ثبت ایمیل در اختیار یاهو قرار دادید را بار دیگر وارد کنید ( این اطلاعات شامل سال تولد و زیپ کد و کشور می باشد ) این اطلاعات را همواره به خاطر بسپارید و هرگز آنرا در اختیار فرد دیگری قرار ندهید . یکی از ساده ترین راه دزدی ID از افراد تازه کار تغییر پسورد ID یادشده توسط کسی است که ID توسط وی ساخته شده و به این اطلاعات دسترسی دارد پس در حفظ آن بکوشید .
3)حال مطابق شکل ID خود را که پسورد آن را فراموش کرده اید در این محل بنویسید. و گزینه Get New Password را کلیک کنید تا به صفحه جدیدی بروید.
5)در صورت دادن پاسخ صحیح یاهو پسورد جدید دیگری را مطابق شکل زیر در اختیار شما قرار می دهد .که از این به بعد پسورد شما همین پسورد جدید است .
FPRIVATE "TYPE=PICT;ALT="
از آنجائیکه به خاطر سپردن پسورد پیشنهادی چندان راحت نیست بهتر است بلافاصله آنرا تعویض نمائید که آموزش اینکار در مباحث پیش مطرح شده بود .
از این روش میتوانید برای پس گرفتن ID دزدیده شده خود از هکرهای تازه کار استفاده نمائید .
یک روش جدید برای پی بردن به رومی که دوست شما در آن چت میکند
در ورژنهای قبلی یاهو مسنجر امکانی وجود داشت که با استفاده از آن میتوانستید بفمهمید که دوست شما در کدام یک از چت روم های یاهو حاضر است. این قابلیت در ورژنهای بعدی از یاهو مسنجر حذف شد. همینک قصد داریم یک ترفند جدید را به شما معرفی کنیم که با استفاده از آن میتوانید به سادگی پی ببرید که ID مورد نظر شما در سایت یاهو در کدام روم مشغول چت کردن است. لازم به ذکر است که ترفندستان اولین سایت ایرانی است که این موضوع را منتشر میکند.
بدین منظور:
وارد یاهو مسنجر شوید و به آیدی خودتان لوگین کنید.
سپس از منوی بالا وارد Messenger شده و از قسمت Yahoo Chat بر روی Join a Room کلیک کنید.
اکنون به انتخاب خودتون به یکی از روم های یاهو وارد شوید. هر کدام که دوست داشتید.
پس از ورود به روم انتخابی کافی است دستور زیر را در قسمت Type Massage وارد کنید:
/goto ID
در دستور فوق به جای عبارت ID باید آیدی مورد نظرتان را بنویسید.
اکنون Enter بزنید.
حالا منتظر بمانید تا به طور اتوماتیک به رومی که دوستتان درش هست وارد شوید.
به عنوان مثال ما قصد داریم بفهمیم دوستمان که آیدی او parsigold است در کدام یک از روم های مشغول چت کردن است.
برای این کار پس از وارد شدن به یکی از روم های یاهو دستور زیر را وارد کرده و Enter میزنیم:
/goto parsigold
اکنون به طور اتوماتیک وارد رومی میشویم که parsigold در آن حاضر است.
به این نکته نیز دقت کنید که ممکن است پس از وارد نمودن دستور مورد نظر با پیغام خطای !User Is Not Singed in Chat روبرو شویم ؛
این پیغام بدین معنا است که:
آیدی که وارد کرده اید اصلا در هیچ یک از چت روم ها حاضر نیست!
آیدی مورد نظر شما در چت رومی هست که ظرفیت آن تکمیل است و امکان ورود شما وجود ندارد ، بهتر است مجدد سعی کنید.
چگونه بفهمیم دوستمان Inivisible است؟ مطابق با آخرین ورژن یاهو مسنجر
در این ترفند قصد داریم به معرفی یک روش نوین بپردازیم که در کمتر جایی یافت میشود ، چرا که هنوز از ایجاد آن مدت کمی گذشته است. بدین صورت که بدون نیاز به نرم افزار خاصی و تنها با استفاده از یک عمل کوچک میتوان با وارد نمودن ID شخص مورد نظر پی به این موضوع برد که آیا او Invisible است یا خیر؟ لازم به ذکر است که این ترفند بر روی تمامی ورژنهای یاهو مسنجر جدید و قدیم قابل اجراست.
برای این کار:
ابتدا با ID خود به یاهو مسنجر لوگین نمایید. سپس سه کلید Ctrl+Shift+A را همزمان فشار دهید تا پنجره Add کردن دوست نمایان شود.
سپس ID با نام siva_checker را Add نمایید.
پس از Add کردن این ID که یک روبات است کافی است پنجره PM را باز کرده و عبارت زیر را در آن تایپ کنید و برای او ارسال کنید:
check/ ID
دقت کنید به جای کلمه ID ، آیدی شخص مورد نظر را بنویسید. به عنوان مثال check/ parsigold
حال با پیامی از جانب روبات رو به رو میشوید که یا User Is Offline است که یعنی فرد مورد نظر واقعا آفلاین است یا User Is Online که یعنی فرد آنلاین میباشد اما Invisible شده است.
لازم به ذکر است این روبات توانمند ساخته دوستانمان در " گروه امنیتی آشیانه " و "پارسبد" میباشد که از این حیث جای تقدیر و تشکر دارد.
21