تارا فایل

آشنایی با شرکت ایران خودرو


آشنایی با شرکت ایران خودرو

شرکت ایران خودرو در سال 1341 با هدف تاسیس و اداره کارخانجات به منظور تولید و تهیه انواع خودرو ، قطعات مربوط به آنها ، فروش و صدور محصولات و000 تاسیس شد. و اینک با گذشت بیش از 35 سال از زمان تاسیس آن همچنان در زمینه طراحی و تولید خودروهای سواری ، اتوبوس و مینی بوس به عنوان بزرگترین تولید کننده خودرو در کشور به فعالیت خود ادامه می دهد.
شرکت ایران خودرو بزگترین شرکت خودرو سازی کشور می باشد که به طور متوسط 65 تا 70 درصد تولید خودرو کشور را به خود اختصاص داده است. سرمایه شرکت ایران خودرو در پایان سال ماهی 1379 ، 000،000،000، 5، 282 ،1 ریال بوده است. شرکت ایران خودرو با تولید 111111 دستگاه خودرو سواری و وانت در سال 1376 رکورد سی ساله خود را شکست و علاوه بر آن موفق شد به میزان قابل توجهی کمیت و کیفیت محصولات خود را افزایش دهد. همچنین در راستای نظام استاندارد ایزو 9000 ، موفق به دریافت گواهی نامه ایزو 9001 از موسسه RWTUV آلمان شد.
شرکت ساپکو از جمله این شرکت می باشد که وظیفه تامین قطعات را به عهده دارد. ایران خودرو دیزل انواع کامیون ، مینی بوس و اتوبوس می پردازد و شرکت ایساکو وظیفه خدمات پس از فروش را بر عهده دارد. تعداد کارگران و کارمندان این شرکت در سال 1381 حدود 30000 نفر می باشد.
محصولات :
– خودروهای سورای
– کامیون
– اتوبوس
– مینی بوس
خودروهای سواری :

پیکان1600 پژوRD

پژو405 پژواستیشن

پژوپارس پژو206

پیکان 1600

پس از چند تجربه نا موفق در خصوص ساخت اتومبیل های فیات ، جدی ترین قدم برای اتومبیل سازی با شروع به کار کارخانه ایران ناسیونال ، ایران خودرو در 27 مرداد ماه سال 1341 با عرضه اتومبیل پیکان برداشته شد. کارخانه ایران ناسیونال برای تولید آخرین مدل اتومبیل هیلمن ، با عنوان پیکان جوان راه اندازی شد.
شرکت ایران خودرو در سال 1345 اجازه تاسیس کارخانه ساخت انواع اتومبیل سواری از نوع چهار سیلندر را دریافت کرد و پس از استقرار تاسیسات اتومبیل سازی پیکان با ظرفیت تولید اولیه سالانه 6000 دستگاه اولین اتومبیلها با امتیاز ساخت گروه سواری روتس سابق (کرایسلر فعلی) به تولیدرسید.
اولین اتومبیلی که در سال 1346 ساخته شد پیکان بود که در دو مدل دولوکس و کارلوکس با بازار عرضه می شد. در این سال وانت پیکان و تاکسی پیکان هم به آن اضافه شد و در سال 1347 و 1348 علاوه بر این سه نوع ، پیکان کار هم به بازار عرضه شد و پیکان اتوماتیک نیز در سال 1349 به تولیدات افزوده شد. در سال 1350 و 1351 شش مدل پیکان تولید می شد : دولوکس ، وانت ، کار ، جوانان ، تاکسی و اتوماتیک پس از تعطیل خطوط تولیدی شرکت تالبوت و لغو قرار داد بین آنها برای تامین قطعات پس از تحقیقات و مطالعات گسترده استفاده از نیروی محرکه جدید بجای نیروی محرکه اصلی پیکان مورد تائید واقع شد. بر اساس قرار دادی با شرکت فرانسه این شرکت توافق نمود نیاز خودرو به شصت هزار دستگاه موتور و سیستم تعلیق پژو 405 برای نصب بر روی بدنه پیکان فعلی به مدت شش سال را تامین کند.
ساخت داخل کردن قطعات اتومبیل پیکان در سال 1370 با ایجاد واحد خودکفایی ایران خودرو آغاز و در سال 1372 در شرکت ساپکو متمرکز گردید با تحقق برنامه های پیش بینی شده در مورد قطعات این خودرو و افزایش توان تولید سازندگان قطعه تا حد 120 هزار دستگاه درسال هم اکنون 98 درصد قطعات پیکان 1600 در داخل ساخته می شود.
پس از راه اندازی و بهره گیری از ماشین آلات خریداری شده از شرکت تالبوت انگلستان و ساخت قطعات لازم در ایران ، پیکان 1600 پس از مدتی توقف در شهریور ماه 1371 دوباره تولید شد.
ایران خودرو از اوائل سال 1373 تصمیم به ایجاد مرکز تحقیقات با هدف انتقال دانش طراحی و مهندسی خودرو گرفت و در این راستا پروژه طراحی و ساخت اولین خودرو پیکان (1600سی سی ، 1725 سی سی ، 1800 سی سی) دولوکس ، کار ، جوانان و تاکسی به انجام رسیده است.

پژو آردی :

تنوع یکی از عوامل موفقیت یک شرکت در عرصه رقابت بازار آزاد است . زیرا تنوع تولید می تواند خریداران با سلیقه های گوناگون بیشتری را جذب نماید. از طرف دیگر تنوع در تولید خود بخود تنوع در قیمت کالا را به همراه دارد. لذا افراد با بنیه مالی گوناگون تری جذب خواهند شد. بعلاوه هر تولید متضمن تعدادی فعالیت و کار مهندسی است که تجربه ارزشمندی را برای یک واحد به ارمغان می آورد.
لذا در سال 1376 مدیریت ایران خودرو تصمیم گرفت با حداکثر استفاده از امکانات تولیدات جاری خود تولید دیگری در آلبوم تولیدات خود جای دهد که این خودرو پژو آر-دی نام گرفت.
پژو آر-دی خودرویی است که پوسته خارجی (شکل ظاهری بدنه) و تقویت پوسته آن مطابق مدل پژو 405 مدل D60 و عمده قطعات نیرو محرکه آن مطابق پیکان 1600 و تزئینات آن عمدتا مطابق پژو 405 مدل D73 است.
این خودرو که بانظارت شرکت پژو در ایران خودرو ساخته می شود و با دیفرانسیل عقب است با استفاده از دو حرف لاتین دیفرانسیل عقب (Reer drive wheel) دو حرف RD انتخاب و در کنار نام پژو قرار گرفت و به این ترتیب خودرویی به نام پژو RD نام گذاری شد.

ساپکو

تاریخچه
شرکت ساپکو ، تهیه و تامین کننده قطعات خودرو ، در سال 1372 تاسیس شده و در اندک زمان در صنعت قطعات خودرو پیشگام گردید ساپکو ، شرکت تابعه شرکت ایران خودرو است که در طراحی ، مهندسی ، جنبه های کیفی و برنامه ریزی قطعات خودرو فعالیت گسترده ای دارد.
مهندسی ، تحقیقات و توسعه طراحی قطعات خودرو ساپکو با استفاده از سیستم های CAE , CAD / CAM و همچنین با بکارگیری نرم افزارهای طراحی بسیار پیشرفته مانند CADEY , DUCT , AUTO , NASTRAN , ARIES , DESK قطعات بسیار متنوع خودرو را طراحی می کند.

پروژه های تحقیقاتی
شرکت ساپکو به منظور تقویت قابلیت رقابت محصولات خود و تضمین رشد دراز مدت ، در تحقیقات و پیشرفت محصولات مدل جدید و ساخت داخل کردن قطعات خودرو ، کاهش هزینه از طریق بهینه کردن محصولات کنونی اولویتی خاص فراهم نموده و طراحی اقتصادی جهت تامین نیازهای متنوع مشتریان را یکی از اهداف اصلی مرکز تحقیقات و توسعه تعیین نموده است.

نیروی انسانی
60 درصد از پرسنل ساپکو دارای مدرک تحصیلی لیسانس ، فوق لیسانس و دکترا از دانشگاههای مشهور می باشند.

فعالیتهای عمده
علاوه بر کار با تامین کنندگان کنونی قطعات خودرو ، ساپکو فعالانه تحقیقات گسترده و وسیع و قابلیت های بالقوه ای را درتهیه کنندگان قطعه تجدید کشف نموده است. ساپکو در نتیجه همکاری نزدیک با عرضه کنندگان قطعات خودرو در بالا بردن سطح سیستم های فنی و کیفی آنها موفق بود است. در حال حاضر بیش از 500 سازنده قطعات ساپکو بر اساس کنترل کیفیت فعالیت می کنند و شرکتهای مهندسی در جهت پیشرفت سیستم های کیفیت و مهندسی و بدست آوردن گواهینامه استاندارد بین المللی کیفیت (ایزو9000) تلاش می نمایند.

استراتژی
رشد اقتصادی جهان در سالهای اخیر ، کشورها را ناگزیر به کار همراه و هماهنگ با سیستم های بازرگانی اقتصادی جهان نموده است در چنین شرایطی بویژه در صنایع خودرو ، پیوستگی و اتحاد شرکتها در مقیاس تولید جهانی یکی از خصوصیات اقتصاد بین المللی گشته است بی تردید بخشهایی که در سالهای اخیر به وضعیت مطلوبی در صنایع خودرو نرسیده اند شانس موفقیت بسیار کمتری در آینده دارند. ساپکو استراتژی خود را مبتنی بر اصول به شرح زیر پایه ریزی کرده است :
• تفکر جهانی.
• اتصال به حلقه وسیع تولید جهان و سیستم توزیع.
• تضمین محصول و جلب رضایت مشتری.
• پیشرفت کیفیت ، کاهش هزینه و تحویل به موقع (J.I.T).
• توسعه بخشها از طریق جلوگیری از تکرار و حذف فعالیتهای غیر ضروری.

برنامه ها و فعالیتهای آینده ساپکو
• توسعه جایگاه تولید کنندگان قطعات خودرو.
• انتقال تکنولوژی از شرکتهای خارجی.
• ایجاد شرکتهای مشترک با شرکتهای خارجی جهت صادرات.
• ایجاد سیستم کلی مدیریت کیفیت (TQM) و تلاش در جهت دریافت گواهینامه بین المللی استانداردایزو 9000 برای تمام عرضه کنندگان که برای ساپکو کار می کنند
• ارتقاء سیستم تضمین عرضه کنندگان قطعات ساپکو به سطح (SQA) مشابه سیستم آمریکایی QS9000 و سیستم فرانسوی AQF و سیستم آلمانی VDA.
همچنین فعالیتهای زیادی جهت جلب توجه سرمایه گذاری داخلی و خارجی صورت گرفته است تا در پروژه های سرمایه گذاری جهت خودروهای سواری و قطعات آنها شرکت نمایند.
توسعه صادرات
با توجه به شبکه وسیع سازندگان قطعات خودرو ساپکو ، این شرکت توانایی ایجاد قطعات خودرو بسیار متنوع را در کمترین زمان ممکن دارا می باشد یکی از موفقیتهای اجرایی ساپکو توافق پیشین با شرکت پژو جهت عرضه قطعات مورد نیاز گروه (پی اس آ) فرانسه می باشد. بعلاوه ، ساپکو قطعات بسیار متنوع خودرو را به امارت متحده عربی ، انگلستان و فرانسه صادر و از طریق تحقیقات وسیع بازاریابی سعی در یافتن بازارهای جدید برای عرضه محصولات خود و تامین رضایت مشتریان دارد.
فعالیتها
آغاز فعالیتها
پیدایش ساپکو نتیجه نیاز پیش بینی شده شرکت ایران خودرو (بزرگترین تولید کننده وسایل نقلیه ملی) بود که بخش جدیدی با عرضه مداوم وثابت تضمین شده را دایر نماید. در نتیجه فعالیت مثبت این گروه ، مقرر شد که به محاسبات طراحی ، تولید و کنترل پیشرفت تولید شرکت مادر رسیدگی شود. در زیر چهار چوبی از فعالیتهای این شرکت به همراه اهداف آنرا به اختصار شرح داده شده است :
• شناخت سازندگان امید بخش قطعات خودرو.
• جذب منابع بالقوه کیفی عرضه کنندگان جهت پیوستن به هم یاریهای گروهی.
• ارائه راهنمای مورد نیاز جهت پیشبرد کیفیت محصول.
• طراحی شبکه های موثر پخش قطعات خودرو.
• ایجاد کانال های ارتباطی با دیگر تولید کنندگان بین المللی قطعات خودرو و خودرو.
ساپکو در راس شرکتهای تولیدی قطعات مختلف ، به عنوان اصلی ترین شاخه ایران خودرو در زمینه تولید و عرضه قطعات ، فعالیتهای محوری و مشترک زیر را به عهده دارد :
• فعالیت محوری اولیه
• مدیریت تامین و تهیه قطعات ایران خودرو
محورهای فعالیت مشترک
• تشخیص و ارزیابی مداوم منابع.
• طراحی و تهیه سیستم های اطلاعاتی در تمام زمینه های خودرو و قطعات.
• تسریع روند تولید قطعات با کمک امکانات بالقوه کشور.
• پیشرفت کیفیت و افزایش تولید سازندگان قطعات به وسیله مشاوره و کمکهای فنی و تجهیزاتی.
• ایجاد مهندسی طراحی و تولید در ارتباط با تکنولوژی مدرن و استفاده از جدیدترین نرم افزارهایی که در صنعت خودرو و جهان به کار می روند.
• کمکهای فنی و سرمایه گذاری در ایجاد کارخانجات تولید قطعات خودرو با استفاده از تکنولوژی مدرن.
• ایجاد سیستم کنترل کیفی در تهیه قطعات خودرو که خط تولید را تغذیه می کند و دستیابی به سیستم انبار تحویل به موقع (JIT)
• ایجاد آرشیو فنی و سیستم نگهداری به روز اطلاعات فنی.
• به حد مطلوب رساندن مجموعه تولیدات و خودرو.
• تحقیقات علمی و اساسی در زمینه خودرو و عوامل موثر در عملکرد و کارآیی خودرو.
• طراحی قطعات خودرو و سری جدید خودرو با هدف کاهش هزینه های تولید خودرو و نگهداری.
• ایجاد زمینه های مناسب برای صادرات قطعات و همیاری تولید کنندگان قطعات خودرو با توجه به اهداف مذکور.

تاریخچه
شرکت صنعتی محور سازان ایران خودرو (سهامی عام) دردی ماه 1343 به نام شرکت سهامی کنسرسیوم کارخانجات اتوبوس سازان ایران تحت شماره 9643 در اداره ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی در تهران به ثبت رسیده و از سال 1345 به بهره برداری رسید. در تاریخ 3/4/1352 به نام شرکت صنعتی خودروسازان ایران تغییر یافت. طبق صورتجلسه مجمع عمومی فوق العاده مورخ 14/1/1371 ، نوع شرکت از سهامی خاص به سهامی عام تبدیل گردید.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی ، شرکت مشمول بند "الف" قانون حفاظت و توسعه صنایع ایران شناخته شده و ملی گردید و از تاریخ 26/1/1359 هیات مدیره منتخب دولت اداره امور و مدیریت شرکت را به عهده گرفت.
در سال 1367 در اجرای تصویب نامه شماره " 6926 " هیات وزیران ، کلیه سهام شرکت به سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران منتقل گردید.
بر اساس صورتجلسه مجمع عمومی فوق العاده مورخ 14/1/1377 موضوع فعالیت شرکت یه "تولیدو فروش انواع دیفرانسیل و اکسلهای جلو و عقب و گیربکس خودروهای دیزلی و بنزینی" تغییر یافت وبه این ترتیب موضوع فعالیت شرکت محور سازان ایران خودرو از تولید و مونتاژ مینی بوس به تولید انواع اکسل خودروها تغییر نمود.
تاریخچه تولیدات شرکت : فعالیتهای تولیدی به 2 دوره کاملا متمایز تقسیم و تفکیک می شود :
الف) دوره تولید و مونتاژ انواع مینی بوس : در شرکت صنعتی محور سازان ایران خودرو از بدوتاسیس تا سال 1351 ، اتوبوس مدل بوزینگ تولید و مونتاژ می گردید و سپس از سال 1351 تا مرداد 1374 انواع مینی بوس فیات (لوپتو) و سپس مینی بوس ایوکو (A60-9) تولید و مونتاژ شد و به بازار عرضه گردید.
ب) دوره ساخت و تولید اکسل (محور) خودرو : شرکت صنعتی محورسازان ایران خودرو در سال 1367 موافقت اصولی تولید سالانه 40000 دستگاه اکسل عقب خودروهای بنزینی و اخذ نمود.
از سوی دیگر پس از تعطیل شدن کارخانجات تالبوت انگلستان (که تامین کننده و سازنده قطعات منفصله پیکان بود) و خریداری ماشین آلات خط تولید آن توسط شرکت ایران خودرو ، ماشین آلات خط تولید اکسل پیکان آن توسط شرکت محور سازان ایران خودرو خریداری گردید و پس از نصب و راه اندازی آزمایشی خط تولید اکسل پیکان ، تولید انبوه این اکسل از سال 1373 آغاز گردید و عملا شرکت وارد صنعت جدید و با تکنولوژی سطح بالای ساخت و تولید اکسل خودرو شد.
در سال 1378 شرکت ایران خودرو با خرید با خرید 68% سهام متعلق به سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران ملکیت عمده شرکت را به عهده گرفت و متعافبا پس از طی مراحل قانونی در مرداد ماه سال 1378 نام شرکت به شرکت صنعتی محورسازان ایران خودرو تغییر یافت.

استراتژی
شرکت صنعتی محورسازان ایران خودرو ، متناسب با نیاز و به جهت به فعل در آوردن توانمندیهای بالقوه خود اقدام به بازنگری برنامه استراتژیک خود نمود. در این راستا ضمن مطالعه بازار ، نیاز و انتظارات مشتریان ، روند رشد بازار صنعت خودرو و سایر موارد ، اهداف استراژیک خود را بیان و در آن قالب برنامه های عملیاتی کمی و قابل سنجش واحدها را تدوین و ابلاغ نموده است.
اهم برنامه های استراتژیک که مبنای عملیات و جهت حرکت شرکت در سالهای آتی میباشد ، به شرح زیر است:
• تدوین برنامه کمی سال جاری تا سال 1383 به تفکیک نوع محصول
• ایجاد یک نظام جامع اطلاعاتی مکانیزه در تمام سطوح کشور
• استفاده از ظرفیت مازاد ماشین آلات جهت تولید قطعات مورد نیاز بازار
• تاکید بر توسعه واحدها (R&D)
• تاکید بر امر صادرات
برنامه های عملیاتی واحدها در راستای اهداف فوق در 4 سر فصل زیر طبقه بندی و تدوین گردیده است:
• ارتقاء سطح کمی تولید
• ارتقاء سطح کیفی تولید
• ارتفاء سطح سودآوری شرکت
• ارتفاء سطح نظامهای مدیریتی
در ذیل به تعدادی از برنامه های عملیاتی جهت دستیابی به اهداف کمی اشاره می گردد:
• بهبود و بهینه کردن نظام برنامه ریزی مواد و تولید
• افزایش منابع ساخت و تامین مواد اولیه
• ایجاد نظام جامع کنترل و کاهش ضایعات
• مکانیزه کردن خطوط تولیدی
• تدوین و اجرای نظام صادراتی شرکت
• تدوین و اجرای نظام بازیافت محصولات معیوب
• کاهش ساعات توقف خطوط ناشی از خرابی ماشین آلات و کمبود قطعات

طرحهای رشد و توسع شرکت
با وارد شدن به صنعت تولید اکسل خودرو ، شرکت صنعتی محور سازان ایران خودرو دوران نوینی از فعالیت تولیدی و سازندگی خود را آغاز نموده است چشم انداز و افق پیشرفت ، رشد و توسعه و توانمند شدن شرکت بسیار روشن و امیدوار کننده می باشد و هم اکنون شرایط بسیار مساعدی برای شرکت فراهم گردیده است. تحقق و دستیابی به اهداف فوق به عزم و اراده محکم ، همت و سخت کوشی ، تلاش و دلسوزی و هوشمندانه کار کردن کلیه کارکنان شرکت بستگی دارد.
هدف کلی شرکت این است که با یک برنامه ریزی دقیق به یک شرکت معتبر ، توانمند ، صاحب نام و صاحب تکنولوژی در صنعت تولید اکسل تبدیل شده و بخش عمده ای از نیاز صنعت خودروسازی کشور به انواع اکسل خودروهای سبک و سنگین را تامین نماید.
اهم برنامه ها و طرحهای توسعه به شرح زیر است :
• افزایش تولید اکسل پیکان و پژو RD تا 150000 دستگاه : به منظور پاسخ گویی به نیاز خط تولید پیکان و پژو RD در شرکت ایران خودرو و طرح افزایش تولید محصولات فوق تا 150000دستگاه درسال در شرکت به مرحله اجرا گذاشته شده است.
• تولید انواع اکسل خودروهای نیمه سنگین : یکی از طرحهای توسعه خط تولید اکسل خودورهای نیمه سنگین می باشد. در حال حاضر اکسل جلو مینی بوس بنز 508 و اکسلهای جلو و عقب کامیونت بادسان نیز در برنامه تولید سال جدید می باشد.
• راه اندازی خط مونتاژ اکسلهای جلو و عقب پژو 405 که در حال حاضر در کارخانه شماره 2 شرکت در مرحله اجرا می باشد.
• راه اندازی و بهره برداری از ماشین آلات خطوط تولید کاسه چرخ اکسل نیمه سنگین
• توسعه سیستمهای مدیریت کیفیت و دستیابی به نظامهای جدید مدیریت کیفیت

محصولات
محصولات تولید این شرکت عبارت است از:

• انواع محور خودروهای سبک و سنگین (اکسل پیکان ، اکسل پژو RD ، اکسل جلو مینی بوس
بنز 508 ، اکسلهای جلو و عقب مینی بوس ایویکو و000) [ مجموعه اکسل یکی از 5 مجموعه
تشکیل دهنده خودرو می باشد. 5 مجموعه اصلی تشکیل دهنده خودروها عبارت است از :
1- موتور 2- گیربکس 3- اکسل 4- شاسی 5- اتاق . مکانیزم حرکت در یک خودرو به یک مولدنیرو و سیستمی که این نیرو را به چرخها انتقال دهد خلاصه می گردد. گشتاورد خروجی موتور توسط چرخ طیار به کلاچ و توسط شفت ورودی گیربکس به گیربکس و از طریق فلانچ شافت
خروجی گیربکس به گرادانی و از گاردان به دیفرانسیل که حکم هماهنگ کننده گشتاور قابل تقسیم به 2 محور را دارد انتقال یافته و موجب حرکت خودرو می شود. مجموعه کامل اکسل پیکان از 90 قطعه تشکیل شده است.]
• انواع قطعات محور : جعبه دیفرانسیل- پوسته محور – کرانویل و پینیون- دنده های دیفرانسیل و میل پلوس – توپی چرخ – کوپلینگ – کاسه چرخ
• انواع چرخ دنده های ساده ، مخروطی و مارپیچ مخروطی
• اجرای عملیات حرارتی قطعات صنعتی (فولادی و چدنی) با روش سخت کاری و سخت کاری سطحی (کربن دهی – نیتروژن دهی – القایی) و انجام سیکلهای برگشتی (بازپخت -نرم کردن- نرماله کردن)

فرآیندهای تولید اکسل
اکسلهای تولیدی شرکت طی فرآیندهای مختلف و در مراکز تولیدی به شرح زیر ساخته و تولید میشوند:
• خط پرس کاری
• خط جوشکاری پوسته
• خط ماشین کاری پوسته اکسل
• خط ماشین کاری جعبه دیفرانسیل
• خط ماشین کاری کاسه چرخ
• خط ماشین کاری میل پلوس
• خط ماشین کاری کله گاوی (محفظه دیفرانسیل)
• خط ماشین کاری دنده پلوس
• خط ماشین کاری هرزگرد
• خط ماشین کاری کوپلینگ متحرک
• خط ماشین کاری توپی چرخ
• خط ماشین کاری کرانویل و پینیون
• خط جمع آوری و مونتاژ جعبه دیفرانسیل کامل الف- پیش مونتاژ محفظه دیفرانسیل که در 9 مرحله انجام می پذیرد.
ب- پیش مونتاژ جعبه دیفرانسیل که در 6 مرحله کاری صورت می پذیرد.
ج- مونتاژ نهایی که در این مرحله مجموعه های محفظه دیفرانسیل و جعبه دیفرانسیل طی 7 مرحله با یکدیگر مونتاژ شده و پس از اتمام کار برای انجام مونتاژ نهایی اکسل به خط مونتاژ نهایی منتقل میگردد.
• خط مونتاژ نهایی اکسل : مونتاژ نهایی قطعات و مجموعه های اکسل طی11مرحله کاری صورت می پذیرد پس از این مرحله اکسلهای مونتاژ شده جهت شستشو (چربی زدایی) و رنگ به خط رنگ منتقل شده و پس از انجام عملیات بازرسی نهایی و الصاق برچسب کنترل نهایی درپالتهای20عددی چیده شده و به شرکت ایران خودرو ارسال میگردد.

گواهینامه
پیرو تلاشهای همه جانبه و شبانه روزی مدیریت و کارکنان ، شرکت در سال 1378 موفق به اخذ گرید A از شرکت ساپکو و اخذ گواهینامه ISO9002 از شرکت DQS آلمان گردید.

ردیف

نام قطعه
یا مجموعه قطعات

شماره فنی
قطعه
ضریب مصرف

واحد

وزن
قطعه
(KG)
(mm) ابعاد
ارتفاع*عرض*
طول

نام لاتین
قطعه
سطح مونتاژ

1
نیم پوسته
71240100
2
عدد
114/3
69*4/ 117*1265
Halfaxlecase dlalfeas so rfar —
6
2
لچکی
71239834
4
عدد
086/0
2/ 3*98* 100
Insert
5
3
رینگ تقویتی (رینگی)
71239835
1
عدد
580/0
5/5 * 220 Ø
Keinforcecent risg
5
4
بست لوله ترمز دستی
71240002
3
عدد
0086/0
1* 025/16*69

6
5
کاسه گنبدی پوسته(کنبدی ا
1239832
1
عدد
671/0
62 * 219 Ø
Cover rear axle casing
6
6
فلنج دو سر پوسته
71248605
2
عدد
320/1
244/19*47/12 Ø
End flange rearale
3
7
براکت میله ترمز دستی (براکت سرگنبدی)
71236552
1
عدد
016/0
7/12*5/32*3/38
Steady bracket handbrake rod
2
8
دیاق کمک فنر
1240218
2
عدد
373/0
8/45*51*7/140
Bracket hanebrak carle
2
9
دستگیره (براکت سرگنبدی)
71240203
2
عدد
016/0
20*7/12*79
Bump bracket
2
10
ضربه گیر
1239386
2
عدد
296/0
5/30*71*5/82
Bracket brakr hos
2
11
پایه ترمزدستی(براکت شلنگ ،ترمزدستی)
71223672
2
عدد
017/0
8/17*2/26*45/44
Stud to axle hose
2
12
پیچ دوسررزوه کوچک (پیچ دوسررزوه محفظه به پوسته
79008049
10
عدد
010/0
369/31*898/7 Ø
Stud to axke chading
1
13
واشر کاغذی پوسته اکسل(واشر کاغذی محفظه-پوسته)
22341 .p
1
عدد
001/0
152/0*220 Ø
joint diff & pinion housing tocading gadket to axke chsis
1
14
محفظه دیفرانسیل (کله گاوی)
1237722
1
عدد
275/6
205*220 Ø
Differential &housinr hrvrl pinios
4
15
کپه یاتاقان
1237723
2
عدد
498/0
30*120*120
Bearing chprearaxl houdixg
4
16
پیچ دوسررزوه بزرگ ( پیچ دوسررزوه کپه یاتاقان
79008046
4
عدد
055/0
248/79*986/ 10Ø
Stud -diff-rearing cap
4
ردیف

نام قطعه
یا مجموعه قطعات

شماره فنی
قطعه
ضریب مصرف

واحد

وزن
قطعه
(KG)
(mm) ابعاد
ارتفاع*عرض*
طول

نام لاتین
قطعه
سطح مونتاژ

17
واشر فنری (واشر فنری کپه یاتاقان
79096079
4
عدد
0035/0
283/82505/19Ø
Washer bi aring chp
4
18
مهره کپه یاتاقان ()
79510073
4
عدد
012/0
53/9*35/17*20
Nut-diff box bearing assy
4
19
پیچ تغذیه (درپوش تغذیه روغن)
79803175
1
عدد
026/0
69/13*21 Ø
Filler plug
3
24
یاتاقان داخلی پینیون(رولبرینگ متوسط (پائین))
79192179
1
عدد
373/0
225/22*262/6 Ø
Pinion inner bering addy
3
20
یاتاقان خارجی پینیون (رولبرینگ کوچک(بالا))
79192134
1
عدد
235/0
431/19*15/57 Ø
Hypoid pinion
3
21
پینیون (هیپوئیدپینیون)
79192179
1
عدد
281/1
592/187*899/6 Ø
Shiminner bearin
3
22
شیم متوسط (داخلی.پایین شیم بلبرینگ سرپینیون)
71265130

عدد

Abutment washer bevel pinion
3
23
واشر پرکننده (واشر فاصله انداز یاتاقان
-f1219400
1
عدد
063/0
04/4*8/33Ø
Oil sral diff hodrng
3
25
شیم کوچک (بیرونی ،بالا)
79071049

عدد

Dhim uter bearing pinion
3
26
کاسه نمد پینیون
79102308
1
عدد
033/0
7/2*452/60 Ø
Oilseal diff houng
3
27
کوپلینگ
20306600
1
عدد
700/0
18/75*12/87 Ø
Coupling driver
4
28
گردگیرکوپلینگ(نعلبکی)
1229718
1
عدد
0515/0
6/7*88 Ø
Dudt thrower
4
29
واشر تخت کوپلینگ (واشر تخت پینیون)
79082044
1
عدد
031/0
56/4*1/38 Ø
Wadher coupling driver
3
30
مهره کوپلینگ (مهره پینیون)
79034035
1
عدد
063/0
05/19*45/28*9/3
Nutcouplingdriverto
3
31
جعبه دیفرانسیل(دیفباکس)
1200402
1
عدد
760/2
2/140*4/152 Ø
Differevtial box
5
32
دنده پلوس
1214485
2
عدد
345/0
7/28*5/74*5/45
Diff bevek wheel
5

ردیف

نام قطعه
یا مجموعه قطعات

شماره فنی
قطعه
ضریب مصرف

واحد

وزن
قطعه
(KG)
(mm) ابعاد
ارتفاع*عرض*
طول

نام لاتین
قطعه
سطح مونتاژ

33
واشر دنده پلوس
1218215
2
عدد
019/0
902/0*560/67 Ø
Bfv whf thri si washer
5
34
واشردنده هرزگر
1207649
2
عدد
005/0
35/3*32 Ø
Bfvel pin thrt stwadher
5
35
دنده هرزگر
0083981p
2
عدد
085/0
5/19*4/44 Ø
Dife bevek pinion
5
36
پین نگهدارنده(محوردنده هرزگر)
1200403
1
عدد
143/0
2/106*5/14*15
Croddpinbrvll pidion rear axle
5
37
پین قفل کننده (پین قفلی)
79146061
1
عدد
007/0
292/50*774/4 Ø
Lock pin
5
38
کرانویل
1200405
1
عدد
625/1
23*5699/174 Ø
Crown wlleel
4
39
پیچ کرانویل به جعبه دیفرانسیل()
79003382
8
عدد
017/0
64/24*27/14*48
Bolt crown wheel
4
40
واشر فنری کرانویل (واشرفنری( اینچ)
79086062
8
عدد
0024/0
674/4*22/17 Ø
Spring washer crown wiieel
4
41
شیم بزرگ (شیم جعبه دیفرانسیل)
79071088

عدد

Shim diff box braring
3
42
رولبرینگ جعبه دیفرانسیل
7919057
2
عدد
327/0
558/19*431/7 Ø
Diff box bearing
3
43
واشرفنریاینچ(واشر روغنگیرومحفظه به پوسته
79660203
20
عدد
0016/0
06/4*344/12 Ø
Spr wadher rnd hadgi dpr wadher oll catcher & wah
1
44
مهره(مهره فلنج به روغن گیروپیچ دوسررزوه به پوسته
79510053
20
عدد
0045/0
73/6*61/12*56/1
Ntuoil chatcer toalef caddg nut end flange &
1
45
میل پلوس
71237717
2
عدد
860/3
8/12*30 Ø
Driving shaft rear axle
2
46
غلاف برگردان
71243772
2
عدد
0454/0
18/11*1/38 Ø
Retaining dcrtr hur
2
47
بلبرینگ میل پلوس
71248180
2
عدد
480/0
28*72 Ø
Radial ball braring
2

ردیف

نام قطعه
یا مجموعه قطعات

شماره فنی
قطعه
ضریب مصرف

واحد

وزن
قطعه
(KG)
(mm) ابعاد
ارتفاع*عرض*
طول

نام لاتین
قطعه
سطح مونتاژ

48
مجموعه ترمز راست
71272240
1
عدد
015/3

Brake assy rll
1
49
واشر کاغذی آببندی سرفلنج
1229698
4
عدد
0014/0
254/0*65/ 120Ø
Joint axlecasixg flang gadlet oil
1
50
روغن گیر
1239808
2
عدد
075/0
76/10*3/114*65
Oilcatcher rearaxl
1
51
پیچ (8)فلنج دوسربه صفحه ترمز(واشرتخت روغنگیر)
79040009
10
عدد
013/0
62/30*61/12*56/1
Bolt oil catcher to axle cading bolt dnd lange
1
52
واشرتختاینچ(واشرتخت روغن گیر وپیچ فلنج)
79067024
10
عدد
0019/0

Brake assy lh
1
53
مجموعه ترمز چپ
71272241
1
عدد
005/3

Hub rear axle
1
54
خارنگهدارنده میل پلوس
79213027
2
عدد
0105/0
38/10*77/4*35
Key axle shaft
1
55
توپی چرخ عقب
71239806
2
عدد
255/1
34/53*130 Ø
Bolt roadveel
1
56
پیچ چرخ(پیچ توپی باچرخ ())
71239807
8
عدد
033/0
466/45*748/1 Ø
Bolt road whrrl
1
57
واشر تخت میل پلوس(مهره توپی به میل پلوس)
79067531
2
عدد
032/0
65/4*12/39 Ø
Wadher hub to axlr shaft
1
58
مهره میل پلوس(مهره توپی به میل پلوس)
79552123
2
عدد
0435/0
3/16*5/28*9/32
Nut drive dhaft dut hub to axle
1
61
هواکش پوسته اکسل
20301900
1
عدد
0088/0
13/14 Ø
Reather axle cading retiver
1
59
کاسه ترمز (کاسه چرخ)
71269308
2
عدد
380/4
62*7/266 Ø
Brale drum
1
60
پیچ کاسه ترمز
79045007
2
عدد
0034/0
7/12*179/12 Ø
Dcrew brale srum
1
62
درپوش لاستیکی پیچ هواگیری ترمز
71272242
2
عدد
0012/0
15*13*40
Cap bleecer screw brake assy
1
63
روکش پلاستیکی محافظ پیچ چرخ
71239808
8
عدد
0012/0
27*13 Ø
Cap road wheeg bolt
1

دلایل اهمیت ارتباط در نمودار رابطه فعالیت ها:
1- توالی جریان کار
2- استفاده مشترک از اسناد
3- لزوم تماس فوری
4- ارتباط افراد
5- انجام نظارت
6- تماس کتبی
7- تبادل اطلاعات
8- استفاده از وسائل ارتباطی مشترک
9- انجام کارهای مشاب
10-سرو صدا ، گردو غبار ، ارتعاش و000

نام دپارتمان : جوشکاری پوسته دیفرانسیل

نام عملیات
نام دستگاه
زمان انجام عملیات
ظرفیت تولید در ساعت
1
جوشکاری دو نیم پوسته
——–
3.22
18.6
2
جوشکاری لچکی طرف کاسه گنبدی
——–
5.69
10.5
3
خال جوش رینگ روی پوسته
——–
1.48
40.5
4
جوشکاری کامل رینگ روی پوسته
——–
5.69
10.5
5
جوشکاری کامل رینگ روی پوسته
——–
1.96
30.6
6
فرزکاری داخل رینگ
فرز داخل تراش cincinatti
2.14
28
7
جوشکاری کاسه گنبدی
——–
2.14
28
8
پرس دو سر گنبدی
Alfred herbert
1.38
43.5
9
تاب گیری
پرس pilot work
0.88
68.2
10
برش دو سر پوسته
اره اتوماتیک
1.5
40
11
جوشکاری فلنج در سر پوسته
Trondicon
1.74
34.5
12
تست اولیه نشتی
دستگاه تست نشتی
1.24
48.4
13
خال جوش اتصالات
ترانس جوشکاری
1.8
33.3
14
تکمیل جوشکاری اتصالات
ترانس جوشکاری
3.42
17.5
15
تست نشتی
دستگاه تست نشتی
1.24
48.4
16
تمیز کاری
——–
1.62
37

نام دپارتمان : ماشینکاری پوسته دیفرانسیل

نام عملیات
نام دستگاه
زمان انجام عملیات
ظرفیت تولید در ساعت
1
تاب گیری پوسته
پرس مخصوص تابگیریsweeney
4.12
14.5
2
خشن تراش داخل فلنج ها
داخل تراش pollard
2.23
26.8
3
پیشانی تراش دو مر فلنج
Manimatic lathe
1.68
35.6
4
صیقل تراش داخل دو فلنج
دستگاه تراش pollard
3.15
19
5
کف تراشی محل نصب کله گاوی
Pollard pillar
2
30
6
سوراخکاری در فلنج و محل نصب کله گاوی
Brooke 3way drill
0.63
94.7
7
قلاویز زنی سوراخها
Brooke 3way top
1.35
44.4
8
صیقل کاری غلطکی دو فلنج
دستگاه صیقل زنی غلطکی
0.77
78.3
9
تمیز کاری و پلیه گیری سوراخها
———
0.77
80

نام دپارتمان : ماشینکاری محفظه دیفرانسیل

نام عملیات
نام دستگاه
زمان انجام عملیات
ظرفیت تولید در ساعت
1
تراشکاری قطر خارجی و محل نشیمنگاه کپه
Cnc danobat
2.62
22.9
2
سوراخکاری ده عدد سوراخ روی فلنج
Cnc danobat
2.67
22.5
3
مونتاژکپه بر روی محفظه ونصب پیچهای آن
دستگاه نصب پیچ
1.5
40
4
داخل تراش و خزینه زنی مجموعه محفظه
Cnc danobat
2.8
21.4
5
خشن تراش محل قرارگرفتن کسه نمدوبیرینگها
Cnc danobat
3.5
17.1
6
پرداخت کاری محل قرارگرفتن کاسه نمدوبیرینگها
Cnc danobat
2.42
24.8

نام دپارتمان :ماشینکاری پینیون

نام عملیات
نام دستگاه
زمان انجام عملیات
ظرفیت تولید در ساعت
1
اندازه طول قطعه و مرغک زنی

1.52
39.5
2
خشن تراشی کلیه سطوح
churchil
1.3
46.2
3
رزوه زنی
Pee-wee
0.07
85.7
4
پرداخت کاری سطوح
Cnc vdf
1
60
5
هزارخار زنی
Hobber churchil
2.25
26.7
6
خشن تراشی دنده ها
Gleason 16
3.3
18.2
7
پرداخت دنده ها
Gleason 16
3.75
16
8
یخ زنی قسمت tos دنده ها
Hey 10
1
60
9
صیقل تراشی طرف محدب دندها
Gleason16
3.75
16
10
صیقل تراشی طرف مقعر دنده ها
Gleason16
3.75
16
11
یخ زنی قسمت heel دنده ها
سنگ دستی
1
60
12
تست محل درگیری با کرانویل
Glrason 17 a
2.1
28.6
13
شماره زنی
funditor
1.5
40

نام دپارتمان : ماشینهای کوپلینگ

نام عملیات
نام دستگاه
زمان انجام عملیات
ظرفیت تولید در ساعت
1
خان کشی
خان کشی عمودی دوقطر
./65
92.3
2
خشن کشی
corona
1.05
57.1
3
یخ زنی
Corona
0.39
153.8
4
داخل تراشی
ماشین تراش در اسپیدل
0.72
83.3
5
پلیسه گیری
ماشین تراش در اسپیدل
0.57
105.3
6
سوراخکاری
دریل pollar
0.67
89.5
7
یخ زنی
Corona
0.44
136.4
8
صیقل کاری
corona
0.34
162.2
9
سنگ کاری
دستگاه precimax
1
60
10
پرس گردگیر
پرس پوناتیک
0.2
300

نام دپارتمان : ماشینکاری جعبه دیفرانسیل

نام عملیات
نام دستگاه
زمان انجام عملیات
ظرفیت تولید در ساعت
1
داخل تراشی وروتراشی یک طرف جعبه دیفرانسیل
تراش cnc
2.3
26.1
2
داخل تراشی و روتراشی طرف دیگر قطعه
تراش cnc
2.75
21.8
3
پرداخت اقطار و سطوح جانبی
تراش cnc
3
20
4
کف تراشی و سوراخکاری سوراخهای اتصال کرانویل وبرقوزنی
سنترافقیhih4011
3.1
19.5
5
سوراخکاری محلهای عبورروغن ومحل مونتاژ پین قفلی
سنترافقیhih4011
3.1
19.5
6
برقو زنی محل مونتاژ پین و دنده هرزگرد
سنترافقیhih4011
2.5
24
7
پرداخت نهایی قطر محل قرارگیری دنده پلوس
سنترافقیhih4011
1.67
35.9
8
ماشینکاری سطح نشیمنگاه دنده پلوس
سنترافقیhih4011
2.62
22.9

نام دپارتمان : ماشینکاری دنده پلوس

نام عملیات
نام دستگاه
زمان انجام عملیات
ظرفیت تولید در ساعت
1
خشن تراشی پشت قطعه وسوراخکاری ویخ زنی وتراش کافی
ماشین تراشnomati
0.8
74.1
2
کف تراشی و داخل تراشی
Torvado cnc
0.76
78.5
3
خان کشی
ماشین خان کشیmatrix
0.33
181.8
4
صیقل تراشی
Torcado cnc
0.42
144
5
دنده تراشی
دنده تراش gleason
0.86
69.77
6
سنگ زنی
tunker
0.67
89.5

نام دپارتمان : ماشینکاری دنده هرز گرد

نام عملیات
نام دستگاه
زمان انجام عملیات
ظرفیت تولید در ساعت
1
دنده زنی
——-
0.67
90
2
سنگ زنی داخل
——-
0.46
130.4

نام دپارتمان : ماشینکاری کرانویل

نام عملیات
نام دستگاه
زمان انجام عملیات
ظرفیت تولید در ساعت
1
پشت تراشی و سایز قطر داخلی
Cnc vdf
2.5
24
2
صیقل تراشی
Cnc vdf
1.17
51.3
3
سوراخکاری و یخ زنی
pallard
1.6
37.5
4
قلاویز کاری
drill
2.53
23.7
5
بازرسی و شماره زنی
دستگاه شماره زنی
1.33
45.2
6
خشن تراشی دنده ها
Glrason 606
4.33
13.9
7
پرداخت کاری دنده ها
Gleason 607
2.8
21.4

نام دپارتمان : لیپنگ پینیون و کرانویل

نام عملیات
نام دستگاه
زمان انجام عملیات
ظرفیت تولید در ساعت
1
سنگ زنی قطر داخلی کرانویل
Wickman
1.53
39.2
2
تاب گیری و ترک یابی پینیون
Hi-tonpress
0.2
300
3
سنگ زنی شفت پینیون
Yunker 51
1.2
50
4
سنگ زنی پیشانی کله گاوی
Chur chil

96
5
تست رنگ قبل از لیپینگ
Gleason 502
0.5
120
6
لیپینگ
Gleason 503
3.2
18.7
7
شست و شو
Power wesh


8
تست بعد از لیپینگ
Gleason
0.75
80

نام دپارتمان : ماشینکاری میل پلوس

نام عملیات
نام دستگاه
زمان انجام عملیات
ظرفیت تولید در ساعت
1
پیشانی تراشی و مرغک زنی
دستگاه froser
0.5
120
2
تراشکاری مرحله (1)
دستگاه تراشcnc-tn50
1
60
3
تراشکاری مرحله (2)
کپی تراشgf
0.36
152.8
4
هزارخار زنی
هزارخارزنی غلطکی
0.42
142.8
5
فرز کاری محل خار
فرزافقیmilwaukee
0.4
150
6
شست و شو
Wash aines

180
7
آبکاری
کوره القایی
1.96
32.3
8
تنش زدایی
کوره efco

112
9
سختی سنجی
سختی سنج راکول
0.55
108
10
تاب گیری
پرس 15 تن
0.7
85
11
سنگ زنی نشیمنگاه بلبرینگ
دستگاه سنگ زنی precimpx
9.73
82.2
12
سنگ زنی نشیمنگاه توپی رولینگ رزوه
دستگاه سنگ زنی precimpx
1.56
105.9
13
رولینگ رزوه
رولینگ
0.4
150
14
مونتاژ پرس بلبرینگ
پرس 15 تن
0.55
109

نام دپارتمان : ماشینکاری توپی چرخ

نام عملیات
نام دستگاه
زمان انجام عملیات
ظرفیت تولید در ساعت
1
سوراخکاری
دستگاه دریل مولتی اسپیدلpollard
./98
61/2
2
یخ زنی
دریل pollard 760
1/15
52/1
3
قلاویز زنی
قلاویز زن پنوماتیکroscamat
./42
142/9
4
خان کشی
خان کش مخصوص
./63
95/2
5
پر پیچ
پرس milsassy
./25
240

نام دپارتمان : ماشینکاری کاسه چرخ

نام عملیات
نام دستگاه
زمان انجام عملیات
ظرفیت تولید در ساعت
1
خشن تراش و نیمه صیقل تراشی
Raider 8
2/16
27/8
2
صیقل تراشی
wyvertic
1/35
44/4
3
خزینه زنی سوراخ
دریل pollard
./19
315/8

نام دپارتمان : جوشکاری پوسته دیفرانسیل راندمان : 90 درصد
شماره عملیات
درصدضایعات
تعدادقطعات خروجی
تعداد قطعات ورودی
تعدادتولیدبرنامه ریزی شده در ساعت
ظرفیت تولید درساعت
تعداد ایستگاه
1
-1
32.8
33.2
36.9
18.6
2
2
0.5
32.7
32.8
36.4
10.5
3.5
3
1
32.4
32.7
36.3
40.5
0.9
4
1
32
32.4
36
10.5
3.5
5
0.5
31.9
32
35.6
30.6
1.2
6
2
31.2
31.9
35.4
28
1.3
7
0.5
31
31.2
34.7
28
1.2
8
1
30.8
31
34.4
43.5
0.8
9
0
30.8
30.8
34.2
68.2
0.5
10
1
30.8
30.8
34.2
40
0.9
11
0
30.5
30.5
33.9
34.5
1
12
0
30.5
30.5
33.9
48.4
0.7
13
1
30.2
30.5
33.9
33.3
1
14
0.5
30
30.2
33.6
17.5
1.9
15
0
30
30
33.3
48.4
0.7
16
0
30
30
33.3
37
0.9

نام دپارتمان : ماشینکاری پوسته راندمان : 92 درصد

شماره عملیات
درصدضایعات
تعدادقطعات خروجی
تعداد قطعات ورودی
تعدادتولیدبرنامه ریزی شده در ساعت
ظرفیت تولید درساعت
تعداد ایستگاه
1
0
34.7
34.7
37.7
14.5
2.6
2
1
34.3
34,7
37.7
26.8
1.4
3
2
33.7
34.3
37.3
35.6
1
4
1
33.3
33.7
36.6
19
1.9
5
1
33
33.3
36.2
30
1.2
6
0
33
33
35.9
94.7
0.4
7
0
33
33
35.9
44.4
0.8
8
2
32.3
33
35.9
78.3
0.5
9
1
32
32.3
35.1
80
0.4

نام دپارتمان : ماشینکاری محفظه دیفرانسیل راندمان = 92 درصد
شماره عملیات
درصدضایعات
تعدادقطعات خروجی
تعداد قطعات ورودی
تعدادتولیدبرنامه ریزی شده در ساعت
ظرفیت تولید درساعت
تعداد ایستگاه
1
1
21.5
21.7
23.6
22.9
1
2
1
21.2
21.5
23.4
22.5
1
3
2
20.8
21.2
23.1
40
0.6
4
1
20.6
20.8
22.6
21.4
1
5
1
20.4
20.6
22.4
17.1
1.3
6
2
20
20.4
22.2
24.8
0.9

نام دپارتمان : ماشینکاری پینیون
شماره عملیات
درصدضایعات
تعدادقطعات خروجی
تعداد قطعات ورودی
تعدادتولیدبرنامه ریزی شده در ساعت
ظرفیت تولید درساعت
تعداد ایستگاه
1
2
41.6
42.4
47.1
39.5
1.2
2
1
41.2
41.6
46.2
46.2
1
3
0
41.2
41.2
45.8
85.7
0.5
4
1
40.8
41.2
45.8
60
0.8
5
1
40.4
40.8
45.3
26.7
1.7
6
2
39.6
40.4
44.9
18.2
2.5
7
1
39.2
39.6
44
16
2.8
8
0
39.2
39.2
43.5
60
0.7
9
1
38.8
39.2
43.6
16
2.7
10
1
38.4
38.8
43.1
16
2.7
11
1
38
38.4
42.7
60
0.7
12
0
38
38
42.2
28.6
1.5
13
0
38
38
42.2
40
1

نام دپارتمان : ماشینکاری کوپلینگ راندمان = 92 درصد
شماره عملیات
درصدضایعات
تعدادقطعات خروجی
تعداد قطعات ورودی
تعدادتولیدبرنامه ریزی شده در ساعت
ظرفیت تولید درساعت
تعداد ایستگاه
1
2
65.9
67.2
73
92.3
0.8
2
1
65.2
65.9
71.6
57.1
1.3
3
0
65.2
65.2
70.9
153.8
0.5
4
1
64.5
65.2
70.9
83.3
0.9
5
0
64.5
64.5
70.1
105.3
0.7
6
1
63.9
64.5
70.1
89.5
0.8
7
0
63.9
63.9
69.5
136.4
0.5
8
2
62.6
63.9
69.5
162.2
0.4
9
1
62
62.6
68.1
60
1.1
10
0
62
62
67.4
300
0.2

نام دپارتمان : ماشینکاری جعبه دیفرانسیل راندمان = 94 درصد

شماره عملیات
درصدضایعات
تعدادقطعات خروجی
تعداد قطعات ورودی
تعدادتولیدبرنامه ریزی شده در ساعت
ظرفیت تولید درساعت
تعداد ایستگاه
1
2
65.9
67.2
73
92.3
0.8
2
1
65.2
65.9
71.6
57.1
1.3
3
0
65.2
65.2
70.9
153.8
0.5
4
1
64.5
65.2
70.9
83.3
0.9
5
0
64.5
64.5
70.1
105.3
0.7
6
1
63.9
64.5
70.1
89.5
0.8
7
0.5
17.2
17.3
16.4
35.9
0.5
8
1
17
17.2
18.3
22.9
0.8

نام دپارتمان : ماشینکاری دنده پلوس راندمان = 93 درصد
شماره عملیات
درصدضایعات
تعدادقطعات خروجی
تعداد قطعات ورودی
تعدادتولیدبرنامه ریزی شده در ساعت
ظرفیت تولید درساعت
تعداد ایستگاه
1
1
133.4
134.8
144.9
74.1
1.9
2
2
130.7
133.4
143.4
78.5
1.8
3
0.5
130.1
130.7
140.5
181.8
0.8
4
1
128.8
130.1
139.9
144
1
5
1
127.5
128.8
138.5
69.77
2
6
2
125
127.5
137.1
89.5
1.5

نام دپارتمان : ماشینکاری دنده هرزگرد راندمان =98 درصد
شماره عملیات
درصدضایعات
تعدادقطعات خروجی
تعداد قطعات ورودی
تعدادتولیدبرنامه ریزی شده در ساعت
ظرفیت تولید درساعت
تعداد ایستگاه
1
1
125.6
127
129.6
90
1.44
2
0.5
125
125.6
128.2
130.4
0.9

نام دپارتمان : ماشینکاری کرانویل راندمان = 95 درصد

شماره عملیات
درصدضایعات
تعدادقطعات خروجی
تعداد قطعات ورودی
تعدادتولیدبرنامه ریزی شده در ساعت
ظرفیت تولید درساعت
تعداد ایستگاه
1
0
42
42
44.2
24
1.8
2
1
41.6
42
44.2
51.3
0.9
3
1
41.2
41.6
43.8
37.5
1.2
4
0
41.2
41.2
43.4
27.7
1.8
5
0
41.2
41.2
43.4
45.2
1
6
1
40.8
41.2
43.4
13.9
3.12
7
2
40
40.8
42.9
21.4
2

نام دپارتمان : لیپینگ پینیون و کرانویل راندمان = 94 درصد
شماره عملیات
درصدضایعات
تعدادقطعات خروجی
تعداد قطعات ورودی
تعدادتولیدبرنامه ریزی شده در ساعت
ظرفیت تولید درساعت
تعداد ایستگاه
1
2
57.3
58.4
62.1
39.2
1.6
2
0
67.3
57.3
61
300
0.2
3
2
56.1
57.3
60.95
50
1.2
4
1
55.5
56.1
59.7
96
0.6
5
0
55.5
55.5
59
96
0.6
6
1
55
55.5
59
18.7
3.1
7
0
55
55
58.5
—-
1
8
0
55
55
56.5
80
0.7
نام دپارتمان : ماشینکاری میل پلوس راندمان = 85 درصد
شماره عملیات
درصدضایعات
تعدادقطعات خروجی
تعداد قطعات ورودی
تعدادتولیدبرنامه ریزی شده در ساعت
ظرفیت تولید درساعت
تعداد ایستگاه
1
2
82.3
83.9
98.7
120
0.8
2
2
80.6
82.3
96.82
60
1.6
3
2
79
80.6
94.82
157.8
0.6
4
0
79
79
92.9
142.8
0.7
5
0
79
79
92.9
150
0.6
6
1
78.2
79
92.9
180
0.5
7
2
76.7
78.2
92
32.3
2.8
8
0
76.7
76.7
90.2
112
0.8
9
0
76.7
76.7
90.2
108
0.8
10
1
75.9
76.7
90.2
185
1.1
11
3
73.6
75.9
89.3
182.2
1.1
12
3
71.4
73.6
86.6
105.9
0.8
13
1
70.7
71.4
84
158
0.5
14
1
70
70.7
83.2
109
0.8

نام دپارتمان : ماشین کاری توپی چرخ راندمان = 95 درصد
شماره عملیات
درصدضایعات
تعدادقطعات خروجی
تعداد قطعات ورودی
تعدادتولیدبرنامه ریزی شده در ساعت
ظرفیت تولید درساعت
تعداد ایستگاه
1
1
112.4
113.6
119.6
61.2
1.9
2
0.5
111.8
112.4
118.3
52.1
2.3
3
0.5
111.3
11.8
117.7
142.9
0.8
4
2
109.1
111.3
117.1
95.2
1.2
5
1
108
109.1
114.8
240
0.5

نام دپارتمان : ماشین کاری کاسه چرخ راندمان = 96 درصد
شماره عملیات
درصدضایعات
تعدادقطعات خروجی
تعداد قطعات ورودی
تعدادتولیدبرنامه ریزی شده در ساعت
ظرفیت تولید درساعت
تعداد ایستگاه
1
2
28.4
29
30.2
27.6
1
2
1
28.1
28.4
29.6
44.4
0.7
3
0.5
28
28.1
29.2
315.8
0.1

نام دپارتمان : جوشکاری پوسته دیفرانسیل
شماره ایستگاه
مساحت مورد نیاز ماشین
مساحت مورد نیاز مواد
مساحت مورد نیاز اپراتور
مساحت مورد نیاز ایستگاه
تعداد ایستگاه
مجموع مساحت ایستگاهها
1
—–
—–
—–
5/4
2
9
2
—–
—–
—–
5/4
4
5/17
3
—–
—–
—–
5/4
1
5/4
4
—–
—–
—–
5/4
4
5/17
5
—–
—–
—–
5/4
2
9
6
5/13
5/2
3
19
2
38
7
—–
—–
—–
5/4
2
9
8
6/6
5/2
3
1/12
1
1/12
9
5/7
5/2
2
12
1
12
10
10
5/2
3
5/15
1
5/15
11
7
5/2
2
5/11
1
5/11
12
7
5/2
3
5/12
1
5/12
13
4
5/2
5/1
8
1
8
14
4
5/2
5/1
8
2
16
15
6/10
5/2
2
1/15
1
1/15
16
4
5/2
5/1
8
1
8

7/223 = مساحت مورد نیاز دپارتمان

نام دپارتمان : ماشین کاری پوسته دیفرانسیل

شماره ایستگاه
مساحت مورد نیاز ماشین
مساحت مورد نیاز مواد
مساحت مورد نیاز اپراتور
مساحت مورد نیاز ایستگاه
تعداد ایستگاه
مجموع مساحت ایستگاهها
1
3/6
5
4
3/15
3
9/45
2
3/5
5/6
3
6/14
2
6/29
3
2/9
5
4
2/18
1
2/18
4
1/3
5/2
2
6/7
2
2/15
5
4
6
3
13
2
26
6
8/3
2/5
2
11
1
11
7
4/5
6
3
4/14
1
4/14
8
8/25
10
4
8/39
1
8/39
9
—–
12
3
15
1
15

1/215 = مساحت مورد نیاز دپارتمان

نام دپارتمان : ماشینکاری محفظه دیفرانسیل

شماره ایستگاه
مساحت مورد نیاز ماشین
مساحت مورد نیاز مواد
مساحت مورد نیاز اپراتور
مساحت مورد نیاز ایستگاه
تعداد ایستگاه
مجموع مساحت ایستگاهها
1
5/36
—–
3
5/39
1
5/39
2
4/28
—–
4
4/32
1
4/32
3
5/36
—–
3
5/39
1
5/39
4
4
—–
2
6
1
6
5
5/36
—–
3
5/39
1
5/39
6
2/30
—–
5
2/35
1
2/35
در دپارتمان ماشینکاری محفظه دیفرانسیل قطعات به وسیله کانوایر از ایستگاهی به ایستگاه دیگر منتقل می شوند و قطعات ورودی و خروجی خط در ابتدا و انتهای خط قرار می گیرند بنابر این برای محاسبه مساحت دپارتمان مساحت کانوایر و قطعات ورودی و خروجی نیز به مجموع مساحت دپارتمانها اضافه می شود 343=2/67 + 7/83 + 1/192= مساحت مواد ورودی و خروجی + مساحت کانوایر + مساحت ایستگاهها = مساحت دپارتمان

نام دپارتمان : ماشینکاری پینیون
شماره ایستگاه
مساحت مورد نیاز ماشین
مساحت مورد نیاز مواد
مساحت مورد نیاز اپراتور
مساحت مورد نیاز ایستگاه
تعداد ایستگاه
مجموع مساحت ایستگاهها
1
6
2
2
10
2
20
2
3/7
2
2
3/11
1
3/11
3
5/5
5/1
5/1
5/8
1
5/8
4
4/17
5/2
5/2
4/22
1
4/22
5
4/6
5/2
5/1
4/10
2
8/20
6
7/8
2
2
7/12
3
1/38
7
7/8
2
2
7/12
3
1/38
8
4
5./1
5/1
7
1
7
9
2/12
2
2
2/16
3
6/48
10
2/12
2
2
2/16
3
6/48
11
4
5/1
5/1
7
1
7
12
9
2
5/1
5/12
2
25
13
8
2
5/1
5/11
1
5/11
4/306= مساحت مورد نیاز دپارتمان

نام دپارتمان = ماشینکاری کوپلینگ
شماره ایستگاه
مساحت مورد نیاز ماشین
مساحت مورد نیاز مواد
مساحت مورد نیاز اپراتور
مساحت مورد نیاز ایستگاه
تعداد ایستگاه
مجموع مساحت ایستگاهها
1
3/10
5/2
5/1
3/14
1
3/14
2
5/9
5/2
5/1
5/13
2
27
3
2
1
1
4
1
4
4
2/7
5/1
5/1
2/10
1
2/10
5
2
5/1
1
5/4
1
5/4
6
8/2
2
1
8/5
1
8/5
7
5/1
—–
1
5/2
1
5/2
8
5/4
5/1
1
7
1
7
9
5/10
5/2
5/1
5/14
2
29
10
5/4
5/2
2
9
1
9
3/113 = مساحت مورد نیاز دپارتمان

نام دپارتمان : ماشینکاری جعبه دیفرانسیل
شماره ایستگاه
مساحت مورد نیاز ماشین
مساحت مورد نیاز مواد
مساحت مورد نیاز اپراتور
مساحت مورد نیاز ایستگاه
تعداد ایستگاه
مجموع مساحت ایستگاهها
1
5/13
5/3
2
19
1
29
2
5/13
5/3
2
19
1
29
3
5/13
5/3
2
19
1
28
4
5/22
5/3
2
28
1
28
5
5/22
5/3
2
28
1
28
6
5/16
5/3
2
22
1
22
7
5/16
5/3
2
22
1
22
8
5/16
5/3
2
22
1
22
179 = مساحت دپارتمان

نام دپارتمان : ماشینکاری دنده پلوس
شماره ایستگاه
مساحت مورد نیاز ماشین
مساحت مورد نیاز مواد
مساحت مورد نیاز اپراتور
مساحت مورد نیاز ایستگاه
تعداد ایستگاه
مجموع مساحت ایستگاهها
1
12
5
2
19
2
38
2
5/15
6
5/1
23
2
46
3
4/8
4
5/1
9/13
1
9/13
4
2/16
5
3/2
5/23
1
5/23
5
16
4
2
22
2
44
6
5/10
5/2
2
15
2
30
4/195 = مساحت مورد نیاز دپارتمان

نام دپارتمان : ماشینکاری دنده هرز گرد
شماره ایستگاه
مساحت مورد نیاز ماشین
مساحت مورد نیاز مواد
مساحت مورد نیاز اپراتور
مساحت مورد نیاز ایستگاه
تعداد ایستگاه
مجموع مساحت ایستگاهها
1
2/13
5/2
2
7/17
2
4/35
2
5/9
5/2
2
14
1
14
4/49 = مساحت مورد نیاز دپارتمان

نام دپارتمان : ماشینکاری کرانویل
شماره ایستگاه
مساحت مورد نیاز ماشین
مساحت مورد نیاز مواد
مساحت مورد نیاز اپراتور
مساحت مورد نیاز ایستگاه
تعداد ایستگاه
مجموع مساحت ایستگاهها
1
2/13
5/2
3
7/18
2
4/73
2
2/13
5/2
3
7/18
1
7/18
3
9/8
5/1
5/1
9/11
2
8/23
4
8
5/1
5/1
11
2
22
5
5/1
1
5/1
4
1
4
6
12
2
2
16
4
64
7
12
2
2
16
2
32
9/201 = مساحت مورد نیاز دپارتمان

نام دپارتمان : لیپینگ پینیون و کرانویل
شماره ایستگاه
مساحت مورد نیاز ماشین
مساحت مورد نیاز مواد
مساحت مورد نیاز اپراتور
مساحت مورد نیاز ایستگاه
تعداد ایستگاه
مجموع مساحت ایستگاهها
1
5/10
5/2
2
15
2
30
2
8/2
7/1
5/1
6
1
6
3
24
5/2
2
5/28
2
57
4
9
2
2
13
1
13
5
5/7
5/2
5/1
5/11
1
5/11
6
1/8
4
5/1
6/13
4
4/54
7
43
—–
—–
43
1
43
8
2/7
4
2
2/13
1
2/13
1/228 = مساحت مورد نیاز دپارتمان

نام دپارتمان : ماشینکاری میل پلوس
شماره ایستگاه
مساحت مورد نیاز ماشین
مساحت مورد نیاز مواد
مساحت مورد نیاز اپراتور
مساحت مورد نیاز ایستگاه
تعداد ایستگاه
مجموع مساحت ایستگاهها
1
3/10
7
5/3
8/20
1
8/20
2
5/11
2
3
5/16
2
33
3
8
2
3
13
1
13
4
22
2
4
28
1
28
5
5/6
4
5/1
12
1
12
6
8/8
5/4
4
3/17
1
3/17
7
5/7
5
5/2
15
3
45
8
4
4
2
10
1
10
9
5/6
2
2
5/10
1
5/10
10
2/11
2
5/2
7/15
2
4/31
11
2/11
2
5/2
7/15
2
4/31
12
7/3
4
5/1
2/9
1
2/9
13
5
5/2
5/1
9
1
9
14
4
5/2
5/1
8
1
8
6/278 = مساحت مورد نیاز دپارتمان

نام دپارتمان : ماشینکاری توپی چرخ
شماره ایستگاه
مساحت مورد نیاز ماشین
مساحت مورد نیاز مواد
مساحت مورد نیاز اپراتور
مساحت مورد نیاز ایستگاه
تعداد ایستگاه
مجموع مساحت ایستگاهها
1
5/5
4
5/1
11
2
22
2
5/4
2
5/1
8
3
24
3
5/4
2
5/1
8
1
8
4
8/3
2
1
8/6
2
6/13
5
15
5/2
5/1
19
1
19
6/86 = مساحت مورد نیاز دپارتمان

نام دپارتمان : ماشینکاری کاسه چرخ
شماره ایستگاه
مساحت مورد نیاز ماشین
مساحت مورد نیاز مواد
مساحت مورد نیاز اپراتور
مساحت مورد نیاز ایستگاه
تعداد ایستگاه
مجموع مساحت ایستگاهها
1
14
4/5
5/2
9/21
1
9/21
2
9
4/5
5/2
9/16
1
9/16
3
4
6
2
12
1
12
8/50 = مساحت مورد نیاز دپارتمان

نمودار جریان فرآیند (FPC)

نام دپارتمان : جوشکاری پوسته دیفرانسیل 1- نیم پوسته اکسل

نمودار جریان فرآیند (FPC)

نام دپارتمان : ماشینکاری پوسته دیفرانسیل

نمودار جریان فرآیند عملیات (FPC)
نام دپارتمان : ماشینکاری محفظه دیفرانسیل

نمودار جریان فرآیند (FPC)
نام دپارتمان : ماشینکاری پینیون

نمودار جریان فرآیند (FPC)
نام دپارتمان : ماشینکاری کوپلینگ

نمودار جریان فرآیند (FPC)
نام دپارتمان : ماشینکاری جعبه دیفرانسیل

نمودار جریان فرآیند (FPC)
نام دپارتمان : ماشینکاری دنده پلوس

نمودار جریان فرآیند (FPC)
نام دپارتمان : ماشینکاری دنده هرزگرد

نمودار جریان فرآیند (FPC)
نام دپارتمان : ماشینکاری کرانویل

نمودار جریان فرآیند (FPC)
نام دپارتمان : لیپینگ پینیون و کرانویل

نمودار جریان فرآیند (FPC)
نام دپارتمان : ماشینکاری میل پلوس

نمودار جریان فرآیند (FPC)
نام دپارتمان : ماشینکاری توپی چرخ

نمودار جریان فرآیند (FPC)
نام دپارتمان : ماشینکاری کاسه ترمز

69


تعداد صفحات : 63 | فرمت فایل : word

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود