تارا فایل

تقویت کننده امواج تلفن همراه


تقویت کننده امواج تلفن همراه

تقویت کننده تلفن همراه .تقویت کننده امواج تلفن همراه،پیشگامان صنعت ارتباطات نوین
بوستر یا تقویت کننده تلفن همراه دستگاهی است در جهت تقویت میزان آنتن دهی تلفن همراه , به ویژه در مناطقی که آنتن دهی تلفن همراه بسیار ضعیف می باشد و یا نقاط کور, که تلفن همراه هیچ سیگنالی دریافت نمی کند.این دستگاه بنابر میزان آنتن دهی تلفن همراه در محل و توان خروجی دستگاه, در مدل های مختلف عرضه می شود.
عموما ویژه گیهای همه انواع آن به شرح زیر می باشد..
تقویت موثر پوشش سیگنال با کمترین هزینه. محدوده تحت پوشش بین 300 تا 3000 متر مربع بسته به نوع دستگاه ومیزان دریافت سیگنال موبایل. سهولت نصب ونگهداری ,حداقل عملکرد نامجازقابلیت اطمینان بالای طراحی .قابل استفاده در ساختمانهای اداری و دولتی با پوشش ضعیف سیگنال ,پارکینگهای زیر زمینی,فروشگاهها, مراکز تجاری ,رستورانها,ویلاها,هتل ها,برج ها و واحد های آپارتمانی
نحوه عملکرد:
تقویت کننده های موبایل انواع مختلفی دارند که برای کاربردهای گوناگون با فناوری های متفاوت ساخته می شوند , با این وجوداصول اولیه تمامی این تجهیزات یکسان است. سیگنال موبایل توسط آنتن بیرونی ازنقطه ای که ازحداقل پوشش رادیویی برخورداراست گرفته شده,پس ازتقویت و بهبود پارامترهای کیفی ,توسط آنتن داخلی درمحیط که سیگنال اولیه ضعیف است منتشر می شود
فناوری جدید مایکروسافت : آنتن تلویزیون را دور بیندازید

در سال 1948 مردمی که در دره های دور دست در ایالت پنسیلوانیای امریکا زندگی می کردند، همانند بسیاری از افراد دیگری که در مناطق کوهستانی دوردست زندگی می کردند، نمی توانستند برنامه های تلویزیونی را دریافت و مشاهده کنند. طیف فرکانس خاصی که به انتقال امواج تلویزیون اختصاص داده شده بود موجب شده بود دریافت برنامه های تلویزیونی تنها برای افرادی میسر شود
که درمسیر مستقیم دید آنتن فرستنده قرار دارند.
برای حل این مشکل آنتن هایی روی تپه ها نصب شدند و کابل هایی از آن آنتن ها به منازل کشیده شدند.
این سیستم که از آنتن هایی با کابل های بسیار بلند متصل به آنها تشکیل می شد، مشکلات زیادی داشت، مثلا به علت طول زیاد کابل ها، سیگنال در حال حرکت در آنها مرتب ضعیف می شد و مجبور بودند در فواصل مناسب از تقویت کننده (Amplifire) استفاده کنند تا کیفیت تصویر بهتر شود، اما استفاده از این تقویت کننده ها که گاه تعدادشان در مسیر خانه هر فرد به 30 تا 40 عدد می رسید و معمولا با فواصل 300 متر نصب می شدند، محدودیت ها و مشکلاتی نیز در برداشت.
اضافه شدن هر تقویت کننده به افزایش نویز می انجامید. همچنین اگر به هر دلیلی یکی از تقویت کننده ها از مدار خارج می شد، بیننده تصویر را از دست می داد. درواقع به این دلایل، کاربران سرویس کابلی را به عنوان کیفیت نه چندان خوب تصویر و عدم اطمینان به کارکردش شناختند.
استفاده از این سرویس ادامه یافت و بتدریج کمبودهای آن جبران شد در سال 1972 اولین کانال pay per view راه اندازی شد. که مشترکان مجبور به پرداخت پول به ازای هر فیلم یا برنامه ورزشی بودند. در سال 1975 انتقال امواج به آسمان رفت. در این سال با قرار دادن یک ماهواره در مدار، سیگنال تلویزیونی ابتدا به ماهواره و سپس از طریق آن به سیستم های کابلی منتقل می شد. اما همچنان مشکلات استفاده از کابل همانند وجود تقویت کننده و نویز کاربران را آزار می داد. در سال 1976 سیستم جدید کابلی پایه گذاری شد. در این سیستم از فیبرنوری به جای کابل استفاده می شد.
البته فیبر در تمامی مسیر جایگزین کابل نمی شد. بلکه از محل دریافت سیگنال های تلویزیونی تا همسایگی و نزدیکی کابران فیبر جایگزین کابل می شد و ادامه مسیر تا منازل را فیبر به عهده داشت. از آنجا که فیبر همانند کابل، سیگنال را تضعیف نمی کند. لزوم وجود تقویت کننده به تعداد زیاد از میان رفت. به طوری که تعداد تقویت کننده موجود میان هربیننده تا مرکز از 30 تا 40 عدد به حدود 6 عدد کاهش یافت. این تعداد در سیستم هایی که از سال 1988 به بعد ساخته شده اند. به یک یا دو تقویت کننده کاهش یافته است. کاهش شدید تعداد تقویت کننده ها باعث افزایش کیفیت و قابلیت اطمینان سرویس کابلی شده است. به گونه ای که تا اوایل دهه 90 نزدیک به نیمی از منازل در امریکا به شبکه های کابلی متصل شدند.
با افزایش استفاده از شبکه های رایانه ای و تبادل اطلاعات، این شبکه ها رشد و گسترش خوبی داشته است و در حال حاضر، تعداد زیادی از کاربران را به خود جلب کرده است. ارائه دهندگان خدمات شبکه های رایانه ای و اینترنتی سعی کرده اند بسیاری از سرویس ها را روی این شبکه ها ارائه کنند، اما تا به حال نتوانسته بودند تصاویر تلویزیونی با کیفیت مناسب و خوب را در اینترنت ارائه کنند و بسیاری از ارائه دهندگان و در یافت کنندگان خدمات، هر دو شبکه را مورد استفاده قرار می دادند. شبکه کابلی برای دریافت تلویزیون و شبکه اینترنت برای دریافت اطلاعات. اما از خبرها چنین برمی آید که باز هم غول دنیای نرم افزار، مایکروسافت، اقدام به حال این مشکل کرده است. در نمایشگاه ITU Telecom که حدود 10 روز پیش در ژنو برگزار شد. بیل گیتس خبر از تولد نرم افزار جدیدی در شرکت مایکروسافت داد. این نرم افزار که MicrosoftTV Platform Maketing Manager نام دارد و تا پایان سال 2004 ارائه خواهد شد، امکان ارائه تصاویر تلویزیونی با کیفیت استاندارد را روی شبکه اینترنت فراهم خواهد آورد. مایکروسافت می گوید که با کمک فناوری فشرده سازی تصاویر که در Windows Media Player9 به کار گرفته شده است. می توان رو ی خط با پهنای باند 1 مگابایت بر ثانیه، تصاویر تلویزیونی را با کیفیت استاندارد منتقل کرد. در صورت علاقه به دریافت تصاویر با کیفیت بسیار بالا به خطوطی با سرعت 4 تا 5 مگابیت در ثانیه نیاز خواهد بود.
مایکروسافت معتقد است با استفاده از این روش تلویزیون اینترنتی به مراتب ارزانتر ازتلویزیون های کابلی فعلی خواهد بود که با استفاده از یک شبکع مجزا و فناوری فشرده سازی MPEG در حال کار هستند. از طرف دیگر، ارائه دهندگان خدمات و دریافت کنندگان آن، هردو از کار باشبکه مجزا خلاص می شوند و با یک شبکه تماس نیازهایشان را برآورده می کنند.
کارشناسان معتقدند در صورت رواج این فناوری کاربران زیادی به استفاده از خطوط پر سرعت اینترنت مثلا DSL روی خواهند آورد و این امر، باعث گسترش و تقویت شبکه های دسترسی به اینترنت خواهد شد.

6


تعداد صفحات : حجم فایل:46 کیلوبایت | فرمت فایل : word

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود