تارا فایل

پروژه ساخت مختل کننده سیگنال موبایل ، اخلالگر موبایل ، جمر مخابراتی




تداخل کننده سیگنال موبایل
جمر (jammer)
دانشجویان
X,y,z
دانشجویان مهندسی برق مخابرات
استاد راهنما:دکتر مهدی بهادر زاده
1394

مقدمه 5
کلیات آی سی 6
دریچه ای رو به اختلال 6
مبانی اختلال 7
تکنیک های اختلال : 8
1.تکنیک نوع A 8
2.تکنیک نوع B 8
3.تکنیک نوع C 9
4.تکنیک نوع D 10
5. تکنیک نوع E 10
باندهای فرکانسی 11
منابع : 38

با سپاس ازسه وجود مقدس:

آنان که ناتوان شدند تا ما به توانایی برسیم…

موهایشان سپید شد تا ماروسفید شویم…

و عاشقانه سوختند تا گرمابخش وجود ما و روشنگر راهمان باشند…

پدرانمان

مادرانمان

استادانمان

مقدمه
امروزه موبایل و تلفن همراه به ابزاری حیاتی در زندگی روزمره ما تبدیل شده است . تلفن همراه با تمام خوبی ها و مزایای پرشماری که دارد ضرر هایی هم برای بشر داشته و دارد … از بحث اثرات امواج و خطراتی که به واسطه امواج بشر را تحدید میکند که بگذریم زیان هایی هستند که در برخی موارد و محافل به آنها برمی خوریم … شکستن سکوت یک کتابخانه ، زنگ زدن در سر نماز در مسجد ، در میان یک سخنرانی مهم و بسیاری از موارد دیگر که نظم مکان توسط به صدا در آمدن یک گوشی موبایل به هم میریزد معایب این وسیله ی مفید به شمار می رود …
در بحث نظامی هم گاهی نیاز است موبایل های یک منطقه از کار بیافتد تا یک سری اطلاعات محرمانه افشا نشود …
پس کم کم به این فکر فرو میرویم که باید در برخی محافل و مناطق دستگاهی نصب کنیم که اثر خنثی کردن امواج موبایل را به عهده بگیرد و تماس های تلفن های همراه آن جا را از کار بیاندازد …
جمر مخابراتی … دستگاهی که این قابلیت را دارد که بتواند در سیگنال های موبایل تداخل ایجاد کند و به اصطلاح اهل فن دستگاه موبایل را مسدود کند .
پس ما در این مقاله و گزارش به بررسی ، نحوه عملکرد و نحوه ساختن این دستگاه مسدود کننده (جمر مخابراتی) می پردازیم .

کلیات آی سی

آی سی مورد نظر ما دارای سه vco است که یکی برای باند gsm ودیگر برای باند های dcs/pcs می باشد .
همچنین دارای دو تقویت کننده ی جداگانه بافر است تا بتواند دو تقویت کننده ی قدرت بالایه خارجی را درایو کند که برای هر کدام از باند های ماست .
دریچه ای رو به اختلال
در ایالات متحده ، انگلستان ، استرالیا و بسیاری از کشورهای دیگر ، ایجاد اختلال ، سد کردن خدمات تلفن های همراه بر خلاف قانون است و سازندگان ، واردکنندگان و فروشندگان اینگونه وسایل تحت پیگرد قانونی قرار میگیرند . مثلا در آمریکا اف سی سی مسئولیت اجرای قوانین مربوط به اختلال تلفن های همراه را بر عهده دارد . در این کشور متخلفان برای بار اول استقاده از این تجهیزات جریمه نقدی خواهند شد و دستگاه آنان نیز توقیف میشود .اما به هر حال اخیرا تقاضا برای دستگاه مختل کننده موبایل رو به افزایش است ، مثلا در بعضی کشورها اجازه استفاده از این دیستگاه را به سازمان های دولتی ، تجاری و نظامی خود داده اند .برای مثال دولت فرانسه در ماه دسامبر 2004 به یکی از تالار های سینمای این کشور اجازه داد تا به شرط فراهم آوردن امکان برقراری تماس با شماره های اضطراری ، داخل سالن را تحت پوشش دستگاه ها ی مختل کننده قرار بدهد . همچنین هندوستان نیز این تجهیزات را در مجلس ملی و زندان های این کشور نصب نموده است . به تازگی دانشگاه های ایتالیا نیز جهت جلوگیری از تقلب دانشجویان در امتحانات ، از این وسایل بهره گرفته اند، زیرا تا پیش از این دانشجویان به وسیله تلفن های دوربین دار خود تصاویری از پاسخ های آزمون را ضبط کرده و آن ها را برای همکلاسی های خود ارسال میکند .

مبانی اختلال
ایجاد اختلال در تلفن های همراه درست همانند اختلال در سایر انواع سامانه های ارتباط رادیویی است. تلفن های همراه ارتباط را به وسیله آنتن های مستقر در سلول ها و گوشی برقرار می سازند . سلول ها ، منطقه تحت پوشش شبکه تلفن همراه را به چندین قسمت کوچک تقسیم میکنند . هنگامی که کاربر در حال رانندگی و یا حرکت است ، سیگنال تلفن همراه وی از سلولی به سلول دیگر دست به دست و منتقل میشود ، این ویژگی موجب پایداری تماس و عدم قطع ارتباط در هنگام حرکت میشود . دستگاه ها مختل کننده تلفن همراه با ارسال فرکانسی همانند فرکانس های تلفن همراه و یکسان با آن ها موجب قطع ارتباط سیگنال میان گوشی تلفن همراه و سلول bts می شوند. قدرت سیگنال دستگاه های مختل کننده همواره بر تلفن های همراه غالب میگردد، چرا که این تجهیزات با ارسال سیگنال های مخرب بر روی بسامد های تلفن همراه اما با توانی بیشتر از آنها موجب اختلال و لغو اثر سیگنال اصلی میگردند . از طرف دیگر ، تلفن های همراه دستگاه هایی هستند که ارتباطی تمام دو طرفه را برقرار میکنند (duplex)، بدین معنی که آن ها از دو فرکانس یکی برای ارسال و دیگری برای دریافت به صورت همزمان بهره می برند .
برخی از مختل کننده ها تنها یکی از فرکانس ها را سد می کنند ، اما تاثیر نهایی قطع هر دو سیگنال است ، چرا که در این حالت تلفن به کاربر پیغام خارج از سرویس را نشان میدهد ، زیرا تنها یکی از فرکانس ها را دریافت می کند . همچنین برخی از تجهیزات سد مختل کننده ، تنها یک نوع (باند فرکانسی ) از سیگنال ها را مختل می نماید ، اما انواع پیشرفته تر قادرند تا ، چندین نوع سیگنال (باندهای مختلف) را در یک زمان مختل و قطع کنند ، چرا که برخی از انواع گوشی ها که به دو باندی و سه باندی مشهورند ، در صورت قطع سیگنال دریافتی در یکی از باندها ، به صورت خودکار جهت برقراری ارتباط بر روی باندهای دیگر فعال شده و شروع به جستجو می کند که انواع پیشرفته مختل کننده ها قادر به مقابله با این تجهیزات نیز خواهند بود.
تمام آن جه که برای مختل کردن ارتباط تلفن همراه نیاز است ، عبارت است از دستگاهی که سیگنال های مورد نظر را با توانی مناسب منتشر نماید اگر چه شبکه های مختلف تلفن همراه از فرکانسهای متفاوتی بهره می برند اما تمامی آن ها از سیگنال های رادیویی استفاده می کنند که قابل مختل شدن هستند . سامانه متداول gsm در باندهای 900MH ,1800MH در اروپا و آسیا و همچنین باند 1900MH در آمریکا عمل می کند . مختل کننده ها در برابر هر یک از باند های فوق و سامانه هایی چون GSM، WCDMA, IDENو … موثر واقع می گردند . از سامانه های تلفن همراه آنالوگ قدیمی تا جدید دیجیتالی ، همگی به وسیله این تجهیزات اخلال پذیرند .
تکنیک های اختلال :

1.تکنیک نوع a
در این روش از طریق یک سیگنال قوی تر بر سیگنال تلفن همراه غلبه می گردد و در آن چند نوسان ساز مستقل و مجزا تعبیه شده ، که به سیگنال های تداخل قادرند در باندهایی که وسایل ارتباطی فعالیت میکنند ، اختلال ایجاد کنند .
این وسایل هنگامی که در یک منطقه مشخص و تعیین شده ، فعال شوند ، از طریق تداخل RF مانع از ارسال و دریافت تمام تماسهای مربوط به انواع پیجرها و تلفن های همراه مستقر در آن منطقه می شوند .
جیم ماهان فن شناس در این خصوص میگوید :"دو نوع وسیله وجود دارد : یکی به نام تداخلگر نیروی بروت ، که هر دو نوع انتقالی را مسدود می کند ، مساله اینجاست که این وسیله شبیه POWER-WASHING بوده و در محدوده پخش جریان می یابد ، دیگری تداخل کمی ایجاد میکند و شما می توانید آن را به طور بالقوه و نهایی در یک گوشی تلفن محدود کنید . شما همچنین می توانید از وسایل تداخلی کوچک زیادی به منظور سهولت در امر کنترل تماس ها استفاده نمایید."
2.تکنیک نوع B
این روش را تکنیک ناتوان ساز سلولی هوشمند نیز می نامند که کارش عدم انتقال سیگنال تداخلگر در کانال های کنترلی است . وسیله مذبور اساسا به عنوان یک ردیاب عمل می کند و قادر به برقراری ارتباط با ایستگاه سلولی پایه ای می باشد . هنگامی که مجوز استقرار تماس از طریق نرم افزار در استگاه پایه داده می شود ، وسیله فوق به ایستگاه پایه سیگنال می فرستد که کاربر هدف ، در اتاق "سکوت " قرار دارد . بنابراین ارتباط را برقرار نکنید .
اگر کاربر از سرویس پست صوتی استفاده کند ، پیام ها به سمت صندوق پست صوتی وی هدایت خواهد شد . فرایند ردیابی و ایجاد تداخل در برقراری تماس تنها در زمانی که به عمل سیگنال و تبادل اختصاص می یابد ، انجام می شود . این ابزار هوشمند همان گونه که از اسمش پیداست قابلیت تشخیص تماس های اضطراری را دارد و امکان استفاده از تلفن همراه را به کاربران خاصی که از قبل نامشان ثبت شده در بازه زمانی مشخصی ، می دهد . اگر چه اینگونه به نظر می رسد که این تکنیک بهترین روش برای ناتوان سازی تلفن همراه است . اما در این میان نیاز به مولفه دیگری نیز می باشد که از طریق تامین کنندگان سرویس PCS یا همکاری و مشارکت بخش سوم باپشتیبانی کامل تامین کنندگان سرویس PCS فراهم و سبب می شود این وسیله ردیاب بخش اصلی و کامل سیستم ها به شمار آید .
(PCS : Personal Communication System)
3.تکنیک نوع C
این روش را "تکنیک ناتوان ساز هدایتگر هوشمند "نیز می نامند که مانند تکنیک نوع B عمل عدم انتقال سیگنال تداخلگر را در کانال های کنترلی را انجام می دهد . وسیله مذکور هنگامی که در اتاق "سکوت " قرار می گیرد به عنوان یک "هدایتگر رادیویی BEACON" عمل می کند و به هر پایانه سازگار فرمان میدهد تا زنگ تماس گیرنده یا عملکرد آن را متوقف سازد ، در مناطق تحت پوشش BEACON تنها پایانه هایی که دارای گیرنده های سازگار هستند قابلیت پاسخگویی دارند و این قابلیت را باید در تکنولوژی مجزایی غیر از سیستم های PCS به طور مثال تکنولوژی بلوتوث به کار بست . دستگاه فرستنده یا گیرنده تلفن همچنین باید همانگونه که از پوشش شبکه ای خارج می شود قابلیت عملکرد مجدد و طبیعی خود راداشته باشد . وجود نیاز برای استفاده از دستگاه های هوشمند دارای گیرنده مجزا برای BEACON از گیرنده PCS موجب گسترش استفاده از تکنیک نوع C خواهد شد که همین امر در سالیان دراز مشکلاتی را به وجود خواهد آورد.
4.تکنیک نوع D
این تداخلگر شبیه نوع "A" بوده با این تفاوت که دارای یک گیرنده نیز می باشد و عمدتا در حالت دریافت قرار دارد هنگامی که وسیله مزبور حضور یک تلفن همراه را در اتاق "سکوت " ردیابی می کند این گیرنده به طرزی هوشمندانه واکنش نشان داده و از طریق انتقال سیگنال تداخلی موجب انسداد تلفن همراه می شود . این سیگنال تداخلی تا زمانی فعال خواهد بود که کاربر به برقراری ارتباط با ایستگاه پایه از طریق گوشی خود ادامه دهد و در غیر این صورت هیچ انتقالی صورت نخواهد گرفت.
در نتیچه این تکنیک از تراکم الکترومغناطیسی کمتری بر حسب توان اولیه انتقال یافته و طیف فرکانسی ایجاد شده از تداخلگر تکنیک نوع "A" برخوردار است ، به همین دلیل هنگام عبور از ترافیک ، کمتر از هم گسیخته می شود . این شیوه را بدون استفاده از تامین کنندگان pcs ، نیز میتوان به کار برد . شیوه فوق همچنین نسبت به تکنیک نوع "B" دارای مزیت دیگری نیز می باشد و آنکه در این شیوه زمان و تلاش زیادی برای انجام تبادلات شبکه سلولی صرف نمی شود.
5. تکنیک نوع E
در این شیوه از روشهای متوقف سازی "تداخل الکترومغناطیسی
EML(Electromagnetic interference )" به منظور ساخت اتاقی در یک فضا ، به نام "قفس فارادی" استفاده می شود . حتی اگر شدت کار برای ساخت هم بالا باشد ، قفس فارادی بلافاصله از ورود و خروج تشعشعات الکترومغناطیسی به داخل قفس یا اتاق مورد نظر جلوگیری کرده ، یا به طور عمده ای میزان آن را کاهش می دهد .
با وجود دست آوردهای نوین در زمینه شیوه های استحفاظی EMI و محصولات بازرگانی موجود و در دسترس به راحتی می توان این فناوری را در معماری و ساخت سالن های کنفرانس ، ساختمان هایی با طراحی مدرن به کار برد . در شیوه مزبور تماس های اضطراری نیز مسدود می شوند ، مگر آن که راهی برای دریافت و رمز گشایی انتقالات تماس های اضطراری وجود داشته باشد که در این صورت تماسها از طریق کابل هم محور به خارج از اتاق هدایت و عمل انتقال را به طور مجدد انجام می شود.
وضعیت انفعالی مذکور در اکثر کشورهای جهان ، در هر منطقه تجاری یا مسکونی ، کاملا رایج و قانونی محسوب می شود . با این وجود برخی از ساختمان ها ممکن است مجوز چنین کاری را ندهند .
باندهای فرکانسی
همچنین در جدول زیر شما باندهای فرکانسی را می بینید .

آی سی استفاده شده در برد چاپی ما
LMX2604 Triple-band VCO for GSM900/DCS1800/PCS1900
می باشد که با استفاده از این آی سی ما توانستیم فرکانس موبایل را پیاده سازی کنیم …البته با کمی تغییر از لحاظ فرکانس و همچنین با مقدار توان خیلی کمتر از مقدار مورد انتظار که در دیتاشیت مشاهده کردیم .

طرح pcb زده شده توسط ما در ذیل قابل مشاهده می باشد.

همچنین دیتا شیت آی سی مورد نظر در ذیل آورده شده است.

Connection Diagram
20-Pin 4×4 LLP (TM) Package

20066102
Pin Descriptions
Pin Number
Name
I/O
Description
1
CE
I
Chip enable input pin. High=enable, Low=disable
2,4,15
GND (Note 1)

Ground pins
3
MIXout
O
Mixer output pin (RF output)
5
BSW
I
Band switch input pin. High=DCS/PCS, Low=GSM
11,19
VDD

Supply voltage pins
12
GSMout
O
RF output pin for VCO in GSM band
13
DCSPCSout
O
RF output pin for VCO in DCS and PCS band
16
CPin
I
Charge pump input pin
6,7,8,9,10,14,17,18,20
NC

No Connection, These pins must be left open
Package
Part Number
Package Marking
Media Transport
NSC Drawing
20-Pin LLP
LMX2604LQ
LMX2604LQ
1000 Unit Tape and Reel
LQA20A
20-Pin LLP
LMX2604LQX
LMX2604LQ
4500 Unit Tape and Reel
LQA20A
Note 1: The exposed die attach pad is grounded.
Ordering Information
Absolute Maximum Ratings (Notes 3, 4, 5)
Parameter
Symbol
Ratings
Unit
Supply Voltage
VDD
-0.3 to 3.6
V
Input Voltage
VIN
-0.3 to VDD+0.3
V
Input Current (Note 2)
IIN
10
mA
Storage Temperature Range
TSTG
-65 to 150
˚C
Note 2: Maximum input current is for a logic pin, not the power pins.
Recommended Operating Conditions
Parameter
Symbol
Condition
Min
Typical
Max
Unit
Ambient Temperature
TA
VDD=3V
-30
25
85
˚C
Supply Voltage (to GND)
VDD

2.6
2.8
3.0
V
Note 3: "Absolute Maximum Ratings" indicate limits beyond which damage to the device may occur. Operating Ratings indicate conditions for which the device is intended to be functional, but do not guarantee specific performance limits. For guaranteed specifications and test conditions, see the Electrical Characteristics. The guaranteed specifications apply only for the test conditions listed.
Note 4: This Device is a high performance RF integrated circuit with an ESD rating < 2 kV and is ESD sensitive. Handling and assembly of this device should only be done at ESD-free workstations.
Note 5: Stresses in excess of the absolute maximum ratings can cause permanent or latent damage to the device. These are absolute stress ratings only. Functional operation of the device is only implied at these or any other conditions in excess of those given in the operation sections of the data sheet. Exposure to absolute maximum ratings for extended periods can adversely affect device reliability
Electrical Characteristics
AC Characteristics (VDD=2.8V, TA=25˚C; unless otherwise noted)
Symbol
Parameter
Remarks
Min
Typ
Max
Units
f
Frequency Range
GSM Band
880

915
MHz

DCS Band
1710

1785
MHz

PCS Band
1850

1910

KVCO
Tuning Sensitivity
(Note 6)
GSM Band
10
15
20
MHz/V

DCS Band
15
20
25

PCS Band
20
25
30

Pout
Output Power
GSM Band
4
6
8
dBm

DCS & PCS Band
4
6
8

PMIXout
Output power of
MIXout pin
GSM Band
-5.5
-3.5
-1.5
dBm

DCS & PCS Band
-4.5
-2.5
-0.5

L(f)
Phase Noise
(GSM Band)
at 100 kHz offset

-120

dBc/Hz

at 400 kHz offset

-136
-128

at 3 MHz offset (Note 7)

-152

at 20 MHz offset (Note 7)

-167

L(f)
Phase Noise
(DCS Band)
at 100 kHz offset

-112

dBc/Hz

at 400 kHz offset

-130
-124

at 3 MHz offset (Note 7)

-146

at 20 MHz offset (Note 7)

-163

L(f)
Phase Noise
(PCS Band)
at 100 kHz offset

-110

dBc/Hz

at 400 kHz offset

-129
-124

at 3 MHz offset (Note 7)

-145

at 20 MHz offset (Note 7)

-162

Second Harmonic

Suppression
All Bands at RF output port.

-20
-15
dBc
Note 6: Tuning Sensitivty is measured after coarse lock. Minimum and maximum limits are supported by characterization.
Note 7: Supported by characterization
Electrical Characteristics ( Continued )
DC Characteristics (VDD=2.8V, TA=25˚C; unless otherwise noted)
Symbol
Parameter
Condition
Min
Typ
Max
Units
VIH
Logical Input High
Voltage

0.8VDD

VDD+0.3
V
VIL
Logical Input Low
Voltage

-0.3

0.2VDD
V
IIH
Logical Input High
Current

-2.5

2.5
µA
IIL
Logical Input Low
Current

-2.5

2.5
µA

Input Capacitance

5

pF
IDD,GSM
Supply Current
(Note 8)

18
21
mA
IDD,DCS/PCS
Supply Current
(Note 8)

15
18
mA
Istd
Standby Current

2.5
µA
Note 8: The current consumption in VCO and driver amplifier is all included
Note 9: For CE, BSW, and CPin pins

Typical Performance Characteristics : Phase Noise
Typical phase noise characteristics in GSM band

20066161
Typical phase noise characteristics in DCS band

20066162
Typical Performance Characteristics : Phase Noise ( Continued )
Typical phase noise characteristics in PCS band

20066163

Typical Performance Characteristic : GSMout Impedance
GSMout

GSMout
Frequency (MHz)
Real (Ohms)
Imaginary (Ohms)
Absolute ( Ohms )
800
126
-72
146
850
126
-74
146
900
126
-75
146
950
126
-77
147
1000
125
-80
149
20066130

Typical Performance Characteristic : MIXout Impedance, GSM
MIXout, GSM

MI
Xout, GSM

Frequency (MHz)
Real (Ohms)
Imaginary (Ohms)
Absolute ( Ohms )
800
141
-256
292
850
133
-249
282
900
126
-243
274
950
120
-237
266
1000
115
-232
259
20066131

Typical Performance Characteristic : DCSPCSout Impedance
DCSPCSout

DCSPCSout
Frequency (MHz)
Real (Ohms)
Imaginary (Ohms)
Absolute ( Ohms )
1600
80
-54
96
1650
78
-53
94
1700
77
-51
93
1750
76
-50
91
1800
73
-49
88
1850
71
-48
85
1900
68
-48
83
1950
64
-48
80
2000
57
-51
77
20066132

Typical Performance Characteristic : MIXout Impedance, DCS/PCS
MIXout, DCS/PCS

MIXout, DCSPCS
Frequency (MHz)
Real (Ohms)
Imaginary (Ohms)
Absolute ( Ohms )
1600
66
-164
177
1650
65
-162
175
1700
64
-160
172
1750
66
-157
171
1800
64
-157
169
1850
63
-153
166
1900
62
-150
162
1950
61
-146
159
2000
59
-143
155
20066133

Functional Description
PRODUCT DESCRIPTION
The LMX2604 IC has two VCOs, which are configured as an LC resonant oscillator. The active components and tank elements are all integrated on the IC. The oscillator core and the tank circuit are designed to be immune to external noise such as supply and load variation. The IC is easy-to-use and occupies extremely small area in the board.
Two output amplifiers are also integrated to deliver high output power of +6 dBm in GSM/DCS/PCS applications. The amplifiers isolate the oscillator cores from the external load, and drive the external 50 ohm load. The output driver is designed to have low noise floor and to reduce pulling by load variation. An additional amplifier to drive the mixer in the transmit PLL is also provided. Only an attenuator composed of a few passive elements is necessary to meet the power level of the mixer input of the transmit PLL.
The frequency of the oscillator is controlled by the CPin pin, which is internally connected to the varactor. This control pin is connected to the loop filter of the modulation loop in the transmit path. Any additional noise on this tuning input is directly translated into FM noise, which can degrade the phase noise characteristics of the oscillator. Typically, the loop filter of the PLL provides an appropriately low impedance source at its output and thus proper additional filtering stage is often required to reduce the high frequency noise and spurious signals.
FREQUENCY SELECTION AND POWER DOWN CONTROL
The BSW pin selects the operating frequency band. The table below shows the appropriate settings with the CE pin.
CE
BSW
Output
Low
Low
X
Low
High
X
High
Low
Low Band ( GSM )
High
High
High Band ( DCS/PCS )
In real implementation, the component values of the tank circuit vary from the nominal value. The IC has built-in circuit to track the variation and compensate that kind of the variation during normal operation. This self-correction algorithm does not require any external control signal and elements. The figure below shows an application circuit of the LMX2604. The LMX2604 is developed for the use in a GSM handset as part of the transmitter PLL. To complete the offset PLL in the transmit path, several passive elements for the external loop filter should be also provided. The charge pump output port of the external transceiver IC is fed to the CPin pin.
Application Circuit of LMX2604

20066172
The locking process of the LMX2604 is composed of two stages. First, the internal control circuitry of the LMX2604 controls the fast frequency acquisition behavior of the LMX2604. After the frequency acquisition, the whole loop enters in its normal operating mode.

Functional Description (Continued)
FREQUENCY ACQUISITION
On the rising edge of CE the VCO goes through a frequency acquisition mode which coarse locks the PLL to the approximate final frequency. This portion of the lock digitally sets the frequency such that the final tuning voltage on the CPin line of the VCO is approximately Vdd/2. Benefits of this system is the maximum required charge pump voltage is reduced as large frequency ranges may be tuned with a small tuning voltage. This makes the digitally tuned VCO different from conventional analog VCOs.

Frequency Acquisition Timing Diagram
20066122

Physical Dimensions inches (millimeters) unless otherwise noted

20066107
20-Pin LLP (Leadless Leadframe package) Package Order Number LMX2604LQX for 4500 Unit Reel
Order Number LMX2604LQ for 1000 Unit Reel NS Package Number LQA20

National does not assume any responsibility for use of any circuitry described, no circuit patent licenses are implied and National reserves the right at any time without notice to change said circuitry and specifications.

منابع :
* Undergraduate project : doul band mobile jammer for gsm 900 & gsm 1800
* Done by : ahmed sudqi Hussein abdul-rahman ahmad naser raja mohammad
* Gsm-900 mobile jammer done by : ahmad jisrawi
* Cell phone jamming and simulation /implementation of gsm jammer done by : abdur rehman , anwer jamal Ansari
* Microwave engineering by david m.pozar
* Antenna theory : analysis and design by Constantine a.balanis
* Gsm fundamental by uke kurniawan usman
* Solid state radio engineering helbert l.krauss
اصول طراحی مدار های ماکرو استریپ نوشته تری ادوارز
تحلیل و طراحی مدارهای مخابراتی نوشته دکتر محمد حسن نشاطی

www.national.com 12

26 www.national.com

www.national.com 18

35 www.national.com

38


تعداد صفحات : 38 | فرمت فایل : WORDx

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود